🚨هشدار صریح نجباء به ناتو و کشورهای اروپایی: وارد این درگیری نشوید
عبدالقادر الکربلائی، معاون نظامی جنبش نجباء:
🔻همه بدانند؛ هرکس تحت هر عنوانی در صدد مداخله در خاک عراق و گسترش دامنه درگیری باشد - چه «ناتو»، چه کشورهایی مثل فرانسه و آلمان و انگلیس و غیره - بهمنزله این خواهد بود که تمامی منافعش در عراق و منطقه برای مقاومت اسلامی عراق "هدف مشروع" است.
هدایت شده از آیت الله سیفی مازندرانی
بسمه تعالی
تا برچیدن ریشه فتنه و فساد در کشورهای اسلامی یعنی اخراج کامل همه نیروها و نابودی کلیه پایگاه های آمریکای جنایتکار در منطقه ، و دفع خطر تهاجم رژیم صهیونیسی، جنگ و قتال بر همه شیعیان جهان یک فریضه الهی می باشد.
و نیز قتل کلیه نیروهای آمریکایی و صهیونیستی و نابودی سفارت خانه ها و کنسولگری های این جنایتکاران در همه دنیا بر تمام شیعیان جهان واجب است.
حوزه علمیه قم
علی اکبر سیفی مازندرانی
۱۴۰۴/۱۲/۱۳
🌐صفحات رسمی در فضای مجازی👇🏻
📱سایت | ایتا | بله | ویراستی
✅ @seyfimazandrani_com
🔴آمریکا با مردم عادی کار ندارد!
🔹عده ای گمان میکردند با حمله ی آمریکا به ایران نجات می یابند و آمریکا بجز سران لشکری و کشوری با احدی کار ندارد!
🔹در روز اول؛ شاهد حمله به دبستان دخترانه میناب و شهادت ۱۶۵ نفر بودیم
🔹در روز دوم، بیمارستان نوزادان گاندی مورد حمله قرار گرفت
🔹اینها بخشی از جنایت دو روزه ی رژیم منحوس امریکا_ اسرائیل است
🔹هیچ بمبی قبل از اصابت نمیپرسد که طرفدار نظام هستید یا مخالف آن! همانگونه که از کودکان دبستان میناب و نوزادان بیمارستان گاندی نپرسید٪
پ.ن:
خاک بر سر آن عده ای که چنین تفکری دارند.....
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مکالمات چگونه شنود میشوند!؟
♻️ با دقت نگاه کنید و برای دیگران هم بفرستید.
.
🟥◼@comiete