هدایت شده از دادشهر | حمزه شکریان
♨️ فرار رییس اداره اوقاف از مناظره!
👈 تخلفات اداره اوقاف در اعطای تولیت به آقای علمالهدی و پرداخت حقالتولیه بر خلاف شرع و قانون به ایشان پوشاندنی نیست. اما ...
💢 یک نکته عجیب در حال اتفاق افتادن است!
🔹 بنده ۶ ماه پیش موضوع تخلفات آقای علمالهدی در موقوفه گوهرشادآغا را مطرح کردم. ۶ ماه از طرح موضوع میگذرد، ۶ ماه اداره اوقاف موضع مناسب نمیگیرد!
بعد از ۶ ماه، موضوع توسط یک «فعال اجتماعی» دیگر مطرح میشود، بلافاصله اداره اوقاف بیانیه میدهد که ما فقط با همان «فعال اجتماعی» مناظره میکنیم! آن «فعال اجتماعی» هم با سکوت خود، در برابر مناظره موضع نمیگیرد!
🔸 تلاش خبرگزاری صبح توس برای برگزاری مناظره آقای احمدزاده (رییس اداره اوقاف) با بنده هم به نتیجه نرسیده و ایشان عامدانه از این مناظره فرار کرده و شرط «غیر رسانهای» بودن برای آن میگذارد!
💢 آقای احمدزاده عزیز!
🔹 میشود بفرمایید «داستان» چیست؟ اگر پشت پرده خبری است، بفرمایید ما هم مطلع شویم!
🔸 اگر شما تخلفی نکردهاید و آقای علمالهدی هم بر خلاف شرع و قانون حقالتولیه نگرفته است، بنده هم وکیل دادگستری هستم و هم به قانون اوقاف آشنا! و هم کاملاً مسلط به موضوع بوده و به تخلفات شما و آقای علمالهدی هم اشراف دارم!
💢 اگر به دنبال حقیقت هستید و برای ذهن مردم ارزش قائلید، بسمالله! بنده آماده مناظرهام تا نشان دهم چه کردید و چه نکردید!
@dadshahr_iranian
هدایت شده از تا 2030
🔬بخش علمی BBC، با انتشار یک خبر فوق علمی از تحقیق جدید علامههای دانشگاه آکسفورد نوشت: «کمتر خوردن گوشت، مثل خارج کردن 8میلیون خودرو، از دل جادههاست» (دقیقاً 8 میلیون! نه یکی کمتر، نه یکی بیشتر!)
🔬طبق تحقیقی که قبلاً در Nature Food منتشر شده، «تولید غذا، علت یک سوم کل انتشار گازهای گلخانهای در جهان است»
🔬چهقدر این مطالعات، خیلی علمی هستند! و میگویند که غذا تولید نکنید (=از گشنگی بمیرید) تا برای دروغ کاهش گازهای گلخانهای مثمر ثمر باشید! اگر هم میخواهید نمیرید، حشره بخورید یا گوشت آزمایشگاهی، ولی گوشت طبیعی نه!
🔬جملات پایانی مقالهء مورد اشاره BBC این است: «یک رابطه قوی بین مقدار غذاهای حیوانی در رژیم غذایی و اثرات زیست محیطی آن، از جمله انتشار گازهای گلخانهای... وجود دارد. عدم قطعیت نتایج این مقاله، به دلیل منطقهء مبدا و روشهای تولید غذا... نباید مانعی برای سیاستگذاریها با هدف کاهش مصرف غذای حیوانی باشد.»
🔜به تدریج از این دست مقالاتی که خودشون هم اذعان دارند نتایجشون قطعی نیست، بیشتر خواهد شد. مقالاتی که با توسل به علم!!!! و روشهای آماریای که هزار جور میشه بالا و پایینشون کرد تا نتیجهء دلخواه رو گرفت، به دولتها این امکان را بدهند که در جهت تغییر رژیم غذایی رعیت، سیاستهای گوناگون اتخاذ کنند.
♨️البته سیاست همیشگی کشور ما، گرانی روزافزون گوشت بوده، ولی احتمالاً به زودی باید شاهد سیاستهای جدیدتر و اینچنینی هم باشیم که بهش 1 برچسب خیلی علمی هم بچسبانند...
💠پ.ن: حضرت محمد (ص): سید و سرور غذاهای دنیا و آخرت گوشت است.
