فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️چقدر صحنههای امروز سوریه آشناست...
📌تزویر، سکهای دو روست...
✍سوریه با دست خود، گور خودش را کند و در باتلاق جنگ داخلی و تهاجم خارجی فرو خواهد رفت...
⭕️ می خواهند در ایران فتنه #گل_نرگس راه بیندازند
از گل های نرگسی که پیاده نظام های رژیم صهیونیستی در ایران به یکدیگر رد و بدل می کنند مشخص است رژیم یهودی طرحی برای آشوب در داخل ایران در سر دارد.
#نرگس_محمدی
♨️ توییت نصرالدین عامر از فرماندهان #انصارالله_یمن بخوانید:
🔻« از سلامت سفارت ما در #سوریه میپرسند:
بشار اسد در مقابل افتتاح سفارت سعودی سفارت ما را در سوریه در اکتبر 2023 بسته بود.»
دَیّانُالدّیٖن
♨️ توییت نصرالدین عامر از فرماندهان #انصارالله_یمن بخوانید: 🔻« از سلامت سفارت ما در #سوریه میپر
🔴 رخ رخساره خبر میدهد از سرّ درون..
✍ غیر از تذکر #امام_خامنهای به بشار اسد در ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ در خصوص فتنهٔ پیش روی سوریه و وعدههای پوچ غربی عبری عربی و توییت یکی از فرماندهان انصارالله(نصرالدین عامر) که نشان از زاویه گرفتن شدید بین اسد و #محور_مقاومت بود و در بالا بدانها اشاره شد؛ چند نکته دیگر هم میتوان در خصوص تغییر نگاه و مواضع #بشار_اسد طی حداقل یکسال گذشته مطرح نمود:
۱. تاخیر در ارسال برای پیام تسلیت به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله در حالی که خیلی از احزاب و شخصیتهای لبنانی مخالف حزب الله، قبل از بشار پیام تسلیت داده بودند!
۲_ارسال پیام تسلیت با استفاده از محتوایی از روی رو در بایستی؛ چرا که در این پیام نه اسمی از "حزب الله" آمده بود و نه حتی عنوان رسمی سیدمقاومت: "دبیر کل حزب الله" .
و سانسور اخبار مربوط به محل و نحوه شهادت سید مقاومت
۳_موافقت و حمایت بشار اسد از قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام عرب مبنی بر حاکمیت اماراتمتحدهعربی بر جزایر سهگانه تنب کوچک، تنب بزرگ، بوموسی!
۴_واگذاری پروژه های بزرگ عمرانی به ترکیه و محدود کردن ایران به بازارهای سوریه علیرغم اینکه نقش ترکیه در حمایت از داعش بر هیچکس پوشیده نبود.
۵_مصادره بخشی از انبار تسلیحات نظامی حزب الله در حین نبرد اخیر حزب الله و اسراییل
۶_عدم اجازه به نیروهای مقاومت برای ضربه زدن به اسراییل از طریق جولان.
۷_افزایش میزان مخالفت بشار با برادرش ماهر اسد که مواضعش شدیدا در راستای اهداف ایران و محور مقاومت قرار داشت و بمباران مشکوک منزل ماهر اسد بعد از مخالفتش با بشار برای پذیرش پیشنهادات اسراییل و پشت کردن به ایران و مقاومت و سازش با رژیم صهیونیستی در قبال تثبیت حکومتش و وعده ساختن ویرانه های سوریه!
۸_عدم واکنش نظامی و البته اقدامات قانونی به حملات هوایی رژیم نسبت به مواضع ایران در خاک سوریه!
و البته چندین نشانه و اتفاق ریز و درشت دیگر که نشان میدهد بشار اسد تغییر اساسی و ملموسی در جهت سازش با دشمن صهیونیستی و مخالفت با ایران و محور مقاومت اتخاذ کرده بود.
👈اما نکته محل اعتراض ما اینست:
اینکه رهبری معظم در خطبه های نمازجمعه معروف به جمعه نصر تاکید بر تقویت کمربند دفاعی و استقلال طلبی کشورهای اسلامی داشتند پیام واضحی بود به دستگاه دیپلماسی مبنی بر حفظ همه کشورهای اسلامی حوزه مقاومت چرا که چنین اتفاقی را پیش بینی میکردند.
