💠خشم و بردباري:
🔹اميرالمؤمنين علي (عليه السلام) در باره مسلّح شدن انسان به صبر و حلم، مي فرمايد: «وَ احتَرِزوا من سورة الغضب و أعِدّوا لَهُ ما به تُجاهِدونَه مِن الكظم والحِلم»
از شدّت غضب، احتراز كنيد و خود را با فرونشاندن خشم و حلم، آماده سازيد تا در جنگ با غضب، پيروز بشويد. نيز مي فرمايد: «الغَضَبُ نارٌ موقَدة» غضب، آتش افروخته است. كسي كه اين آتش را مهار كند، از سوخت و سوز، مصون است و اگر آن را رها كند: «كانَ أوّل مُحترقٍ به»
اولين چيزي كه سوخته مي شود خود انسان است. البته اين اختصاصي به مسئله غضب ندارد؛ زيرا شهوت و جهالت نيز چنين است و به همين جهت گفتهاند بالاترين مالكيّت، مالكيّت نفس در حال غضب است: «أفضَلُ المِلك مِلكُ الغَضَب»
. كسي كه هنگام خشم، مالك اعضاي خود است و كاري نمي كند يا حرفي نمي زند كه مايه ندامت باشد، او داراي «أفضل المِلك» است؛ بالاترين دارايي، دارايي نفس است كه انسان بر خود مسلّط باشد؛ نه اين كه غضب بر او سلطه داشته باشد.
براي صبر و بردباري، فضايل و براي غضب، رذايلي ذكر شده، مانند: «لا
أدَب مَعَ غضب»
انسان غضبناك، مؤدّب نيست؛ «أحضَرُ النّاسِ جواباً مَن لَم يَغْضِب»
، «أقدَرُ النّاس علي الثواب من لم يغضِب»
يعني در مناظرات، مُصاحبات، مجادلات و بحثهاي علمي، كسي كه عصباني نمي شود حاضر جوابتر و صوابگوتر از ديگران است. غضب و شهوتِ كساني كه خود را ساخته و تهذيب كردهاند زير نظر عقل آنان رهبري مي شود.
نيز اميرالمؤمنين (عليه السلام) ميفرمايد: «العاقِلُ من يَملِكَ نفسَهُ إذا غَضِبَ وَإذا رَغِبَ وإذا رَهِبَ»
🔹 عاقل كسي است كه خود را در حال غضب و خشم، رغبت و رهبت حفظ كند. علاقه شديد، راه عقل را مي بندد و موجب مي شود كه انسان در تصميم گيري عجولانه فتوا دهد؛ يا اگر ترس، شديد وعقل، ضعيف شود، انسان در حال ترس، خود را مي بازد. البته مقصود از اين عقل، عقل عملي است. پس عاقل، كسي است كه مالك خويشتن خويش باشد.
عاقلتر از همه، انبيا و اوليا و معصومين (عليهم السلام) هستند. آنها كساني هستند كه غضب يا مهرورزي و اشتياقشان براي خداست.
وقتي در محضر رسول اكرم ص سخن از مسائل علمي مطرح مي شد، اصحاب مأمور بودند آن را يادداشت كنند. روزي يكي از صحابه از رسول اكرم ص پرسيد: ما هرچه از شما مي شنويم، حتي اگر در حال رضا و غضب باشد، آن را يادداشت كنيم؟ فرمود: «آري حتّي در حال رضا و غضب»
🔹 علّت آن سؤال و اين جواب آن است كه انسان وقتي خيلي راضي و خوشحال باشد، گاهي حرفهاي غير عاقلانه و غير منطقي مي گويد، وعده هاي بيجا مي دهد و مدح و ثناي بيجا
مي كند و هنگامي هم كه خمشگين شود، وعيدهاي ناروا و قدْح و هجاي بيجا دارد؛ ولي رضا و غضب معصوم، حساب شده است، همه سخنان او صواب و حقّ است. هر كسي به ميزان همت خود بايد اين راه را تعقيب و خود را تعديل كند.