🆔@CoronaDeception
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶🔹 یک عمر از منبر علما شنیدهایم که امام حسین(ع) فرمود: «من خارج نشدم مگر برای اصلاح امت جدم و احیای امر به معروف و نهی از منکر»
🔴 حال مراسم عزاداری حضرت آنگونه برپا شود که دقیقاً نسبت به اصلاح امت اسلامی و عمل به فریضتین بگوییم «به من چه! به تو چه!» ؟؟!
⭕️ دشمن چه بلایی بر سر شناخت شما آورده که تلقی یهودی از دین اسلام یافتهاید؟!
آیا این چنین هیئتی، همان هیئت بیخاصیتی نیست که دشمن اساساً حاضر است برای برپاییاش خرج کرده و تأمین امنیت نماید؟!
❌ هیئتی که فقط حسین حسین کند و با سایر مسائل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و ... کاری نداشته باشد و اعتقادش این باشد که:
- به تو چه؟!
- به من چه؟!
💠 هیئت امام حسین (ع) محل انسانسازی است. انشاءالله اهل «به من چه و به تو چه» ذیل علم اباعبدالله، کمی به اساس قیام حسینی فکر کرده و انحرافات فکری خود را اصلاح کنند.
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید
🔶🔹 ما را سرِ نبردِ مستکبران دنیا است ...
در عصر کنونی، هیئت حسینی آنجا است که:
❇️ ابعاد تمدن نوین اسلامی را برای مخاطب تبیین کند؛
❇️ آنجا است که دشمنشناسی را آنچنان قوی کند که کسی قربة الی الله، امام خود را ذبح نکند!
❇️ آنجا است که خورشید تابان ولایت را بیش از پیش بشناساند و معرفی نماید؛
❇️ آنجا است که معرفت سینهزن امام حسین (ع) را نسبت به «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» افزایش دهد.
💠 هیئت امام حسین (ع) آنجا است که شیعه و محب حضرت سیدالشهداء را به این باور برساند که «امروز در جنگ آخرالزمان هستیم و نسبت به مهدیِ حسین در پیشگاه الهی و تاریخ انسانیت پاسخگوییم»
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
ریال ایران #کمارزشترین_پول_دنیا!
ازاین خبر چه برداشتی میشود؟
اینکه"وضع اقتصادی مردم ایران ازهمۀ کشورهای دنیا بدتراست" درحالی که ارزش پول ملی، #هیچ_ربطی به رفاه ندارد. چرا که با حذف صفرها، میتوان یکشبه ارزش پول ملی رابسیاربالا برد؛ درحالی که رفاه عمومی هیچ تغییری نمیکند.
〰〰〰〰〰〰
پیش از ورود به بحث توجه به این نکته ضروری است که مطالب زیر #به_آن_معنا_نیست که امروزه وضع اقتصادی مردم، بسیارخوب است، درحالیکه متاسفانه در #دهه90 مشکلات اقتصادی بسیارزیاد بود و #مسئولین باید باروحیه جهادی مشکلات راحل کنند.
هدف فقط این جمله است که:«ارزش اسمی پول ملی، تعیینکنندۀ وضعیت رفاه مردم یک کشورنیست»
○○○○○○○○○○○○○○○○○○
اما #توضیح_مطلب
این یک واقعیت است که امروز، ریال ایران کمارزشتر از سایر ارزهای ملی است. اما از این گزاره معمولاً یک برداشت کاملاً اشتباه میشود؛ وقتی چنین خبری را میشنویم ناخودآگاه گمان میکنیم وضع اقتصاد ایران از همهی کشورهای دنیا بدتر است و متوسط رفاه یک ایرانی، از رفاه افراد سایر کشورها کمتر است. باید بدانیم ارزش پول ملی، هیچ ربطی به رفاه ندارد. چرا که اولاً با حذف صفرها، میتوان یکشبه ارزش پول ملی را بسیار بالا برد؛ در حالی که در رفاه عمومی هیچ تغییری رخ نمیدهد. در ثانی، بررسی وضعیت درآمد در کنار ارزش پول ملی است که میتواند وضعیت قدرت خرید مردم را نشان دهد.
🔴 ارزش اسمی پول ملی یعنی آن چیزی که روی پول نوشته شده است. مثلاً در سال 2020 هر هزار تومان ما تقریباً برابر با 20 افغانی افغانستان بوده است! هزار کجا و 20 کجا. با نگاه اول، بهنظر میرسد باید وضع اقتصاد ما از اقتصاد افغانستان بدتر باشد. اما دقیقتر که میشویم، میبینیم درآمد سرانه در افغانستان در سال 2020 میلادی (بر اساس آمارهای بانک جهانی) بهطور متوسط برابر با 39 هزار و 741 افغانی یعنی معادل 2 میلیون و 185 هزار تومان در سال بوده است؛ این در حالی است که درآمد سرانه در ایران در سال 2020 (مطابق آمارهای بانک جهانی) برابر با 46 میلیون و 900 هزار تومان در سال بود.
