eitaa logo
کلیپ آموز | تربیت رسانه
1.1هزار دنبال‌کننده
733 عکس
346 ویدیو
11 فایل
برهان مشاور رسانه در خانواده ، تولید کننده محتوا در رسانه مشاوره آنلاین: @mbm124 درآپارات: https://www.aparat.com/clipamooz در ایتا: جنگ شناختی : @warresane تربیت رسانه : @clipamooz اقتصادی : @clipamooz_economy
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️گوگل از هوش مصنوعی Vids برای ساخت ویدیو رونمایی کرد 🔹گوگل امروز در رویداد Cloud Next ۲۰۲۴ از ابزار هوش مصنوعی جدیدی به نام Vids رونمایی کرد که امکان ساخت ویدیوهای حرفه‌ای را برای کاربران فراهم می‌کند. Vids‌ یکی از برنامه‌های Workspace محسوب می‌شود که در کنار برنامه‌هایی مانند Docs و Sheets‌ قرار می‌گیرد. 🔹گوگل Vids یک ابزار هوش مصنوعی مولد محسوب نمی‌شود و درحقیقت به کاربران کمک می‌کند که ایده‌های خود را با فرایندی مرحله‌به‌مرحله شامل ایده‌پردازی، نوشتن متن، طراحی لایه، ویرایش و موارد دیگر به ویدیو تبدیل کنند.
40M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. فیلم خالق (The Creator) خالق یک علمی‌تخیلی استعاری با جلوه‌های ویژه قدرتمند است که تصویر دیگری از هوش مصنوعی ارائه می‌دهد. جنگ آینده آمریکا با چین بر سر هوش مصنوعی یک شبه‌آخرالزمان در سال 2055 اتفاق می‌افتد و یک میلیون آمریکایی توسط هوش مصنوعی کشته می‌شوند. حالا 15 سال از آن واقعه گذشته و کشورهای غربی علی‌الخصوص آمریکا معاهده‌ای را علیه هوش مصنوعی امضا کرده‌اند و این فناوری در سراسر جهان غرب ممنوع شده است اما آسیای جدید زیر بار این معاهده نرفته و آزمایشگاهی وسیع برای پیشرفت هوش مصنوعی زیر یک روستا احداث کرده است. فیلم خالق را می‌توان در دو معنای دور و نزدیک‌اش بررسی و تحلیل کرد و به نگاهی استعاری رسید. در نگاه اول آمریکا مثل همیشه مورد هجوم قرار گرفته یا لااقل از دید دولتمردانش توسط موجوداتی بیگانه در حال تهدید شدن است. برای دیدن فیلم کامل بر روی لینک کلیک کنید .
هدایت شده از دانستنی های سایبری
🔖 آیا آگهی‌های استخدام قابل اعتماد هستند؟ 🔻این روزها جوانان بسیاری جویای كار در فضای مجازی ،منزل و از راه دور هستند که در شبكه های مجازی و سایت های كاریابی عضو شده و با فرصت های مختلف شغلی مواجه می شوند، اما آیا این آگهی ها واقعی و می‌توان به آنها اعتماد كرد؟؟ ❌به طور تقریبی می توان گفت: بیشتر آگهی های استخدام در فضای مجازی، غیرواقعی هستند زیرا آنها از سوی كاریابی های غیرمجاز با هدف سوء استفاده های مالی و اخلاقی منتشر می شوند. ⛔️ کلاهبرداری و سرقت های غیر مجاز، پولشویی، فعالیت های غیر مجاز و غیرقانونی از مهمترین شیوه‌های کلاهبرداری در این زمینه به شمار می رود. ⚠️ تبلیغاتی همچون : ✔️ درآمد دلاری با خرید و فروش تتر ✔️ ارز دیجیتال ✔️ کار با گوشی در منزل ✔️ جعبه سازی در منزل ✔️ عروسک سازی ✔️ ادمین کانال و..... مراقب باشید... 🗞دانستنی های سایبری🔻 https://eitaa.com/joinchat/546505413C8adcf0c85f
