هدایت شده از "دانستنیهای زیبا"
🔸پنجشنبه ها برای ما روز یادآوری درگذشتگان و خاطرات آنهاست؛
ولی برای آنها روز چشم انتظاری ست، منتظر هدیه هستند...
هدیه به روح پدران و مادران آسمانی و همه عزیزان سفرکرده بخوانیم فاتحه و صلوات و در صورت امکان خیرات🌸🙏
👇👇👇👇
🍎 http://eitaa.com/cognizable_wan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان رهبر معظم انقلاب درمورد سپهبد سلیمانی در حضور همسر و فرزندان شهید
حضرت آيت الله خامنهای:
حاج قاسم در راه خدا و انجام وظیفه و جهاد، از هیچکس و هیچ چیز پروا نداشت.
موشک زده ایم نقشه سازی نکنند
بر کشورمان دست درازی نکنند
موشک زده ایم تاکه اخطار دهیـــــم
در کــــــــشور مـــــــــا تــــرقه بازی نکنند
تلخ است برایتان ولی شیرین است
رهبر که اشاره می نماید اینست...
این سیلی محکمی که ازما خوردید
از بابت دست گرمی و تمرین است...
🇮🇷ایران به کسی مگر امان خواهد داد؟
عکس العملی سخت نشان خواهد داد
🇮🇷هشدار ! اگر رهبرمان امر کند
معلوم شود چه کس زیان خواهد داد
🇮🇷با زخم اگر چه خاطری آزردید
با دست خود آبرویتان را بردید
🇮🇷دیدید که تا سید علی لب تر کرد
از ملت ما چگونه سیلی خوردید!
http://eitaa.com/cognizable_wan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبرنگار ایتالیایی پاکت غذای سگ را ب وزیر امور خارجه امریکا داد وگفت این غذا راروزی سه باربخورید شاید وفاداری ودرستی یاد بگیرید چون سگهاباوفا وراستگوتراز شما هستند
#سردار_دل_ها
#عین_الاسد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سپهبد سلیمانی؛ آقای اوباما فاصله پایگاه الاسد با الرمادی چقدر است؟ برای کمک به مردم عراق آمدی، پس چرا هیچ غلطی نتوانستی انجام دهی؟! جز این است که با آنها شریکی؟!
🔵 تا عشق را معنا نکنیم عاشقان زیاد نمی شوند
دیدیم که هینمه کفر و الحاد ( ترامپ) با خون سردار دلها درهم شکست، اما اسم و رسم سردار عزیز در تاریخ ماند تا آیندگان به راه حق و حقیقت او ایمان آورده و درس آزادگی و شجاعت را از وی بیاموزند. آری او بسبب ایمان کامل، نمونه و الگو و اسوه ی تاریخ گردید. خادم مردم شد تا تعداد خادمین زیاد شود.
طبق وعده الهی، کفر و بی خدایی ثبات و آرامش و دوام ندارد بالاخره روزی پز او ، تاج و تخت او و جام شرابش در هم می شکند، کلاهش را باد برده ، پایش لرزان گردیده ، قمارش را باخته و سقوطش حتمی می گردد.
هر جا کفر و بی ایمانی ( و یا بد ایمانی یا همان ایمان ناقص ) در میان بوده ، عاقبت به شری و شکستها غوغا می کرده مثلا در تاریخ فرعونها و نمرودها هر کاری کردند که جبهه حق را درهم بکوبند یعنی " یذبحون ابنائهم و یستحیون نسائهم " را سر دادند اما با شکست مفتضحانه و آبروریزی مواجه شدند همان طور که معروف است :
فرعون در نیل غرق شد و نمرود با یک پشه کشته گردید.
لذا پایداری و نفوذناپذیری و استقامت، مخصوص اهل ایمان و تقوا مداران و نیک سرشتان و آزاد مردان است. کسانی که از قوه ایمان و اعتقاد به ذات باری تعالی بهره مند هستند همیشه و در همه حال دلشان لبریز از امید به آینده و درخشش نور در زندگیشان است به تعبیر قرآن کریم : چنین افرادی " لاخوف علیهم و لا هم یحزنون " هستند. ثبات قدم و استقامت روحی و روانی امواج زندگیشان است . به " اذا جاء نصر الله " و " یدخلون فی دین الله " و همین طور به " فتح قریب " ایمان کامل دارند.
چه بسا با دستان خالی اما با اراده آهنین و روحیه تمام عیار و قاطعیت و هوشمندی خودشان، هیمنه کفر و الحاد را در هم می شکنند همان کاری که نبی مکرم اسلام در دل مردم ایجاد کردند چراکه با چنین روحیه ای کافران اهل مکه را به راه آورده و به اصطلاح با نفس قدسی خود عاشق پروریدند و عشق به الله متعال و ادامه مسیر حق را تفسیر نمودند.
✔️ آری سردار ما نیز به اقتفای مولای خویش عشق به خوبی ها را تفسیر کرده و تعداد عاشقان را افزون نمود.
http://eitaa.com/cognizable_wan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احسنت بر سپاهیان
واقعا عالیه
http://eitaa.com/cognizable_wan
◾️ زیارتنامه حضرت فاطمة الزهرا سلام الله علیها
«بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»
یَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَکِ اللَّهُ الَّذِی خَلَقَکِ قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَکِ، فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ صَابِرَةً، وَ زَعَمْنَا أَنَّا لَکِ أَوْلِیَاءُ وَ مُصَدِّقُونَ، وَ صَابِرُونَ لِکُلِّ مَا أَتَانَا بِهِ أَبُوکِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ، وَ أَتَى [أَتَانَا]بِهِ وَصِیُّهُ، فَإِنَّا نَسْأَلُکِ إِنْ کُنَّا صَدَّقْنَاکِ إِلّا أَلْحَقْتِنَا بِتَصْدِیقِنَا لَهُمَا، لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنَا بِوِلایَتِکِ.