چه کار خوبی کرده صدا و سیما، برای هر حوزه انتخابیه یک شبکه اختصاص داده و تو این شبکه، نامزدها تبلیغاتشون پخش میشه و حتی در این شبکه مناظرات بین نامزدها هم پخش میشه.
برای انتخاب اصلح، میتونه خیلی به کار بیاد.
بزنید تلویزیونتون دوباره شبکهها رو پیدا کنه تا این شبکهها بیاد براتون.
@cheragh_dasti
🔴آرزوی دیرینه...
🔹 مردم ایران وقتی که سال ۱۲۸۵ شمسی، آرزوشون در کلمه "قانون" خلاصه میشد...
🔺وقتی که از روحانی و بازاری و روشنفکر برای آرزوشون همه دست به دست هم دادن و کاری کردن که مظفرالدین شاه فرمان مشروطیت رو صادر کنه...
🔺وقتی که سرخوش بودن از تشکیل اولین مجلس و به بار نشستن تلاش هاشون رو انتظار میکشیدن...
🔺وقتی که محمدعلی شاه قاجار با کمک روسها مجلس نوپا رو به توپ بست...
🔺وقتی که ستارخان و باقرخان بعد از اینکه همه جا پر بود از ناامیدی، دلیرانه تهران رو فتح کردن و جانی دوباره به نهضت مشروطه بخشیدن...
🔺وقتی که شیخ فضل الله نوری رو که نقش اساسی داشت توی مشروطه بالای دار دیدن...
🔺وقتی که شنیدن رضا شاه به مجلس گفت "طویله"...
🔺وقتی که ملک الشعرای بهار این شعر رو سرود:
فتنه ها آشکار میبینم / دستها توی کار میبینم
وکلا را مثل دور ششم / گیج و بی اختیار میبینم
آلت دست ارتجاع و فاشیست/ جملگی را قطار میبینم...
🔺وقتی که شنیدن رئیس مجلسِ محمدرضاشاه گفته: بزرگترین افتخار ما اینست که منویات اعلیحضرت را در قالب قانون می ریزیم...
🔹فکرش رو نمیکردن بعد از به ثمر نشستن مجاهدتها و رسیدن مردم به حقشون و داشتن حق رای و تعیین سرنوشت، برخی بگن نه ما رأی نمیدیم!!!
اونهایی که میگن رای نمیدیم، نمیدونن چه مسیر طولانیای برای رسیدن به این آرزوی دیرینه طی کردیم...
✍️زهراء قطرانی
@cheragh_dasti
داریم مناظره میبینیم، جالبه.
فقط برخی از نامزدها اشتباه گرفتن، فکر میکنن نامزد ریاست جمهوری شدن و در حد رییس جمهور اختیارات قانونی و اجرایی دارن!😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ شب نیمه شعبان رو از دست ندید
@hamshahrinews
احیای امشب، خیلی توصیه شده.
از امام صادق (ع) روایت شده: که از امام باقر (ع) از برتری و مزیت شب نیمه شعبان پرسیده شد، ایشان فرمود: این شب پس از شب قدر برترین شبهاست...
از اعمال توصیه شده امشب، نماز جعفر طیار هست. این نماز تو زبان عامیانه، مثال نمازهای طولانی هست، در حالی که اونقدرها طولانی نیست. خوندنش مثل نماز صبحه، فقط اون وسط مسطا ذکر تسبیحات اربعه داره، جمعا هر رکعت ۷۵ تا تسبیحات داره و در ۴ رکعت میشه ۳۰۰ تا! اگه حوصله نمیکنید یا هم قاطی میکنید، ۴ رکعت رو بخونید، بعد ۳۰۰ تا تسبیحات اربعه رو جدا بخونید. خدا بده برکت...
امروز یه جایی خوندم امام زمان به این نماز خیلی علاقه دارن. بخونیم و به ایشون هدیه کنیم.
@cheragh_dasti
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رییسی با هواپیمای عمومی و بدون استقبال مسئولین دولتی، اومده بیرجند تا به عنوان نامزد مجلس خبرگان رهبری تبلیغ کنه! اینقدر دقت!!
بعد یه رییس جمهوری هم داشتیم که... هیچی، ولش کن!
بعد طرف میگه چه فرقی میکنه کی رای بیاره؟!!
