تقدیر فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا از خانواده کارکنان نیروهای مسلح
🔹الْجُنُودُ، بِإِذْنِ اللهِ، حُصُونُ الرَّعِيَّةِ، وَزَيْنُ الْوُلاَةِ، وَعِزُّالدِّينِ، وَسُبُلُ الاَْمْنِ وَلَيْسَ تَقُومُ الرَّعِيَّةُ إِلاَّ بِهِمْ
🔹نظامیان، به اذن پرودگار، دژها و پناهگاه هاى رعيت و زينت زمامداران و عزت دين و راه هاى امنيّت اند و قوام رعيت جز به وسيله آنها ممکن نيست.
(امام علی علیه السلام)
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹سلام خدا بر امام کبیر و امام شهید امت و خلف صالح آنان، مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا حضرت آیت الله سید مجتبی خامنهای(مدظلهالعالی) و با درود به ارواح شهدای والامقام جنگ تحمیلی، ایستادگی و دفاع مقتدرانه رزمندگان شجاع نیروهای مسلح در برابر شرارتها و تجاوز دشمنان خبیث ایران اسلامی به طور قطع، مرهون صبوری و مجاهدت خانواده مقاوم آنان می باشد.
🔹اینجانب بر خود، لازم میدانم از پدران، مادران، همسران و فرزندان رزمندگان با صلابت نیروهای مسلح که از آغازین لحظات جنگ تحمیلی، در ماه مهمانی خدا و در اعیاد فطر و نوروز، دوری از عزیزان خود را همواره با اضطراب و نگرانی، صبورانه تحمل کرده اند و مرارت و تلخی فراق را به حلاوت سربلندی ایران عزیز و حمایت از امام امت و صیانت از ملت شریف ایران، تبدیل نمودهاند، صمیمانه تشکر و قدردانی نمایم.
🔹در سایه صبوری امیدبخش شماست که فرزندان دلیر، شجاع و مجاهدتان در نیروهای مسلح به عنوان جنود خداوند متعال و با توکل بر پروردگار و توسل به اهل بیت (علیهم السلام) گامهایشان استوارتر گردیده و لشکریان شیطان و دشمنان آمریکایی صهیونی را تحقیر و ضربات مهلکی بر آنان وارد نمودهاند.
🔹به فضل الهی و با کمک شما خانواده محترم و حمایت ملت شریف و قدرتمند ایران اسلامی و با فرماندهی پرصلابت فرمانده معظم کل قوا، رزمندگان اسلام در تداوم این مسیر الهی ضربات سختتر و کوبندتری را به دشمنان وارد خواهند نمود. انشاالله
سرلشکر خلبان پاسدار علی عبداللهی فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا
https://eitaa.com/joinchat/1920794828Ccae95cfa6d
♦️متولدین دهه پنجم انقلاب اسلامی در حال نگهداری و حفظ این نظام مقدس
🔹️جنگرمضان سربازهای کوچک زیاد دارد
#خیابان_باما
شما هم تصاویر تجمعات شهر خود را برای ما بفرستید👇👇
@Rjabbari
@Rjabbari
@Rjabbari
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 پل کرج که دیروز دشمن به آن حمله کرد چه اهمیتی دارد؟
🔹چند ماه پیش این مستند کوتاه پخش شد؛ سند افتخار مهندسان ایرانی، سرمایهگذاری بالا و بلندترین پل خاورمیانه.
🔹هدف اصلی این پل نجات ترافیک کرج تهران است؛ با این پل مسیر یک ساعته ترافیکی به ۱۰ دقیقه کاهش مییافت.
🔹دشمن آمریکایی پلی را که در شُرف افتتاح بود را با بمباران تخریب کرد.
https://eitaa.com/joinchat/1920794828Ccae95cfa6d
خیابان با شما
میــــــدان با ما
#رزق امشب در خیابان 😍
پاسخ فعالان کانال لشکر خودرویی رهبر شهید در پاسخ به پاک کردن نام از محتواها :
فایل اصلی رو خدمت شما فرستادم
در کانال اعلام کنید کسی خواست چاپ کنه میتونه خودش آیدی رو پاک کنه و چاپ کنه.
چون زمینه سفید هست راحت میشه
ولی ترجیحا شما در کانال با همون آیدی تصویر رو قرار بدید تا هر کس خواست خودش پاک کنه و مشکلی نداره
منبع:لشکرخودرویی رهبرشهید
#خیابان
#اجتماعات_شبانه
https://eitaa.com/joinchat/1920794828Ccae95cfa6d
📷 مردم میناب برای بهسازی قبور شهدای دانشآموز آستین بالا زدند
عکس: حبیب عیدزاده
https://eitaa.com/joinchat/1920794828Ccae95cfa6d