👇 بیماریهایی که منجر به ریزش مو میشوند
1-کمکاری تیروئید و کمخونی:
این ریزش مو در حقیقت ریزش موی واکنشی و خود بهخود محدود شونده است. چند ماه بعد از بیماری اولیه ریزش مو بهطور ناگهانی آغاز شده و موها بهویژه در ناحیه گیجگاه کاهش مییابد.
2-پرکاری تیروئید:
در پرکاری تیروئید کمپشتی وسیع موهای سر و ریزش مو دیده میشود و حتی در مواردی، موهای زیر بغل هم کاهش مییابد. این بیماری بیشتر در سنین ۲۰ تا ۴۰ سالگی رخ میدهد و زنان بیشتر از مردان دچار آن میشوند.
3-تغییرات هورمونی:
تغییرات قابلتوجه در سطح هورمونها به ویژه در زنان میتواند موجب ریزش مو شود. ریزش مو در زمان یائسگی و همچنین به دنبال تولد بچه به خاطر پایین افتادن سطح استروژن خون شایع است. وقتی ریزش مو به علت پایین افتادن استروژن خون باشد این موقتی است و موها مجددا به حالت اول برخواهند گشت، البته یک خانم در ۴۰ سالگی یا بالاتر نباید انتظار داشته باشد موهایش به اندازه سنین ۲۰ سالگی رشد کند.
4-مصرف بیش از اندازه ویتامینها:
مصرف بیش از اندازه ویتامین A که معمولا در مکملهای ویتامینی یافت میشود منجر به ریزش مو میشود . بعد از قطع و نرمال شدن ویتامین A بدن موها به حالت نرمال بر میگردند.
5-کم مصرف کردن پروتئین:
وقتی بدن پروتئین کافی دریافت نکند در مصرف پروتئین خود صرفهجویی کرده و سهمیه موها را قطع میکند. ۲ تا ۳ ماه بعد از کمشدن پروتئین بدن موها ریزش میکنند. با مصرف کافی پروتئین میتوان جلوی این مشکل را گرفت. گوشت، تخممرغ و ماهیها منابع خوب پروتئین هستند. گیاهخواران میتوانند پروتئین خود را با افزودن آجیل گیاهان دانهدار و عدس به رژیم غذایی خود به دست آورند.
6-کممصرف کردن آهن:
مصرف کم آهن منجر به ریزش مو میشود. این مسئله بهخصوص در مورد خانمها صادق است. منابع غذایی آهن برای گیاهخواران عبارتند از: دانه سویا، تخم کدو، عدس و اسفناج. منابع غذایی حیوانی آهن عبارتند از: گوشت، حلزون و صدف خوراکی.
http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
سلامت ایرانیان
#پرسش_و_پاسخ
سوال 35 در سایت: با عرض سلام و احترام .۳۳ساله هستم .موهام به شدت میریزه و خیلی عصبی شده ام و مرتب سردرد میگیرم.راهنماییم کنید.
جواب: سلام کاربر گرامی: یکی از دلایل ریزش مو کمبود های تغذیه ای است مثلا کمبود آهن -روی –ویتامین های گروه B -پروتئین . سعی کنید از همه گروههای غذایی استفاده کنید و واحدهای گوشت موجود در برنامه غذایی را کاملا مصرف کنید همچنین نان سبوس دار و برنج را با حبوبات مصرف کنید و روزانه استفاده از مغزیجات فراموش نشود اگر کم خونی دارید حتما در جهت درمان اقدام کنید. روزانه حتما 8 تا 10 لیوان آب بنوشید زیرا کم آبی باعث سردرد میشود. { با تشکر ازاینکه پرسش خود را با مراکز جامع بین المللی سبک زندگی سالم " دکتر مجید کلاهدوزان" دکتر تغذیه در اصفهان ، در میان گذاشتید.}
http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
🔸لطفا خودتون را معرفي كنيد:
آرمان مخلص پور هستم و ٢٩سالمه
🔸چقدر كاهش وزن داشتيد؟
من از وزن ١٠٠كيلوگرم به وزن ٨٠ رسيدم،٢٠كيلو كاهش وزن داشتم و چربي خون داشتم و كبدم grade1 بود كه الان به وضعيت نرمال رسيده.
