🍕توزیع بیش از ۵ هزار پیتزا در بین کودکان کار یزدی
🔹اسلامی، مسئول بسیج اصناف استان یزد: همزمان با ایام مبارک ماه بندگی، با همت اتحادیه اغذیهفروشان یزد و حمایت بسیج اصناف استان برای پنجمین سال متوالی، بیش از ۵ هزار پیتزا و ساندویچ در بین کودکان کار، بیماران نیازمند، خانوادههای تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد یزد توزیع میشود.
#بسیج_اصناف
#بسیج_نیوز
#ماه_رمضان
📜 حدیث نصب شده در محل سخنرانی رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان ۱۴۰۳/۰۱/۱۹
🔹️پيامبر صل الله علیه و آله وسلم:
اَلْعِلمُ إمامُ الْعَمَلِ وَالْعَمَلُ تابِعُه
🔹️دانش پیشوای عمل و عمل پیرو آن است.
- الأمالى، طوسى-
#بسیج_نیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 شعار متفاوت دانشجویان لحظه ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی
رهبر انقلاب: دانشگاه ۳ وظیفه اصلی دارد
🔹اگر بخواهیم دانشگاه را تعریف کنیم، رکن اصلی تعریف دانشگاه علم است، دانش. سه وظیفه اصلی دانشگاه دارد. اول عالم تربیت کند، دوم علم تولید کند، سوم به تربیت عالم و تولید علم جهت بدهد.
🔹دانشگاههای دنیا عالم تربیت میکنند، علم هم تولید میکنند، اما در این رکن سوم لنگند. نتیجه چه میشود؟ نتیجه این میشود که محصول تربیت علم و تولید علم و تربیت عالم میشود ابزار دست قدرتهای صهیونیستی و قدرتهای استکباری دنیا.
🔹همه ارکان دانشگاه باید به این سه مورد توجه کنند. مدیر، استاد، دانشجو، متن درسی، فرایندهای آموزشی، همه باید در خدمت این سه جهت باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 پاسخ رهبر انقلاب به ابراز علاقه یک دانشجو
🔹خوش به حالتان که بنده را میبینید و دوست دارید، من شما را نمیبینم اما دوستتان دارم!
رهبر انقلاب: محافل دانشجویی برای تحقق دو آرمان کلی جمهوری اسلامی فکر کنند
🔹باید دنبال آرمان باشیم. جمهوری اسلامی میتواند آرمانهای خودش را در ذیل دو عنوان کلّی خلاصه کند: یک عنوان عبارت است از اداره کشور به شیوه اسلامی؛ عنوان دوم ارائه یک الگو به مردم جهان برای اداره خوب یک کشور. این دو آرمان است.
🔹شما باید برای این دو آرمان تلاش کنید. شما باید برای راههایی که میتواند این دو عنوان کلّی را تحقّق ببخشد روی این باید فکر کنید، روی این باید کار کنید.
🔹محافل دانشجویی، نشستهای فکری دانشجویی، مطالعات دانشجویی، ارتباطات دانشجویی با صاحب نظرانی که معتقد به انقلابند باید در این جهت باشد. فکر کنید ببینید برای تحقّق این دو عنوان چهکار باید کرد.
رهبر انقلاب: دانشگاه زمان پهلوی کدام فرآورده علمی و فناوری و صنعتی داشت؟
🔹از لحاظ علمی و فناوری ببینید پیش از انقلاب بیش از ۴۰ سال در این کشور دانشگاه بود، کدام فکر علمی جدید از این دانشگاه دوره پهلوی بیرون آمد در حالی که اساتید خوبی هم داشتند.
🔹اساتیدی داشتند که اینها تعدادی البته از اساتیدشان تحصیلکردههای دانشگاههای معروف دنیا بودند، درس خوانده بودند، بلد بودند؛ دکتر حسابی بود، دکتر ریاضی بود، مرحوم دکتر مهندس بازرگان بود، بودند افرادی از این قبیل تحصیلکرده، خب از لحاظ استاد مشکلی نداشتند اما هیچ فرآورده نداشت این دانشگاه، نه یک فرآورده علمی داشت، نه یک پیشرفت فناوری و صنعتی داشت، نه یک فکر جدید مدیریتی برای کشور ارائه کرد، این دانشگاه وضع علمی و صنعتی این بود.
