🔴توییت دقایقی پیش اکانت عبری جمهوری اسلامی ایران:
❗هیچ هدفی دور از دسترس ما نیست!
‼️شاید هدف بعدی شما باشید!
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
⭕ وال استریت ژورنال: هدف مقامات اسرائیلی تغییر رژیم در ایران، برنامه ریزی برای برانگیختن ناآرامی های داخلی در تهران و مقایسه جمهوری اسلامی با اتحاد جماهیر شوروی قبل از فروپاشی آن است.
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اولین واکنش نتانیاهو به حملهٔ پهپادی به خانهاش
🔹نخستوزیر رژیم صهیونیستی که صبح دیروز خانهاش هدف اصابت دقیق پهپاد قرار گرفت، در پیامی تصویری گفت: ما تا پایان در جنگ رستاخیز به جلو ادامه خواهیم داد و هیچچیز من را منصرف نمیکند.
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آتشسوزی یک کارگاه تولید ابر در اصفهان
🔹استانداری اصفهان: در اثر آتشسوزی سولۀ حاوی محصولات ابر تشک در خیابان امام خمینی(ره) اصفهان یک خودروی پژو آسیب دید و ۵ نفر از افراد و آتشنشانان در اثر دودزدگی و سوختگی جزئی مصدوم و به مراکز درمانی اعزام شدند.
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
❌ ارسال دهها میلیون یورو پهپاد هلندی به اوکراین
🔹آمستردام تعدادی پهپاد شناسایی به ارزش ۴۲.۶ میلیون یورو (۴۶.۳میلیون دلار) را برای کییف ارسال خواهد کرد.
🔹این پهپادهای غیرمسلح میتوانند مسافتهای طولانی پرواز کنند و از آنها برای شناسایی، جمعآوری اطلاعات و نظارت در میدان جنگ استفاده میشود.
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
❌غربزدهها در دنیای وارونهشان به ایستادگی و مقاومت در برابر ظلم و جنایت میگویند جنگطلبی! و به سازش و تسلیم در برابر ظلم و چشمپوشی از جنایت میگویند صلحطلبی!
#آیتالله_میرباقری
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
انتخاب یک ضد انقلاب و برانداز به ریاست یک کمیته المپیادی 😱
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
شکارچی اف ۳۵ ساخته شد
چین ادعا میکند که یک رادار ارزانقیمت ساخته است که میتواند جنگنده رادارگریز F-22 آمریکا را به راحتی شناسایی کند. علاوه بر این گویا چین میتواند از همین فناوری برای شناسایی سایر هواپیماهای رادارگریز مانند F-35 نیز استفاده کند.
چین در حال توسعه راداری است که میتواند به طور موثر جتهای جنگنده رادارگریز مورد استفاده ایالات متحده و متحدانش را شناسایی و ردیابی کند.
بر اساس گزارش ایسنا، محققانی که در فرآیند توسعه این رادار دخیل هستند، از سیستم ماهواره ناوبری بیدو(BeiDou) چین(BDS) برای ردیابی جتهای جنگنده رادارگریز کمک میگیرند. محققان همچنین ادعا میکنند که این یک رادار مقرون به صرفه است که به یک آنتن دریافت کننده ساده متکی است. آنها میگویند که تقریباً در هر نقطه از زمین میتوان از آن استفاده کرد و همچنین میتواند شناسایی نشده باقی بماند، زیرا سیگنالهایی را منتشر نمیکند که بتواند مکان خود را نشان دهد.
برای اطمینان بیشتر از اجرای بدون وقفه عملیات، این امکان را دارد که باندهای فرکانسی را به سامانه موقعیتیابی جهانی(GPS)، گلوناس روسی یا گالیله اروپایی تغییر دهد. این باندها میتوانند توسط رادار در مکانها یا موقعیتهایی که BeiDou گیر میکند، استفاده شود.
سامانه BDS به طور مستقل توسط چین با تمرکز بر امنیت ملی، نیازهای اقتصادی و اجتماعی آن توسعه یافته و ساخته شده است و موقعیتیابی شبانهروزی در تمام شرایط آب و هوایی را برای کاربران جهانی فراهم میکند.
اگر ادعاهای محققان چینی درست باشد، این پوشش نامرئی که جنگندههای پنهانکار چون اف ۲۲ و اف ۳۵ از آن برخوردار هستند، ممکن است به تاریخ بپیوندد.
توسعه رادار BeiDou توسط چین
محققان چینی مقاله بررسی شده خود را در مجله دانشگاه ملی فناوری دفاعی منتشر کردهاند. این تیم تحقیقاتی به طور خاص از عکسی از F-22 Raptor برای اشاره به آنچه رادار سعی خواهد کرد، کشف کند، استفاده کرده است.
علاوه بر این، دادهها نشان میدهند که چین میتواند از همین فناوری برای شناسایی سایر هواپیماهای رادارگریز مانند F-35 نیز استفاده کند.
اگر این ادعاها درست باشد، این رادار ارزانقیمت میتواند توسط کشورهای دیگر در سراسر جهان برای شناسایی هواپیماهای رادارگریز F-22 ، F-35 و دیگر جتهای جنگنده رادارگریز استفاده شود.