بنابراین مهم نیست که ارزش یک افغانی نزدیک به 550 ریال است. مهم آن است که بدانیم دریافتی و حقوق افراد چقدر است. در نسبت بین حقوق و ارزش پول ملی است که قدرت خرید معنا پیدا میکند.
نه مهم است که عدد درآمد سرانه اسمی در ایران از همه جا بالاتر است، و نه مهم است که ارزش اسمی پول ملی ما پایینترین در دنیاست!
مهم این است که بدانیم قدرت خرید مردم ما بهطور متوسط در دنیا چه رتبهای دارد.
🔹بر اساس آمارهای بانک جهانی، ایران در سال 2020 میلادی در شاخص قدرت خرید سرانه رتبهی 85م دنیا را از میان 197 کشور کسب کرده است؛ یعنی اگر جهان را به دو نیمه تقسیم کنیم، ما در نیمهی بالایی قرار داریم و بهطور میانگین، قدرت خرید مردم در 112 کشور از ما ایرانیان کمتر است. این نشان میدهد که اسکناسهای بیارزشترین پول دنیا، چندان هم بیارزش نیست و توانسته قدرت خرید ایرانیان را از 112 کشور بالاتر نگه دارد.
🔸 این یعنی چه!؟
یعنی اگر چه ارزش ریال از ارزش پول ملی 197 کشور کمتر است اما درآمد مردم ما به ریال، به اندازهای هست که بتوانیم با حقوقمان، کالاها و خدماتی را بخریم که مردم 112 کشور پایینتر از ما، توان تهیهاش را ندارند.
جالب آنکه برآوردهای صندوق بینالمللی پول نشان میدهد که قدرت خرید سرانه در ایران، تا سال 2027 بالاتر هم خواهد رفت.
🔴 بسیاری از کشورها بودهاند که در چهل سال اخیر، #صفرهای_پولشان را حذف کردند. همین امروز اگر ما 4 صفر را حذف کنیم، ارزش پول ملی از 81 کشور جهان بهتر میشود و تقریباً معادل ارزش پول ملی نیکاراگوئه خواهد شد. این در حالیاست که قدرت خرید مردم نیکاراگوئه هماکنون بر اساس آمارهای بانک جهانی، بهطور متوسط یکسوم قدرت خرید ایرانیان است.
👈 نتیجه آنکه #ارزش_اسمی_پول_ملی، تعیینکنندهی وضعیت رفاه مردم یک کشور نیست و اسکناسهای ریال نیز آنقدرها که رسانههای زرد میگویند، بیارزش نیست!
🔹 ویراست و توئیت #حجت_الاسلام_راجی در رابطه با ارزش پول ملی
♦️ صفحه ویراستی حجتالاسلامراجی
💢 نصب ویراستی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از مینا فروزش
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️تأمل...⚡️
تحقیقات انجام شده پزشکی روز بر اثراث گریه و سینه زنی بر حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام که تا کنون نمی دانستیم...
✅✍ کلیپ را چندین مرتبه با آرامش و دقت گوش دهید و برای دیگران هم ارسال کنید ارسال آن ان شاءالله صدقه ای ماندگار خواهد بود.
🔺️🍃🌺🍃 @mina_foroozesh
هدایت شده از مینا فروزش
⬅️گفت عرق خورها و الوات هم میومدن تو مجلس امام حسین و آدم میشدند، الانم به کشف حجابها گیر ندید، دستگاه امام حسین آدمشون میکنه.
➡️گفتم
1⃣اولا اونا عامل دشمن نبودن اما الان حرمت شکنی در مجلس روضه پروژه رسمی و برنامه ریزی شده دشمن است.
2⃣ثانیا اون عرق خور هر گناهی میکرد بیرون روضه بود وارد مجلس که میشد حرمت نگه می داشت اما اینا میخوان گناه علنی و آشکار خودشون را بیارن داخل روضه.
3⃣ثالثا این گزاره که «نباید در دستگاه امام حسین دخالت کرد»، تولیدی #شیعه_انگلیسی برای تایید قمه زنی است. بفهمید زیر علم چه تفکری سینه میزنید.