@cheragh_dasti
هدایت شده از کانال کربلایی محمد🇮🇷
🔴 پویش #رای_اولی شروع شد✌️🇮🇷
🔸 باید چیکار کنی؟👇
- دوربین گوشیتو روشن کن، با دوستات یا خودت تنهایی بیا جلوی دوربین😎
🔸جلوی دوربین چی بگی؟👇
- بگو از کدوم شهری؟
- تو انتخابات شرکت میکنی؟
- چرا رای میدی؟
🔸 فیلمای خودتونو به آیدی @Iran_Entekhabat ارسال کنید
✅ قراره فیلماتون بعد از تنظیم نهایی تو فضای مجازی منتشر بشه
♦️مهلت ارسال: از الان تا ۹ / ۱۲ / ۱۴۰۲
کانال کــــــربلایی مـــحمد🇮🇷👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1122238546C5a9a963386
محرومند ولی با مرام!
روستای نوده علیا-خراسان جنوبی
@cheragh_dasti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رای میدم
چون
مدیونم
به شهدا
خانواده شهدا و فرزندان شهدا...
@cheragh_dasti
سخنی کوتاه با نامزدهای انتخابات مجلس و خبرگان رهبری ☺️
🔺سخنی دارم نه از دور و نه از نزدیک. از همین حوالی. از شمال ایرانم و از جنوب کشورم. از شرق وطنم و از غرب میهنم.
می دانم که می دانی میخواهی وظیفه سنگین و خطیری را به عهده بگیری...
🔺چرا که هر آری و هر نه تو و هر سکوت 🤐 و سخن 🗣 تو در سرنوشت ۸۵ میلیون ایرانی تأثیر میگذارد! به گفته شهید رجایی عزیز، "جهنم خدا جایی دارد که فشار و عذابش مساوی با گناه ۳۶ میلیون نفر است." 😳
🔺۳۶ میلیون نفر جمعیت ایران در زمان ایشان بوده و الان تو ضامن عملکرد ۸۵ میلیون انسان هستی و باید پاسخگو باشی!
هر حرکت تو، هر سخن تو، هر سکوت تو و هر برخورد تو می تواند سرنوشت دنیا و آخرت ۸۵ میلیون نفر را تغییر دهد!
❓راستی ارزش هر کرسی مجلس را میدانی؟
روی هر یک از کرسیهای مجلس تکیه بدهی مدیون خون ۷۳ شهید هستی! از تو میخواهم وقتی انتخاب شدی ارزش خون شهدا را فراموش نکنی. آنها رفتند که اسلام و ایران بماند و مردم وطنمان در راحت و امنیت زندگی کنند.
🔺آنها رفتند و قطعه قطعه شدند تا کشورمان ایران 🇮🇷 قطعه قطعه نشود.
حواست باشد که به جز ۸۵ میلیون نفر، جوابگوی ۲۲۰ هزار شهید هم هستی.
❓آیا از خود پرسیدهای که: من میتوانم؟...🤔
برای فردایت جوابی حاضر کرده ای؟ ...
✍ فاطمه محمودی
یه ایده ساده تو این ساعتها، ارسال پیام دعوت به انتخابات به صورت پیامکی یا توی خصوصی برای افراد هست، خوبیش اینه که برخی که نمیخوان رای بدن با شما شروع به گفتگو میکنن و میتونه این گفتگو تاثیر گذار باشه. برای افرادی که میدونید حتما رای میدن هم بفرستید، شاید اونها هم بخوان برای بقیه بفرستن.
این متن "آرزوی دیرینه" رو من برای تعداد زیادی فرستادم.
خدا به کارهای کوچیک اما با اخلاص، قطعا برکت میده!
یا علی مدد...
@cheragh_dasti
یکی دیگه از اثرات این کار اینه که متوجه میشید برخی از اقوامتون نامزد انتخابات شدن و شما اطلاع نداشتید😁
برای بنده خدا فرستاده بودم با این تصور که ممکنه رای نده! بعد دیدم خودش نامزد انتخابات شده!!😂 از ما خیلی جلوتر بود.
در کل بین نامزدها، نامزد قدری که بگیم وزنه باشه برای بیرجند ندیدم. اما در مجموع با توجه به مناظرهها و تحقیقاتی که کردم به این نتایج رسیدم:
۱-آقای وحدانی نیا گزینه مناسبی نیست، تو مناظرات عملکردش رو خوب ندیدیم و حرفهای عوام فریبانه میزد، در عین حال توی تحقیقات هم ازش خوب نشنیدم.
۲-دکتر بیدختی جوان خوب و با سوادیه، اما برش نماینده شدن رو نداره و بیشتر جنبه علمی داره
۳-آقای خلیلی هم چهره دانشگاهی و علمی هست. عملکردش تو مناظرات رو هم نپسندیدم. قوی نبود. ضمن اینکه گرایشهای اصلاحطلبی داره ظاهرا
۴-آقای نداف رو هم در مناظرات قوی ندیدم.