. 📚 جزوات و کتاب ها 📚 1⃣ اسلایدهای موج کره ای
موج کره ای .pptx
51.22M
آموزش های تصویری در لینک های زیر👇👇👇👇
کدام یک از ابزارهای هوش مصنوعی برای ترجمه متون مختلف به زبان فارسی، مناسب ترند؟ در بین سرویس های رایگان، جمنای(Ai.com ) میتواند بهترین انتخاب باشد برای ترجمه متن در جمنای از این پرامپت استفاده کنید: Please translate the text in fluent persian: [text] اما برای ترجمه‌ متون پیچیده یا تخصصی (پزشکی، حقوق یا امور مالی) سرویس Gemini Advanced (سرویس اشتراکی جمنای)گزینه بهتری خواهد بود
✅ ‌کتاب «زیست بوم نوآوری هوش مصنوعی» منتشر شد 💢 کتاب «زیست بوم نوآوری هوش مصنوعی: سیاست‌ها، راهبردها، بازیگران و کارکردها (مروری بر تجارت منتخب جهانی)» نوشته فواد قادری، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، مصطفی صفدری رنجبر، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، اشکان علینقیان، کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه تهران و الهام فهام، عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی، زمستان 1402 توسط انتشارات ایرانداک به چاپ رسید. 🔹 کتاب حاضر بخشی از نتایج حاصل از طرحی پژوهشی است که در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به سفارش «پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات» انجام شد. 🔸 هدف از این طرح بررسی پیش‏‌نیازها و الزامات توسعه زیست‌بوم نوآوری هوش مصنوعی کشور از طریق ایجاد شبکه‌‏های همکاری بر مبنای نوآوری باز بود. برای این منظور کشورهای ایالات متحده آمریکا، انگلستان، چین، روسیه، هند و امارات متحده عربی انتخاب و مطالعات تطبیقی با هدف شناسایی راهبردهای کلان، سیاست‏‌ها، بازیگران و نقش‏‌ها و مسئولیت‌‏های هر یک و تعاملات بین این بازیگران انجام شد. نتایج این مطالعات در تدوین خروجی نهایی طرح پژوهشی که شامل نگاشت نهادی و کارکردی بازیگران زیست‌بوم نوآوری هوش مصنوعی کشور بود مورد استفاده جدی قرار گرفت. 💠 امید است انتشار این کتاب گامی در راستای درک بهتر الزامات و پیش‌نیازهای توسعه زیست‌بوم هوش مصنوعی کشور باشد و مورد استفاده محققین، تصمیم‏‌سازان و سیاست‌گذاران این حوزه قرار گیرد.
🔴لایحه محدود کردن شبکه اجتماعی تیک تاک در آمریکا در کمیته فرعی مجلس نمایندگان این کشور تصویب شد 🔹بر اساس این لایحه شرکت چینی مالک تیک تاک، ۶ ماه فرصت دارد این شبکه اجتماعی را به یک شرکت آمریکایی واگذار کند؛ در غیر این صورت فعالیت آن ممنوع می‌شود. ⏪همین قدر دشمنان ما برای حکمرانی سایبری خودشان اهميت قائلند . برخلاف برخی مسئولان ما که هیچ فهم و درکی از حکمرانی سایبری ندارند و مملکت را در معرض اشغال سایبری دشمن قرار داده اند.
