🌸 دختــران چــادری 🌸
⭕️ تلاش مشکوک در بدنه دولت برای برهم زدن آرامش خانوادهها در دوران کرونا 🔹بعد از قرنطینه خانگی در ک
🔴 علی رغم مشکلات و فشارها خانواده ها مهربان تر شده اند/کاهش ۱۷ درصدی نزاع های خانوادگی
◀️ معاون اجتماعی پلیس پیشگیری پایتخت از کاهش ۱۷ درصدی تعداد پروندههای ثبت شده از درگیری های منجر به ضرب و جرح عمدی خانوادگی بین زن و شوهر در شش ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
سرگرد وحید سلطانی پاجی افزود: تقریبا تمامی شکایات از سوی خانمهایی مطرح میشوند که مورد ضرب و جرح عمدی همسرشان قرار گرفته اند.
❌ چندی پیش معاونت امور زنان(بدون هیچ دلیل علمی و آماری و فقط به تبعیت از کشور های اروپایی) با پیش فرض بالا رفتن خشونت خانگی در ایام خانه نشینی و قرنطینه، در اقدامی مشترک با بهزیستی و وزارت ارتباطات با سوء استفاده از سامانه اطلاع رسانی v.behdasht اقدام به ارسال پیامک کذایی و اعلام خشونت به سامانه ۱۲۳ کردند.
این اقدام نسنجیده معصومه ابتکار در آن ایام خوراکی شد برای جریان فمینیست تا موج هراس افکنی گستردهای میان زنان راه بیاندازد.
🔻 البته در همان موقع هم آمارهای رسمی و متقن فرضیه و نظریه ساختگی ذهن های غرب پرستِ فمینیستِ مسئولینِ معاونت امور زنان را ابطال کرد، حالا هم نتایج و آمار های پلیس این موضوع را بار دیگر تایید کرد.
✳️ این امر نشان می دهد علی رغم همه کارشکنی ها و سنگ اندازی های دولت غربگرا بر سر راه خانواده ها و تحمیل شرایط سخت و طاقت فرسای اقتصادی بر دوش آنها، باز نهاد خانواده کارکرد حمایتی خود از افراد جامعه را به نحو احسن عملیاتی کرده و اعضای خانواده در برابر شرایط سخت و بحرانی منسجم تر و مهربان تر از گذشته در برابر فشار بیرونی ایستاده اند. اتفاقی که شما به هیچ وجه شبیه آن را در جامعه فرو پاشیده و ولنگار و خانواده ستیز غربی نخواهید دید.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 عضو شوید ⇩⇩⇩
🌸 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
🍎
بسم الله الرحمن الرحیم
.
.
اصلا رقیّه نه!
مثلا دختر خودت؛
یک شب میان کوچه بماند...
چه میشود؟
.
.
.
#یارقیه
#یا_فاطمه_الزهرا
#یا_حسین
🏴 @Clad_girls ✓•••
🌸 دختــران چــادری 🌸
🔴 قانون حجاب؛ نیازمند بازنگری یا دقیق نگری؟!
🔺این روزها دوباره بحث پیرامون «حجاب اجباری » یا به عبارت دیگر «قانون حجاب آری یا خیر» داغ شده. بسیاری از متن ها و نظرات مملو بود از احساس درد و دغدغه و دنبال راه حل گشتن. بعضی به سراغ مبنا رفته و برخی نظراتی سطحی مطرح کردند. کاری به اظهار فضل های غرض ورزانه ندارم. اما آن درد و دغدغه، حس مشترک همه دلسوزان دین و انقلاب و جامعه امروزمان است. ما در حوزه پوشش جامعه با یک معضل، یک آشفتگی، یک بی هویتی، یک تقلای جمعی آشفته برای تغییر، یک سردرگمی... روبرو هستیم.
🔹به نظر من این بحث یک بحث دو وجهی ست که در بسیاری از انتقادها این تفکیک دیده نمی شود. یک وجه این که آیا استاندارد پوشش مدنظر حاکمیت باید به صورت قانون الزامی معین شود؟ و وجه دوم این که ابزار حاکمیت برای التزام عملی افراد به این قانون چه باید باشد؟
🔹بسیاری در پاسخ به سوالات وجه دوم به سراغ وجه اول رفته و از اساس منکر آن شده اند و همین عدم تفکیک موجب بی نتیجه بودن بسیاری از مباحث شده.
🔹برای بحث پیرامون وجه نخست باید حجاب و هر ارزش اجتماعی دیگری که برخاسته از شرع مبین است، را در چارچوب حاکمیتی و هویتی دید و وجه دوم این بحث نیازمند بررسی و آسیب شناسی پیوست های اجرا و الزام قوانین در کشور است.
🔺وجه اول
🔹در حکومت اسلامی قانون گذار بالاترین مرتبه ی وجودی یعنی الله است. فرق قانون گذاری الله با انسان ها این است که مصلحت فرد و جامعه هر دو باهم دیده شده است و صلاح این دو باهم تزاحم ندارد. چراکه غایت، سعادت کل انسان هاست و قوانین اجتماعی اسلام از همین غایت سرچشمه می گیرد.