دستگاه دیپلماسی باید در نظر میگرفت که بشار اسد به معنای سوریه نبوده و نیست!
از بشار اسدِ خارج شده از محور مقاومت و آرمان های فلسطین، باید عبور میکردیم؛ نه از سوریه!
کاری که ترکیه و رژیم صهیونیستی و آمریکا البته با کمک انگلیس انجام دادند.
📸 تاریخ ثبت خواهد کرد که چه کسانی سوریه را از نظر نظامی، برای دهها سال نضعیف کردند
سامح عسکر، تحلیلگر مصری:
🔻پس از آن که اسرائیل نیروی هوایی و پدافند هوایی سوریه را با همدستی باندهای حاکم الجولانی در سوریه منهدم کرد، حالا با هماهنگی القاعده و اخوان در حال نابودی ناوگان سوریه در بندر لاذقیه است.
🔻تاریخ ثبت خواهد کرد که اخوان و القاعده با حمایت ترکیه کسانی بودند که سوریه را خلع سلاح کردند و باعث شدند سوریه از نظر نظامی برای چندین دهه تضعیف شود...
🔻و این تجاوز به خاک سوریه بدون کوچکترین مقاومت و اعتراضی انجام شد.
سایت اسرائیلی لو داد!
صهیونیستها پیمانکار مشترک پروژه ری برند زلنسکی و جولانی/ از تغییر قیافه تا آزادی اجتماعی برای زنان
دلقک بازی زلنسکی و یا وحشی گری جولانی باید جای خودش را به جملات لفظ قلم و لحن آرام و لباس های شیک بدهد و آنها باید مدام بر آزادی اجتماعی زنان و شهروندان تاکید کنند.
یک سایت عبری زبان که ظاهرا قصد تمجید از سیاستهای رژیم صهیونیستی داشته نوشته است: اسرائیل خوب بلد است چطور از کارتن خوابها جنتلمن های کارتونی بسازد!
▪️نقل خاطره سیدحسن نصرالله از جلسه با رهبری در «ابتدای» جنگ سوریه
یک سال و نیم پس از آغاز بحران سوریه یعنی در حدود سال ۲۰۱۲ یا ۲۰۱۳ بود که «ملک عبدالله بن عبدالعزیز» پادشاه وقت عربستان، نماینده ویژهای را از سوی خود به نزد بشار اسد فرستاد.
سعودی این پیغام را برای اسد ارسال کرده بود که اگر وی از محور مقاومت خارج شود و روابط خود را با ایران قطع کند، جنگ علیه سوریه متوقف خواهد شد، مسئلهی گروههای تکفیری حل خواهد شد و اسد تا ابد به عنوان رئیسجمهور به رسمیت شناخته میشود. عربستان سعودی به اسد گفت: آمادهایم تا صدها میلیارد دلار برای بازسازی سوریه بپردازیم. بنابراین، هدف کاملاً با مطالبات ملتها در بهار عربی متفاوت بود.
حکام کشورهای مختلف با بشار اسد تماس گرفتند و وعدههای مختلفی را اعم از مالی و سیاسی به وی دادند و حتی بقای وی در قدرت را نیز تضمین کردند، اما او در نهایت این وعدهها و پیشنهادات را نپذیرفت.
هدف، سلب موقعیت تاریخی سوریه، سلب حقوق آن و بیرون راندن آن از محور مقاومت بود تا زمینه برای نابودی مسئلهی فلسطین، تثبیت هیمنهی آمریکا در عراق و به انزوا راندن ایران و محاصره آن فراهم شود.
فهم و درک ما از نبرد سوریه از روز اول اینچنین بود. برخی از مسئولان آمریکایی و معارضان سوری میگفتند که اگر ما بر سوریه مسلط شویم، بیدرنگ وارد لبنان خواهیم شد تا کار حزبالله را تمام کنیم. برخی دیگر نیز میگفتند به عراق میرویم. بنابراین، مسئله فقط سوریه نبود.
و قرار بود پس از اتمام کار در سوریه، نبرد را به لبنان و عراق و ایران میکشانند.
«دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا اذعان میکند که اوباما، کلینتون و سازمان «سیا» تروریستهای داعش را ایجاد کردند و آنها را به سوریه آوردند.
برخی طرفداران آقای احمدی نژاد، که از ایشان هم داغ تر شدند مبنی بر چرایی دخالت ایران در فتنه شام، با این سخنان و اعتراف ترامپ را چه میکنند؟
گزینهی ابتدایی ما، گزینهی مذاکره بود و راهکار سیاسی در اولویت قرار داشت. دولت سوریه، برادران ما در ایران و همچنین خودمان در حزبالله تماسهای متعددی را با معارضان سوری برقرار کردیم و آنها را به مذاکره برای تحقق راهکار سیاسی دعوت کردیم اما معارضان، مذاکره و گفتگوی سیاسی را قویاً رد کردند و معتقد بودند که دولت سوریه ظرف دو یا سه ماه سقوط میکند
من به دیدار السید القائد آیتالله خامنه ای رفتم و دادهها و برداشت خود درخصوص سوریه و تحولات آن را برای ایشان تشریح کردم و استدلالهای خودم را مطرح کردم. دیدم که دیدگاه و نظر ایشان دربارهی سوریه و تحولات آن بسیار واضحتر، شفافتر و عمیقتر از دیدگاه و نظر ما است. مواضع ایشان در قبال سوریه و تحولات آن از همان روز اول مشخص بود. ایشان گفتند: «این یک توطئه و نقشه برای سرنگونی سوریه است و هدف آن، سوریه و جایگاه این کشور در مسئلهی فلسطین و محور مقاومت است. همچنین هدف آن، ایران است، زیرا آنها پس از اتمام کار در سوریه، نبرد را به لبنان و عراق و ایران میکشانند». این اتفاقی است که افتاد. آنها به لبنان آمدند و بخشی از البقاع را اشغال کردند و اگر میتوانستند، نقاط بیشتری را اشغال میکردند. اما ما و ارتش لبنان در مقابلشان ایستادیم و آنها را در مناطق کوهستانی محاصره کردیم.
شما دیدید در عراق، تروریستهای تکفیری خیلی سریع از شرق فرات در سوریه به عراق انتقال داده شدند و در یک بازهی زمانی بسیار کوتاه بر استان «الانبار» مسلط شدند. این استان تقریباً یکچهارم مساحت عراق یا بیشتر آن را در بر میگیرد. آنها همچنین بر موصل، صلاحالدین و دیگر مناطق مسلط شدند و به ۲۰ کیلومتری شهر کربلا و ۴۰ کیلومتری شهر بغداد رسیدن
این بدان معناست که ما آنچه را که حضرت السید القائد در روز اول حوادث سوریه گفتند، بعینه در طول سالهای گذشته مشاهده کردیم. اینجا بود که علت موضع قاطعانهی السید القائد مبنیبر ایستادن در کنار سوریه مشخص شد.
▪️منبع:
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43519
⭕️ تحلیل «سیاسی» چرایی حضور نظامی ایران و محور شیعی در «فتنه شام» قبل از ظهور
✍️ مصطفی امیری
▪️اگر قرار است، سوریه در اختیار «سفیانی» قرار گیرد، چرا ایران وارد جنگی شد که پایان آن، مشخص است؟
▪️از دو بُعد «سیاسی- حدیثی»، میتوان به قضیه نگریست؟
✅ جنگ سوریه، قبل از اعتراضات مردمی، برنامهریزی شده بود
▪️سابق بر این، شبکه «ایران اینترنشنال» فایل صوتی آقای ظریف را به صورت اختصاصی و برای اولین بار منتشر کرد[1] که به انتقاد از شهید سلیمانی و سیاستهای ایران در سوریه نیز پرداخته است.
▪️در آن زمان، ضروری گردید، بعد از صحبتهای وزیر خارجه دولت حسن روحانی و نیز قبلتر از آن، انتقاد برخی «حامیان» آقای احمدینژاد از دلیل و چرایی حضور نظامی ایران در جنگ سوریه، ابعاد این موضوع بررسی شود.
