eitaa logo
[ ! بُرِش‌های مُهِم ! ]
8 دنبال‌کننده
166 عکس
44 ویدیو
6 فایل
🚨 فعالیت شلوغی نداریم! 👌 فقط نکات مهم: ☺️ مذهبی، فرهنگی، سیاسی و ...
مشاهده در ایتا
دانلود
. 📌 دلار ! ... 🔹 رشد قیمت ‎دلار از ابتدای دولت رئیسی تا اغتشاشات ۱۴۰۱ حدود ۴ درصد. 🔹 رشد دلار از آغاز اغتشاشات تا اسفند ۱۴۰۱ حدود ۷۰ درصد! 😕 اصلا هم سیاسی نیستا و کاملا اقتصادی است! 📡 لطفا منتشر شود ... 📱 @cutting313 .
. 📌 شناخت یهودیان مخفی! 1️⃣ یهودیت مخفی Crypto-Judaism پدیده‌ای واقعی است نه موهوم. در منابع یهودی، از جمله در دانشنامه‌های مرجع یهودی چون «جوداییکا» و «دائرة‌ المعارف یهود»، این عنوان کاربرد رسمی گسترده دارد و در مدخل‌های مستقلی چون یهودیان مخفی، انوسیم، مارانو، دونمه، جدید الاسلام‌های مشهد» و ... بدان پرداخته شده. یهودیان و غیر یهودیان در این زمینه صدها کتاب و مقاله نگاشته‌اند. 2️⃣ یهودی مخفی با آن یهودی که به‌ راستی باور به دین خود را از دست داده و از جامعه یهودی جدا یا طرد شده تفاوت دارد. جوداییکا این گروه را مرتدین مینامد، و در مدخلی جدا از مدخل یهودیان مخفی با نام ارتداد Apostasy به ایشان میپردازد و میان آنان با «یهودیان مخفی» تفاوت قائل است. 3️⃣ دائرة‌ المعارف یهود «یهودیان مخفی» را چنین معرفی میکند: 👈 «یهودیانی که خود را پیرو دین دیگر معرفی میکنند، ولی در خانه‌های خود در خفا مناسک یهودی را به جا می‌آورند.» 4️⃣ آشنایی با پدیده عجیبِ یهودیت مخفی‌ واجد اهمیت فراوان در تبیین برخی تحولات تاریخ معاصر ایران است. یهودیان مخفی در بسیاری از نقاط ایران فعالیت داشته و ریشه دوانیده‌اند. 📡 لطفا منتشر شود ... 📱 @cutting313 .
. 😳 ‏چقدر این افسانه‌ی جعلی که هویدا تو دادگاه گفته در ۱۳ سال نخست وزیری من، اصلا خودکار گرون نشده رو تو گوشمون خوندن! 👈 در حالیکه لوازم التحریر از سال ۱۳۵۲ تا ۱۳۵۷ ، ۵۰۰ درصد افزایش قیمت داشته! 🗞 تصویر روزنامه اطلاعات شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۵۷ قبل انقلاب. 📡 لطفا منتشر شود ... 📱 @cutting313 .
. 🌸 حضرت امام رضا علیه‌السلام فرمودند: 🔹 مَنِ استَغفَرَ اللهَ تَبارَكَ و تَعالى في شَعبانَ سَبعينَ مَرَّةً غَفَرَ اللهُ ذُنوبَهُ و لَو كانَت مِثلَ عَدَدِ النُّجومِ؛ 👌 هرکس در ماه شعبان هفتاد بار از خدای تبارک و تعالی طلب آمرزش کند، خداوند گناهان او را بیامرزد؛ اگر چه به اندازه‌ی ستاره‌ها باشد. 📚 منبع: کتاب فضائل الاشهر الثلاثة شیخ صدوق ره حدیث ۲۱. 📡 لطفا منتشر شود ... 📱 @cutting313 .
. 📌 از شبهه نباید رنجید ... 🌸 امام خامنه‌ای حفظه الله: 🔹 از شبهه هم نباید رنجید. نرنجیم؛ بالاخره شبهه است و وجود دارد. مرحوم مطهری خودش شبهه را کشف میکرد، زودتر می‌فهمید و بنا میکرد روی آن فکر کردن. 🔹 برای مواجهه‌ی با شبهه بایستی کاملاً آماده شد. من میخواهم این را عرض بکنم حتی این شبهه‌ها مثل این تحریم‌هاست، این تحریم‌ها اگر نبود مطمئن باشید ما این پیشرفت‌های صنعتی و فنی را نمی‌داشتیم ... نه قطعه می‌فروختند، نه علم می‌فروختند، نه فناوری می‌فروختند ناچار شدیم خودمان اقدام کنیم. 🔹 شبهه هم همین‌ جور است، شبهه‌ هم ما را وادار میکند بیشتر فکر، مطالعه و مراجعه کنیم. بیشتر مشورت کنیم، بیشتر از کسی که بیش از ما میفهمد سوال کنیم، شبهه هم از این قبیل است. مراقب باشیم حرف سست نزنیم. 📆 پنجشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۱ شمسی. 📡 لطفا منتشر شود ... 📱 @cutting313 .
. 🌸 شهید آیت الله دکتر بهشتی رحمت الله: 🔹 روحانیین بیشتر مورد دقت‌اند. یک کار کوچک، یک لغزش کوچکِ یک روحانی را جامعه بر او نمیبخشد. گاهی روحانیین گله میکنند که چرا مردم با ما اینگونه رفتار میکنند؟ آخر مگر ما چه گناهی کرده‌‌ایم؟ ما هم آدمیم. 🔹 جوابی که به برادران روحانی داده‌ام این است که تقصیر خودتان است. در این لباس آمده‌اید و در این لباس آمدن معنایش این است که خودتان را بیشتر ساخته‌اید. این دلالت لفظی نیست، بلکه دلالت وضعیِ غیرِ لفظی است. یعنی این لباس چنین دلالتی دارد. اگر این خود ساختگی را ندارید، از این لباس در بیایید. انتظار مردم به جاست. مردم از کسانی که در لباس روحانیت‌اند انتظار بیشتری دارند. 👌《حَسَناتُ الاَبرار سَیِّئاتُ المُقَرِّبین》؛ کاری که از دیگران عادی است، از شما غیر عادی است. 📚 منبع: کتاب حزب جمهوری اسلامی "گفتارها، گفتگوها، نوشتارها" مجموعه آثار شهید ره جلد ۱۰ صفحه ۲۰۰. ➖➖➖➖➖ 🚨 نکته مهم: این مطلب فقط متوجه روحانیت نیست! بلکه شامل خیلی از گروه‌ها و نهادها میشود از جمله: بسیجیان، پاسداران و به صورت عام تر افراد مذهبی ... 📡 لطفا منتشر شود ... 📱 @cutting313 .
. 📌 برنامه‌های آمریکا در دور جدید جنگ ارزی چیست؟ 👈 به طور کلی اقدامات آمریکا در روزهای اخیر به دو دسته تقسیم میشود: 1️⃣ کاهش ورود اسکناس ارز به کشور: 🔹 مبادلات تجاری در کشور به دو دسته خرد و کلان تقسیم میشوند. معاملات تجاری خارجی غالباً به صورت حواله صورت میگیرد و جمهوری اسلامی ایران بعد از تحریم بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور، با ایجاد یک شبکه تراستی در ۲۵۰ نقطه جهان، هم درآمدهای نفتی را وصول میکند و هم از این شبکه برای جابجایی حواله جات ارزی و رفع مشکل تجارت خارجی بازرگانان داخلی استفاده میکند؛ اما در تجارت خرد از اسکناس ارز به ویژه دلار و درهم استفاده میشود که اگر چه اسکناس سهم کمی در حجم تجارت خارجی ایران دارد اما نقش بسیار بالایی در قیمت گذاری نرخ ارز در کشور ایفا میکند. حجم مبادله اسکناس در مقابل حواله حدود ۳ درصد تخمین زده میشود. در حال حاضر آمریکایی‌ها از چند طریق حجم اسکناس دلار و سایر ارزها را در کشور کاهش داده‌اند که مهم‌ترین آنها عبارتند از: ۱. کنترل بانک‌های عراقی و آوردن ۱۵ بانک عراقی تحت نظارت وزارت خزانه‌ داری آمریکا: با این کار بخشی از منابع ارزی ایران که به شکل اسکناس وارد کشور میشد محدود شده است. ۲. تهدید صرافی‌های امارات و قطر و سایر کشورهای همسایه: این صرافی‌ها در صورت تأمین اسکناس ارز مورد نیاز ایران مورد تحریم قرار میگیرند. ذکر این نکته ضروری است که بخش عمده اسکناس ارز از طریق کشورهای همسایه و معاملات خرد وارد کشور میشود. ۳. ایجاد التهاب در بازار از طریق تحرکات روانی و بی ثبات سازی بازار: که به نوعی مکمل دو اقدام قبلی است این موضوع باعث کاهش عرضه ارز صادرکنندگان خرد در بازارهای رسمی کشور میشود. 2️⃣ افزایش تقاضای اسکناس ارز در داخل ایران: 🔹 اقداماتی که آمریکایی‌ها در این راستا انجام میدهند از تنوع بیشتری برخودار است ولی به صورت کلی در دو دسته قرار میگیرند: ۱. تشویق به فرار سرمایه از ایران از طریق تحرکات روانی و بی ثبات سازی بازار: وقتی فضای بازار ملتهب میشود و نرخ ارز با سرعت در حال افزایش است، بخش زیادی از صاحبان سرمایه برای حفظ ارزش سرمایه خود اموال خود را به دلار یا سایر ارزها تبدیل میکنند. در ظاهر این ارزها از کشور خارج نشده‌اند ولی چون از چرخه مبادلات ارزی خارج میشوند در ردیف فرار سرمایه قرار میگیرند. برخی آمارها حاکی از آن است که بعد از اغتشاشات سال جاری تقاضای ارز بویژه دلار بسیار افزایش یافته است. بخشی نیز اقدام به خارج کردن سرمایه از کشور میکنند. آمارهای رسمی کشور حاکی از آن است که در سال گذشته حدود ۲ میلیون ۸۰۰ هزار نفر از کشور مهاجرت کرده‌اند و در سال جاری نیز آمار مهاجرت از ایران رشد داشته است. ۲. خارج کردن دلار از بازار ایران از طریق عناصر نفوذی: برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که کشورهای غربی با همکاری برخی از همسایگان، دلار و سایر ارزها را از بازارهای ایران جمع میکنند و ضمن دادن پاداش به انتقال دهندگان ارز به خارج از کشور، در قبال آن کالاهای لوکس و غیر استراتژیک را وارد کشور میکنند. از جمله این کالاها را میتوان جدیدترین مدل‌های گوشی تلفن همراه، لوازم و مواد آرایشی و ... دانست. 📱 کانال محلل. 📡 لطفا منتشر شود ... 📱 @cutting313 .
. 📌 صفر تا صد مسمومیت دانش آموزان! 📝 برادر «مهدی مشکینی» خبرنگار تسنیم؛ 👈 روایت میدانی خبرنگار تسنیم از مدارس قم و همراهی با تیم‌های عملیاتی و اورژانس: 🔹 ۹ آذر - ماجرا از یک تماس تلفنی با ۱۱۵ قم شروع میشود؛ هنرستان نور: بچه‌ها به‌ یکباره مسموم‌ شده‌اند؛ ۱۳ روز بعد؛ دوباره همین مدرسه. ۴۸ روز گذشت بدون هیچ خبری. ۱۷ بهمن ۶ مدرسه در یک روز اعلام مسمومیت میکنند؛ ۱۸ و ۱۹ بهمن را تعطیل میکنند تا همه دستگاه‌های امنیتی، تحقیقاتی، آزمایشگاهی و جنگ مدرن برای بررسی دقیق ورود کرده باشند. 🔹 جمع‌بندی اولیه فرضیه احتمالی گاز «Co». موتورخانه ۶۱۰ مدرسه بررسی و در نتیجه این فرضیه رد میشود؛ گزارش آزمایشگاه‌های فو‌ق پیشرفته در ۲۸ بهمن میگویید: «بر اساس علائم بالینی به موارد مشکوکی رسیده‌ایم که جهت بررسی بیشتر به تهران ارسال میکنیم اما در بررسی محیطی به رفتار غیر عادی خاصی نرسیده‌ایم.» 🔹 مردم و همه مسئولین نگران وضعیت هستند؛ تماس‌های دستگاه‌های مختلف از تهران به قم ساعت‌ به‌ ساعت بیشتر میشود؛ احتمال هیستری دسته‌ جمی یا برخی احتمالات برگرفته از عوامل محیطی یا بالینی مطرح میشود؛ همه قبول کرده‌اند که حداقل دانش‌آموزان دچار نوعی بدحالی شده‌اند، اما علت چیست؟ به فرضیه‌های بعضاً متفاوت رسیده‌اند. 🔹 سه‌شنبه ۹ اسفند به قم میروم و مستقیم به مرکز مدیریت اوژانس؛ اولین تماس مدرسه حضرت خدیجه است؛ با آنها به مدرسه میروم؛ ۸ دختر در کارگاه میگویند بوی سوختنی را استشمام کرده‌اند و یکی سردرد دارد و دیگر بازو درد ... 📝 ادامه‌‌ی روایت خبرنگار تسنیم از ۲ روز حضور در قم درباره‌ی مسمومیت را از لینک زیر بخوانید: 💻 tn.ai/2861420 📡 لطفا منتشر شود ... 📱 @cutting313 .
