⭕️ دارنده مدال برنز رقابتهای قهرمانی جهان از دنیای کشتی خداحافظی کرد
🔸حسین نوری ملی پوش اسبق تیم ملی کشتی فرنگی که مدال برنز مسابقات جهانی ۲۰۱۷ پاریس و مدال طلا بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ را در کارنامه دارد، روز پنجشنبه در دور نخست رقابتهای قهرمانی کشور مقابل چمن گلی شکست خورد و بعد از این باخت از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد.
🆔 @YjcNewsChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خدمات بستری برای مددجویان بهزیستی رایگان شد
@Farsna
.
♻️ رفتید، به درک که رفتید!
🔰 حمید رسایی: پناه بردن برخی چهرههای هنری و ورزشی، حتی سیاسی و علمی به دشمنان نشانهدار انقلاب اسلامی و مردم مظلوم ایران اسلامی، نه اتفاقی تازه که در دوره اهل بیت علیهم السلام هم سابقه داشته است و البته نحوه برخورد آن حضرات با این مزدوران، درسآموز است.
سهل بن حنيف انصارى از طرف علی علیه السلام حاكم مدينه بود. تعدادی از اطرافیان او به معاويه پناه بردند، خبرش به امیرالمؤمنین رسید، حضرت در نامهای خطاب به وی نوشتند:
به من خبر رسيد كه برخى از مردانى كه در فرمان تو بودند، پنهانى به نزد معاويه مىگريزند. غمگين مباش، اگر از شمار سپاهيانت كاسته مىشود يا يارى شمارى از ايشان را از دست مىدهى. كيفر ايشان همين بس كه به گمراهى افتادهاند و تو از زحمتشان رهايى يافتهاى. آنان از هدايت و حق گريختهاند و به نابينايى و نادانى افتادهاند.
اينان، ياران دنيا بودند و به دنيا روى آوردند و به سوى آن شتافتند. حكومت عدل ما را ديدند و شناختند و آوازه آن را شنيدند و به گوش سپردند. دريافته بودند كه در اينجا مردم در برابر حق و عدالت برابرند. پس گريختند تا مگر خود به سودى برسند. خداوند ايشان را از رحمت خود دور گرداند.
اينان از ستم نگريختهاند و به عدل نيز نخواهند رسيد و در اين كار از خدا مىخواهيم، دشواريها را برايمان آسان سازد و ناهمواریها را هموار گرداند. انشاءالله. والسلام. (نامه/۷۰)
🔺کانال حمید رسایی در ایتا را دنبال کنید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
گرسنگی در ایران کمتر از ۹۶ کشور درحال توسعه
🔹یک موسسه بینالمللی ایران را در بین کشورهای دارای وضعیت سبز از نظر گرسنگی قرار داد و اعلام کرد گرسنگی در ایران طی دو دهه گذشته نصف شده و به کمتر از ۹۶ کشور در حال توسعه از جمله عربستان و عمان رسیده است.
tn.ai/2825474
@TasnimNews
زمستان امسال خیلی سرد نیست
▪️تداوم خشکسالی در فصل سرما
رئیس مدیریت بحران خشکسالی:
🔹دمای کشور تاکنون بیش از حد نرمال بوده است بنابراین انتظار زمستان خیلی سرد و زیر حد نرمال را نداریم.
🔹بهطور کلی نمیتوان انتظار زمستان پر بارشی داشت و بارندگیها کمتر از حدنرمال پیشبینی میشود.
🔹امسال سومین سال کمبارش است و اثرات خشکسالی در بسیاری از نقاط کشور حتی شدیدتر از سال گذشته خودنمایی خواهد کرد.
@TasnimNews
سرمای بیسابقه در آمریکا و کانادا
🔹یک توفان قدرتمند زمستانی در حال عبور از آمریکا و بخش هایی از کاناداست که باعث افت شدید دما و لغو پروازها در آستانه شلوغترین فصل سفر یعنی تعطیلات کریسمس و سال نو شده است.
🔹سازمان هواشناسی ملی آمریکا گفت که سرمای منهای ۵۰ درجه فارنهایت (منهای ۴۵ درجه سانتیگراد) تا منهای ۷۰ درجه فارنهایت تا پایان هفته جاری در برخی نقاط ممکن است.
🔹انتظار میرود که برف و بوران ناشی از این توفان باعث خسارت و قطع برق در غرب میانه آمریکا و کانادا شود.