۵-آقای مولوی هم با اینکه گزینه شانا (شورای ائتلاف اصولگرایان هست) است، قوی ندیدم. فن بیان که اصلا خوب نبود. ظاهرا به مسائل استان هم اشراف کافی نداره به خصوص که مدت زیادی هست خارج از استان زندگی میکرده.
۶-در مجموع آقای هاشمی رو گزینه مناسبی دیدم. ایشون با توجه به اینکه رشته حقوق خونده و پروندههای متعدد حقوقی رو پیگیری میکرده، بر قوانین مسلطه. رییس دانشگاه آزاد بیرجند بوده و آدم پاکدست و متدینی هست. تو مناظرات هم مجموعاً خوب بود. در چارچوب و با علم صحبت میکرد. قبلا سر برگزاری همایشی تو دانشگاه آزاد با ایشون تعامل داشتم، فوقالعاده متواضع و کارراهانداز بودن.
@cheargh_dasti
نمیدونم تو کانالم چند نفر تو حوزه انتخابیه بیرجند، خوسف درمیان میخوان رای بدن. در هر صورت این توضیحات میتونه به درد بزرگواران این حوزه انتخابیه بخوره. این نتیجه تحقیقات بنده است.
هدایت شده از علیرضا زادبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حتما_ببینید
#منتشر_کنید
چرا و چگونه مردم را به رای دادن تشویق کنیم؟ چه ضرورتی دارد این همه اصرار؟ با وجودی که از ناکارآمدی ها اطلاع داریم...
این استدلال را بشنوید.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
خیلی وقت بود همچین برفی تو شهر ما نیومده بود! از دیشب برف میاد و این حاصل یک ساعت بیرون بودن ماشین هست! امسال خیلی نگران اوضاع بارش بودیم، از ابتدای فصل بارش، بارون خیلی کم اومده بود، دو سه بار مردم نماز بارون خوندن و دستهجمعی دست به دعا برداشتن، تا شاید خدا در رحمتش رو باز کنه. تو این دو سه روز خدا رو شکر، بارش برف و بارون خوبی داشتیم. هیچ بعید نیست اثر همون اخلاص جمعی بوده!
در خصوص انتخابات هم دلم روشنه، هیچ وقت اینقدر ندیده بودم دستهجمعی همه تلاش کنن برای مشارکت بیشتر، شاید سر اینکه به کی رای بدیم اختلاف داشته باشیم، اما سر اینکه مشارکت خیلی مهمه و باید همدیگه رو دعوت به شرکت در انتخابات بکنیم، همه اتفاق نظر داریم...
قدر این ساعتهای باقی مونده رو بدونید! تلاش دستهجمعی و خالصانه جواب میده، خوبم جواب میده! خدا انگار اینطور تلاشها رو دوست داره...
✍محسن آراسته
@cheragh_dasti
هدایت شده از طنزیم
اطلاعیه شماره ۵۲ وزارت کشور:
مردم شریف ایران، این چه دست خطیه؟
#طنزیم_پرونده
🔺محمدمهدی علیمرادی🔺
طنزیم| @tanzym_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا قوت به همه دستاندرکاران برگزاری انتخابات و به خصوص دستاندرکاران حوزه ارتباطی که برای پایداری ارتباطات زحمات زیادی کشیدند. حوزهای که عموما نقشش در انتخابات دیده نمیشه!
@cheragh_dasti
انتخابات ۱۴۰۲ و درسهای آن- قسمت اول
🔹انتخابات مجلس با همه فرازها و فرودهایش به اتمام رسید و با شرکت حدود ۲۵ میلیون واجد شرایط و مشارکت ۴۱ درصدی، تجربه دیگری از مردمسالاری در ایران اسلامی رقم خورد. توجه به نکات قوت و ضعف این انتخابات که برخی در ذیل به آنها اشاره میگردد، میتواند چراغ راه آینده برای بهبود شرایط باشد:
1️⃣ بیش از همه باید به این موضوع توجه نمود که این میزان مشارکت در چه بستری شکل گرفته است تا عیار آن مشخص گردد. پس از جنگ شناختی همهجانبه سال گذشته و با وجود تداوم مشکلات اقتصادی و عدم رفع ریشهای این مشکلات، در حالی چنین مشارکتی رقم خورد که چهرههایی نظیر سید محمدخاتمی، عبدالحمید اسماعیلزهی انتخابات را عملا تحریم نموده بودند. از طرف دیگر رسانههای بیگانه تمام تلاش خود برای انصراف مردم از رای دادن را نموده و برخی ادعا کرده بودند میزان مشارکت در ایران از ۳۰ درصد فراتر نخواهد رفت! لذا عیار این میزان مشارکت بسیار بالاست و باید قدر مردم فهیم ایران را دانست. این عیار آنگاه بیشتر عیان میشود که توجه شود متوسط میزان مشارکت در انتخابات مشابه در کشورهای نظیر آمریکا و فرانسه که خود را مهد آزادی و دموکراسی مینامند، نیز بین ۴۰ تا ۵۰ درصد میباشد.