🔹از بيانات نوراني اميرالمؤمنين (عليه السلام) است كه: «رَدعُ الشهوة والغضب جهاد النُبَلاء»
افراد «نبيل»، فرزانه و عاقل، كساني هستند كه در جنگ با شهوت و غضب، آنها را رام و منع مي كنند، بر شهوت و غضب لگام ميزنند نه اين كه زمام آنها به دست شهوت و غضب باشد.
📚مبادی اخلاق در قرآن حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی _ ص ۱۸۱و۱۸۲
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
💠 جزای نیکی با نیکی :
🔰 رسول خدا ( صل الله علیه و آله و سلم ) فرمود : چون کسی به شما نیکی کرد ، آن را با نیکی جبران کنید. اگر نداشتید سپاسگزار او باشید ، زیرا سپاسگزاری گونه ای از پاداش است.
💠 نیکی به همه :
🔰 رسول خدا ( صل الله علیه و آله و سلم ) فرمود: اوج خرمندی پس از ایمان به خدا دوستی با مردم و نیوکاری نسبت به هر نیکوکار و بدکار است .
📚 مفاتیح الحیاه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی _ ص ۵۳۰
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
💠 در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی:
🔸 روز نهم ماه جمادی الاول 1442
🔹 آیت جهانی
👇👇👇👇👇👇👇👇
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت جهانی.mp3
1.26M
💠 در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی:
🔸 روز نهم ماه جمادی الاول 1442
🔹 آیت جهانی
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
💠راه غلبه بر غضب:
🔹به ما گفتهاند: اگر غضبناك شديد، بنشينيد و اگر نشستهيد بيارميد تا خشمتان فرو بنشيند؛ چنانكه به ما گفته اند: اگر سگي به شما حمله كرد بنشينيد؛ زيرا آن سگ وقتي مي بيند شما قصد مقابله نداريد، پس از چند بار صدا كردن، شما را رها مي كند؛ امّا وقتي ايستادهيد احساس ميكند قصد مقابله داريد و حمله مي كند.
قدرت بدني، سلامت، داشتن اعصاب سالم، قدرت غضب و خشم و انتقام، نعمت الهي است. به ما دستور دادهاند غضب را در صحنه هاي درون مرزي بر عليه دوستانتان بكار نبريد و اگر در داخل منزل يا محلّ كار، عصباني شديد، اين غضب را اعمال نكنيد؛ امّا اگر با دشمنان دين در افتاديد، آن را اعمال كنيد اين دو بيان از اميرالمؤمنين (عليه السلام) است. آن حضرت، نسبت به بي مهري و ايذايي كه از ناحيه دوستان به انسان مي رسد مي فرمايد:
«وقتي قدرت انتقام نداريم، صبر و حلم و آنگاه كه قدرت انتقام داريم، گذشت و بخشايش، بهترين نعمت است».
🔹و بيان آن حضرت نسبت به دشمنان دين و نظام اسلامي اين است كه: «مَن أحدَّ سِنانَ الغضب لله سُبحانه قَوِي عَلي أشدّاء الباطل»
كسي كه دندان غضب را براي رضاي خدا تيز كند، مي تواند دشمنان دين را از پا در آورد. علي (عليه السلام) كه نسبت به صحنه هاي درون مرزي، اين همه دستور صبر، حلم و بردباري و گذشت مي دهد نسبت به جبهه هاي جنگ با دشمن برون مرزي مي فرمايد: آن قدر غضبناك شويد كه دندانها را به هم بفشاريد تا خشم و قدرت شما دو چندان شود.
📚 مبادی اخلاق در قرآن حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی _ص ۱۸۳
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
🔰 در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی:
💠 راه آزادی
🔸 ما از چه راهی آزاد می شویم؟ چه چیزی ما را در بند می كند؟ ما می خواهیم از چه چیزی آزاد بشویم؟ گناه یك غل و یك زنجیری و یك سلسله ای در دوش، گردن و پای ماست كه ما را می بندد. در سورهٴ مباركهٴ یس آمده است: ﴿وَ جَعَلْنا مِنْ بَینِ أَیدیهِمْ سَدَّاً وَ مِنْ خَلْفِهِمْ سَدَّاً فَأَغْشَیناهُمْ فَهُمْ لا یبْصِرُونَ﴾[1] یا اغلالی بر گردن اینها انداختیم ﴿فَهُمْ مُقْمَحُونَ﴾.[2]
🔸 این گناهی كه ذات اقدس الهی از اینها مشاهده كرده است، باعث شد كه این گناه را خداوند به صورت غلِ جامعه بر گردن اینها آویزان كرد كه اینها جای را نمی بینند اینها «مُقمح» اند، سر به هوا هستند و جایی را نمی بینند، خب پس زنجیر و غل از گناه برمی آید.