🔹این مطلب که ایرانی امکان ندارد که به فناوریهای بالا و دقیق دست پیدا کند جزو بدیهیات بود، جزو مسلمات بود که ایرانی قادر نیست به مقامات عالی علمی برسد، به خط مقدّم علم دست پیدا کند.
💥آیه روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان
💠اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا لَعِبٌ وَلَهْوٌ وَزِينَةٌ وَتَفَاخُرٌ بَيْنَكُمْ وَتَكَاثُرٌ فِي الْأَمْوَالِ وَالْأَوْلَادِ﴿۲۰ حدید﴾
💠بدانید که زندگی دنیا [و تلاش برای آن، در صورتی که برای ساخت آخرت از آن بهره نگیرید] فقط بازی، سرگرمی بیهوده ، تجمل گرایی، فخرفروشی به همدیگر و زیاده خواهی در ثروت و اولاد است!
🔸در ماه مبارک رمضان، میخواهیم ۳۰ آیه قرآن کریم را با هم بخوانیم، بفهمیم، حفظ کنیم و با آنها زندگی کنیم
💢سهم ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی دوازدهمیها در کنکور ۱۴۰۳
👤رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش;
▫️ امسال برای هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم سابقه تحصیلی منظور میشود. برای کنکور سال ۱۴۰۳، سهم پایه دوزادهم ۵۰ درصد است اما برای سال ۱۴۰۴ به۶۰ درصد میرسد که در این زمینه پیشنهاد آموزش و پرورش تاثیر ۴۰ درصدی پایه دوازدهم و ۲۰ درصد سهم سوابق پایه یازدهم بود.
▫️آزمونهای نهایی و سوابق تحصیلی دانشآموزان پایههای دهم و یازدهم برای سالهای بعد آنان موثر واقع میشود به این نحو که دانش آموزان پایه یازدهم برای سال ۱۴۰۴ تولید سابقه را انجام میدهند چون سال ۱۴۰۴ سهم سابقه تحصیلی به ۶۰ درصد ارتقاء پیدا می کند که ترکیب پایه یازدهم و دوازدهم است. همچنین سابقه تحصیلی در سال ۱۴۰۵ برای هر سه پایه تحصیلی دهم، یازدهم و دوازدهم تاثیرگذار خواهد بود.
📣 جذب سرباز امریه در پژوهشکده حقوق و قانون ایران
پژوهشکده حقوق و قانون ایران در راستای بهره مندی از توان و دانش فارغالتحصیلان دانشگاهی، فراخوان جذب سرباز امریه برای سال ۱۴۰۳ را منتشر می کند. این فراخوان به متقاضیان واجد شرایط در رشتههای حقوق و کامپیوتر فرصت میدهد تا در قالب طرح سرباز امریه در این پژوهشکده مشغول به گذراندن خدمت سربازی شوند.
🛑شرایط عمومی:
عدم سوء پیشینه
دارای روحیه پژوهشگری
مهارت پژوهش با نرم افزار
فارغ التحصیل یا دانشجوی ترم آخر کارشناسی یا مقاطع بالاتر دانشگاههای مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
مدت زمان خدمت ۲ سال بوده و کسر خدمت تا نهایت ۶ ماه پذیرفته است.
❌افرادی که دارای اضافه خدمت هستند یا غیبت سربازی دارند نمی توانند در این امریه ثبت نام کنند.
✅پژوهشگرانی که سابقه همکاری با پژوهشکده حقوق را دارند یا دارای توصیه نامه از استادان هستند، از امتیاز بیشتری برخوردار خواهند بود.
✅همچنین دارا بودن مهارت های کاربردی نیز دارای امتیاز ویژه خواهد بود.
به دلیل محدودیت سهمیه امریه پژوهشکده حقوق و قانون ایران در سال ۱۴۰۳ تعداد محدودی از متقاضیان ثبت نام شده بر اساس اولویت جذب خواهند شد.
⚠️مهلت ثبت نام تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ خواهد بود.
❤️عدم تماس با داوطلب تا پایان اردیبهشت به منزله عدم کسب امتیاز لازم است.
💚رشته های مورد نیاز:
علوم قضایی و حقوق
کامپیوتر و رشته های مرتبط
📢مراحل تغییررشته دانش آموزان متوسطه ۲
✅ مراجعه دانشآموز همراه با ولی به مدرسه جهت ثبت درخواست تغییر رشته حداکثر تا 15 روز قبل از آغاز امتحانات خرداد یا شهریور
✅تکمیل فرم الف (و در صورت نیاز فرم ب) در دو نسخه
✅بخش اول فرم الف باید توسط دانشآموز و ولی تکمیل شود.