✍دکتر عارفه دهقانی
🍃🌺🍃 @mina_foroozesh
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
📚 مطالعه کنید
🔶🔹 نقش فضای سایبر در ارتقاء شفافیت حاکمیت
فضای سایبر، فضایی است که با شعار «جریان آزاد اطلاعات» میان آحاد جامعه و حتی نخبگان علمی شناخته میشود و تلقی بر آن است که فضای سایبر، در هر حال در راستای ارتقاء شفافیت است.
⭕️ اما آیا این باور صحیح است؟
بسیار مهم است ابتدا به این پرسش کلیدی پاسخ داده شود که چرا در عرصهی حکمرانی، وجود شفافیت یکی از مؤلفههای ضروری است؟
1️⃣ بهترین راهبرد
شفافیت سریعترین، کمهزینهترین، سادهترین، مبناییترین و قابل اعتمادترین سازوکار برای مبارزه با فساد، افزایش مسئولیتپذیری و پاسخگویی، ارتقاء شایستهسالاری، مشارکت فعال و مؤثر مردمی، کاهش هزینه و زمان، و در نتیجه افزایش کارآمدی و سرمایهی اجتماعی است.
2️⃣ ممانعت از وقوع فساد
به این مهم باید توجه شود که عدم شفافیت، بسترساز فساد است! زیرا بهدلیل عدم نظارت عمومی، فضا را برای وقوع مفاسد مهیا میگرداند.
3️⃣ مردمیسازی حکمرانی
شفافیت یکی از بهترین عواملی است که میتواند مردمیسازی حکمرانی را محقق نماید.
بدین معنا که عموم مردم را در مراحل مختلف «اقدامات حکومتی شامل عارضهیابی، شناخت مسائل، اولویتبندی مسائل، تدوین راهکارها، اولویتبندی راهکارها، اجرا، نظارت و ارزیابی سهیم کند.
4️⃣ انسجام ملی
شفافیت مفهومی است که سلایق مختلف سیاسی روی آن وحدت نظر دارند، مگر کسانی که درگیر چرخهها و فرایندهای فاسد باشند!
از این رو تأکید بر شفافیت در سطح ملی، جریانات سیاسی مختلف را -در صورت سلامت جریانی و پرهیز از فساد- به اتحاد و همنظری میرساند.
💢 اما شفافیت و فضای سایبر ...
فناوریهای نوین، خصوصاً در حوزهی سایبرنتیک نقش مهمی در تحقق #شفافیت دارد، مشروط بر آنکه در روال و فرایندهای صحیح جریانسازی اطلاعات تعریف شود، در غیر اینصورت خودش به یکی از بزرگترین موانع شفافیت تبدیل خواهد شد!
✴️ اما چرا؟
فضای سایبر در اصل، فضای کنترل جریان اطلاعات است. از این رو به همان نسبت که در تئوری، امکان دسترسی به جریان آزاد اطلاعات را مهیا میسازد، میتواند اطلاعات را بر اساس منافع گروهی خاص #کانالیزه کرده و همواره زمینهی سلطهی آنها را بر جامعه بهصورت نرم تأمین نماید.
⬅️ ارائهی اطلاعات کمتر یا بیشتر از حد لازم شفافیت، خودش بهمعنای عدم شفافیت است و باید در نظر داشت که شفافیت الزاماً به معنای ارائهی همهی اطلاعات به همهی افراد نیست.
✴️ شاید جای سؤال باشد که چرا ارائهی اطلاعات اضافه نیز مصداق عدم شفافیت است؟
در مهندسی اطلاعات، سه حالت برای عدم شفافیت وجود دارد که عبارتند از:
1. قطع دسترسی به اطلاعات
2. ارائهی اطلاعات غلط
3. بمباران اطلاعاتی
❇️ هنگامی که مخاطب در یک موضوع مشخص، مورد هجمه و بمباران اطلاعاتی قرار بگیرد، امکان بررسی تمام آنها و بهتبع، فهم صحیح از موضوع را از دست میدهد و در نهایت به همان باوری میرسد که از ابتدا مدنظر ارائهکنندهی اطلاعات بوده است.
این در حالی است که منع دسترسی به اطلاعات نیز رخ نداده است‼️
🌐 از این رو ارائهی حجم بالا از اطلاعاتی که ضروری نیستند، حتی بیش از ممانعت از دسترسی به اطلاعات میتواند در عدم شفافیت مؤثر باشد.
⛔️ حال قضاوت کنید، اصول و مبانی فضای سایبر فعلی، در راستای شفافیت است یا علیه شفافیت؟!