2️⃣ متوسط میزان مشارکت در انتخابات مجالس در ایران حدودا ۵۵ درصد است و کاهش ۱۴ درصدی این میزان مشارکت میبایست ریشهیابی گردد تا برای انتخابات ۱۴۰۴ بتوان موانع افزایش مشارکت را برطرف نمود. هر چند که طبق تحلیل بسیاری از تحلیلگران، مشکلات اقتصادی مردم و عدم تحقق برخی وعدهها، دلیل اصلی این کاهش مشارکت بوده است. لذا میبایست برنامهریزی برای بیان دستاوردهای دولت و مجلس بین قشرهای مختلف مردم بیشتر مدنظر قرار گیرد. چرا که با وجود عملکردهای مثبت این دو قوه، مردم نسبت به این عملکردها آگاهی کافی پیدا نکردهاند. هر چند که به دلیل مشکلات معیشتی، برخی از موفقیتها عملاً به حاشیه رفته است و لذا باید بهبود معیشت مردم همچنان وجه همت اصلی مسئولین باشد.
✍️محسن آراسته
@cheragh_dasti
انتخابات ۱۴۰۲ و درسهای آن- قسمت دوم
3️⃣گرچه تلاشهای فراوان و خالصانهای به صورت خودجوش توسط قشر انقلابی برای افزایش مشارکت صورت گرفت که در نوع خود کمنظیر بوده و اثرات مثبتی بر میزان مشارکت گذاشت، اما لازم است با نگاه به تجربه جاری، برای انتخابات ریاست جمهوری تغییر آرایش در نحوه تعامل با قشر خاکستری جامعه صورت گیرد. طبق برخی آمار، ۴۰ درصد کاربران مجازی در ایران محتوای مرتبط با انتخابات را مشاهده نمیکردند؛ چرا که عضو پیامرسانهای داخلی و یا دنبالکننده صدا و سیمای ایران نبودند. این آمار نشان میدهد که ضمن بازبینی در خصوص سیاست فیلترینگ، حضور و تولید محتوای اصیل انقلابی در شبکههای پرطرفدار خارجی باید افزایش پیدا کند.
4️⃣تعدد فهرستهای انتخاباتی گرچه انتظار میرفت به خودیخودی شور انتخاباتی و مشارکت را بالا ببرد، اما برخی بداخلاقیها و به ظاهر افشاگریها، عملا باعث ایجاد یا تشدید حس ناامیدی در برخی اقشار مردم گردیده و خود نیز در کاهش مشارکت بیتاثیر نبوده است. این موضوع میطلبد جریانهای فکری حاضر در طیف انقلاب، به جای نفی طیفهای رقیب، به دنبال اثبات تواناییهای خود بوده و از دایره انصاف خارج نگردند.
🔹در مجموع، با توجه به هجمه سنگین دشمن و سرمایهگذاری عظیم او برای جدا کردن مردم از نظام، هجمهای که به خصوص در ۱۴۰۱ شدت یافت و با عنایت به وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی، این انتخابات، نشاندهنده پایبندی بخش مهمی از جامعه ایران به نظام جمهوری اسلامی است؛ حلقه سختی که دشمن به این راحتی نمیتواند آن را جدا کند. این موضوع برای دشمن بسیار معنادار و نشاندهنده شکست اوست. هر چند که جمهوری اسلامی نیز باید قدر این حلقه را دانسته و ضمن تلاش برای نگهداشتن آن، برای متقاعد کردن سایر اعضای جامعه، نیز برنامهریزی و تلاش نماید؛ تلاشی که بیش از همه میبایست در حوزه رسانه و فضای مجازی متمرکز گردد.
✍️محسن آراسته
@cheragh_dasti
#نکته:
استانهای کهکیلویه و بویر احمد و خراسان جنوبی، بیشترین میزان مشارکت در انتخابات رو داشتهاند؛ استانهایی که به لحاظ شاخصهای توسعه، محروم محسوب میشوند و استانهای برخوردار عموما درصد مشارکتشان پایین است؛ این یعنی اینکه صرف توسعه و رفع مشکلات و ایجاد رفاه، چارهساز مشارکت نیست، باید در زمین ذهنها نیز کار کرد!
@cheragh_dasti