[1] . سورهٴ یس، آیهٴ 9.
[2] . سورهٴ یس، آیهٴ 8.
📚 سخنرانی معظم له در جامعة الزهرا
تاریخ: 1374/02/12
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
✳️اهمیت رعایت نکات بهداشتی در سیره اهل بیت(علیه السلام) و آموزه های ایشان
🔶#اهمیت_سلامتی:
🔹امام صادق(ع) نیز فرمود: سلامتی نعمتی پنهان است؛ هرگاه باشد، فراموش شود و هرگاه از دست رود به یاد آید
🔶#رعایت_نظافت_و_بهداشت
🔹 رسول خدا(ص) میفرماید: ای انسان! طهارت و پاكیزگی را بیشتر رعایت كن تا خدا بر عمرت بیفزاید.
🔶 #اهمیت_شستوشوی_دستها
🔹رسول خدا(ص) در احادیثی میفرماید: هیچ كس نباید شب با دست چرب بخوابد و اگر چنین كرد و شیطان به او آسیب رساند جز خودش را سرزنش نكند.
🔹هرگاه از خواب برخاستید به ظرفی دست نبرید مگر اینكه سه بار دستانتان را بشویید...
🔹امام صادق(ع) میفرماید: هركس پیش و پس از غذا دستش را بشوید در گشایش و سلامتی زندگی میكند
🔶 در مورد #عطسه
🔹رسول خدا(ص) میفرماید: هنگام عطسه كردن دستانتان را جلو صورت بگیرید و با صدای آهسته عطسه كنید.
🔶 #لزوم_درمان
🔹 امیرمؤمنان (ع) میفرماید: هر كس بیماری خود را از پزشكان كتمان كند به بدنش خیانت كرده است.
📚مفاتیح الحیاه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی _ ص ۱۲۲
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
تازه های نشر؛
جلد سی و سوم کتاب «رحیق مختوم» منتشر شد
جلد 33 کتاب ارزشمند «رحیق مختوم» شرح حکمت متعالیه، اثر گرانقدر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی، با همکاری پژوهشگاه علوم وحیانی معارج و مرکز بین المللی نشر اسراء، منتشر شد.
جلد سی و دوم از مجموعه مجلدات کتاب رحیق مختوم، به شرح بخش 3 از جلد ۸ کتاب شریف اسفار می پردازد.
علاقهمندان به تهیه آثار آیتالله العظمی جوادی آملی میتوانند به سایت www.nashresra.ir مراجعه کنند.
@daftar_ayatollah_javadi_amoli
تازه های نشر؛
انتشار جلد یازدهم کتاب «ادب فنای مقربان» اثر آیتالله العظمی جوادی
یازدهمین جلد از کتاب «ادب فنای مقربان» اثر آیتالله العظمی جوادی آملی از سوی مرکز بین المللی نشر اسراء چاپ و منتشر شد.
این اثر، شرح زیارت جامعه کبیره امام هادی(علیه السلام) می باشد و بیانگر ویژگی های ممتاز و مقامات منیع امامان معصوم علیهم السلام است که برای زائران آن ذورات قدسی، زمینه ساز معرفت برتر و بیانگر آداب حضور در آستان و پیشگاه آن مقربان درگاه الهی است.
معارف فراوان و سودمند این زیارت نامه، به شرح و تفسیر عمیق نیاز دارد تا هم حقیقت مقامات آن بزرگواران و هم میزان اثرگذاری آنان در همه عوالم هستی، هم چیستی بهره مندی زائران از ولایت ایشان به درستی تبیین و روشن گردد.
علاقمندان جهت تهیه این اثر می توانند به سایت مرکز بین المللی نشر اسراء به آدرس www.nashresra.ir مراجعه نمایند.