🔹اسلام بدون عمل به عقاید، ادعایی بیش نیست و جامعه ی اسلامی بنا نیست در مرحله ی ادعا متوقف شود. بلکه باید رشد کند تا اهداف الهی تامین شود. پس قوانین در حکومت اسلامی نقش هویتی و حیثیتی پیدا می کنند. هرکدام از ارکان هویتی یک ساختار لنگ بزند، به کل آن لطمه می زند و باید اصلاح شود تا ساختار فرو نریزد. الزام اجرای قوانین توسط حاکمیت از اینجا می آید. برقراری عدالت یا امنیت باشد یا حجاب فرقی نمی کند. عقب ماندگی در هرکدام مایه خدشه به هویت نظام اسلامی ست. اگر در هر کدام نقص بود، اگرچه باید نقص را برطرف کرد، اما دلیلی برای رها کردن باقی ارکان هویتی نیست. از این نظر حجاب مساله ای حاکمیتی و سیاسی ست.
🔹البته این بدان معنا نیست که همه ی مخالفان حجاب دلیلشان برای مخالفت سیاسی ست. اما مخالفان جمهوری اسلامی همه مخالف حجاب هستند. چون به خوبی متوجه هویتی و حیثیتی بودن آن هستند.
🔺وجه دوم
🔹عدم تناسب پوشش بسیاری افراد با استانداردهای اسلامی در کشور ما بسیاری را به این باور رسانده که ما پس از انقلاب راه را اشتباه رفته ایم و از اساس نباید حجاب را اجباری اعلام می کردیم و همین باعث افسارگسیختگی و بی هویتی اوضاع پوشش در جامعه شد. عده ای هم پا را فراتر گذاشته و می گویند اجبار حجاب در اوایل انقلاب موجب پیاده کردن بسیاری از زنانی که خود در راهپیمایی های روزهای انقلاب حاضر بوده اند از قطار انقلاب شد و این آغاز دو دستگی و خط کشی ها در نظام و ایجاد گسل های اجتماعی شد.
🔹اینجا همان نکته عدم تفکیک دو وجه قضیه دیده میشود.
🔹تغییر اعتقادات مردم در جهت قرار گرفتن در چارچوب اهداف نظام اسلامی، پیوست های اجتماعی و فرهنگی و سیاست گذاری های دقیق آموزشی می خواست؛ اگر این پیوست ها رعایت نشده چرا علت را در وجه اول می جوییم؟
🔹اگر در ادامه تغذیه فرهنگی و فکری جامعه مطابق با تهاجم فرهنگی و تغییر مقتضیات زمان نبود، مشکل از اصل قانون است؟
🔹کسانی که می گویند قانون حجاب اجباری عامل این آشفتگی هویت جامعه در پوشش است، آیا تصور می کنند این آشفتگی با آزادی پوشش برطرف یا تعدیل می شود؟ یا اینکه این بار با سیل مسایل حل نشده و غیر قابل کنترل دیگری در فرهنگ، آموزش، اقتصاد، اخلاق و حتی سیاست مواجه خواهیم شد؟
🔹اینکه بعضی برخوردهای افراطی، جاهلانه و ندانم کاری عده ای که بعدها هم از آن ور بوم افتادند، موجب تحریک گسل های اجتماعی شده، مربوط به وجه اول قضیه حجاب (اصل وجود قانون) است یا وجه دوم(شیوه ی اجرا)؟
🔹مهاجمان فرهنگی قانون حجاب را بزرگترین مانع ریشه کنی حجاب در کشور ما می دانند. منتقدان اجرا نشدن پیوست های فرهنگی چرا با آنان هم نوایی می کنند؟
🔻پاسخگویی به سوال مهم مربوط به این وجه بحث، جای بسی گفتگو و نقد و بررسی دارد. آنقدر عملکردهای خطا، نادیده گرفتن واقعیت ها، تسامح ها، آسیب شناسی نکردن ها... تکرار شده که گاه به نظر می رسد معضل پوشش در جامعه ما گرهی ناگشودنی ست. باید بحث و گفتگو پیرامون این دغدغه مهم از کلیشه های کم تاثیر فعلی خارج شود و آنقدر نظرات به بوته ی نقد و گفتگو گذاشته شود تا تصمیم گیران و سیاست گذاران را ومجریان و ناظران را و ادار به تدبیری دیگر کنند.
📝#رها_عبداللهی
@roo_be_rah
⭕️ #هشدار/ یک خانم به خاطر مانیکور ناخنهایش به ایدز مبتلا شد
🔺 وقتی از این خانم برزیلی آزمایش میگیرن، متوجه میشن که ایدز پیشرفته داره؛ این انتقال به خاطر مانیکور کردن ناخنها با وسایل مشترک بوده
🔺 از سال ۲۰۱۴ بارها این اتفاق افتاده، ولی خب به صلاح نیست کسی این حرفارو بگه، غرب یعنی مجریهای بزک کردهی منوتو و bbc که با یه خروار آرایش و تر و تمیز میان جلو دوربین
🔹 دیوارهای ادرارآلود و پارکهای پر از مدفوع سگ هم تو مریخه
🆔 @Clad_girls
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 با حجاب خیلی خوب هم می شود!
