https://eitaa.com/clownCafe/635
دقیقا
https://eitaa.com/clownCafe/636
منظورم اینه چه بخوایم نخوایم،روز قیامت که خدا وجود خودش با بهشت و جهنم و ... رو بهمون اشکار میکنه به همه امون خودشناسی میده.حتی به اونایی که گناه کردن.اونا هم تازه چشمشون وا میشه و از گناهانشون پشیمون میشن ولی چه فایده.گذشته دیگر گذشته
https://eitaa.com/clownCafe/637
اوهوم درسته.ولی فکر کنم دقیق ترین چیزی که ادم میتونه ازش به خدا پی ببره خودشه.ما برترین موجوداتش هستیم و این بدن نزدیک ترین چیز به ما نسبت به هرچیزیه.
_
دقیقا و به همین خاطر باید قبل از اینکه خیلی دیر بشه خودمون به اون خودشناسیه برسیم وگرنه بد میشه😂
بله درسته ما برترین موجوداتش هستیم ولی بنظرم باید از همه نشانه های مخلوقات بهره برد واسه به خودشناسی رسیدن، چون همونطور که خودتون گفتید خودشناسی کار بسیار سختیه، و این قضیه فقط از وجود خودمون کمک گرفتن قطعا برای ما انسان های عادی خیلی دشواره و بهتره که به اندازه ظرفیت خودمون پیش بریم و رفته رفته این ظرفیت رو زیاد کنیم.
اره خلاصه
سمفونی دلقک ها.
بنده وقتی کتاب های اخلاقی (تعداد گناهان زیاده همش بدردم میخوره)
بنده وقتی کتابای شهید مطهری،امام خمینی کبیر، آقای شهید:
اینجوریم که خدای من اینهمه کتاب، اين همه علم، اینهمه حقایق ندونسته در مقابل عمر محدود و قدرت اندک من.