@TasnimNews
تلاش دشمنان برای تبرئه خود از اغتشاشات
وزیر اطلاعات:
🔹دشمنان در حال حاضر سعی میکنند با عنوان کردن مطالبی در خصوص احیای برجام و تبرئه خود از اغتشاشات ارتباط دوبارهای با ایران ایجاد کنند.
🔹این تلاش نشان از اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران و وحدت مردم برای پشتیبانی از این نظام الهی دارد.
🔹جریانهای ضد انقلاب از مرزهای ایران اسلامی عقب نشینی کردهاند و این مهم نشات گرفته از اقتدار نیروهای مسلح است؛ تا خلع سلاح کامل ضد انقلاب و بیرون راندن آنها از منطقه اقدامات بازدارنده علیه دشمنان ادامه خواهد داشت
tn.ai/2825451
@TasnimNews
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اذعان کارشناسان شبکههای فارسی زبان لندنی به شکست فراخوانها
✅ @Rajanews
🔻هیچ متهم بلاتکلیفی در خصوص پرونده اغتشاشات اخیر نداریم
محمد مصدق، معاون اول قوه قضاییه:
🔹براساس گزارشات دریافتی، در خصوص اغتشاشات اخیر، متهم بلاتکلیف نداریم، البته باید تعریف بلاتکلیف بودن را نیز تشریح کرد و آن اینکه برخی از متهمان اغتشاشات اخیر عنوان میکنند که ما تا به امروز بلاتکلیف هستیم به این معنا است که تاکنون برای آنها رای قضایی صادر نشده است.
🔹فردی که در زندان است باید برای وی قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شود یا به دادگاه بدوی برود، محاکمه شود و سایر اقدامات قضایی؛ لذا از این نوع افراد داریم که تا به امروز نوبتشان نرسیده است اما اینکه فردی بلاتکلیف باشد و نداند که قرار است تا چه اتفاقی در آینده برای وی رخ دهد، نداریم.
✅ @Rajanews
♦️شهیدی که تروریستها گوشت بدنش را خوردند!
🔹شهید احمد وکیلی که با پیروزی انقلاب نام مستعار سعید را برای خود انتخاب کرده بود ، بچه شهر قم بود.
🔹حضور در کردستان، ایمانی قوی و دلی چون شیر را می طلبید، در اردیبهشت سال 59 و در جریان عملیات آزاد سازی شهر سنندج بعد از نبردی دلاورانه، مجروح شد و توسط کومله به اسارت گرفته شد. همان لباس با آرم سپاهی که پوشیده بود، کفایت می کرد تا خونخواران کومله تا لحظه شهادت بلاهائی بر سر او بیاورند که باور این رفتارها از یک انسان بسیار سخت است.
🔹بعد از مجروحیت و اسارت سعید، دیگر هیچ خبری از او نبود و نیست و برای همیشه مفقود الاثر شد و تنها سند و حکایت بعد از اسارت ایشان خاطرات یک برادر ارتشی است که از آن دوران دارد:
🔹 دشمنان برای اعتراف گرفتن، هر دو دستش را از بازو بریدند. با دستگاه های برقی تمام صورتش را سوزاندند. بعد از آن پوستهای نو که جانشین سوخته شد همان پوستهای تازه را کنده و با همان جراحات داخل دیگ آب نمک انداختند. او مرتب قرآن را زمزمه میکرد.
🔹سرانجام او را داخل دیگ آب جوش انداخته و همان جا به دیدار معشوق شتافت. کوموله ها جسدش را مثله نموده و جگرش را به خورد هم سلولیهایش دادند و مقداری را هم خودشان خوردند.
✅ مجله تخصصی یمن و خلیج فارس👇
https://eitaa.com/joinchat/3613065218Cef828ece68
#یادداشت
⚠️زن و آزادی، از عصر مدرن تا فروشنده
🔻چارلی چاپلین در فیلم عصر مدرن(the modern time)، به ظاهر غرب سرمایه داری را به چالش میکشد.
او در این فیلم معروف، از حقوق کارگران دفاع و البته با زیرکی تمام، بر حقوق زنان نیز تأکید میکند.
نقش مکمل چارلی چاپلین در این اثر سینمایی را دختری جوان بر عهده دارد.
دختری که از طبقه فرودستان است به طوری که از شدت گرسنگی مجبور به دزدیدن نان از نانوایی شده و چارلی چاپلین تلاش میکند تا او به زندان نرود.
با این حال، در انتهای فیلم او در کنار چارلی چاپلین میرقصد، مشروب مینوشد، لباسهای شیک به تن میکند و به #آزادی می رسد!