✅ خانم دکتر طوبی کرمانی، مشاور دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، عضو کمیسیون بانوان و جوانان مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضو شورای خیرین سلامت کشور، عضو شورای مرکزی شورای فرهنگی _ اجتماعی زنان، اولین زن رایزن علمی و فرهنگی در یونان، مشاور و مدیر مسئول کتاب علمی _ پژوهشی زنان، معلم و مترجم برتر بین الملل دانشگاه تهران، مدیرکل سابق امور اجتماعی و ایرانیان خارج از کشور، عضو شورای سیاستگذاری زنان اهل بیت علیهم السلام و مولف بیش از ۶۰ مقاله، ۱۲ کتاب علمی و اجتماعی و ... نمونه ی خانم تحصیل کرده ی مومن و محجبه هستند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 عضو شوید ⇩⇩⇩
🌸 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
🌸 دختــران چــادری 🌸
🔴 با حجاب خیلی خوب هم می شود! ✅ خانم دکتر طوبی کرمانی، مشاور دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی،
برای تذکر به خودم مینویسم
در روزگاری که خوراک ذهنمان را #رسانه ها تامین میکنند اگر که فقط صرفا یک گیرنده بدون پردازش باشیم.
و یا به عواقب تاثیر گذاری این جریان واقف نباشیم .
کم کم دچار توقف در سیر #رشد شخصیتیمان خواهیم شد و انقدر در هیاهوی زرق برق های زندگی های مجازی آدم های نوظهور غرق میشویم که الگوهای واقعی زن مسلمان را فقط بعد مرگشان و تنها در یک استوری یا پست خواهیم شناخت!
و با اندیشه ی والا ی آنها بیگانه خواهیم بود.
چرا که توقع مان را از رشد در زندگی در حد نکات سطحی بیان شده توسط فلان بلاگر یا حجاب استایلست پایین اوردیم.
بله این ما هستیم که اجازه میدهیم گیرنده ی نکات مثلا آموزشی نحوه ی جهاز چیدن یا روسری بستن و کلاه پوشیدن و یا خاطرات خصوصی رسیدن فلان زوج بعد چند سال دوستی باشیم!
.
و روزگارمان را با عکس هاب خبر بارداری فلان بلاگر یا قهر کردن آن یکی از شوهراش یا رونمایی از خانه و کار جدید آن یکی یا لیوان چای پر فضیلت دیگری یا عکس های سفره ی ناهار و شام و مسافرت و اطاق خواب آن یکی سر کنیم!
.
این ما هستیم که اجازه دادیم جانمان بجای رفع عطش از چشمه های ناب معرفتی فقط دلخوش به توهم رفع تشنگی از دم دستی ترین سراب ها باشد.
.
و عمر کوتاه مان در این دنیا صرف معروف کردن و سرک کشیدن به زندگی های مجازی این و آن شود.
در حالی که هم عصر #زنان مسلمانی بودیم که جهاد هرکدامشان راهگشای زنان مسلمان در سراسر جهان بوده است و آمال و آرزویشان فرا تر از جهان مادی بوده ولی ما بی بهره ترین از آنها بودیم
.
و انتخاب کردیم به جای رهرو ی راه الگو های والای معرفتی فالور های مسخ شده ی زندگی های عاریتی باشیم...
راستی چند #طوبی_کرمانی میشناسیم و چند #حجاب_استالیست یا #بلاگر خانم...؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 عضو شوید ⇩⇩⇩
🌸 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آقا گمنام ۶۱ دارین؟...۱۸ ساله...سومار...😭
مسئولان باید از این اشکها خجالت بکشند
#دفاع_مقدس
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 عضو شوید ⇩⇩⇩
🌸 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
در دلم با خود فکر میکنم...🤔
یعنے
میشود؟
دوباره بیایم به حرمتان😔
و این تصویر! بشود زیباترین تصویر عمرم؟!😭
آقای من..!
دل من برای ورودی حرم با صفایتان لک زده...❤️
راهِ
حــ💚ـــرم
باز شه!
بیام!
بر نمیگردم😭😭😭
#اربعین
#قدم_قدم_با_یه_علم
#ایشالا_اربعین_میام_سمت_حرم
😭🖤
🆔 @clad_girls
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹💠 حضرت امام خامنه ای:
✍🏻 حجاب اجباری... !!!
#رهبرانه_نَما 🚨
حجاب 🌸
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💠 طراحی از کانال رهبرانه: 👇🏻
🚩 https://eitaa.com/joinchat/1649278997C84368b7502 🏴
#دختران_چادری 💝
🆔 @Clad_girls
#وصیت_شهدا🌷
🔸#حجاب سنــگــرے اســٺ
آغــشــٺہ بــہ #خــون مَــن 💘
ڪــہ اگــر آن را #حفــظ نَــڪُــنـیـد ❌
🍃بــہ خــون مَــݩ #خیانت ڪـرده ایــد..😔
#شهیداحمدپناهی 💙••♡
#حجاب🌸••♡
#خون_شهیدان🥀••♡
🌸🍃 @Clad_girls