چینیها میگویند هدف ما این است که این سامانه راداری ضد رادارگریزی را به راحتی در دسترس قرار دهیم که ایدهای است که نگرانیهایی را برای ایالات متحده و متحدانش ایجاد میکند.
سامانه راداری BeiDou از تعداد بسیار زیاد ماهوارههایی که در مدار وجود دارد، استفاده میکند و هر زمان که یک هواپیمای رادارگریز توسط آن شناسایی شود، پژواک منحصر به فردی ایجاد میشود که میتواند برای پیشبینی مکان و حرکت جت جنگنده تجزیه و تحلیل شود.
این تیم از روش «تشخیص کور» با استفاده از یک کانال برای شناسایی هواپیماهای رادارگریز استفاده میکند که ساخت رادارها را ارزان و کارکرد آنها را ساده میکند.
این مکانیسم شامل استفاده از یک الگوریتم پیشرفته است که برای اولین بار توسط یک دانشمند اهل یوگسلاوی در سال 1991 برای یافتن فرکانسهای حلقوی پنهان در سیگنالهای الکترومغناطیسی ابداع شد.
محققان چینی این فرمول را برای استفاده مورد نظر خود تغییر دادند و امکان تشخیص سیگنالهای هدف پنهان را فراهم کردند
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مجری مصری: ژن ابولهب در سعودیها فعال شده است
♦️آنها برای شهادت یحیی السنوار توییت زدهاند «سنوار هلاک شد، باید شیرینی پخش کنیم»! عرب جاهلی هم چنین اخلاقی نداشت.
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
🔴ضربوشتم عوامل اورژانسِ کاشمر
🔹مدیر شبکۀ بهداشت کاشمرِ خراسان رضوی: بعد از گزارش یک دعوا در یکی از خیابانهای کاشمر، زمانیکه نیروهای اورژانس به محل رسیدند یکی از مصدومان شروع به فحاشی کرد و در ادامه هر ۳ مصدوم در داخل آمبولانس با کارشناس ۱۱۵ درگیری فیزیکی پیدا کردند.
🔹در جریان این درگیری ۲ نیروی ۱۱۵ کتک خوردند که یکی از آنها مجروح شد.
🔹یکی از مصدومانِ دعوا در اورژانس بیمارستان از محل متواری شد. ۲ مصدومِ دیگر نیز پس از دریافت خدمات درمانی بازداشت شدند.
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رسوایی بزرگ رسانههای فارسیزبان پس از یک سال پروپاگاندای گسترده علیه شهید یحیی سنوار
♦️در حالی که رسانههای فارسی زبان به عنوان پیادهنظام رسانهای اسرائیل، درصدد القاء این موضوع بودند که فرماندهان حماس از اسیران اسرائیلی به عنوان سپر انسانی استفاده میکنند؛ اما ویدئوی اسرائیلیها از لحظات پیش از شهادت فرمانده شهید، بلای جان این شبکهها شد و هرآنچه را که تا به امروز بافته بودند به کلی از بین برد.
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir
❌اعلام رسمی پایان تحریمهای شورای امنیت علیه ایران
🔹دبیرخانه شورای امنیت سازمان ملل با ارسال یادداشتی به کشورهای عضو سازمان ملل متحد، پایان رسمی مقررات بندهای ۳، ۴ و ۶ ضمیمه ب قطعنامه ۲۲۳۱، شامل آزمایش های موشکی، محدودیت صادرات و واردات اقلام موشکی به ایران و همچنین تحریم های مربوط به توقیف اموال و ارائه خدمات مالی به افراد و نهادهای ایرانی تحت تحریم شورای امنیت را به اطلاع کشورها رسانده است.
🔹بر اساس مفاد ضمیمه ب قطعنامه ۲۲۳۱، این محدودیت ها تا ۸ سال پس از اجرای برجام (۱۸ اکتبر ۲۰۲۳) ادامه داشت که نهایتاً نیمه شب گذشته به وقت نیویورک و به صورت خودکار خاتمه یافت.
🔹لغو محدودیت های مذکور در حالی صورت می گیرد که طی سال های اخیر، تلاش های سیاسی و حقوقی گسترده ای از سوی آمریکا و کشورهای غربی برای اتهام زنی و اجماع سازی در جامعه جهانی به منظور بسترسازی برای تداوم این تحریم ها صورت پذیرفته بود که نهایتا با ناکامی سیاسی و حقوقی کشورهای غربی در بازگرداندن قطعنامه های قبلی شورای امنیت، محدودیت های مذکور به صورت رسمی خاتمه یافت.
🔹مضافاً تغییرات مذکور نیز راس ساعت ۱۲:۰۰ نیمه شب در وب سایت سازمان ملل و فهرست یکپارچه تحریم های سازمان ملل اعمال گردیده است.
🔹خانم رزماری دیکارلو، معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل همچنین در نامه ای جداگانه خطاب به نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران خاتمه مقررات مذکور و خروج افراد و نهادهای ایرانی از فهرست شورای امنیت را تایید کرده است.
🏢 مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم
📡 @CTU_ir