eitaa logo
کودک و خانواده
189 دنبال‌کننده
11.1هزار عکس
4.3هزار ویدیو
12 فایل
سبک زندگی و تربیت کودک
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از خانه مهر
🤲 ۴۴۳ 👇 👈 ۱۴۰۲ 👏به مناسبت ایام علیه‌السلام 👈ثواب قرائت امروز محضر مبارک علیه‌السلام
هدایت شده از خانه مهر
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 🔸 اگر ﴿تَنَزَّلُ الْمَلائِكَةُ وَ الرُّوحُ فیها بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ﴾ که همه مقدّرات را می ‌آورند؛ یعنی به همراه خودشان بسته می ‌آورند كه ببرند؟ چرا آوردند؟ چرا می ‌آیند؟ اگر آوردند كه به كسی بدهند، آن شخص كیست... .
هدایت شده از خانه مهر
اَللّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ اَميرِالْمُؤْمِنينَ(علیه‌السلام) 👏 با شکافت و نور منهدم شد
هدایت شده از خانه مهر
💎 مرحوم : 🔹خودتان را معطل نکنید، تا لطیف نشوید چیزی گیرتان نمی آید، من اهل قسم نیستم ولی مجبورم، دلم می‌سوزد، یک کلمه می‌گویم، خانم ها! آقایان! به حضرت زهرا(سلام الله علیها) قسم اگر لطیف نباشید چیزی گیرتان نمی آید! 🔹خودتان را معطل نکنید، هی روزی چند تا اوقات تلخی در خانه راه می‌اندازد، عصبانی می‌شود، از این طرف هم می‌خواهد بشود زبدة العارفین، عمدة المکاشفین! 🔹یک بار این قسم را با تمام وجودم خوردم، تا لطیف نشوید چیزی گیرتان نمی‌آید. 🔹(ره) سرتاسر لطافت بود، لطافت این مرد به جایی رسیده بود که به عمرش به کسی دعوا نکرده بود، زمانی که ما در قم بودیم این بچه‌های قم از هشت سالگی دوچرخه بیست وهشت سوار می‌شدند، از بغل رکاب می‌زدند، یک بچه‌ای آمد زد به علامه طباطبایی و ایشان به شدت آسیب دید و روی زمین افتاد، حالا ما باشیم چه می‌گوییم؟ خیلی دیگر آدم خوبی باشیم یک چیزی می‌گوییم دیگر، این آقا بلند شد، خیلی راحت، اول رفت سراغ بچه، گفت: طوریت نشد؟! گفت: نه، گفت: الحمد لله، خداحافظ! اگر میخواهید به جایی برسید لطیف شوید. لطیف بودن را تمرین کنید، از خانه شروع کنید و با خشم و غضب، تن خانواده را نلرزانید.
هدایت شده از خانه مهر
🔹️برای کاهش لجبازی کودکتان، به او حق انتخاب دهيد. 🔸️"الان حمام ميری يا قبل از خواب؟" "بشقابتو توی سينک ميذاری يا به روی كابينت؟" به او حق انتخاب دهيد تا بتواند قسمتی از تصميگيری شما باشد. 🔹️ميتوانيد از او بپرسيد کی ميخواهد درس بخواند؟ چند ساعت تكاليفش طول ميكشد؟ اگر به مرحله نوجوانی رسيده اند از آنها بخواهيد برنامه ريزی كند و بعد به شما اطلاع دهد.
هدایت شده از خانه مهر
✍نظر مجله فرانسوی اكومُد در مورد وضعيت در ايران، حتما بخونيم و تاسف بخوريم