۱. غرب با استفاده از ابزار هنر، برداشت خود از مفهوم آزادی را به دنیا صادر کرد.
از منظر تمدن غرب، آزادی برابر است با «اباحیگری»، انسان موجودی آزاد است و هیچ چارچوبی نمیتواند او را محدود کند.
انسان آزاد است تا هر کار که میخواهد بکند، هر جور که دوست دارد لباس بپوشد، با هر فردی که تمایل دارد رابطه داشته باشد و هیچ کس حق مخالفت با او را ندارد!
۲. شعار آزادی به معنای غربی آن، از زمان #مشروطه وارد ایران شد. در آن مقطع، روشنفکران غرب زده، مخالفین آزادی را، مستبد مینامیدند!
بنابراین هر کس با شعار آزادی مخالف بود، از نظر آنها فردی عقب مانده، متحجر و حتی مستبد بود.
۳. نمیدانم چرا اما حداقل در صد سال اخیر، چه در ایران و چه در غرب، همیشه اینگونه بوده که هر جا شعار آزادی سر داده شده، کنار آن مفهوم "زن" نیز بکار رفته است! شاید بگویید از سر اتفاق بوده اما بعید به نظر میرسد که این حد از باهم بودن شعار «آزادی و زن» اتفاقی بوده باشد.
۴. وقتی برای اولین بار سینما به ایران آمد، رضا شاه شخصاً به سینما رفت تا اولین فیلم سینمایی را در کنار مردم ببیند، فیلم سینمایی «دختر لُر» که از قضا ماجرای زنی را به تصویر میکشید که در انتهای فیلم به #آزادی میرسید! زنی که از جامعه سنتی به سمت جامعه مدرن با محوریت آزادی به پیش میرفت و در این مسیر هیچ چیز جلودارش نبود!
۵. با نگاهی گذرا به سینمای قبل از انقلاب و حتی -با کمال تأسف- سینمای بعد از انقلاب، شاهد این هستیم که مفهوم زن در دایره پرگار آزادی قرار گرفته، گویی مراد از آزادی چیزی جز آزادی زن و یا بهتر بگویم، آزادی دسترسی به زن نمیباشد!
قطعا سینمای منحط قبل از انقلاب را نمیتوان با سینمای ارزشی بعد از انقلاب مقایسه کرد اما اگر بخواهیم قدری با عینک واقع بینی نگاه کنیم، باید بگوییم که رد پای جریان روشنفکری غربگرا همچنان در آثار سینمایی بعد از انقلاب نیز دیده میشود. تقریبا در عمده آثار سینمایی چند دهه اخیر، ظلم به زن، احیای حقوق زنان، آزادی زنان و موضوعاتی از این دست، محور کار فیلم سازان بوده است.
۶. نسل نوجوان و جوان کنونی که بخشی از آنها حاصل تربیت اشتباه رسانه و ولنگاری شبکههای اجتماعی در دو دهه اخیر هستند، متاسفانه در آشوب ها و اغتشاشات اخیر نیز حضوری پر رنگ داشتند.
اگر بپذیریم که رسانه و شبکههای اجتماعی صرفاً زمینه و بستری هستند برای انتقال پیام، بنابراین منشأ و محل پیدایش مفاهیم و شعارهایی همچون «آزادی و زن» را باید در جایی دیگر جستجو کرد، جایی که با استفاده از ابزار هنر و رسانه، برای مخاطب خود #انگاره_سازی میکند و تصویری نوین از زن و آزادی خلق میکند و آن چیزی نیست جز #سینما.
۷. سینما -که متأسفانه همچنان از اهمیت آن غافل هستیم- نقش بسیار مهمی در تولید محتوا، تولید ادبیات و خلق رفتار دارد.
سینما قدرت این را دارد که ذهن را مسخ کند و با انس و تکرار و تلقین، برای مخاطبش ذهنیت، زاویه نگاه و در نهایت، تصمیم و رفتار خلق کند.
۸. متأسفانه تصویری که امروز بوسیله سینما از جایگاه زن در جامعه کنونی ایران به دنیا منتقل میشود، تصویری سرد و تاریک و بعضاً همراه با لودگی و تمسخر است، از فیلمی مانند فروشنده، که اساساً بر همین مبنا ساخته شده، تا فیلم هایی مانند هزارپا، آنتن و ده ها فیلم دیگر.
آیا براستی مقام و منزلت زن در ایران امروز، اینگونه است؟
✍محسن مومنی
#اسلام_سیاسی
🆔 @rasanewsagency