🔹وی افزود: طول کلی آن حدود ۷۸.۲ کیلومتر است که بخشی از آن در حریم و محدوده شهر اصفهان و بخشهای دیگر در شهرهای اطراف همچون دولتآباد، خمینیشهر، ابریشم، درچه و خورزوق قرار دارد.
🔹مدیرکل دفتر امور شهری وشوراهای استانداری اصفهان در خصوص تشکیل شرکت پروژه برای رینگ چهارم ترافیکی اصفهان اظهار کرد: هدف از تشکیل شرکت پروژه مشترک برای رینگ چهارم ترافیکی اصفهان، تکمیل بخشهایی از این پروژه در پنج شهر خمینیشهر، درچه، خورزوق، ابریشم و دولتآباد است؛ این شرکت پروژه قرار است همکاری میان شهرداری اصفهان و شهردایهای در مسیر را تسهیل کند تا روند آزادسازی و اجرای مسیرها سریعتر انجام شود.
🔹وی با بیان اینکه قسمتی از این پروژه اجراشده افزود برای تسریع در اجرای ادامه پروژه و رفع موانع به همکاری گستردهتر بین شهرداریهای مذکور و حمایتهای استانی نیازمندیم تا مشکلاتی همچون آزادسازی اراضی و تصویب طرحها به سرعت برطرف شود.
#خبــــر_استــــان
┄┅═✧☫🇮🇷☫✧═┅┄
⬅️ جهت عضویت درکانالها و گروه اطلاع رسانی اخبار شهری لینک زیر را لمس کنید ↩️
https://zil.ink/d_shahri_esf
هدایت شده از اخبار معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان
┄┅═☫ استانداری اصفهان ☫═┅┄
📸 #گزارش_تصویری | ملاقات مردمی و دیدار چهره به چهره استاندار، معاونین و مدیران کل استانداری اصفهان با جمعی از مردم استان به روایت تصویر
#اخبـــــــــــــار_استــــــان
┄┅═✧●🇮🇷●✧═┅┄
⬇️ آخرین اخبار معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان 👇🏻
🌐 ایـــــــــــــــــتـا | eitaa 🌐