هدایت شده از KHAMENEI.IR
📷 تصویری از دیدار مردم استان آذربایجان شرقی با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی. ۹۸/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 هدف دشمن جدا کردن جوان ایرانی از نظام است
👈 در انتخابات هم مثل ۲۲بهمن و بزرگداشت شهید سلیمانی دشمن به هدفش نمیرسد
🔻 رهبر انقلاب امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹️ من به شما عرض بکنم که انتخابات یک جهاد عمومی است؛ #انتخابات مایهی تقویت کشور است؛ انتخابات مایهی آبروی نظام اسلامی است.
🔹️ میبینید تبلیغات آمریکاییها را که چطور میخواهند بین نظام اسلامی و بین مردم فاصله بیندازند؟ دائم مشغول کارند، به قول خودشان اتاق فکر تشکیل میدهند، برنامهریزی میکنند. هدف فعّالیّت این است که #جوان_ایرانی را از نظام اسلامی جدا کنند؛ امّا به نتیجه نمیرسند.
🔹️ میبینید در بیستودوّم بهمن چه اتّفاق میافتد، در بزرگداشت شهید عزیزمان #سلیمانی چه اتّفاق میافتد! در انتخابات، همین اتّفاق باید بیفتد؛ یعنی ببینند دشمنان که با وجود اصرار آنها برای اینکه مردم را از نظام جدا کنند، مردم به انتخابات اقبال میکنند که این اقبال، آبروی نظام اسلامی است.
🔹️ چشم دوستان و دشمنان هم دوختهی به اینجا است. دشمنان میخواهند بدانند که حالا بعد از این همه تلاش و تبلیغات و مشکلات اقتصادیای که در کشور وجود دارد و بدعهدیای که غربیها و اروپاییها با ما کردند و فشارهایی که آمریکاییها دارند وارد میکنند بالاخره نتیجهاش در مردم چه شده. دوستان ما هم در اطراف دنیا با نگرانی نگاه میکنند تا ببینند چه خواهد شد.
🔺️ البتّه هر وقت پیغامی به یک مجموعهای از دوستانمان میدهیم، همیشه بنده میگویم هیچ نگران نباشید، از ملّت ایران نگران نباشید؛ ملّت ایران میداند چه کار دارد میکند، بلد است چه کار بکند و دارد میکند کار خودش را. ۹۸/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مجلسی میخواهیم که با وضع قوانین لازم، کشور را از توطئهها مصونیّت ببخشد
🔻 رهبر انقلاب، در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹️ انتخابات خنثیکنندهی بسیاری از نیّتهای شومی است که آمریکاییها در ذهن دارند، و صهیونیستها در دل دارند علیه کشور.
🔹️ این #انتخابات بدلفنّ مکر و کید دشمنان ایران است؛ یک نمونهای است از همان حضور بههنگامی که عرض کردیم خدا به آن برکت میدهد.
🔹️ اینجا هم حضور در پای صندوق انتخابات، به توفیق الهی مایهی برکت خواهد بود. اگر خوب انجام بدهیم کارمان را، ممکن است تأثیرِ تحوّلآفرین داشته باشد.
🔹️ ما مکرّر عرض کردیم ایران باید قوی بشود؛ اگر قوی بشود، دشمن مأیوس میشود، توطئههای دشمن در نطفه خفه میشود و به نتیجه نمیرسد. یکی از مصادیق قویشدن همین است که یک مجلس قوی داشته باشیم؛ مجلسی که در مقابل توطئههای دشمن، با وضع قوانین لازم، با هدایت دولتها به سمت مطلوب، بتواند کشور را مصونیّت ببخشد؛ یک #مجلس_قوی این جوری است.
🔺️ هرچه حضور مردم در پای صندوقها بیشتر باشد، مجلس قویتر است. البتّه این یک رُکنش است. ۹۸/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 یاوهگویی آمریکاییها علیه ایران، بهخاطر انفعالشان پس از شهادت شهیدسلیمانی است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹️ یک نکته هم دربارهی یاوهگوییهای اخیر آمریکاییها عرض بکنیم؛ چون اخیراً باز این احمقهای درجهی یک ردیف شدند، به خط شدند و هر کدامشان دائم راجع به ایران و راجع به ملّت ایران و راجع به نظام جمهوری اسلامی و راجع به انتخابات، همین طور یک چیزهایی میگویند.