@daftar_ayatollah_javadi_amoli
❇️چگونه موقعیت خود را مستحکم کنیم تا در پیشامدهای مختلف نلغزیم؟!
💠حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی:
🔹کار خیر یک اثر فقهی دارد که همان ثواب آن عمل است و یک اثر کلامی دارد که بهشت است، اما یک اثر برتر اخلاقی دارد که در سوره بقره به آن اشاره می کند و می فرماید «وتَثبیتًا مِن اَنفُسِهِم»؛ هر کار خیری که انجام می دهید موقعیت خود را مستحکم می کنید تا در حوادث و پیشامدهای مختلف نلغزید.
🔹 اخلاق غیر از موعظه و سخنرانی است، اخلاق یک علم است و بار یافتن به آن جان کندن و تلاش فراوان می خواهد؛ کار خیر، آب ریختن انسان پای درخت وجود خود است تا این درخت خشک نشود و ریشهاش محکم تر شود تا در ناملایمات و سختیهای دنیا نشکند و خم نگردد.
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
🔰سبک زندگی
❇️چگونه دوست دیگران باشیم؟!
💠حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی:
🔹ما در جامعه زندگی می کنیم و موجودی اجتماعی هستیم، بدون ارتباط با دیگران زندگی میسور نیست و از طرف دیگر ارتباط بدون پیوند قلبی سازنده نخواهد بود در نتیجه برای اینکه شما دوست دیگران باشید و دیگران دوست شما باشند، گشاده رویی، تحمل و ادب، آن توری است که در اقیانوس عظیم جامعه، دل های افراد را صید می کند!
🔹 ما یک «محبت» داریم و یک «مودت»؛ مودت، پاک تر و منزه تر از محبت و به عشق نزدیکتر است لذا در رابطه با اهل بیت علیهم السلام فرمود «قل لا اسالکم علیه اجرا الا المودة فی القربی»، از طرف دیگر این نکته را مورد تاکید قرار می دهد که شما پیروان قرآن و عترت باید دو اصل را رعایت کنید؛ یک مودت داشته باشد و دوم اینکه مودت شما تنها در این خاندان استقرار داشته باشد چراکه دوستی به تنهایی مشکلی را حل نمی کند، دوستی اهل بیت(ع) را بسیاری از افراد که شیعه نیز نیستند در دل دارند، اما مودت یعنی تمام دوستی و دوستی تمام! و دیگر علائق نیز باید در این مسیر باشند.
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
◾️ فرار رسیدن ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها را محضر اراتمندان به خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام تسلیت عرض می نماییم.
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
⚪️چگونه در فضای مهر و لطف و صفا زندگی کنیم؟!
💠حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی:
🔷دین آمده به ما بگوید که هم عالمانه زندگی کنید تا راهتان را تشخیص بدهید و هم سعی کنید با آن راهنمایتان یک رابطه دوستی برقرار کنید؛ اساس کار براساس مودّت و محبّت است!
🔹تنها این نیست که مُزد رسالت پیغمبر (ص) مودّت اهل بیت باشد بلکه این همه احسانی که ذات اقدس الهی به ما کرده است، ما در قبالش باید محبّت تحویل بدهیم؛ محبّت که تحویل دادیم، محبّت تحویل میگیریم! آنگاه در فضای مِهر و لطف و صفا و وفا زندگی میکنیم.
⭕رسول خدا(ص)، محور محبت است!
🔷خداوند در سوره مبارکه «آلعمران» فرمود من یک محور محبّت برای شما قرار دادم؛ گرچه رسول خدا معلّم کتاب و حکمت و مزکّی و مربّی نفوس است امّا او محور محبّت است! فرمود: من برای شما حبیب خلق کردم! اگر حبیب خدا امام و مقتدای ما شد، ما را هم به محبّ بودن میرساند و هم از محبّ بودن به محبوب بودن منتقل میکند.
🔴نسوختن هنر نیست، ساختن با انبیاء هنر است!
🔷 سعی کنید اول دوست خدا باشید و از سر دوستی عبادت کنید نه «خوفاً و طعماً»، عبادت نباید برای ترس از جهنم باشد چرا که جهنم نرفتن مهم نیست؛ بسیاری افراد مانند کودکان و مجانین هستند که در قیامت جهنم نمیروند؛ آن کفّاری که در منطقههای دوردست کافرنشین می باشند که اصلاً صدای اسلام به آنها نرسید که خدا اینها را به جهنم نمیبرد! پس نسوختن هنر نیست، ساختن با انبیا هنر است.