✅ تحویل فرم الف به مشاور برای اعلام نظر
✅ تایید فرمها توسط مدیر دبیرستان
✅ ارسال فرمها به کارشناسی آموزش متوسطه دوم برای اعلام نظر
✅برگزاری آزمون تغییر رشته در صورت موافقت کارشناسی آموزش متوسطه با تغییر رشته دانشآموز
✅ثبت نمرات تغییر رشته در سیدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙رهبر انقلاب :
🔷سند ۲۰۳۰ یعنی معلمان در کلاس درس برای غرب سرباز درست کنند ... .
💥در حقیقت سند ۲۰۳۰ همان سندی است که زنان را بیحجاب ، فحشاء را فراگیر میکند
#حجاب_سنگر_اول
#جهاد_تبیین
🔻آغاز ثبتنام کلاس اولیها از ۱۵ اردیبهشت
🔹معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دستورالعمل ثبتنام مدارس دوره ابتدایی اواسط اردیبهشت به استانها ابلاغ میشود گفت: والدین دانشآموزان شش سال تمام که کار سنجش فرزندانشان انجام شده، میتوانند از ۱۵ اردیبهشت برای ثبتنام اقدام کنند.
🔹معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش پیشنیاز ثبت نام را «سنجش» نوآموزان بدو ورود به دبستان اعلام کرد و ادامه داد: حدود ۹۰۰ هزار نفر از افرادی که ۶ سال آنها تمام شده، در مهرماه واجد ثبت نام هستند؛ سنجش سلامت این کودکان توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام و میتوانند ثبت نامشان را انجام دهند.
💥آیه روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان
💠يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَلْتَنْظُرْ نَفْسٌ مَا قَدَّمَتْ لِغَدٍ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ﴿۱۸ حشر ﴾
🔹ای اهل ایمان! در محضر خدا مراقب رفتارتان باشیدو [حواستان به این باشد که]هر کس ی باید نگاه کندچه چیزی برای فردایش آماده کرده است [ و حتما] در محضر خدا مراقب اخلاص در کارهای خود باشید؛زیرا خدا از کارها و نیت های شما آگاه است
🔸در ماه مبارک رمضان، میخواهیم ۳۰ آیه قرآن کریم را با هم بخوانیم، بفهمیم، حفظ کنیم و با آنها زندگی کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه این صحبت های آقاجان رو شنیدی حتماً توی دلت شیرینی امید رو حس می کنی 🌱
#مقتدا
🌳چشمه زلال قرآن🌳
🍀درس بیست وپنجم جز۲۵قرآن کریم🍀
🌿وسعت رزق،کاهش رزق🌿
🌾وَلَوْ بَسَطَ اللَّهُ الرِّزْقَ لِعِبَادِهِ لَبَغَوْاْ فِى الْأَرْضِ وَلَکِن یُنَزِّلُ بِقَدَرٍ مَّا یَشَآءُ إِنَّهُ بِعِبَادِهِ خَبِیرٌ بَصِیرٌ
🌴و اگر خداوند براى بندگانش رزق را توسعه مى داد در زمین طغیان مى کردند ولکن آنچه را مىخواهد به اندازهاى (معیّن) نازل مى کند. زیرا که او به بندگانش آگاه و بیناست(شوری۲۷)
🍃علامه طباطبایی ما سه سنّت داریم:
1. سنّت اصلاح؛ یعنی خدا همان چیزی را برای بنده قرار میدهد که به مصلحت اوست.
2. سنّت ابتلاء؛ یعنی خدای بندگان خود را آزمایش میکند؛ بنابراین همیشه ثروت بهمعنای مصلحت نیست، گاهی برای آزمون است. همانطور که فقر آزمون است، ثروت نیز آزمون است. «إِنَّما أَموالُكُم وَ أَولادُكُمْ فِتنَةٌ».
٣. سنّت مکر و استدراج؛ یعنی اگر میبینید بعضیها ثروتی دارند، نگویید خدا به آنها لطف کرده است.
وَ الَّذينَ كَذَّبُوا بِآياتِنا سَنَستَدرِجُهُم مِن حَيثُ لا يَعلَمُونَ وَ أُملی لَهُم إِنَّ كَيدی مَتينٌ.