هدایت شده از دانستنی های سایبری
🛍 فروشگاه های جعلی در اینستاگرام... ⚠️ 🎯خیلی افراد از فروشگاه های داخل اینستاگرام خرید میکنن و از طرفی خیلی از فروشگاه های این پلتفرم کلاهبرداریه و محصولی ارسال نمیکنن! پس چندتا نکته رو قبل از خرید بررسی کنین: 1⃣فروشنده آدرس و تلفن معرفی کرده باشه معتبرتر هست. 2⃣پست های فروشگاه امکان درج کامنت داشته باشه تا بتونین نظر سایر خریداران رو ببینید. 3⃣تعداد فالورها با تعداد مشاهده و لایک پست‌ها تطابق داشته باشه و مشخص کنه فالوورها فیک نیستند ✅نکته آخر هم اینکه قبل از خرید یه مدت فعالیت پیج رو زیر نظر داشته باشید... 🗞دانستنی های سایبری🔻 https://eitaa.com/joinchat/546505413C8adcf0c85f
مقام معظم رهبری: ابزار باید باشد ! باشد ! ابزار باید باشد! خود شما باید ابزار را به وجود آورده باشید؛ کرده باشید؛ کرده باشید؛ به معنای حقیقی کلمه ابزار باید باشید. مسئله فضای مجازی، امروز جزو ابزارهاست؛ مسئله‌ی بازی جنگ، امروز جزو ابزارهاست.98/07/21 🔺به تصور شما با این تاکید مقام معظم رهبری به ملی بودن ابزار فضای مجازی رفع فیلتر از اینستاگرام و تلگرام عقلانی و به نفع منافع ملی است یا هدایت نوجوانان به فضایی است که مدیریت محتوای آن دست دشمن است ؟
✅سخنان گیورا ردلر خاخام خبیث صهیونیستی را به دقت بخوانید و تفکر کنید آنها چه در سر دارند و برای آقایی بر دنیا و از جمله ایران چه نقشه‌های شومی کشیدند هوشیار و بیدار باشید👇 🔴 سخنان تکان دهنده  «گیورا ردلر » خاخام صهیونیستی علیه ملت ایران خطاب به رسانه های غربی راست و دروغ را بهم بریزید و معجونی از اخبار جهت دار درست کنید. مردم ایران سواد رسانه ای ندارند ، مطالعه ندارند، تمام حرفهای شما را باور خواهند کرد. من اطمینان دارم شما موفق خواهید شد. آنها را فریب دهید تا از همه چیز و از همدیگر متنفر شوند تا برده ما شوند!!! یک خاخام صهیونیستی بنام «گیورا ردلر » در جلسه ای با مدیران و کارکنان رسانه های ضدایرانی ( بی بی سی ، منو تو ، صدای آمریکا، ایران اینترنشنال و…) در لندن مطالب مهمی بیان کرده که برای نخستین بار منتشر میشود: شما کار مهمی دارید و برای اسرائیل خدمات مهمی انجام میدهید. من از صمیم قلب از شما تشکر می کنم. نگران هزینه نباشید، دوستان ما هستند. عربستان قبول کرده همه هزینه ها را بدهد. اما کار شما چیست؟! ✓✓ ایران را سیاه سیاه نشان دهید. ✓✓ کاری کنید که ایرانی‌ها از همه چیز و همه‌ کس و از یکدیگر متنفر شوند. ✓✓ آنها را بمباران خبری کنید. هر لحظه و هر ساعت با خبرهای ناامید‌کننده و ترسناک. ✓✓ مردم ایران را دائم بترسانید. شکنجه روحی بدهید.!!! ✓✓ مردم ایران ادعای آقایی می کنند، اما آقای دنیا ماییم و همه برده ما هستند! ✓✓ آنها را تحقیر کنید. با انواع فیلمها و مستندات غربی تحقیرشان کنید. ✓✓ آنها نباید احساس غرور و افتخار کنند. ✓✓ دروغهای بزرگ بدهید آنها باور میکنند. در ذهن آنها بکوبید که رسانه‌های ایران دروغگو هستند تا جذب اخبار شما شوند. ✓✓ شما بار سنگینے بر دوش دارید . باید تلاش کنید، حتے یک لحظه آرام نباشید. زمانی آرام خواهیم شد که با هم در تهران باشیم و ایران را چند تکه کنیم و انتقاممان  را بگیریم. ✓✓ شما نباید هیچ خبر مثبتی از ایران انتشار دهید. ✓✓ مردم ایران نباید به آینده امیدوار شوند. آنها باید دائم خبر منفی بشنوند. ✓✓ بگذارید شما را راحت کنم. تنها راه شکست ایرانی‌ها ناامید کردن مردم ایران هست. آنها دارای عقاید محکم مذهبی هستند و این کار ما را سخت کرده است. ✓✓ تحریم اقتصاد ایران کار بسیار واجبی هست. ✓✓ ایرانی‌ها باید مجازات شوند. آنها تنها گروهی هستند که نه تنها در برابر ما تعظیم نکردند بلکه قصد نابودی ما را دارند. تمام کار شما این باشد. من برایتان آرزوی موفقیت می کنم.
