💠 بازیابی خویشتن
🔹 وجود مبارك حضرت امیر (سلام الله علیه) فرمود من در شگفتم در تعجبم كه بسیاری از مردم برای خودشان به اندازه كالای دست و جیبشان حرمت قائل نیستند: «عَجِبْتُ لِمَن يُنْشِدُ ضـالَّتَهُ وَ قَدْ اَضَلَّ نَفْسَهُ فَلا يَطْلُبُها»؛
من در شگفتی ام در تعجبم كه اینها ابزار دستشان مثلاً یك قلم یك خودكار یك كاغذ یك تسبیح یك دستمال سر جایش نیست، می فهمند گم شد، جستجو می كنند و پیدا می كنند؛ اما خودشان را گم كردند نمی روند نزد كسی بگویند آقا من گم شدم، كجایم، من را دیدی سر جایم بنشانی یا نه!
مشكل ما این است.
🔹 این به جان هم تاختن ها، این باند بازی ها، این سر از اوین در آوردن ها، این علیه یکدیگر حرف زدن ها! بسیاری از ماها برای خودمان به اندازه یک دستمال ارزش قائل نیستیم! چطور می شود انسان در فضای اسلامی زندگی بكند و پس از چندی سر از اوین در بیاورد؟! پرونده اختلاسی داشته باشد؟! مگر آدم هر پولی را می گیرد؟!
حضرت فرمود خودت را دریاب؛ اول پژوهشگر باش، #خودت_را_پیدا_كن ببین كجایی، خودت را سر جایت بنشان، بعد كار بكن؛ اول بازیابی خودمان!
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 دیدار مسئولین استان قم با حضرت استاد
تاریخ: 1382/08/23
🆔 @daftareMrjaytAmol
آیت الله العظمی جوادی آملی:
دنیا جاده ای یک طرفه به سوی قیامت است که در آن درنگ شدنی نیست؛ اگر در مسیر زندگی، با تقوا حرکت کنیم، ندای حق به گوشمان میرسد که راه پیشرفت باز است: «يُطَافُ عَلَيْهِمْ بِصِحَافٍ مِنْ ذَهَبٍ وَأَكْوَابٍ وَ فِيهَا مَا تَشْتَهِيهِ الْأَنْفُسُ وَتَلَذُّ الْأَعْيُنُ وَ أَنْتُمْ فِيهَا خَالِدُونَ»[سوره زخرف آیه ۷۱] و چنانچه بی تقوایی پیشه کنیم، به آنجا میبرند که میخواهند:«خُذُوهُ فَغُلُّوهُ»[سوره حاقه آیه۳۰].
📚 سَلُونِی قَبْلَ أَنْ تَفْقِدُونِی (تحریر نهج البلاغه) ج۲ ص۱۵۱
🆔 @daftareMrjaytAmol
19.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠
فجر انقلاب🔸 ذات اقدس الهی گاهی ظهور خاص دارد كه از آن ظهور خاص، به عنوان #یوم_الله یاد می شود... . این #دهه_مبارك_فجر، جزء آن لحظات پرفیضی است كه ذات اقدس الهی نسبت به مردم بزرگوار ایران اسلامی و نسبت به مسلمان ها فیض خاصی اعمال كرده است... . #آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی 👇👇👇👇
🔸 ذات اقدس الهی گاهی ظهور خاص دارد كه از آن ظهور خاص، به عنوان #یوم_الله یاد می شود.
به موسای كلیم (سلام الله علیه) فرمود: ﴿وَ ذَكِّرْهُمْ بِأَیامِ اللّهِ﴾ یعنی مردم برای اینكه بتوانند مقاومت كنند، در برابر فرعون بایستند، سختی ها را تحمل كنند و اسلام را پیاده كنند، باید به #ایام_الهی متذكر باشند؛ یعنی آن لحظه ها و ساعت ها و روزها و شب هایی كه ذات اقدس الهی، فیض مخصوصی را بهره مؤمنان می كند.
🔸 این #دهه_مبارك_فجر، جزء آن لحظات پرفیضی است كه ذات اقدس الهی نسبت به مردم بزرگوار ایران اسلامی و نسبت به مسلمان ها فیض خاصی اعمال كرده است.