🔹️ بخشی از این حرفهایی که میزنند به خاطر تأثیرگذاری در #انتخابات است؛ میخواهند در انتخابات به هر نحوی که بتوانند تأثیر بگذارند؛ مردم را مأیوس کنند، ناامید کنند از #صندوق_رأی.
🔹️ بخشی از آن، ناشی از انفعال است؛ بعد از شهادت #شهید_عزیزمان و این جنایتی که آمریکاییها کردند، آنها منفعل شدند؛ یعنی خود رئیسجمهور آمریکا و دوروبریهایش به معنای واقعی کلمه منفعل شدند و فهمیدند کار را حساب نشده انجام دادند؛ هم در دنیا به اینها حمله شد، هم در داخل آمریکا. هم نتیجهی عکس داد.
🔹️ آمریکاییها میخواستند شهید عزیز ما که تأثیرات بسیار عمیقی در منطقه داشت، از بین برود تا بتوانند مسلط بشوند؛ قضیه بعکس شد؛ این راهپیمایی عظیم مردم عراق در بغداد، حرکت مردم در سوریه، مسائلی که مربوط به حلب و مانند اینها است و بعضی قضایای دیگری که در منطقه هست، درست نقطهی مقابل آن چیزی است که آمریکاییها دنبالش بودند.
🔺️ آمریکاییها منفعلند؛ این یاوهگوییهایی که اخیراً میکنند یک مقداری ناشی از این انفعال است که میخواهند آن را یکجوری جبران کنند. ۹۸/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 اگر مجلس ضعیف و خودباخته باشد، تاثیر منفی بلندمدت دارد
👈 رأی دادن یک #وظیفه_شرعی است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹️ این تأثیری که انتخابات میگذارد فقط این نیست که در دورهی چهارسالهی این مجلس تأثیر میگذارد، بلکه تأثیرهای بلندمدّت میگذارد؛ برای خاطر اینکه این نمایندگانی که شما میفرستید مجلس، ممکن است یک تصمیمهایی بگیرند، قوانینی را تصویب کنند که تا سالها اثرش ادامه داشته باشد.
🔹️ بنابراین، تأثیر یک مجلس ــ چه مجلس قوی و خوب، چه مجلس ضعیف ــ تأثیر طولانیمدّت خواهد بود. خدای نکرده مجلس ضعیفی هم باشد، مجلس خودباختهای هم باشد در مقابل دشمن، آن هم تأثیرات منفی خواهد گذاشت برای بلندمدّت.
🔺️ به نظر بنده، با ملاحظهی همهی جوانب، امروز حضور در انتخابات و شرکت در رأی دادن یک حکم شرعی و یک وظیفهی شرعی است؛ صرفاً یک وظیفهی ملّی و انقلابی نیست؛ وظیفهی شرعی است؛ در عین حال یک جشن ملّی هم هست، در عین حال یک حقّ مدنی هم هست.
🏷 #مجلس_قوی
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 شهیدسلیمانی به هردو حسنیین رسید
👈 هم شهید شد، هم پیروز میدان منطقه بود
🔻 رهبر انقلاب، امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹️ البتّه در شهادت #شهید_سلیمانی یک فقدان تلخی برای ما پیش آمد؛ [این] شهید خیلی خوب بود، خیلی عزیز بود، خیلی مفید بود، خیلی انسان را وادار به تحسین میکرد؛ اینها به جای خود محفوظ ولیکن وقتی به این حادثه نگاه میکنیم میبینیم خدای متعال مثل همهی حوادث دیگر الهی که در آنها لطف بر قهر غلبه دارد، در این حادثه هم همین جور است.
🔹️ امّا راجع به خود شهید؛ خدای متعال در قرآن از زبان مسلمانها میگوید: بِنا اِلّا اِحدَى الحُسنَيَين، ما یکی از دو بهترین را داریم. یکیاش پیروزی است، یکیاش شهادت است.