‍ 🔸 🔹 «سانسور نامحسوس» (Shadow Banning) عبارت است از مسدود کردن یا محدود کردن مشارکت یک کاربر در رسانه‌های اجتماعی، به ترتیبی که آن کاربر و دیگران متوجه نشوند که او محدود شده است. 🔸این کار معمولا از طریق پنهان کردن یا کمتر برجسته کردن پست‌های یک کاربر خاص در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود، به‌طوری که مخاطبان معمولا پست‌های وی را نمی‌بینند یا کمتر می‌بینند، و هدف آن کاهش نفوذ آن کاربر در سطح جامعه است. 🔹توییتر، فیس‌بوک، یوتوب و اینستاگرام از رسانه‌های اجتماعی مشهوری هستند که همیشه در مظان اتهام سانسور نامحسوس کاربران بوده‌اند. سازندگان محتوا برای این شبکه‌های اجتماعی عموما شکایت می‌کنند که پست‌های‌شان توسط مدیریت رسانه به‌طور نامحسوس سانسور شده است. 🔸بحث درباره سانسور نامحسوس گرچه از زمان ایجاد رسانه‌های اجتماعی وجود داشته است، اما در سال 2018 به دنبال برخی مدعیات مبنی بر اینکه توییتر، جمهوری‌خواهان آمریکا را به‌طور گسترده سانسور می‌کند، به موضوعی داغ تبدیل شد. 🔹در اواخر ژوئیه 2018، شبکه خبری «وایس نیوز» طی پژوهشی متوجه شد که نام برخی از جمهوری‌خواهان در منوی جستجوی کشویی از پیش پر شده توییتر ظاهر نمی‌شود، و بنابراین در هنگام جستجوی کلی توسط کاربران، این افراد در منو ظاهر نمی‌شوند. 🔸پس از آن ماجرا برخی از جمهوری‌خواهان توییتر را متهم کردند که حساب‌های افراد جمهوری‌خواه را به‌طور نامحسوس سانسور می‌کند. توییتر در آن زمان این ادعا را رد کرد، اما به نظر می‌رسد بعدها تنظیمات خود را طوری تغییر داد تا جمهوری‌خواهان محدود نشوند. 🔹این تنها مرتبه‌ای نبود که توییتر به سانسور نامحسوس متهم می‌شد. بر اساس یک پژوهش، طی سال‌های 2014 و 2015 بیش از 250 هزار توییت انتقادی در ترکیه سانسور نامحسوس شده بودند. به علاوه، در سال 2015 مشخص شد که توییتر، توییت‌هایی که حاوی اسناد فاش‌شده دولت آمریکاست را بدون اینکه حذف کند، سانسور نامحسوس کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عکس‌ها با ابزار جدید مایکروسافت سخنگو می‌شوند 🔹آزمایشگاه مایکروسافت از یک ابزار آزمایشی هوش مصنوعی جدید به نام VASA-1 رونمایی کرده. 🔹این ابزار تصویر ثابتی از یک شخص (یا نقاشی یک نفر) و یک فایل صوتی را پردازش کرده و یک چهرهٔ واقعی در حال صحبت‌کردن ایجاد می‌کند.