و آنان که آیات و نشانههای ما را تکذیب کردند، بهزودی از آنجا که نمیدانند، آنان را بهتدریج گرفتار [اعمالشان] خواهیم کرد. و من به آنان مهلت میدهم که تدبیر من استوار است.
🌴خداوند می فرماید: «هیچ جنبنده ای در زمین نیست، مگر اینکه روزی او برخداست. او قرارگاه و محلّ نقل و انتقالش را می داند. همه اینها در کتاب آشکاری ثبت است».
مقدّر بودن رزق و روزی، کاستن مال حرام از مال حلال و تقدیر روزی براساس مصلحت سه باور قرآنی دربارۀ رزق و روزی است که اگر انسانها به اینها ایمان پیدا کنند، بسیاری از مشکلات اجتماعی حل میشود.
🌾انسان باید باور داشته باشد که همیشه وسعت رزق به مصلحت نیست. گاهی ثروت زیاد بهخاطر سنّت ابتلاء (آزمایش انسانها) یا سنّت مکر و استدراج است؛ بنابراین ثروت و قدرت همیشه نشانۀ عزت انسان یا دوستی و محبت پروردگار نیست
🌾وَ ما مِن دَابَّةٍ فِی الأَرضِ إِلاَّ عَلَى اللَّهِ رِزقُها
هیچ جنبندهای نیست مگر آنکه روزی او بر عهدۀ خداست.
⚜مرحوم قطبالدین راوندی روایت کرده است: روزی از امام جعفر صادق(ع) سؤال کردند: روزگار خود را چگونه سپری میفرمایید؟
حضرت(ع) در جواب فرمودند: عمر خویش را بر چهار پایه اساسی سپری مینمایم: میدانم آنچه روزی برای من مقدر شده است، به من خواهد رسید و نصیب دیگری نمیگردد. میدانم دارای وظايف و مسئولیتهایی هستم، که غیر از خودم کسی توان انجام آنها را ندارد. میدانم مرا مرگ درمییابد و ناگهان بدون خبر قبلی مرا میرباید؛ پس باید هر لحظه آماده مرگ باشم. و میدانم خدای متعال بر تمام امور و حالات من آگاه و شاهد است و باید مواظب اعمال و حرکات خود باشم
🌴. امام حسین(ع) میفرماید: لیست العفهًْ بمانعهًْ رزقا و لا الحرص بجالب فضلا و ان الرزق مقسوم و الأجل محتوم و استعمال الحرص طالب المأثم؛ نه خودداری از حرام و ناپسند، مانع روزی میشود و نه حرص، روزی بیشتر میآورد، که روزی تقسیم شده و اجل حتمی است و حرص به سوی گناه میکشد.
🌴امام علی(ع) نیز میفرماید: بسا انسانهایی که در طلب روزی خود را به رنج میافکنند، اما در سختی و تنگدستی به سر میبرند و بسا کسانی که در طلب روزی میانه روزی میکنند و دست تقدیر، آنان را یاری میرساند. (میزان الحکمه، ج 4، صفحه 428) آن حضرت در جایی دیگر میفرماید: بدانید که آنچه خداوند برای بنده مقدر کرده است، بیکم و کاست، به او برسد هر چند در چارهاندیشی و پیدا کردن راههای کسب روزی ناتوان باشد و نیز بیش از آنچه خداوند برایش مقدر کرده به او نرسد، هر چند بسیار زرنگ و چارهاندیش باشد
🌴امام حسن مجتبی (ع) نیز میفرماید: در طلب روزی، همانند کسی که برای چیره شدن بر حریف تقلا میکند، تقلا مکن، و به تقدیر نیز چندان تکیه مکن که از کار و کوشش دستکشی؛ زیرا در جستوجوی فضل و روزی خدا رفتن از سنت است و آرام بودن در طلب روزی از خویشتنداری و مناعت طبع، نه خویشتنداری و مناعت طبع، روزی را از انسان دور میکند و نه حرص، روزی را زیاد میکند؛ چه، روزی قسمت شده است و حرص زدن، موجب افتادن در ورطه گناهان است
🌴.امام صادق(ع) درباره کار و تلاش خویش بر زمین زراعی فرمود:«من در زمین خودم تلاش می کنم و عرق میریزم، در حالی که خدمتکارانم می توانند این کار را بکنند، ولی با این کارم می خواهم خداوند متعال ببیند که من در پی روزی حلال هستم.»