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
◀️ نیکی به والدین
🔺 برخى زمانها براى نیكى به پدر و مادر
🔹نیكى به پدر و مادر زمانى معیّن ندارد؛ ولى در برخى زمانها پاداشى مضاعف دارد.
🔹 رسول خدا (ص) فرمودند:
🔸 هركس قبر پدر و مادرش را در هر #جمعه زیارت كند، بخشوده مىشود و از نیكوكاران به شمار مىآید.
📚 بحارالانوار ج 86 ص 359
📚 #مفاتیح_الحیات ص 220
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
✳️ضرورت معرفت و تأسی به سنت و سيرت حضرت زهرا(سلام الله عليها)
💠حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی:
◾️گراميداشت سالگشت شهادت سيدهٴ نساء عالميان(سلام الله عليها) براي آن است كه به آن حضرت تأسي كنيم، آنگاه در ماتم آن حضرت هم اشك بريزيم و ثواب ببريم.
عمده آن است كه به سيرت و سنّت آن حضرت آشنا بشويم و عمل كنيم. سيرت و سنت آن بانو در توحيد او و در استقامت او است يعني او موّحد كامل بود و پايدار تام؛ هم در مسئلهٴ ديني خود مشكل علمي نداشت، هم در مسئلهٴ منش و گرايش و عمل مشكل عملي نداشت. انسان يك بخشي به نام انديشهٴ دارد، يك بخشي هم به عنوان انگيزه؛ نه بيش از اين دو بخش براي بشر هست و نه كمتر از اين. اگر انديشهٴ يك ملّتي سائد بود و انگيزهٴ يك ملّتي صالح بود، اين ملّت باتقواست.
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
◾️ طرح بروشور از بیانات حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی ویژه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
👇👇👇👇👇👇👇
💠 در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی:
🏴 صراحت فاطمی
▪️ در بخش هايي از قرآن کريم درباره عزت مسلمين آمده است که مسلمان ها عزيز هستند مؤمنين عزيز هستند و اين عزّت و اعتلا به پيروزي در سايه #عدل_و_عقل است. صديقه کبري (صلوات الله و سلامه عليها) فرمود پدرم در اثر داشتن چنين کتاب قانوني شما را عزيز کرده و جامعه اسلامي را جامعه برين کرده است و پيام «الْإِسْلَامُ يَعْلُو وَ لَا يُعْلَي عَلَيْه»[1] را همگان از پدرم شنيده ايد و پدرم هم هر چه داشت و دارد از قرآن کريم است و اين قرآن امانتي بود که به دست شما قرار داد، شما با اين قرآن چه کرديد؟!
▪️ بعد از قرآن جريان #غدير مطرح است و اگر غدير را شما پاس مي داشتيد و #سقيفه را بر غدير مقدم نمي داشتيد اين گونه از خطرات دامنگير شما نمي شد! جريان شاهد خواستن از «ذو اليد» يکي از سنّت هاي سوء جاهلي بود ﴿أَ فَحُكْمَ الْجاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ وَ مَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْماً لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ﴾،[2] فرمود آنجا که به قرآن عمل نمي شود و به نام قرآن حکم مي شود آن #جاهليت است! اين آيه را صريحاً وجود مبارک صديقه کبري (سلام اله عليها) در مسجد النّبي تلاوت کرد: ﴿أَ فَحُكْمَ الْجاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ وَ مَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْماً لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ﴾، اين ﴿أَحْسَنُ﴾ «أحسن» تعييني است و نه تفضيلي، نه اينکه حکم غير خدا حسن است و حکم خدا أحسن! بلکه نظير ﴿أُولُوا الأرْحَامِ بَعْضُهُمْ أَوْلَي بِبَعْضٍ﴾[3] نظير ﴿النَّبِيُّ أَوْلَي بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنفُسِهِمْ﴾[4] اولويت تعييني است، أحسن بودن قرآن أحسن تعييني است! فرمود اگر من «ذو اليد» هستم از «ذو اليد» بيّنه خواستن يک #حکم_جاهلي است! در شرق و غرب عالَم اين حکم يک حکم فطري است و بناي عقلا بر اين است و دين هم امضا کرده که يد أماره مالکيت است. #فدک در دست من بود و از من شاهد خواستيد و دليل خواستيد، مگر از «ذو اليد» کسي دليل مي خواهد؟! خود يد بيّنه است و أماره است و شما از کسي که دليل در دست اوست و أماره همراه اوست دليل خواستيد اين حکم، #حکم_جاهلي است.
