رسول خدا- صلّى اللّه عليه و آله- فرموده:
دعاى چهار كس ردّ نميشود تا اينكه درهاى آسمان بروى آنها گشوده شده بعرش ميرسد:
دعاى پدر براى فرزندش، و دعاى ستمديده براى ستمگر باو، و دعاى بجا آورنده عمره «افعال مخصوصهاى است در مكّه» تا اينكه باز گردد، و دعاى روزه دار تا اينكه افطار نمايد «بخورد و بياشامد».
📚الصحيفة السجادية / ترجمه و شرح فيض الإسلام، ص: 168
┏━━🌺🍃━━━━━┓
🌹🆔 @d_p_noor 🌷
┗━━━━━🌺🍃━━┛
📗امام صادق عَلَيْهِ السَّلَامُ مى فرمود:
به راستى روز قيامت كتابى گشوده به مؤمن داده مى شود، كه در آن نوشته شده است:
نامهاى از خداوند عزيز و حكيم: فلانى را وارد بهشت نماييد.
ُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ عَلَيْهِ السَّلَامُ يَقُولُ: إِنَّ الْمُؤْمِنَ يُعْطَى يَوْمَ الْقِيَامَةِ كِتَاباً مَنْشُوراً، مَكْتُوباً فِيهِ: كِتَابٌ مِنَ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ، أَدْخِلُوا فُلَاناً الْجَنَّة.
📚بحار الأنوار: 7/ 325 ح 18.
┏━━🌺🍃━━━━━┓
🌹🆔 @d_p_noor 🌷
┗━━━━━🌺🍃━━┛
🔰امام رضا علیه السلام
🔻إنَّما أوجَبَ اللّهُ الفَرائِضَ عَلى أغلَبِ الأَشياءِ وأعَمِّ القُوى، ثُمَّ رَخَّصَ لِأَهلِ الضَّعفِ. وإنَّما أوجَبَ اللّهُ ورَغَّبَ أهلَ القُوَّةِ فِي الفَضلِ، ولَو كانوا يَصلُحونَ عَلى أقَلَّ مِن ذلِكَ لَنَقَصَهُم، ولَوِ احتاجوا إلى أكثَرَ مِن ذلِكَ لَزادَهُم .
🔹همانا خداوند واجبات را بر پايه چيزهاى غالبتر و نيروهاى فراگيرتر مقرّر داشته و سپس ناتوانان را رخصت داده است. خداوند بر توانمندان واجب ساخته و به بيشتر تشويق كرده است؛ و اگر شايسته كمتر از آن بودند از تكليفشان مىكاست و اگر به بيش از آن نياز داشتند بر تكليفشان مىافزود .
📚علل الشرايع ص ٢٧٠ ح ٩
┏━━🌺🍃━━━━━┓
🌹🆔 @d_p_noor 🌷
┗━━━━━🌺🍃━━┛
🌙 دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان
🔹 اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین.
🔸 خدایا در این روز مرا از آمرزش جویان قرار بده و مرا در این روز قرار بده از بندگان شایسته و فرمانبردارت و مرا قرار بده در این روز از دوستان نزدیکت؛ به مهربانی خودت ای مهربانترین مهربانان.
🆔 @d_p_noor
حضرت صادق عليه السلام فرمود :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
را با بهترين خط خود بنويس (و در هنگام نوشتن آن) باء را نكش تا سين را بلند كنى.
🆔 @d_p_noor
حضرت صادق عليه السلام فرمود: رسول خدا (ص) فرموده: كلمات قرآن و نام خدا را با پاكترين چيزى كه بدستتان رسد پاك كنيد، و از سوزاندن قرآن و محو آن با قلم نهى فرمود.
📚أصول الكافي / ترجمه مصطفوى، ج4، ص: 500
┏━━🌺🍃━━━━━┓
🌹🆔 @d_p_noor 🌷
┗━━━━━🌺🍃━━┛
#شفاعت_و_نجات_يافتگان_از_آتش
از امام صادق عَلَيْهِ السَّلَامُ در باره اهل دوزخ سؤال كردن؟
پاسخ داد كه امام باقر عَلَيْهِ السَّلَامُ مىفرمود: (دوزخيان) از جهنم بيرون مىآيند و به چشمهاى نزديك درب بهشت برخورد مىكنند، كه به نام چشمه حيات نام گزارى گشته است، پس مقدارى از آب آن چشمه بر ايشان پاشيده مىشود و همچنان كه گياهان رويد، پوست و گوشت و موهايشان روييده گردد.
بحار الأنوار: 8/ 360 ح 29.
┏━━🌺🍃━━━━━┓
🌹🆔 @d_p_noor 🌷
┗━━━━━🌺🍃━━┛
می گویند یکی از صحرانشینان، سگی و الاغی و خروسی داشت که خروس، او را برای نماز صبح بیدار می کرد، سگ مراقب او بود و الاغ بار او را می برد. شبی روباه خروس او را برد و خورد. آن مرد گفت: شاید خیر من در آن باشد. روز دیگر گرگ آمد و الاغ او را گرفت و شکم الاغ را درید. آن مرد گفت: شاید خیر من در آن باشد. روز دیگر سگ او مُرد. گفت: لا حول و لا قوه الّا بالله، شاید صلاح من در آن باشد. اتفاقاً جمعی از دشمنان قصد قبیله او کردند؛ نزدیک به خانه های آنها آمده، انتظار فرصت می کشیدند. و چون شب شد، سر آنها ریختند و اموال آنان را غارت کردند و مردان را به قتل رساندند، اما چون از خانه آن مرد هیچ صدایی نمی آمد، او را نکشتند.
┏━━🌺🍃━━━━━┓
🌹🆔 @d_p_noor 🌷
┗━━━━━🌺🍃━━┛
#الهم_عجل_لوليك_الفرج
براي تعجيل در فرج آقامون صلوات
┏━━🌺🍃━━━━━┓
🌹🆔 @d_p_noor 🌷
┗━━━━━🌺🍃━━┛
#بهشت_و_دوزخ
🔰يكى از دو امام (باقر و صادق) عليهما السلام روايت نموده است، كه فرمودند:
هنگامى كه روز جمعه فرا رسد و اهل بهشت در بهشت و اهل آتش در دوزخ قرار گيرند، بهشتيان روز جمعه را بشناسند، به جهت مشاهده افزايش سرور و شادى بهشتيان؛ و دوزخيان نيز جمعه را بشناسند، به جهت آن كه افزايش شعلههاى آتش در روز جمعه بر ايشان سخت گردد.
📚بحار الأنوار: 8/ 198 ح 193
┏━━🌺🍃━━━━━┓
🌹🆔 @d_p_noor 🌷
┗━━━━━🌺🍃━━┛
جبرئیل درباره خدیجه(س) می فرماید: «یا محمد! بر خدیجه(س) از جانب پروردگارش سلام برسان و او را به خانه ای از زبرجد در بهشت بشارت ده»
🆔 @d_p_noor
ابو جارود از امام پنجم عليه السلام نقل ميكند: خدا در روز قيامت نسبت بحساب بندگانش باندازه عقلى كه در دنيا بآنها داده است باريك بينى ميكند.
الکافي ج ۱، ص ۱۱
https://eitaa.com/d_p_noor