🔹️ شهید سلیمانی به هر دو حُسنیین رسید؛ هم پیروز شد ــ چند سال است که در منطقه، پیروز میدانْ شهید سلیمانی است، مغلوبِ میدانْ، آمریکا و عوامل آمریکایند؛ در همهی این منطقه اینجور است ــ هم به شهادت رسید؛ یعنی خدای متعال «کِلتَا الحُسنُیَیْن »را به این شهید عزیز داد.
🔹️ امّا ملّت ایران عظمت خودش را نشان داد، اتّحاد خودش را نشان داد، انگیزه و حضور خودش را نشان داد؛ این اتّفاقی که در تهران افتاد و در تبریز افتاد و در مشهد افتاد و در اهواز افتاد و در کرمان افتاد و در قم افتاد، اتّفاق خیلی بزرگی بود. این جور اتّفاقی کمتر میافتد که دهها میلیون انسان در شهرهای مختلف از یک شهیدی تشییع کنند؛ این هم یکی از برکات الهی بود.
🔹️ بسیاری از ملّتها را از لحاظ همدردی در کنار ایران قرار داد؛ ملّتها با ما همدردی کردند. در یکی از کشورهای بیگانه، هزار مجلس به یاد سلیمانی گرفته شده؛ این جور همدردی کشورها [وجود داشت]؛ در بعضی کشورهای اروپایی، حتّی در کشورهای دوردست، در کشورهای آفریقایی. این عمق راهبردی انقلاب اسلامی و نظام اسلامی است.
🔺️ پس ما در این قضیّه برنده شدیم؛ در یک قضیّهای که این قدر ظاهرش تلخ است ــ که خب شهید عزیز ما را از ما گرفتند دیگر؛ خیلی تلخ است ــ یک چنین باطنی خدا قرار داده است که همهی آن پیروزی است. ۹۸/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 چه کسانی را برای #مجلس انتخاب کنیم؟
👈 یک ترکیب متناسبی از جوانان و باتجربهها در مجلس باید باشد
🔻 رهبر انقلاب، امروز در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹️ بخش دیگر مسئله، مسئلهی چگونه انتخاب کردن است. من البتّه در صحبتهای قبلی چند جملهای عرض کردهام، حالا هم تأکید میکنم بر همان چند جملهای که گفتهایم:
🔸️ باایمان باشند، شجاع باشند، کارآمد باشند، و افراد مؤمن، شجاع، وظیفهشناس، پُرانگیزه، وفادار به مردم، وفادار به انقلاب باشند.
🔸️ وفادار به اسلام، وفادار به مردم، وفادار به انقلاب، وفادار به کشور، سرسخت در مقابل دشمن [باشند]؛
🔸️ در مقابل دشمن احساس ضعف و اظهار ضعف نداشته باشند؛
🔸️ چشم و دلِ حریص به مال دنیا نداشته باشند؛
🔹️ یک ترکیب متناسبی در مجلس باید وجود داشته باشد بین #جوانان و بین افراد #باتجربه؛ این لازم است. بنده همیشه روی جوانها تکیه میکنم، امّا معنایش این نیست که از آدمهای مجرّب و دانا و راهبلد، انسان چشم بپوشد.
🔺️ سابقهی دلبستگی و انفعال در مقابل دشمن هم بایستی یک نقطهی منفی به شمار بیاید و مردود به حساب بیاید. کسانی که این سابقه را دارند که در مقابل دشمن منفعلند، در مقابل دشمن قدرت ایستادگی ندارند، اعتماد به نفس ندارند، اینها انصافاً برای نمایندگی این ملّت مناسب نیستند. این ملّت اعتماد به نفْس ملّی دارد. ۹۸/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 آمریکا هم مثل تایتانیک غرق خواهد شد
👈 پایگاههای آمریکایی در روزی که مسئلهای پیش بیاید به دردشان نخواهد خورد
🔻 رهبر انقلاب، در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹️ [آمریکاییها] ظاهر را آرایش میدهند، شکوه و جلال میدهند به ظاهر قضیّه، برای اینکه هم دیگران را فریب بدهند، هم بعضیها را در دنیا بترسانند.
🔹️ همچنان که شکوه و جلال کشتی معروف تایتانیک مانع از غرق شدن آن نشد، شکوه و جلال آمریکا هم مانع از غرق شدنش نیست و آمریکا غرق خواهد شد.
🔹️ آنچه ما با آن مخالفیم عبارت است از حاکمیّت ظلم و طغیان و استکبار؛ «آمریکا» که میگوییم یعنی این. امروز البتّه قلّهی طغیان و استکبار و طاغوت، آمریکا است که در واقع در دست ثروتمندان و کمپانیدارهای صهیونیست دارد میچرخد. هر کشور دیگری هم همین رفتار را داشته باشد این [طور]است.
🔹️ ما با هیچ ملّتی به عنوان ملّت مخالفتی نداریم؛ با هیچ نژادی، با هیچ ملّتی؛ ما با استکبار مخالفیم، با ظلم مخالفیم، با طغیان علیه ارزشهای انسانی و الهی مخالفیم. امروز آمریکا مظهر اینها است؛ مظهر ظلم است، مظهر استکبار است، لذاست که در دنیا هم منفور است.
🔺️ قدرت مادّیاش را به رخ این و آن میکشد؛ الان در اطراف کشور ما دهها پایگاه نظامی در این کشورهای گوناگون دارد، امّا این پایگاههای نظامی به دردش نمیخورند؛ نه به درد خودش میخورند، نه به درد آن بیچارههایی میخورند که پولهایشان را میدهند و چشم امید به این دارند؛ به درد آنها هم نمیخورد؛ روزی اگر مسئلهای پیش بیاید، به دردشان نخواهد خورد. ۹۸/۱۱/۲۹
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از مهدی قاسم زاده
🔸همونی که تا دیروز فحش میداد که چرا نامزدهای انقلابی متحد نمیشن، امروز داره فحش میده که چرا نامزدهای انقلابی اینجوری متحد شدند..
پای صندوق رای هم با فحش بهشون رای نمیده، دوسال دیگه هم فحش میده که چرا مجلس، تصمیم انقلابی نگرفت!
بزرگوار اول فحش بوده، بعد دست و پا درآورده!
💬 پازوکی
🔹یک هفته مرثیه وحدت سرودند و به برهمزنندگان ائتلاف، بد و بیراه گفتند؛ اما حالا که وحدت صورت گرفته، دبه کردند و با لیستهای ارباً اربا، روضه وداع میخوانند و همه را به لیستی رای ندادن توصیه میکنند..
بیپرده میگویم با دورویی صاحبان این منطق منافقانه، جریان انقلابی به هیچجا نمیرسد!
💬 سید رضی
🔸یه قاعده عقلی_فقهی هست به اسم «دفع افسد به فاسد»..
عزیزایی که مثل من به #لیست_وحدت انتقاد جدی دارن یک لحظه فکر کنن درصورتی که رای بعضی از اعضای لیست ریزش کنه و سر لیست اصلاح طلبها (مجید انصاری) وارد بشه چه اتفاقی میوفته؟!
اینجا بحث اضطرار مطرحه و رای به لیست عقلانیه..
💬 سجاد
➕البته از ابتدا هم معلوم بود درد برخی، وحدت نیست بلکه صرفاً نبودنِ خودشان و دوستانشان در لیست است ولاغیر!
#باید_کار_تشکیلاتی_را_یاد_بگیریم
@mahdi_ghasemzadeh
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
👆جایزه "حقوق زنان" نشست جانبی اجلاس ژنو به شاپرک شجریزاده داده شد!!
🔻شاپرک شجریزاده، زنی است که سال ۹۶ در قالب پروژه سازمان CIA تحت عنوان چهارشنبههای سفید، در خیابان انقلاب، روسری خود را بر سر چوب حراج گذاشت و پس از بازداشت وی در اسفند ۹۶ مشخص شد که او یکی از سمپاتهای بهایی بوده و پس از آزادی، به کانادا گریخت!!
📍و سپس در پارلمان کانادا حاضر شد و ضمن سخنرانی، خواستار اعمال تحریم علیه ایران به نام حقوق بشر شد! شجریزاده در یک کنفرانس مطبوعاتی در پارلمان کانادا شرکت کرد که توسط ایروین کاتلر مشاور UANI یا "اتحاد علیه ایران هستهای" برگزار شد. هدف از این کنفرانس خبری درخواست تحریم ایران بود.
🔻وی چندی بعد، در صفحهی اینستاگرام خود از همجنسبازان و #گناه_همجنس_بازی حمایت کرد!
📍حالا اجلاس ژنو در ۲۹بهمن۹۸ (۱۸ فوریه) به پادوی فمینیستِ خود جایزه مدافعان حقوق زنان داده، برای تلاش در راستای بیعفت کردن دختران و زنان ایرانی!
🔻جایزه بخش "حقوق زنان" این نشست در سال ۲۰۱۵ به معصومه علینژاد داده شده بود!!
⁉️کدام حقوق؟ کدام زنان
#حفظ_فرج
#حیازدایی_پروژه_مرکزی_فمینیسم
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از مهدی قاسم زاده
جناب ظریف درباره دیدار اخیرش با یک سناتور دموکرات در مونیخ فرمودهاند که بیش از ۲۰ سال است که با سناتورهای آمریکایی دیدار میکنند (این دیدار اتفاقِ جدیدی نبوده) و در ضمن میخواستهاند که سناتور آمریکایی از زبان ایشان واقعیت را بشنود؛ هرچند گویا جناب ظریف قصد ندارند بینِ امروز (که آمریکاییها دست به ترور ژنرال عالی کشورمان زدهاند و علناً از هدفشان برای تغییر نظام ایران سخن میگویند) و بیست سال گذشته، تفاوتی قائل شوند اما کاش لااقل پیش از برگزاری چنین جلساتی (به قول خودشان برای دیپلماسی عمومی) به نظرات و تلاشهای فرد مقابل نیز کمی دقت میکردند!!
➕ کریس مورفی، از امضاکنندگان طرح حمایت از بهاییها در کنگره است که به قانون کاتسا (مادر تحریم ها) هم رای مثبت داده و پیش از دیدارش با جناب ظریف نیز ادعا کرده است که درباره ایران هیچ توهمی ندارد (ایران دشمن ما و مسئول کشتار هزاران آمریکایی و حامی گروههای تروریستی در خاورمیانه است)، میخواهد بداند اقدامات تلافی جویانه برای ترور سردار سلیمانی خاتمه یافته و از ظریف برای قضیه یمن درخواست کمک کرده و درباره آمریکاییهای بازداشت شده در ایران صحبت کند!!
@mahdi_ghasemzadeh
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
اغماض و تنازل برای مصلحت بزرگ تر
✍️ تهیه فهرست ائتلاف، ذاتا اختلاف برانگیز است. احتمالا هر کدام ما می خواستیم برای شورای وحدت، فهرست تدوین کنیم، احتمالا شماری از نامزدها را جا به جا می کردیم.
🔹این اتفاق حتی اگر چهارچوب های انتخاب از پیش مشخص شده بود، در تشخیص مصادیق رخ می داد، چه رسد به این که چهارچوب ها به شکل کامل تدوین نشده است.
♦️درست تر این بود که برنامه ها و اولویت های طیف انقلابی برای مجلس، از چند ماه قبل تدوین شود و نامزدها بر اساس آن - همچنین تراز های نمایندگی مجلس- گلچین می شدند؛ بلکه حتی افراد توانمند در قالب یک تقسیم کار تیمی، تشویق به ثبت نام می شدند.
🔹اینها ویژگی های مطلوب کار تشکیلاتی جمعی است: راهبرد نگاری، برنامه نویسی، تدوین فهرست ظرفیت ها و موانع موجود بر سر راه دستیابی به راهبردها، هم افزایی و تعامل با دیگران، کادر سازی و تمرین تیمی جمعی، شناساندن افراد به افکار عمومی و شخصیت سازی تدریجی در مرور زمان، تشویق به حداکثر سازی مشارکت، و بسیج گری عمومی با وعده هایی که مسئولیت آور شمرده می شود.
♦️اینها ایده آل ما در تراز جایگاه رفیع انقلاب اسلامی و ملت ایران است؛ و متاسفانه به خاطر غفلت، روزمرّگی، هم فرسایی، و غلبه هیجان بر دوراندیشی، آن چنان که باید مورد اهتمام قرار نگرفته است.
🔹این قصور و تقصیرها (چه در جمنا و شانا و چه جبهه پایداری و ...) سزاوار نقد جدی است و منتقدان دلسوز به آن پرداخته اند. اما اکنون چه باید کرد؟ نگاه صفر و صدی به عرصه داشت و با دلزدگی، انتخابات مهم مجلس را واگذاشت یا نهایتا یک رای منفعلانه به لیست یا ترکیبی از لیست و غیر آن داد؟
♦️کمال طلبی منفی و مذموم آن است که انسان نتواند میان آرمان خواهی و واقع بینی جمع کند و از شدت آرمانگرایی فعلا نا ممکن، به انفعال یا وحدت شکنی و ایجاد تفرقه بیفتد که مطلوب "غیرِ بدخواه" است.
🔹اکنون که عمده نیروهای انقلاب به وحدت در لیست رسیده اند، مصلحت در تقویت این انسجام و اهتمام به بسیج گری عمومی است.
✅فراتر از مباحث انتخاباتی، وحدت یک راهبرد بی بدیل برای طیف فراگیر وفاداران به انقلاب و عزت و اقتدار کشور است. رهبر انقلاب 21 دی ماه 1388 در دیدار فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس هشتم فرمودند:
🔸"یک مطلب کلی را باید همیشه در نظر داشته باشیم و آن این است که توقع کم گذاشتن در کفه حق را از همه کس باید داشت؛ یعنی انسان نباید بیتوقعیاش بشود.
🔸انسان کامل و بیعیب و نقصی که آدم هیچ راهی برای اشکال بر او نداشته باشد، پیدا نمیکنیم به جز معصومین. باید یک مقداری آماده بود برای آنچه که انسان آن را کوتاهی و جفا و بیوفایی بنامد. بالاخره واقعیت عالم این است. حتی در میان نزدیکان به امیرالمؤمنین(ع) هم چنین کسانی بودند.
🔸بالاخره این جور اشکالات را باید انتظار و توقع داشت. یک مقداری باید تحمل کرد و الّا انسان اگر چنان چه با دیدن یک ناهنجاری در یک عملکردی در یک شخصی آن چنان به هم بریزد که دچار یأس و آشفتگی و افسردگی بشود، در این صورت کار نمیگذرد.
🔸بله این اشکال (در دولت یا مجلس وقت) وجود دارد، اگر وجود نداشت بهتر بود. حالا که اشکال وجود دارد، ما چه کار باید بکنیم؟ مبنای عملکرد باید این باشد. آرمانگرایی باید ما را به سمت بالا بکشاند. جوری نباشد که به خاطر دیدن برخی ناهنجاریها که با آرمانگرایی مخالف است، حرکت ما دچار وقفه یا اشتباه و انحراف شود یا از آن مسیری که دارد، به جای دیگری سرش گرم و مشغول بشود».
🔹مقتدای انقلاب در ادامه میفرمایند؛
🔸«اگر منکری میبینید نهی از منکر کنید، اگر چنانچه معروفی هست که بر زمین مانده امر به معروف کنید اما این موجب نشود که آدم این منکر یا این نقطه منفی را بهانه قرار بدهد و راهش را جدا کند یا فرض کنید که فاصله ایجاد شود یا تعارض کند یا تخریب کند؛ کما این که بعضیها همین جورند...
🔸اشکالات را تذکر بدهید مانعی ندارد؛ منتها سعی کنید بیش از آن مقداری که حد و حق این اشکالات است، برایش حساب باز نکنید. اولاً راه حمل بر صحت رابه کلی و در مواردی نبندید...
🔸ثانیاً این مجموعه اصولگرا و انقلابی که امروز در مجلس هستند و بحمدالله در کشور هم اکثریت قاطعی دارند- این نشانه این است که مردم این جهتگیری و این راه را دوست میدارند- حتیالمقدور نگذارید متشتت شود. این وحدت مهم است.
🔸البته ما در سطح کشور هم معتقد به وحدتیم. این را باید حفظ کرد ولو با اغماضهایی. بعضی از اغماضها ممکن است اعتراض برخی دیگر را متوجه انسان بکند، خوب بکند، ولی آدم باید ببیند حق چیست.
🔸یک جاهایی باید برخی اغماضها را برای یک مصلحت بزرگتری انجام داد که حالا در این مورد بحث ما، مصلحت، اتحاد و اتفاق و با هم بودن و یک حرف زدن و یک صدا داشتن و اینهاست».
@IMANI_mohammad