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
🔶🔹 سعی کنید نخندید‼️
من هم میدانم که جملات فوق:
1⃣ هم از منظر کارکرد سایبر؛
2⃣ هم از قول استاد مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف!
خیلی مضحک است و چنین مینمایاند که ظاهراً استاد مدعیترین دانشگاه صنعتی کشور، سواد دانشجوی لیسانس مهندسی کامپیوتر را ندارد و نمیداند اساساً ذات سایبر برای کنترل است! همانطور که ذات آتش سوزانندگی است؛ خواه درست باشد یا غلط؛
❌ اما مضحکهی اصلی آن است که مدعی فوق (شریفی زارچی) طراح و مجری بزرگترین اپلیکیشن کنترلهای سایبرنتیک و نقض آزادیهای شرعی و اجتماعی مردم در تاریخ کشور است!
⭕️ بله! ایشان طراح و مجری اپلیکیشن ماسک است!
سیستمی که توسط آن، تکتک مردم بر اساس کدملی چک شده و از خرید، سفر، دریافت هتل، عملیات بانکی، ورود به محل کار، ورود به دانشگاه، دریافت خوابگاه، ورود به مدرسه و حتی رزرو غذای سلف دانشگاه محروم میشدند!
⭕️ اپلیکیشن ماسک، حتی جزییات مسیر تردد تکتک ایرانیان را چک میکرد؛ آن هم نه فقط در لحظه، بلکه سوابق رفت و آمدهای چند هفتهی گذشته را نیز ذخیره میکرد!
🔴 ماسک تمام مراودات اجتماعی شما را چک میکرد تا بفهمد به چه کسانی نزدیک شدهاید، با چه کسانی هممکان شدهاید و با چه کسانی حرف زدهاید، ولو چند دقیقه!
✴️ آیا فردی که طراح بزرگترین سیستم نقض حریم خصوصی و سلب اختیارات شرعی و قانونی مردم است، دلسوزانه نگران حریم خصوصی مردم شده است؟!
⬅️ یا منافع دیگری در کار است؟!
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
17.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید
🔶🔹 ای مسئول فرهنگی! دست از سر هیأتها بردار!
1⃣ مهمترین بخش هیأت، نوحهی سنتی است؛
2⃣ چرا یک کاشی مسجد شیخ لطفالله، میراث فرهنگی است اما عزاداری سنتی هزار سالهی شیعه، میراث فرهنگی محسوب نمیشود؟
3⃣ هیأتها را کنسرت نکنید! مداحان را خواننده نکنید!
💠 مطالب گرانبار و دقیق مداح بصیر، حاج میثم مطیعی
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
🔸 میایستی: بخشی از جامعه مخالف تو میشود؛
🔹 بازهم میایستی: اطرافیانت سرد میشوند؛
🔸 ایستادگی میکنی: دوستان نزدیکت تنهایت میگذارند؛
🔹 کم نمیآوری: خاصهای زندگیات هم طردت میکنند؛
🔸 ادامه میدهی: انواع اهانتها، بیاحترامیها، فتنههای معیشتی و حیثیتی؛
💎 و تو تا انتها میروی: #شهادت...
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از صریح نیوز (پشت پردهها)
کشف حجاب در کشورهای دیگر
آنچه که از آن به عنوان کشف حجاب در ایران یاد می شود در سایر کشورها با چه اصطلاحی بیان می شود و آثار و تبعات حقوقی و اجتماعی ان برای افراد چگونه است!؟
کشف حجاب در واقع عدم رعایت پوشش مرسوم در جامعه می باشد که در جوامع دیگر از ان به عنوان
"Indecent exposure"
یاد می شود که به معنی بی شرمی در انظار عمومی می باشد .(افشاگری ناشایست- برهنگی ناپسند در انظار عمومی) و یا
exhibitionism
به معنی نمایشگاه گرایی
که اینگونه تعریف می شود:
کسی که با عمل نمایشی دیگری را آزار می دهد
در قوانین اتحادیه اروپا این شخص به حبس از یکسال یا جزای نقدی محکوم می شود.
تبصره:
در صورتی که دلیلی وجود داشته باشد که مجرم تنها پس از درمان طولانی مدت پزشکی از ارتکاب اعمال نمایشی دست می کشد، دادگاه می تواند مجازات را تعلیق کند.
مثلا قوانین آلمان رو در این باوه ببینید:
https://www.lewik.org/term/15678/exhibitionism-section-183-german-criminal-code/
#حجاب
#کشف_حجاب
#exhibitionism
#Indecentexposure
#Indecent_exposure
@ezdevaje_fatemi