▪️ در بخش هاي فرمود بر فرض مسئله «نحله» را نپذيريد مسئله ارث را بايد بپذيريد، در قرآن کريم پيغمبري از پيغمبر ديگر ارث برد ﴿وَ وَرِثَ سُلَيْمَانُ دَاوُدَ﴾[5] شما بر اين #امر_باطل هستيد که پيامبران ارث نمي گذارند، بعد سرانجام در حال گريه اين حادثه تلخ را تذکر داد؛ گرچه جريان دَر به پهلو زدن و ساير آسيب هاي بدني هم توان فرسا است، اما اين #جگر_سوز است که صديقه کبري (صلوات الله و سلامه عليها) در آن محفل فرمود اول نحله بودن را شما انکار کرديد، بر فرض در جدال أحسن من از نحله بودن صرف نظر کنم و بخواهم از راه ارث وارد بشوم «أَ تَرِثُ أَبَاكَ وَ لَا أَرِثُ أَبِي»، آن گاه ناله کرد و فرمود: «اَمْ هَلْ تَقُولُونَ أَهْلُ مِلَّتَيْنِ لَا يَتَوَارَثَانِ»،[6] اين جمله #جگر_سوز از آن کار در به پهلو زدن «و لست أدری خبر المسمار»[7] و مانند آن سرودن خيلي دردناک تر است. فرمود سرّ اينکه مرا وارث پيغمبر (صلي الله عليه و آله و سلم) نمي دانيد و اجازه نمي دهيد که من از مال پدرم ارث ببرم شايد براي اين باشد که «اَمْ هَلْ تَقُولُونَ أَهْلُ مِلَّتَيْنِ لَا يَتَوَارَثَانِ» ـ معاذ الله ـ در اسلام من شک بکنيد و بگوييد که پيغمبر يک دين داشتند و شما دين ديگري داريد و با تعدد دين و تخالف دين هيچ کسي از ديگري ارث نمي برد! چنين فرمايشي را گفت و ناله زد و ساکت شد.
▫️ ما اميدواريم ذات اقدس الهي به برکت صديقه طاهره و عترت معصومين (صلوات الله و سلامه عليهم اجمعين) جامعه اسلامي را عزيز و سرفراز و سربلند کند و آيات قرآني که فرمود: ﴿لِيُظْهِرَهُ عَلَي الدِّينِ كُلِّهِ﴾،[8] ﴿وَ لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ﴾،[9] ﴿وَ كَفَي بِاللَّهِ شَهِيداً﴾[10] را ابدي کند و عملي کند!
[1]. من لا يحضره الفقيه، ج4، ص334.
[2]. سوره مائده، آيه50.
[3]. سوره انفال، آيه75.
[4]. سوره احزاب، آيه6.
[5]. سوره نمل، آيه16.
[6]. بحار الأنوار (ط ـ بيروت)، ج29، ص227.
[7]. شرح الأخبار في فضائل الأئمة الأطهار عليهم السلام، ج3، ص33؛ «و لست أدري خبر المسمار ٭٭٭ سل صدرها خزانة الأسرار».
[8]. سوره توبه، آيه33؛ سوره فتح، آيه28؛ سوره صف، آيه9.
[9]. سوره توبه، آيه33؛ سوره صف، آيه9.
[10]. سوره فتح ،آیه 28.
📚 پیام به همایش ملی ریحانه النبی
تاریخ: 1398/11/27
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس تفسیر:
چگونگی بهره برداری کامل از ایام فاطمیه/ خطبه نورانی فدک درسی شود/ تبیین عظمت علمی حضرت زهرا(س)
👇👇👇👇👇👇
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli