📌برگزاری جلسه ستاد دانشجویی یادواره شهدای گمنام
🏢مکان: پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه دریانوردی
📆زمان: ۳۰ مهر ماه
✅کانال پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه دریانوردی چابهار 👇
🆔https://eitaa.com/cmu_basij_daneshjo
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی:
📙 کتاب حاضر
بر اساس تعریفی که ما از تربیت آدم تشکیلاتی در کتاب خودت رو جمع کن ارائه کردیم فرایند تربیت تشکیلاتی دارای مراحل زیر است:
🔻🔻🔻
🔹 مهارت
🔹 سبک زندگی
🔹 رفتار
🔹 گرایش
🔹 بینش
🔹 دانش
🔹 محیط
🔹 استعداد
مأموریت این کتاب مبتنی بر فرایند فوق، تمرکز بر تقویت مهارتغهای تشکیلاتی در قالب ارائه نکات مهم و اصلی فنی و تکنیکی کار تشکیلاتی به مخاطبان است.
📌 مهم آن است که این تکنیکها در قالب الگوهایی مفهومی و چهارچوبهایی ذهنی و مهندسی شده ارائه شود که دارای صورتبندی علمی و فکری نیز بوده و خواننده علاوه بر تشویق در به کارگیری آنها از نحوه برقراری ارتباط بین آنها نیز به خوبی آگاهی پیدا کند.
از سوی دیگر فهم تکنیکهای تشکیلاتی زمانی ارزشمند است که با بهترین تاکتیک هنر عملیسازی (تکنیک ارائه و استفاده شود.)
📕🌐 به عبارت دیگر خواننده کتاب علاوه بر اقدام به تشکیلات خوانی بر اجرا و به کارگیری آنها نیز تشویق شده و با این اقدام، مهارتهای عینی تشکیلاتی وی نیز تقویت شود.
👈 از این جهت میتوان ادعا کرد که کتاب حاوی یک بسته بندی نوآورانه از تطبیق محیطها و ارکان تشکیلات با تکنیکهایی است که در هر رکن یا محیط میتوان به کار گرفت؛ از اینرو آن را جعبه ابزارهای لازم برای کار تشکیلاتی میدانیم که میتواند برای آدمهای تشکیلاتی
مفید واقع شود.
👤مدرس، مربی رهبر و نظریهپرداز در استفاده از این تکنیکها و به کارگیری آنها از توانمندیهای مختلفی برخوردار خواهند بود که وفق آن و بر حسب ضرورت نقش خود، میتوانند صیادان تکنیکهای مطرح شده در
این کتاب باشند.
🆔https://eitaa.com/cmu_basij_daneshjo
15.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ نفسم در نفست باز خدایی شده است
سومین بار دلم ابن رضایی شده است
✨ نام تو بردم و در لوح ملائک دیدم
یازده بار دلم راهنمایی شده است
💫 ولادت با سر سعادت امام حسن عسکری(ع) مبارک باد💫
#میلاد_امام_حسن_عسکری
🆔https://eitaa.com/cmu_basij_daneshjo
May 11
https://eitaa.com/cmu_basij_daneshjo
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی:
⚡️ نقش اول مدرس تشکیلات:
🔹کسی است که خوب تشکیلات خوانده از تشکیلاتخواهی به تشکیلاتدانی رسیده است و در کنار آن، برای فهم بهتر منطق حاکم بر تشکیلات، مختصراً تشکیلات بازی کرده است؛ از این رو اهلیت حداقلی برای تبیین مفاهیم تشکیلاتی را دارد.
⚡️ نقش دوم مربی تشکیلات:
🔹کسی است که علاوه بر مرحلهٔ تشکیلاتخوانی و تشکیلاتدانی مراحل تشکیلات بازی و تشکیلاتسازی را هم طی کرده است؛ کسی که تجربه عملی راه اندازی حرکتهای تشکیلاتی را دارد و میتواند در کنار دیگران مسیر حرکت یک تشکیلات را تبیین کند.
👌مربی باید ضمن همراهی اقدام به دستگیری پابهپا از تشکیلاتبازان و تشکیلاتسازان نموده و در عمل شأن معاونت برای راه اندازی یا بهینه کار کردن تشکلها را داشته باشد.
↩️ ⏪ توان انتقال دانش وی باید در عمل و در حین اجرا بروز کند و از وی کارآمدی تبیینی در درس دادن معمول تشکیلات را انتظار نداریم اما همراهی وی با آدمهای تشکیلاتی برای ما حائز اهمیت است.
⚡️نقش سوم رهبری تشکیلاتی:
💠 هر تشکیلاتی حتماً به یک رهبر نیازمند است. رهبر تشکیلاتساز است؛ هر چند ممکن است اهل مطالعه تشکیلات و تدریس تشکیلات نباشد، ولی در عرصه عمل، تشکیلاتسازی کرده است.
🔺 سکاندار تشکیلات و محور راهاندازی و راهبری تشکیلات است و چه بسا بسیاری از دانشهای تشکیلاتی را در حین عمل تجربه میکند.
🔻بر این اساس، لزوماً تشکیلات دان، «رهبر» نیست اما رهبر خبره را میتوان تشکیلاتدان محسوب کرد؛
👈 از این رو اگر همین رهبر بخواهد در حیطهٔ آموزش وارد شود، باید مرحله تشکیلاتخوانی و تشکیلاتدانی را طی کند تا مدرس تشکیلات شود، اما از حيث این که بخواهد تشکیلاتی را راه اندازی کند میتواند با آزمون و خطا در عرصه عمل این کار را بکند و مسیر تشکیلاتسازی را طی کند.✔️https://eitaa.com/cmu_basij_daneshjo