eitaa logo
چریک سایبر🇵🇸
1.1هزار دنبال‌کننده
37.6هزار عکس
47.6هزار ویدیو
983 فایل
با سرخط خبرهای جبهه‌ی مقاومت باما همراه باشید. لحظه به لحظه در نبرد آخرالزمان برای نابودی اسرائیل✌️ فلسطین🇵🇸 یمن🇾🇪 لبنان🇱🇧 سوریه🇸🇾 عراق🇮🇶 ایران🇮🇷 امروز حرم حسین بن علی، ایران است. https://eitaa.com/cherikcyberi
مشاهده در ایتا
دانلود
◾️نماهنگ “”  برای او که به آرزویش رسید ◾️به مناسبت شهادت جانسوز رئیس جمهور مردمی دکتر ابراهیم رئیسی نماهنگ "غم پنهان" با صدای محمد معتمدی منتشر شد. خیلی قشنگه،ببینید😔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌┅═✾🕊️ ⃟ ⃟🖤 ⃟ ⃟🕊️✾═┅ ‎‎   ‎‌‌‎‌‌‎
⚫️ سازمان ملل برای رئیسی مجلس یادبود می‌گیرد مجمع عمومی سازمان ملل قرار است هفتهٔ بعد مجلس یادبودی برای گرامی‌داشت یاد رئیس‌جمهور فقید ایران برگزار کند. نمایندهٔ ترینیداد و توباگو در سازمان ملل که در حال حاضر ریاست مجمع عمومی این سازمان را بر عهده دارد در بیانیه‌ای اعلام کرد این جلسه ۱۰ خرداد برگزار خواهد شد.
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو را است معجزه در کف... شعری از رهبر انقلاب
📸شهادت تو پاسخ تمام تهمت‌ها و تمسخر‌ها را داد...
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ویژگی‌های شنیده نشده از شهید رئیسی ... 🔹حجت الاسلام حامد کاشانی علیه السلام
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| ※ نزدیک شدن ظهور را بعضی قلب‌ها درک می‌کنند! مثل یعقوب، بوی یوسف را ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️ندیده برایت آرزوی شهادت کردم 🔸دیدار شهید جمهور با فرزند روشندل شهید فرهنگی مدافع حرم شهید مجید عسگری جمکرانی
📸شهید مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی در آغوش مادرش
📷 حضور آیت الله جاودان در مرقد مطهر امام رضا علیه السلام و مزار شهیدجمهور آیت الله رئیسی (ره)
بدرقه یا صحنۀ حضور 1- نه تحولات غزه و سخن از فروپاشی رژیم صهیونیستی و نه گزارش تلاش‌ها برای احیای مذاکرات سازش و عادی‌سازی روابط اعراب و اسرائیل است، هر چه است خبر از شهادت سید ابراهیم رئیسی و هیئت همراه و تشییع جنازه بزرگ و باشکوه اوست. 2- بیش از ۶۹ هیئت خارجی و سران بیش از20 کشور برای ادای احترام به رئیس‌جمهور شهید و آن 7 شهید بزرگوار دیگر به کشورمان آمده‌اند و 9 کشور نیز عزای عمومی اعلام کرده‌اند. پیام‌های تسلیت خارجی نیز لحظه‌ای قطع نمی‌شود. 3- اسماعیل هنیه به ایران آمد و با رهبر انقلاب دیدار کرد تا اندک امید برخی جریان‌های آلوده فارسی‌زبان و رژیم صهیونیستی به تغییر سیاست های ضد صهیونیستی جمهوری اسلامی ایران با شهادت سید ابراهیم رئیسی به ناامیدی تبدیل شود. 4- «چه کسی باور می‌کرد که روزی در دانشگاه‌های آمریکا به نفع فلسطین شعار داده و پرچم فلسطین برافراشته شود و چه کسی باور می‌کرد که روزی در ژاپن و در تظاهرات به نفع فلسطین، به زبان فارسی شعار مرگ بر اسرائیل سر داده شود... در آینده نیز ممکن است در مورد قضیه فلسطین حوادثی اتفاق بیفتد که امروز باورکردنی نیستند...» 5- در کجای دنیا چنین تحولات عجیب اجتماعی سراغ دارید؟ کدام کشور را می‌شناسید که وقتی رئیس‌جمهور یا یک مقام ارشد نظامی‌شان، از دنیا می‌رود، این طور مردم به نشانه قدرشناسی در مراسم تشییع پیکرشان حضور یابند؟! 6- آیا برجسته سازی تجمع چند عنصر گروهکی ورشکسته در برخی کشورهای اروپایی و به جان خریدن ننگ سانسور این معرکه نشانۀ سرخوردگی و انزوای آنان نیست؟؛ اگرچه برخی شبکه‌های بزرگ جهانی، به اعتبار اهمیت و گستردگی و کم‌نظیر بودن خبر تشییع، گوشه‌هایی از اقیانوس عظیم جمعیت را به تصویر کشیدند تا از نگاه حرفه‌ای، از بازتاب خبری بزرگ جا نمانند.