داداش کوچیکه
😘 همزمان با حضور آقای عراقچی در قم، زلزله آمد!
#مسئله_شرعی
☀️اگر شخصی در زمان وقوع زلزله و یا زمان متصل به آن به هر دلیلی شخصا زلزله را احساس نکرد اما در همان زمان به طریقی «علم» به وقوع زلزله پیدا نمود به عنوان مثال اذعان کارشناسان و یا رسانه های معتبر و یا عرف جامعه برای او علم حاصل نمود که زلزله واقع شده است واجب است تا نماز آیات را اقامه نماید اما اگر شخصی در زمان وقوع زلزله و یا زمان متصل به آن زلزله را احساس نکرد و به طرق دیگر هم علم به وقوع زلزله پیدا نکرد اقامه نماز آیات واجب نیست گرچه احتیاط مستحب اقامه آن است.
🔺 اقامه نماز آیاتِ زلزله، واجبفوریست.
#مسئله_شرعی
سؤال: اگر هنگام عادت ماهانه، یکی از موجبات نماز آیات اتفاق بیفتد، وظیفه چیست؟
جواب: در نمازهای آیاتی که وقت معین و محدود ندارد مانند نماز زلزله، ادا و قضای نمازآیات بر حائض و نفسا واجب نیست و نیز در نمازهایی که وقت معین و محدود دارد مانند نماز خورشید گرفتگی و ماه گرفتگی اگر در تمام وقت خورشید گرفتگی، حائض بوده، ادا و قضای نماز آیات واجب نیست.
داداش کوچیکه
#مسئله_شرعی ☀️اگر شخصی در زمان وقوع زلزله و یا زمان متصل به آن به هر دلیلی شخصا زلزله را احساس نکرد
🔴 با توجه به دو سه نمونه استفتاء
که در ظاهر متفاوت به نظر میرسد،
در مواردی مثل امروز که زلزله محسوس بوده، اگر بعدا هم مطلع شدید،
نماز آیات رو احتیاطا بخونید.
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقادات صریح ثابتی از جبلی و زاکانی به خاطر تبلیغ بانک آینده در صداوسیما و شهرداری تهران؛
♦️واقعا نمیدانید بانک آینده چه مافیای فساد هفت سری است که تبلیغش را میکنید؟
♦️از شما دو نفر که افراد دلسوز و سالمی هستید انتظار دیگری میرود
@Sabety_ir ✅
⭕️ دکتر سعید جلیلی: امروز عدهای با خلق پول از پوچ، به سرمایهی ملی ۸۵ میلیون ایرانی لطمه میزنند!
✅ قاضیزاده هاشمی:
شهید رئیسی هرگز معیشت مردم را به مذاکرات گره نزد.
بر اساس اهداف سند چشمانداز ۱۴۰۴، تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای پیشبینی شده بود، اما تاکنون تنها یکهزار مگاوات آن محقق شده است.
🔻 پاسخ تند حسین دهباشی کارگردان مستند انتخاباتی روحانی به پسرِ پزشکیان بابت توجیه دفاعش از تجزیهطلبان
▪️گفتنی است که یوسف پزشکیان در روزهای اخیر و در چند نوبت، ضمن تخریب زبان فارسی بهعنوان زبان رسمی مردم ایران، افکاری نزدیک به جریان تجزیهطلبی را ترویج کرده بود. موضوعی که واکنشهای منفی گستردهای را در پی داشت.
🇮🇷کانال داداش کوچیکه🎋
🌺 بفرما👇
https://eitaa.com/joinchat/823066677C28f026cf74
حوزه پیشرو و سرآمد.pdf
حجم:
774.5K
«حوزه پیشرو و سرآمد»
پیام رهبر انقلاب، به همایش یکصدمین سال بازتأسیس حوزه قم
1404/02/17
🇮🇷کانال داداش کوچیکه🎋
🌺 بفرما👇
https://eitaa.com/joinchat/823066677C28f026cf74
🔻رئیس مجمع نمایندگان استان تهران:
وزیر نیرو قول داد که دیگر الگوی یکسانی برای خاموشی رعایت شود.
مقرر شد تا برقهای منطقهای بیش از ۲ ساعت مجاز به قطع برق مشترکین نباشند و قطعیها بین ساعت ۹ صبح تا ۱۹ انجام گیرد.