نصفِ مردم دنیا گیمر شده‌اند؟ 🎮سازمان اطلاعات DFC در گزارش جدید خود اعلام کرد بیش از 3.22 میلیارد نفر گیمر در دنیا وجود دارد. 🕹 تعداد گیمرها در 3 سال اخیر 500 میلیون نفر افزایش داشته است. 💰 گفته می شود در سال 2022، صنعت بازی بیش از 184 میلیارد دلار درآمد داشته است. 95 میلیارد دلار مربوط به بازی‌های موبایل، 51 میلیارد دلار مربوط به کنسول‌ها و 38 میلیارد دلار برای کامپیوتر است. 💬 افزایش تعدادِ گیمرها در سال‌های اخیر، نشان می‌دهد باید به «دنیای بازی‌های رایانه‌ای» بیش از پیش اهمیت بدهیم. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💢دیدن کلیپ غیر اخلاقی توسط فرزندان و 9 پیشنهاد مادرانه برای تربیت رسانه‌ای
💎 نقش مادر کلیدی است... 💎 سواد رسانه ای مادر کارگشا است. در روزگاری که همه خوابند هیچ کس مثل مادر هشیار و موثر نیست... 🧕شما می خواهید به فرزندتان کمک کنید. حالا فرض کنید سردبیر یک رسانه اید و او مخاطب... ⁉️ باید چه کرد؟ پاسخ♦️♦️♦️
💢 ۹ پیشنهاد سواد رسانه ای به مادران در تأدیب رسانه ای فرزندان خود 1️⃣ دغدغه مند باشید اما مضطرب نه... گام اول خودتان اید. شما رسانه اید. اما رسانه هیجانی و عصبانی هیچ وقت نمی تواند مؤثر باشد! ✅ پس بر خود مسلط باشد. نه خودتان احساس گناه کنید و نه به فرزند احساس گناه دهید. صبور باشید و همه چیز را تمام شده نپندارید. ادامه دارد...
2️⃣ مقتدرانه عمل کنید نه مستبدانه... ❌ مستبدانه تصمیم نگیرید.مقتدر باشید. آدم مقتدر، قدرتش از اعتبارش است. هم قدرت دارد و هم مشروعیت... مادر به خودی خود اعتبار دارد. این اقتدار را حفظ کنید چون خیلی مهم هست... ادامه دارد...
3️⃣ اهل مــدارا باشید نه مُــسامِـــحـه... 💢 این دو باهم فرق ظـریفـی دارند... ❇️ با فرزندتان متناسب با شرایطی که دارد مـدارا کنید، اما مــســامـحـه( کـوتاهـی و غـفـلت) نکنید. ✳️ یعنی بــی خــیال نباشید. انسانی که مدارا می کند تلاش می کند متناسب با شـــناخـــت و ظــرفــیـــت فرزند، او را گام به گام به مقصد برساند. اما انسان اهل مــسـامـحه فرزندش را رهـــا می کند. ادامه دارد.....
💢 چهارمین پیشنهاد سواد رسانه ای به مادران 💢 4️⃣ نظارت کنید نه مچ گیری... ✅برای نظارت وقت بگذارید، ❌ اما هر اطلاعی کسب کردید جار نزنید. 📍مچ نگیرید تا حریم ها حفظ شود و فرزندان احساس نکند راه بازگشت وجود ندارد... 📲 فقط اطلاع کسب کنید تا متناسب با آگاهی تصمیم بگیرید. ادامه دارد...
5️⃣ فعال باشید نه منفعل... 🔍 ماجرا را عادی کنید تا حس کنجکاوی بر دیگر هیجان ها اضافه نشود. ❇️ صادقانه و تا دیر نشده موضوعی که نگرانش هستید را با او (با لحن و کلام و همچنین در موقعیت مناسب و با توجه به سن فرزندتان) در میان بگذارید. 👀 مثلا اگر اطمینان دارید که فرزندتان در معرض مواجه با کلیپ است، خودتان زودتر او را مطلع کنید که ماجرا چیست و حس کنجکاوی را تعدیل کنید... 👂🏻بگذارید از شما بشنود تا دیگری... ادامه دارد...
💢 شــشــمـیــن پـیـشـنـهـاد ســواد رســانه ای به مادران 💢 6️⃣ تـــذکر دهید نه تــــعــلیــم... ❇️ از ابزارهایی که می تواند یک تــــلنــگر برای فرزندان محسوب شود، استفاده کنید. 🗯 آنچه فرزندتان می داند را در این مرحله تذکر دهید. مثلا تــوجــه دادن به خــودش؛ به بــزرگــیـــش و هـــویــتــش... 💬 یا تذکر دادن به عقوبت های دنیایی و غیردنیایی. یا حتی اینکه هر آدم عـــاقــلی در هر جای دنیا نسبت به این موضوع نوعی نفرت دارد. 🟩 این مرحله تذکر است نه تعلیم، بین این دو تــــفـــاوت است. ✅ در تذکر، متذکر و اعتبار منبع بـسـیـار مــهـــم است. ادامه دارد...