🔸تا به حال سابقه ي رژيم داشتيد؟
خير.فقط يك مدت كم خوري كردم كه ٢-٣كيلو وزنم كاهش پيدا كرد و دوباره برگشت.
🔸دليل مراجعه شما به كلينيك و انتخابتون چه چيزي بود؟
چون دوست داشتم با برنامه اصولي كاهش وزن داشته باشم از طريق يكي از اقوام كه پزشك بودند به كلينيك معرفي شدم.
🔸دلايل موفقيتتون را بفرماييد:
انگيزه ي تيم درمان هم از جهت اجراي رژيم غذايي صحيح و هم افزايش انگيزه ي ورزش و همچنين كنار گذاشتن تنقلات ناسالم و فست فودها
🔸نقش خانواده چطور بود براي شما؟
تشويق مادرم نقش اصلي در موفقيت من داشت.چون پدرم به دليل سكته فوت كرده بودند اعضاي خانواده نيز مرتبا من را به كاهش وزن تشويق ميكردند.
🔸احساس فعلي خودتون را براي ما بيان كنيد:
از نتايجي كه به آن رسيدم بسيار خوشحالم .در حال حاضر لذت و تفريح اصلي من در زندگي ورزش است و از كم شدن سايزم بسيار حس خوبي دارم.
🔸چه توصيه اي براي كساني كه ميخواهند لاغر شوند داريد؟
هيچ وقت رژيم سر خود نگيريد و حتما زير نظر تيم درمان وزن كم كنيد.
من از هزينه اي كه كردم اصلا پشيمان نيستم چون بعدها مجبور ميشدم براي درمان بيماري ها چندين برابر هزينه كنم.
اگر هفته هايي كاهش وزن نداشتيد نااميد نشويد و به جاي آن به دنبال پيدا كردن إشكالات خود باشيد.
حتما در كلاس ها شركت كنيد،كلاس ها نقش زيادي در افزايش انگيزه ي من داشتند.
🔸حرف آخر:
براي همه ي كساني كه تازه در اين مسير قرار گرفته اند آرزوي موفقيت دارم.
❌۶ اشتباه تغذیه ای را هنگام خستگی مداوم، انجام ندهید.❌
قسمت اول↪️
📚 به گزارش آوای سلامت، خستگی مداوم، واکنش بدن در مواقعی است که انرژی لازم و مورد نیازش را دریافت نمی کند. در این میان عادت های غلط غذایی به خستگی دامن می زند و باعث می شود شما انرژی کمتری در طول روز داشته باشید:
1⃣ کاهش مصرف کربوهیدراتهای ساده🍨:
👈 کربوهیدرات های ساده و قندهای تصفیه شده مانند ارد سفید و قند و شکر علاوه بر اینکه خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهند باعث ایجاد خستگی و خواب آلودگی می شوند. کربوهیدراتهای ساده ابتدا باعث افزایش سریع قند خون و شادابی شده اما مجددا پس از مدت کوتاهی به سرعت قند خون را کاهش داده و احساس خستگی بیشتری خواهیم کرد. اما کربوهیدرات های پیچیده دارای فیبرهای غذایی خاصی هستند که از افزایش سریع قند خون جلوگیری کرده و در حفظ انرژی بالای بدن بسیار مؤثرند. بهتر است از برنج و غلات سبوس دار، بلغور و نان سبوس دار استفاده کنید.
2⃣ پرهیز از مصرف صبحانه🍳:⛔️
👈 شما ممکن است این عادت را داشته باشید که هر روز با نوشیدن یک فنجان قهوه یا چای خانه را ترک کنید و این کار باعث احساس خواب آلودگی در اواسط روز و اواخر بعد از ظهر خواهد شد. یک صبحانه مفید باید حاوی مواد پروتئینی و کربوهیدرات های پیچیده برای تعادل قند خون و ثبات انرژی در تمام طول روز باشد. چنین رژیمی بر سیستم گوارشی سنگین نبوده، به آرامی هضم می شود، سطح قند خون را حفظ کرده و در عین حال سیر کننده است.
