👶🏻 تولد بیش از یک میلیون نوزاد در سال گذشته/بیشترین تولدها در تهران
🔺سازمان ثبت احوال اعلام:
🔸در سال گذشته در مجموع یک میلیون و ۷۵ هزار و ۳۸۱ نوزاد در کشور متولد شده است که از این تعداد ۵۵۵ هزار و ۸۵۵ نوزاد پسر و ۵۱۹ هزار و ۴۳۶ نوزاد دختر بودند.
🔸بیشترین آمار ولادت ثبت شده مربوط به استانهای تهران خراسان رضوی و سیستان بلوچستان و کمترین تعداد تولدها هم مربوط به استانهای کهگیلویه و بویر احمد، ایلام و سمنان بوده است.
🆔https://eitaa.com/childbearing1401
🔰 جایگاه خانواده و فرزند آوری
📌 #برشی_از_کتاب_تبیین_با_تبیان
⭕️ #جزء_بیست_و_یکم
❇️ فرزندآوری و تربیت آن و نقشههای دشمن
در سال ۱۳۹۱، مقام معظم رهبری (مد) در روز نوزدهم آذر، در دیدار با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی جملهی بسیار عجیبی مطرح فرمودند:
«یکی از خطراتی که وقتی انسان درست به عمق آن فکر میکند، تن او میلرزد، این مسئلهی جمعیت است.»
🔻 این جمله نشان از احساس خطری بود که مقام معظم رهبری احساس کرده و چنین جملهای را مطرح کرده بودند. ممکن است به ذهن بعضی از افراد خطور کند که برای همین جمعیت فعلی هم نمیتوان اشتغالزایی کرد یا سرپناه ساخت و شرایط ازدواج را فراهم کرد! پس چرا این همه به فرزندآوری سفارش میشود؟!
♦️ طبق آمار، در سال ۱۳۵۵، هر خانواده بهصورت میانگین هفت فرزند داشته است. در سال ۱۳۹۰، این میانگین به ۱.۷ فرزند رسیده است. تمام کسانی که جامعهشناسی خواندهاند و مطالعاتشان دربارهی جمعیت است، میدانند اگر در کشوری، تعداد فرزند در خانواده بهصورت میانگین، از ۲.۲ نفر کمتر شود، آن جامعه منقرض خواهد شد؛ زیرا میزان ۲.۲ نفر یعنی اینکه یک فرزند بهجای پدر و یک فرزند بهجای مادر میآید. دراینبین، ۰.۲ هم بهجای افرادی که یا ازدواج نمیکنند یا فرزنددار نمیشوند. اما جای تأسف این است که میانگین فرزندآوری در کشور ما از این میزان هم کمتر است؛ یعنی بهازای هر خانواده، ۱.۷ است. پس کشور ما با سرعت بیشتری در حال حرکت بهسوی جریان انقراض است. حال، با توجه به این آمار، عمق فاجعه مشخص میشود: اگر روند تولید نسل ما به همین شکل پیش برود، جمعیت ایران از سال ۱۴۲۰ رشد منفی خواهد داشت و در ۸۰ سال آینده، جمعیت کشور به حدود ۳۱ میلیون نفر خواهد رسید که حدود ۴۷ درصد آن را افراد بیش از ۶۰ سال تشکیل میدهند! طبیعی است این افراد فقط مصرفکنندهاند و نمیتوانند تولید کنند. پس در آن هنگام، تولیدکنندهای وجود نخواهد داشت و بهتبع این پیشامد، ثروتی در کشور وجود نخواهد داشت و گردش پولی رخ نخواهد داد. مسلماً جمعیت چنین کشوری منقرض خواهد شد.
💢 هیچ کشوری در دنیا نتوانسته است با سرعتی که جمعیت ما کاهش یافت، جمعیتش را کاهش دهد. در زمان گذشته، مسئولان کشور ایران مرتکب اشتباهی شدند و با شعار «دو بچه کافی است»، جامعه را به توقف فرزندآوری تشویق کردند؛
🌐 دریافت فایل پی دی اف کتاب تبیین با تبیان
💠اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
افزایش جمعیت
با سلام به همهی کسانی که دلسوزانه و عاقبتاندیشانه به فعالیت در حوزهی جمعیت روی آوردهاند، و با تشکر از مسئولانی که در مجلس و دولت به چارهجوئی برای نجات کشور از آیندهی هولناک پیری جمعیت میپردازند، بار دیگر تأکید میکنم که تلاش برای افزایش نسل، و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است. این فریضه دربارهی افراد و مراکز اثرگذار و فرهنگساز، تأکید بیشتر مییابد. این یک سیاست حیاتی برای آیندهی بلندمدت کشور عزیز ما است. کاوشهای صادقانهی علمی نشان داده است که این سیاست را میتوان با پرهیز از همهی آسیبهای محتمل یا موهوم پیش برد و آیندهی کشور را از آن بهرهمند ساخت.
به دستاندرکاران این حسنهی ماندگار توصیه میکنم که در کنار تدابیر قانونی و امثال آن، به فرهنگسازی در فضای عمومی و نیز در نظام بهداشتی اهمیت دهند.۱۴۰۱/۰۲/۲۸
پیام به فعالان حوزه جمعیت
🆔https://eitaa.com/childbearing1401
"افزایش جمعیت
یک چیزهایی هم هست که نیازهای آینده است؛ اینها را خیلیها تشخیص میدهند و انجام میدهند، بعضیها هم غفلت میکنند. مراد من از این نیازهای مربوط به آینده نیازهایی است که اگر شما امروز به فکر نیفتید و برایش کاری انجام ندهید، فردا درخواهید ماند؛ یعنی فردا گیر میکنید؛ اگر امروز به فکرش نباشید، فردا مشکل برای شما درست میشود... مسئلهی فرزندآوری و تکثیر نسل که من این همه روی آن تأکید میکنم، از این قبیل است. امروز اگر ما به فکر تکثیر نسل نباشیم، مسئلهی فرزندآوری را امروز اگر چنانچه برایش فکر نکنیم، پانزده سال دیگر، بیست سال دیگر، دیر خواهد بود؛ کشوری خواهیم شد که عنصر لازم برای حرکت پیشرفت را، یعنی جوان را، به قدر کافی در اختیار نخواهد داشت. امروز باید به فکر فردا بود.۱۴۰۰/۱۱/۲۸
بیانات در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی
افزایش جمعیت"
🆔https://eitaa.com/childbearing1401