بیوایدی خودروهای برقی و هیبریدی ارزانتری به بازار عرضه میکند
بیوایدی، بزرگترین سازنده خودروهای الکتریکی (EV) جهان، نسخه جدیدی از مدل پلاگین هیبریدی خود Qin Plus DM-i را عرضه کرده که قیمت آن کمتر از خودروهای پرفروش بنزینی مانند لاویدا فولکس واگن و کرولا تویوتا است.
نسخه جدید این محصول، معروف به Glory Edition، با هدف تسریع عرضه به مشتریان از وسایل نقلیه با سوخت فسیلی به خودروهای برقی ارائه شده است. قیمت آن از ۷۹ هزار و ۸۰۰ یوان (۱۱۰۸۶ دلار آمریکا) شروع میشود که ۲۰هزار یوان یا ۲۰ درصد کمتر از نسخه قبلی است. برد رانندگی آن با باتری هم ۵۵ کیلومتر است.
@chinabefarsi
بولتن-فناوری-چین-اسفند-1402.pdf
1.66M
بولتن فنـاوری چیـن؛ اسفند ماه 1402
چین در سالهای اخیر به یکی از پیشروترین کشورها در زمینه فناوری تبدیل شده است.
همچنین چین در سالهای اخیر بهدنبال رشد و توسعه فناوریها و تجهیزات در عرصههای مختلف بوده و منابع مالی زیادی در این بخش سرمایهگذاری کرده است که آگاهی از آنها مفید و راهگشاست.
«خبرنامه فناوری چین» به همت دفتر همکاری فناوری سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن و با همکاری گروه مطالعاتی چین نگار با هدف اطلاع رسانی در خصوص جدیدترین رویدادهای حوزه فناوری در کشور چین به صورت ماهانه منتشر میشود.
پل موجای رودخانه ووجیانگ
پل موجای رودخانه ووجیانگ اکنون بیش از 80 درصد کامل شده است و به اتصال کامل در چونگ چینگ جنوب غربی چین نزدیکتر شده است.
انتظار میرود پل کابلی کمپایلون با ارتفاع ۷۰۸ متری با بلندترین اسکله آسیا پس از تکمیل، رونق بیشتری به اقتصاد محلی بدهد.
@chinabefarsi
چینیها یکی از کشسانترین مواد را برای دنیای علم ساختند
پژوهشگران چینی از ساخت یک هیدروژل با قابلیت کشسانی بسیار بالا خبر دادند.
هیدروژلی که میتواند تا حدود ۱۵ برابر طول اولیه خود کشیده شود، یکی از الاستیکترین مواد شناختهشده تا به امروز است و میتوان از آن در ساخت دستها یا تاندونهای رباتیک استفاده کرد.
این هیدروژلها از مولکولهای پلیمری زنجیرهای بلند ساخته میشوند که توسط مولکولهای آب به هم متصل شدهاند. هیدروژلها به دلیل کشسانی خود شناخته شدهاند اما اغلب وقتی بیش از اندازه کشیده میشوند، به شکل اولیه خود باز نمیگردند.
@chinabefarsi
برخی گوشیهای شیائومی با آپدیت نرمافزاری به اینترنت 5.5G مجهز میشوند
درحالیکه برخی از کشورهای جهان هنوز درحال راهاندازی زیرساختهای 5G هستند، برندهای مطرح دنیای موبایل برای اینترنت 5.5G آماده میشوند. این نسخه از شبکه 5G، درواقع یک بهروزرسانی میاننسلی برای آن است که سرعت و عملکرد بهتر در ارتباطات اینترنتی را فراهم میکند. شیائومی یکی از سردمدران ارائه اینترنت 5.5G برای گوشیهای هوشمند است و گفته میشود که این ویژگی از طریق بهروزرسانی نرمافزاری برای برخی محصولات این شرکت فعال میشود. بهجز این، چینیها روی ارائه ارتباطات ماهوارهای برای خودروها نیز متمرکز شدهاند.