🔸 امروز كه دوازدهم بهمن است، سالروز ورود تاریخی #امام_راحل_رضوان_الله_تعالی_علیه به ایران، بعد از تبعید طولانی به تركیه و عراق و فرانسه است و بعد از شهادت شهیدان ایثارگر و نثار كننده انقلاب اسلامی است كه ایران #مهد_شهادت شده بود، تا این بزرگوار رسید.
🔸 آن خون های پاك شهدا، به صورت دهه مبارك فجر در آمده است؛ هرگز #خون_شهید هدر نمی رود.
حالا گذشته از اینكه در قرآن كریم هست كه شهید زنده است و پیامی دارد و در روایات ما هست و در زیارت ها هست و ائمه (علیهم السلام) فرمودند و شهدای صدر اسلام گفتند، بزرگان اهل معرفت هم درباره آن خون های به ناحق ریخته بنی اسرائیل گفتند که به بركت آن خون ها بود كه موسی پیدا شده است!
🔸 اینچنین نیست كه این خون ها هدر برود؛ #خون_مظلوم بالأخره زمینه ظهور موسی را فراهم می كند.
برای هر عصری ذات اقدس الهی، فیضش را به وسیله #انسان_كامل یا متكامل یا مؤمن وارسته ای حفظ می كند.
#دهه_فجر
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 خطبه های نماز جمعه
تاریخ: 1380/11/12
🆔 @daftareMrjaytAmol
22.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠
مدیون امام و شهداء🔹 ایام #دهه_فجر است. همه ما مدیون امام و شهداییم. بدانید شهدا آدم های کوچکی نیستند. همه این خدمات، قسمت مهم «جُلّ لو لا الكُل» به برکت اینهاست... . #آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی #دهه_فجر 🆔 @daftareMrjaytAmol
💠 جایگاه حقیقی انسان مؤمن از منظر امام موسی کاظم (ع)
▪️ وجود مبارک امام هفتم (ع)، #مقام_مؤمن را خیلی بالا می داند. بالا بودن مقام مؤمن تنها به این نیست که در آخرت درجات او زیاد است، بلکه بالا بودن مقام مؤمن این است که او نزدیک انبیا و ائمه (علیهم السلام) بسیاری از فضایل و معارف و علوم را می تواند یاد بگیرد و عمل بکند و منتشر بکند (این #سرمایه در انسان هست).
▪️ اگر کسی این سرمایه را شناخت، خود را ارزان نمی فروشد؛ هرگز نمی گوید من حالا که مدرس شدم یا درس سطح می گویم یا درس خارج می گویم همین مقدار بس است. در تعبیرات دینی ما آمده است: اولین روز جهلِ یک حوزوی یا دانشگاهی آن وقتی است که بگوید من فارغ التحصیل شدم؛ خب حیف نیست که آدم به دنبال نخود سیاه برود و خودش را ارزان بفروشد بگوید من حالا امام جمعه یا جماعت شدم؟! اگر انسان می تواند به جایی برسد که #نزدیک_امام_معصوم قرار بگیرد چرا خود را مفت بفروشد؟!
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🏴شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
🆔 @daftareMrjaytAmol
عبرت.mp3
1.78M
💠 در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی:
🔹 عبرت
🔸 ۲۵ رجب سالروز شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
🏴شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
🆔 @daftareMrjaytAmol
17.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹روضه خوانی آیت الله العظمی جوادی آملی برای شهادت حضرت امام کاظم سلام الله علیه
🔸درس اخلاق ۹۴/۲/۲۴
🏴السلام علیک الْمُعَذَّبِ فِی قَعْرِ السُّجُونِ
🆔 @daftareMrjaytAmol
21.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠
فیض بعثت🔸 #مبعث وجود مبارک رسول گرامی (علیه و علی آله آلاف التحیة و الثناء) طبق دعایی که در شب بیست و هفتم رجب بود، تجلّی اعظم خداست. در دعای شب بیست و هفتم رجب خدا را سوگند دادیم «بِالتّجَلِّی الأَعْظَم»... . #عید_مبعث #آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی 🆔 @daftareMrjaytAmol