. 📌 فراخوان ضد انقلاب برای خرابکاری شرافتمندانه!!! 😳 آموزش مسموم کردن مدارس! 😡 توف به شرف نداشتتون. 📡 لطفا منتشر شود ... 📱 @cutting313 .
. 🔹 رضا کیانیانِ بازیگر، استوری دنیا مدنی رو منتشر کرده! 😐 آقای جمهوری اسلامی! قانون فقط برای بدبخت هاست؟ 😡 جمهوری اسلامی بخاطر چهار تا بازیگر بترس، اما ترس اصلی میدونی چیه؟ روزیه که مردم پشت تون رو خالی کنند! قانون فقطططط برای ماست؟ 👈 قشنگ دارن میگن پلیس بچه‌هارو مسموم کرده به خاطر دفاع از خودتون هم که شده باهاش برخورد کنید. 📡 لطفا منتشر شود ... 📱 @cutting313 .
. 🔹 یک کانال تلگرامی عربی زبان نزدیک به سپاه پاسداران با گذاشتن متنی عبری با این عنوان: 👌 " در حال انجام تحقیقات هستیم، اگر شما در مسمومیت‌های مدارس ما نقش داشته باشید، اجساد دانش آموزان شما را در خیابانها، بیمارستانها و مدارس یهودیان پراکنده میکنیم. شما به خوبی از توانایی‌های بیولوژیکی ما آگاه هستید. " صهیونیست ها را تهدید کرد. 📡 لطفا منتشر شود ... 📱 @cutting313 .
. 📌 سیاسیون هیستریا تزریق نکنید! 🔹 قبلا هم گفتم که مدیری آشنا که مدرسه‌اش قربانی جنجال اخیر شده، احساس ترس مادری و هیستری دانش‌ آموزی را عامل تعطیلی مدرسه‌اش برای مسمومیت دانست که اصلا حمله شیمیایی در کار نبود. 🔹 اگر چه بر پیگیری امنیتی و حفاظتی ماجرای مسمومیت مدارس هنوز تأکید دارم، ولی همانطور که در مواردی بررسی کردم، فشار هیستری و هراس دانش‌ آموزان بر سایر فرضیه‌ها هنوز می‌چربد. 👌 مراقبت کنید مانند فضای دروغین ابتدای شیوع کرونا جمعیت هدف را با هیستریا از پای در نیاورید. 🔹 بیشترین تلفات کرونا هم از هراس پراکنی بی‌جای صداوسیما و شبکه‌های تلویزیونی جهانی بود که شخص را با توهم علائم به دام پروتکل‌های کشنده می‌انداخت و یا با یک سرما خوردگی روحیه باختگان را به مرگ میکشاند. 👌 یادتان هست که پزشک نمایانی با دروغ اینکه این بیماری در برخی علائم ندارد، سالم‌ها را هم قربانی کردند؟! ❤️ مراقب روان دختران خود باشیم اگر عملیاتی هم باشد هیستریا آنرا موفق‌تر میکند. 📝 شفیعی کیا. 📡 لطفا منتشر شود ... 📱 @cutting313 .