اوپو برای اولینبار درحال ارائه قابلیت اتصال به شبکه 5.5G برای سری Find X7 خود است. همزمان با این اتفاق، شیائومی نیز وارد رقابت در این عرصه شده و برای ارائه این ویژگی جذاب در پرچمدارانش آماده میشود. بهگفته یکی از افشاگران مطرح، شیائومی 14 اولترا اولین دستگاه از این برند است که به این فناوری مجهز خواهد شد.
@chinabefarsi
دیدار خداحافظی سفیر چین با وزیر خارجه ایران
چانگ هووآ سفیر جمهوری خلق چین در پایان مأموریت دیپلماتیک خود در جمهوری اسلامی ایران، روز شنبه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و خداحافظی کرد.
چانگ هووآ در این دیدار با تمجید از فرهنگ و تمدن باشکوه ایران و مهمان نوازی مردم کشورمان، از حمایت بخشهای مختلف دستگاه دیپلماسی در دوره مسئولیتش به عنوان سفیر چین در تهران قدردانی کرد و بر عزم و اراده دولت چین برای تعمیق بیش از پیش روابط با ایران تأکید کرد.
امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه نیز در این دیدار از تلاشهای مثبت و ارزشمند و اقدامات سفیر چین در كمک به توسعه همهجانبه روابط بین تهران و پکن در عرصههای مختلف به خصوص در دوران همهگیری کرونا و همچنین انعقاد و پیگیری اجرای برنامه جامع همکاریهای راهبردی دو کشور تقدیر کرد.
@chinabefarsi
رشد درآمد و سود صنعت نرم افزار چین طی دو ماه ابتدایی ۲۰۲۴
صنعت خدمات نرم افزار و فناوری اطلاعات با ثبت رشد دو رقمی در درآمد و سود طی ژانویه و فوریه، شروع خوبی در سال جدید میلادی داشته است.
سود این بخش در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با رشدی ۱۱.۵ درصدی به ۲۰۶.۴ میلیارد یوان (۲۹.۰۹ میلیارد دلار) رسید.
درآمد این بخش نیز با افزایشی ۱۱.۹ درصدی نسبت به سال گذشته به حدود ۱.۷۱ تریلیون یوان رسیده است.
درآمد ناشی از محصولات نرم افزاری با رشدی ۸.۴ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به ۳۹۴.۴ میلیارد یوان رسید و در عین حال درآمد محصولات نرم افزارهای صنعتی با افزایشی ۸.۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۴۰.۷ میلیارد یوان رسید.
@chinabefarsi
برترین شهرهای چین در صنعت تولید پیشرفته
بر اساس جدیدترین بررسی یک موسسه مطالعاتی، فهرست ۱۰۰ شهر برتر چین در حوزه تولید پیشرفته منتشر شده است.
در سال ۲۰۲۳، پنج شهر به تازگی به جایگاه ۱۰۰ شهر برتر چین اضافه شدهاند.
بر اساس این ردهبندی، شهرهای شنجن، سوجو و گوانگجو در رتبه اول تا سوم چین در این زمینه قرار دارند و نینگبو، هانجو، چانگشا، چینگدائو، نَنجینگ، چِنگدو و ووهان جایگاههای چهارم تا دهم را از آن خود کردند.
@chinabefarsi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفرهای شاعرانه در آب بی انتها در گوانگشی
@chinabefarsi
سود شرکتهای با سرمایه خارجی در چین طی دو ماه نخست امسال بیش از ۳۱ درصد افزایش یافت
شرکتهای با سرمایه خارجی و شرکتهایی که سرمایهگذارانی از مناطق هنگ کنگ، ماکائو و تایوانِ چین دارند طی دو ماه نخست امسال یک رشد ۳۱.۲ درصدی را در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، به ثبت رساندند.
دادههای NBS نشاندهنده رشد کلی در اقتصاد صنعتی چین است.
سود شرکتهای بزرگ، متوسط و کوچک در مقایسه با دو ماه نخست سال گذشته به ترتیب ۸ درصد، ۶ درصد و ۱۸.۹ درصد افزایش یافته است.
درآمد تجاری شرکتهای صنعتی بررسی شده طی این بازه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۴.۵ درصدی داشته است.
