امروز سالگرد شهادت آیت الله دستغیب هست.
🔹 این خانم ۲۱ساله به اسم «گوهر ادب آواز» به خودش بمب میبنده و به عنوان یک زن باردار وانمود میکنه که باید مسئلهی مهمی رو با شهید دستغیب درمیون بذاره و اینجوری از حلقه محافظان شهید عبور میکنه. وقتی نزدیک شده با کشیدن ضامن خودشو هلاک و آیتالله دستغیب و ۱۲ نفر دیگه رو به شهادت میرسونه.
🔹 بله دوستان شستشوی مغزی باعث میشه یک نفر تو سن کم تبدیل به جنایتکار بشه، پس بیخود از سن کم یک نفر به عنوان دلیل برای بیگناهیش استفاده نکنید.
@cyberi20
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هر موقع دلگیر بودید و غم دنیا به دلتون سنگینی کرد، این صوت ملکوتی رو گوش کنید...
عجیب آرامش بخش است...
لینک کانال که سنجاق شده رو پخش کنید در گروه ها و کانالاتون.میتونید لینک بدید به دوستان و مخاطبینتون.و از آنها دعوت کنید جهت آمدن به کانال.اجرکم عندالله🥀
🥀باتشکر :تیم مدیریت کانال ارتش سایبری امام هادی علیه السلام.🥀
45.4ادیشن.mp3
6.37M
🔴 شایعه اصلیت امام خمینی، هندی است، نه ایرانی!!
✅ پاسخ: از کتاب شایعات رایج فضای مجازی 👆 به همراه مستندات
🔺این شبهه قدیمی در واقع ادعاهای مقاله معروف روزنامه اطلاعات عصر پهلوی است که جرقه شروع انقلاب شد
🔺همه سادات دارای شجره نامه هستند. و نسب حضرت امام به امام موسی کاظم و پیامبر(ص) میرسد.
🔺 اجداد امام خمینی ساکن نیشابور بودند که سه قرن پیش یکی از اجدادشان برای تبلیغ تشیع به کشمیر هند میروند. و در آنجا به شهادت رسید. حاصل تبلیغ ایشان و دیگر علمای شیعه باعث گسترش تشیع به کشمیر شد و آنجا به "قم کوچک" معروف شد.
🔺جد سوم امام خمینی به دعوت اهالی خمین از نجف به خمین میروند. و این جهانگردی های تبلیغی سبب شد که ساواک نسب امام خمینی را هندی بخواند تا ایشان را غیرایرانی و بیگانه ترسیم کند. بی آنکه بگویند هم مادر شاه هم مادر رضاشاه هر دو قفقازی و غیرایرانی بودند و حتی فارسی نمیدانستند.
🔺نژادپرستی و تفاخر به نسب و نژاد مذموم است، جز انتساب به خاندان عترت.
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
@cyberi20
🔴اینم علی اینم حوضش
یه جور میگه خواهرش اعلام برائت کرد انگار خواهرش یه تنه ۸۰ میلیون ایرانی بود 😂😂😂😂
بی خیال خواهر مصی هم ازش اعلام بررائت کرد و مصی موند و کریمیش
@cyberi20
🔴فکر نمیکنید وقتش رسیده یه چند تا ازین حرومی های وطنی و اعدام کنید ؟؟؟
از سلبریتیها گرفته تا مسئولین خرابکار و ....
@cyberi20
دختر 16 ساله فلسطینی با هفت گلوله ارتش کودک کش اسراییل در جنین به شهادت رسید. سیاستمداران آمریکایی و اروپایی برای او مرثیه سرایی می کنند؟ عکس و داستانش تیتر رسانه هایشان می شود؟ از سازمانهای حقوق بشری صدا و حرکتی برمیخیزد؟
#زن_زندگی_آزادی!
@cyberi20
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دستگیری و اعترافات تیم تروریستی بمب گذار در شیراز توسط سازمان اطلاعات سپاه.
@cyberi20