eitaa logo
کلاس ششمی ها
6.8هزار دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
2.9هزار ویدیو
2.5هزار فایل
تخصصی کلاس شش/پایه ششم دبستان/ابتدایی/ریاضی/علوم/فارسی/شبکه آموزش/شبکه چهار/فیلم/آموزش/درس/ سفارش تبلیغ در ایتا و سروش👇 👇 @tabliqhatekhas سابقه تبلیغات در ایتا و سروش:👇 @savabeq نشانی کانال‌های سایر کلاس ها👇 @klase1_12 کانال سرگرمی های کودکانه👇 @dab
مشاهده در ایتا
دانلود
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ زیبای سنصلی فی القدس 🎙️با اجرای کربلایی مصطفی میرزایی
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽️ به شما نوید می‌دهم که پیروزی نزدیک است...
14.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 نماهنگ «ماه قرآن» منتشر شد 🎙 نماهنگ ماه قرآن، با صدای گروه سرود نور الشهدای زرندیه، تهیه کنندگی و کارگردانی مهدی رضایی اثری از مرکز هنری رسانه‌ای نهضت است که برای ماه مبارک رمضان تولید شده است 🔹 شاعر این اثر حسین صیامی و موسیقی آن کاری از امیر سهیل سرافرازی است که با محوریت نهضت زندگی با آیه‌ها ساخته شده است
📸 ویژه برنامه محفل افطار متفاوت در کنار روزه اولی‌ها 🔹ضیافت افطاری روزه اولی‌هابه همت سازمان بسیج مداحان وهئیات مذهبی کشور در راستای ایجاد علاقه به روزه داری در بین دهه نودی ها و آشنایی آن‌ها با تکالیف دینی خود و ثبت خاطره اولین سال روزه داری شور و شوق دانش آموزان و دختران هشت و نه ساله بسیار دیدنی بود.
🍕توزیع بیش از ۵ هزار پیتزا در بین کودکان کار یزدی 🔹اسلامی، مسئول بسیج اصناف استان یزد: هم‌زمان با ایام مبارک ماه بندگی، با همت اتحادیه اغذیه‌فروشان یزد و حمایت بسیج اصناف استان برای پنجمین سال متوالی، بیش از ۵ هزار پیتزا و ساندویچ در بین کودکان کار، بیماران نیازمند، خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد یزد توزیع می‌شود.
📜 حدیث نصب شده در محل سخنرانی رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان ۱۴۰۳/۰۱/۱۹ 🔹️پيامبر صل الله علیه و آله وسلم: اَلْعِلمُ إمامُ الْعَمَلِ وَالْعَمَلُ تابِعُه 🔹️دانش پیشوای عمل و عمل پیرو آن است. - الأمالى، طوسى-
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 شعار متفاوت دانشجویان لحظه ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی
رهبر انقلاب: دانشگاه ۳ وظیفه اصلی دارد 🔹اگر بخواهیم دانشگاه را تعریف کنیم، رکن اصلی تعریف دانشگاه علم است، دانش. سه وظیفه‌ اصلی دانشگاه دارد. اول عالم تربیت کند، دوم علم تولید کند، سوم به تربیت عالم و تولید علم جهت بدهد. 🔹دانشگاه‌های دنیا عالم تربیت میکنند، علم هم تولید میکنند، اما در این رکن سوم لنگند. نتیجه چه میشود؟ نتیجه این میشود که محصول تربیت علم و تولید علم و تربیت عالم میشود ابزار دست قدرت‌های صهیونیستی و قدرتهای استکباری دنیا. 🔹همه‌ ارکان دانشگاه باید به این سه مورد توجه کنند. مدیر، استاد، دانشجو، متن درسی، فرایندهای آموزشی، همه باید در خدمت این سه جهت باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 پاسخ رهبر انقلاب به ابراز علاقه یک دانشجو 🔹خوش به حالتان که بنده را می‌بینید و دوست دارید، من شما را نمی‌بینم اما دوست‌تان دارم!
رهبر انقلاب: محافل دانشجویی برای تحقق دو آرمان کلی جمهوری اسلامی فکر کنند 🔹باید دنبال آرمان باشیم. جمهوری اسلامی می‌تواند آرمان‌های خودش را در ذیل دو عنوان کلّی خلاصه کند: یک عنوان عبارت است از اداره‌ کشور به شیوه‌ اسلامی؛ عنوان دوم ارائه‌ یک الگو به مردم جهان برای اداره‌ خوب یک کشور. این دو آرمان است. 🔹شما باید برای این دو آرمان تلاش کنید. شما باید برای راه‌هایی که می‌تواند این دو عنوان کلّی را تحقّق ببخشد روی این باید فکر کنید، روی این باید کار کنید. 🔹محافل دانشجویی، نشست‌های فکری دانشجویی، مطالعات دانشجویی، ارتباطات دانشجویی با صاحب‌ نظرانی که معتقد به انقلابند باید در این جهت باشد. فکر کنید ببینید برای تحقّق این دو عنوان چه‌کار باید کرد.
رهبر انقلاب: دانشگاه زمان پهلوی کدام فرآورده علمی و فناوری و صنعتی داشت؟ 🔹از لحاظ علمی و فناوری ببینید پیش از انقلاب بیش از ۴۰ سال در این کشور دانشگاه بود، کدام فکر علمی جدید از این دانشگاه دوره‌ پهلوی بیرون آمد در حالی که اساتید خوبی هم داشتند. 🔹اساتیدی داشتند که اینها تعدادی البته از اساتیدشان تحصیل‌کرده‌های دانشگاه‌های معروف دنیا بودند، درس خوانده بودند، بلد بودند؛ دکتر حسابی بود، دکتر ریاضی بود، مرحوم دکتر مهندس بازرگان بود، بودند افرادی از این قبیل تحصیلکرده، خب از لحاظ استاد مشکلی نداشتند اما هیچ فرآورده نداشت این دانشگاه، نه یک فرآورده‌ علمی داشت، نه یک پیشرفت فناوری و صنعتی داشت، نه یک فکر جدید مدیریتی برای کشور ارائه کرد، این دانشگاه وضع علمی و صنعتی این بود. 🔹این مطلب که ایرانی امکان ندارد که به فناوری‌های بالا و دقیق دست پیدا کند جزو بدیهیات بود، جزو مسلمات بود که ایرانی قادر نیست به مقامات عالی علمی برسد، به خط مقدّم علم دست پیدا کند.