3⃣ حذف وعده های غذایی⛔️:
👈خیلی از افرادی که برنامه های کاهش وزن را دنبال می کنند، به اشتباه یکی از وعده های غذایی خود را حذف می کنند. محققان کلینیک مایو هشدار می دهند که گرسنه ماندن بیش از ۴ ساعت بین وعده های غذایی منجر به افت قند خون و احساس فرسودگی و خستگی می شود.برعکس, یک رژیم غذایی سالم همراه با در نظر گرفتن میان وعده ها و خوراکی های کم کالریِ مفید از جمله میوه ها و سبزیجات فیبردار، از راهکارهای کاهش وزن موفق می باشد.
http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
سوال42در سایت: سلام.ایا امکانش هست ما که از رژیم دکتر استفاده نمیکنیم تو کلاس هاشون شرکت کنیم ؟ و کلاس ها کجا برگزار میشه ؟
جواب: سلام کاربر گرامی: بله میتوانید فقط در کلاسها شرکت کنید برای اطلاع از تاریخ برگزاری کلاسها با آموزشگاه تماس بگیرید شماره تلفن آموزشگاه : 36267758 محل برگزاری کلاسها : خیابان شریعتی غربی حد فاصل چهار راه پلیس و چهار راه محتشم روبروی گز مظفری کلینیک سلامت سپاهان { با تشکر ازاینکه پرسش خود را با مراکز جامع بین المللی سبک زندگی سالم " دکتر مجید کلاهدوزان" دکتر تغذیه در اصفهان ، در میان گذاشتید.}
سلامت ایرانیان
❌۶ اشتباه تغذیه ای را هنگام خستگی مداوم، انجام ندهید.❌ قسمت اول↪️ 📚 به گزارش آوای سلامت، خستگی م
❌۶ اشتباه تغذیه ای را هنگام خستگی مداوم، انجام ندهید.❌
قسمت دوم↪️
📚به گزارش آوای سلامت، خستگی مداوم، واکنش بدن در مواقعی است که انرژی لازم و مورد نیازش را دریافت نمی کند. در این میان عادت های غلط غذایی به خستگی دامن می زند و باعث می شود شما انرژی کمتری در طول روز داشته باشید.
4⃣ تکیه بیش از حد به قهوه☕️ :
👈قهوه اگرچه برای داشتن صبحی شاداب تر و دور از کرختی مفید است اما اگر مصرف آن بخصوص در هنگام بعد از ظهر هم ادامه یابد، اثر معکوس روی خستگی خواهد داشت. پس سعی کنید به جای اضافه کردن قهوه به برنامه غذایی بعداز ظهر، مواد غذایی و نوشیدنی های حاوی انرژی و سالم تر را در نظر بگیرید.
5⃣ اجتناب کامل از گوشت قرمز:
👈 در مورد مصرفِ گوشت قرمز باید اعتدال را رعایت کنید و نباید از مصرف آن به طور کامل پرهیز کنید، زیرا گوشت قرمز منبع بسیار مفید از آهن است؛ آهن یک ماده معدنی است که کمبود آن در بدن منجر به کاهش اکسیژن رسانی به خون و ایجاد خستگی و ضعف می شود. مصرف گوشت قرمز را برای دو بار در هفته در رژیم غذایی تان در نظر بگیرید.
6⃣ اجتناب کامل از مصرف مواد قندی🍩🍫:
👈 اجتناب کامل از مصرف قندهای طبیعی مانند میوه ها و خشکبار منجر به کاهش سطح انرژی و تجربه خستگی و ضعف می شود. اما باید از مصرف قندهای ساده و حتی قند و شکر بکار رفته در مواد غذایی بسته بندی پرهیز کرد.
http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c
نوشیدن آب بر کنترل وزن مؤثر است. نوشیدن چند جرعه آب قبل از هر وعده غذا به کاهش وزن کمک میکند
http://eitaa.com/joinchat/1645215750C143da1680c