@chinabefarsi
اکران ۴۷ فیلم با موضوع علم و فناوری در «جشنواره بینالمللی فیلم پکن»
۴۷ فیلم با موضوع علم و فناوری در بخش علم و فناوری «چهاردهمین جشنواره بینالمللی فیلم پکن» (BJIFF) به نمایش در خواهد آمد.
این فیلمها موضوعاتی چون طبیعت، کشاورزی و فضا را پوشش میدهند و شامل ۳۳ فیلم با جلوه ویژه از چین، روسیه، ایالات متحده، انگلیس، کانادا، سوئد و هشت کشور دیگر است.
قرار است بخش علم و فناوری، به میزبانی مشترک CSTM و «انجمن موزههای علوم طبیعی چین» از ۹ آوریل تا ۵ می (۲۱ فروردین تا ۱۶ اردیبهشت) برگزار شود.
@chinabefarsi
تولید چین چقدر هوشمند است؟
تعداد رباتهای صنعتی چین در سال ۲۰۲۲ بیش از مجموع ۱۴ کشور بعدی است.
@chinabefarsi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمتی از چین زیبا
نانینگ، گوانگشی
@chinabefarsi
برنامه اقتصادی چین در سال ۲۰۲۴
به گفته مقامات ارشد و مدیران شرکتها، تعهد چین به پرورش نیروهای مولد بر اساس کیفیت جدید کاری و در عین حال ترویج توسعه با کیفیت بالا، فرصتهای عظیم بازار و چشمانداز توسعه گسترده را برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی فراهم میکند.
چین هدف رشد اقتصادی خود برای سال ۲۰۲۴ را به میزان پنج درصد تعیین کرده که بسیار کمتر از رشد ۲ رقمی است که برای چندین دهه قدرت دومین اقتصاد بزرگ جهان را به همراه داشت. کنگره ملی خلق چین (NPC) بهطور رسمی از این هدف رونمایی کرد زیرا اقتصاد ۱۸ تریلیون دلاری این کشور با موارد مخالف جدی مواجه است.
نقشه راه اقتصادی چین که با هدف سال گذشته مطابقت دارد، در حالی ارائه میشود که اقتصاد چین با چالشهای متعددی ازجمله بحران املاک، کند شدن صادرات، تنشهای ژئوپلیتیکی با ایالاتمتحده، کاهش جمعیت، بدهیهای هنگفت و بیکاری بیسابقه جوانان دست و پنجه نرم میکند. اقتصاد چین در سال ۲۰۲۳ بهطور رسمی ۵.۲ درصد رشد کرد که ضعیفترین عملکرد آن در دهههای اخیر بدون احتساب رکود همهگیری کووید-۱۹ است.
@chinabefarsi
موفقیت دانشمندان شانگهای در فناوری باتری کلسیمی
دانشمندان شانگهای موفق به تولید یک باتری کلسیمی قابل شارژ شدند که نسبت به پیلهای پرمصرف لیتیوم-یونی، جایگزین ارزانتر و پایدارتری است. این باتری میتواند 700 بار در دمای اتاق شارژ و تخلیه شود و برای اولین بار برای فناوری برپایهی کلسیم، عملکرد مطمئن و پایداری نشان داد. مواد کاتدی مورد استفاده در باتریهای کلسیمی از کربن بدست میآیند و فلزهای گرانتر نظیر نیکِل، کُبالت و منگنز را در برنمیگیرد.
یکی از چالشهایی که متخصصان در این تحقیق بر آن فائق آمدند، فعالیت الکتروشیمیایی بالای آنودهای کلسیم است. فلز کلسیم موجود در پوسته زمین، ۲۷۰۰ برابر بیشتر از لیتیوم است و به همین دلیل، باتریهای کلسیمی چشمانداز گستردهتری در مصارف انرژی آینده خواهند داشت.
همچنین چندین سازمان بینالمللی و واحد تحقیقاتی نظیر آژانس بینالمللی انرژی پیشبینی کردهاند، درحالیکه ذخایر منابع کافیِ لیتیوم برای صنایعی همچون خودروهای انرژی نو و ذخایر انرژی تجدیدپذیر حیاتی است، در سال آینده کمبود لیتیوم وجود خواهد داشت.
@chinabefarsi
تولیدکنندگان توربین بادی غربی در برابر چینیها کم آوردند
از ۱۵ شرکت برتر عرضه کننده توربینهای بادی، ۱۰ شرکت چینی هستند و ۷۸.۴ گیگاوات از ۱۱۶ گیگاوات کل انرژی بادی جهانی تحویل داده شده در سال ۲۰۲۳ را تحویل دادهاند.
چین بی سر و صدا در حال تسلط بر انرژی بادی است که صنعت جهانی بزرگی به شمار میرود. این کشور در سال ۲۰۲۳ در دو سوم از کل ساخت جهانی سهیم بود و اکنون دارایی ۷۷ گیگاواتی دارد که بیش از ۱۰ برابر بیشتر از آمریکا به عنوان بزرگترین بازار بعدی است.
دادههای واحد تحقیقات تخصصی بلومبرگ (NEF) نشان میدهد اروپا در سال گذشته، رکورد ۱۵.۳ گیگاوات را اضافه کرد که در مقایسه با حجم نصب شده در سال ۲۰۲۲، رشد ۱۶ درصدی داشت اما ۱۵.۳ گیگاوات اضافه شده، تنها ۴۰ درصد از حجم سالانه مورد نیاز برای دستیابی به هدف ۵۰۰ گیگاوات تا سال ۲۰۳۰ بود.
چین در حال تقویت پروژههای نیروی بادی خود در فراساحل و خشکی است. ظرفیت تاسیسات خشکی در سال میلادی گذشته، به ۶۹.۴ گیگاوات و ظرفیت فراساحلی به ۷.۶ گیگاوات که معادل ۶۷ درصد از ظرفیت پروژههای فراساحلی جهانی بود.
@chinabefarsi
شی جین پینگ: فاصله دو سوی تنگه تایوان هیچگاه مانع از رابطه صمیمانه بین هموطنان دو طرف تنگه نمیشود
شی جین پینگ، دبیر کل کمیته مرکزی حزب کمونیست و رئیس جمهوری خلق چین، بعد ازظهر روز چهارشنبه دهم آوریل با «ما یینگ جیو» و هیئت همراهش در پکن دیدار کرد.
شی جین پینگ در این دیدار گفت که هموطنان دو طرف تنگه تایوان همه چینی هستند. هیچ کینهای وجود ندارد که قابل حل نباشد، هیچ مسئله ای وجود ندارد که قابل بحث نباشد و هیچ نیرویی نیز وجود ندارد که بتواند ما را از هم جدا کند.
وی افزود: فاصله دو سوی تنگه تایوان مانع از روابط صمیمی بین هموطنان در دو طرف تنگه تایوان نخواهد شد. تفاوت در نظامها نمی تواند این واقعیت عینی را تغییر دهد که هر دو طرف تنگه تایوان به یک کشور و یک ملت تعلق دارد. دخالت بیگانگان نمی تواند روند تاریخی اتحاد یک خانواده و یک کشور را متوقف کند. در این مسیر، هموطنان دو سوی تنگه تایوان همیشه در یک مسیر به جلو حرکت می کنند و دست به دست هم داده و به یکدیگر کمک کرده و می کنند.
@chinabefarsi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنجن Qianhai CBD در غروب زیبا
@chinabefarsi
معرفی انواع قطارهای سریعالسیر چین
چین تا پایان سال ۲۰۲۳، دارای طولانیترین شبکه راهآهن پرسرعت جهان با طول کل ۴۵هزار کیلومتر (۲۷هزار و ۹۶۱ مایل) بوده است و این شبکه گسترده تقریبا دو سوم خطوط راهآهن پرسرعت جهانی را در خدمات تجاری تشکیل میدهد.
قطارهای سریعالسیر چین به سه گروه دستهبندی میشوند و شامل قطارهای گروه جی (G)، گروه دی (D) و گروه سی (C) است که هر کدام دارای سرعت حرکت متفاوتی هستند. با وجود تفاوت در سرعت، ظاهر و امکانات داخل، هر سه گروه قطارها مشابه و دارای امکانات رفاهی مدرن هستند.
@chinabefarsi