▪️البته بررسی ابعاد جامع دیدگاه حامیان آقای احمدی نژاد، نیازمند نوشتاری مستقل است[2] اما انتشار «فایل صوتی» ظریف و انتقاد از سیاست ایران در جنگ سوریه موجب سوءاستفاده دشمن شد. مایک پومپئو: «ترور سلیمانی کار درستی بود، از ظریف بپرسید»[3]
✅ سال 2011-2012: آغاز فتنه شام
▪️بهتر است به سالها قبل برگردیم. اکنون اوایل فتنه شام و بحران سوریه است. تظاهرات مردمی که ابتدا فقط در جنوب سوریه (درعا) شکل گرفته، بتدریج در حال گسترش به سایر مناطق این کشور است.
▪️ایستگاه «بهار عربی» از تونس و مصر سرانجام به سوریه رسید. اما داستان کاملا فرق داشت. سادهانگارانه و «بلاهت سیاسی» است که فتنه شام را در حد تظاهرات مردمی تقلیل دهیم بلکه جنگ سوریه از سالها پیش طراحی شده بود و در سال 2012 وارد مرحله اجرایی گردید[4]
▪️بحران سوریه، هرچند در ابتدا با تظاهرات مردمی استارت زده شد اما با طراحی پیچیده- امنیتی- نظامی مثلث «غربی، عبری، عربی» صحنهگردان اصلی فتنه شام با چاشنی حضور تروریستهای چند ملیتی- تکفیری داعش و القاعده از سراسر دنیا، کاملا واضح بود که دیگر مردم نبودند[5]
▪️فرض کنیم در ایران، نخبگان سیاسی، دانشگاهی و نظامی کشور درباره بحران جنگ سوریه تشکیل جلسه میدهند. استراتژیستها و آیندهپژوهان نیز دعوت شدند. جلسه بسیار مهم در شورای عالی امنیت ملی از طرف رئیس جمهور وقت، تشکیل میشود. وی محورهای بحث را بیان میکند:
1. آیا جنگ سوریه، فقط تظاهرات مردمی است یا در آینده بیم آن میرود با فتنه پیچیده طراحی شده از سوی مثلث «غربی، عبری، عربی» روبرو شویم؟
2. به نظر شما، فتنه شام تا چند سال به طول خواهند انجامید؟
3. در صورت عدم مداخله ایران، مسیر مواصلاتی محور مقاومت شیعی از «کربلا تا قدس» به چه سرنوشتی دچار خواهد شد؟
4. در ادامه رئیس شورای عالی امنیت ملی، خطاب به حاضرین بیان میکند: اکنون وقت درنگ نیست و باید سریع تصمیم گرفت. کدام انتخاب بهتر است: بیطرف باشیم یا حمایت مستشاری و مداخله نظامی در بحران سوریه؟
5. البته بیم آن میرود اگر از حکومت سوریه حمایت نشود، مقصد بعدی فتنه طراحی شده از سوی مثلث «غربی، عبری، عربی» با هدایت تروریستهای تکفیری، عراق باشد و حتی این بحران به مرزهای ایران نیز سرایت کند.
▪️بعد از گفتگوها و بیان نظرات موافق و مخالف، سرانجام مجموعه «اتاق فکر انقلاب»، تصمیم به حضور مستشاری در فتنه شام -البته با دعوت دولت سوریه- برای مقابله با فتنه غربیها اتخاذ میشود. اما آیا تصمیم درستی بود؟
✅ سال 2021: ده سال بعد از فتنه شام
▪️گذشت زمان، صحیح بودن این تصمیم سرنوشتساز را آشکار ساخت و بحران سوریه که با ورود تروریستهای چندملیتی از سراسر دنیا و طراحی محور «غربی، عبری، عربی» به بحران منطقهای و جهانی تبدیل شده بود، اما صحنه فتنه شام بعد از گذشت دهسال بعد از ورود «محور مقاومت شیعی» بر همگان روشن و آشکار شده است و «عیار» دیدگاه موافقین و مخالفین نیز مشخص شده است.
▪️مراکز مقدسه شیعی در سوریه و عراق حفظ شد (فراموش نشود که داعش تا چند کیلومتری حرم امام حسین و کربلا رسیده بود)؛ البته برخی، بیان میکنند حرم حضرت زینب در سوریه نیست بلکه در کشور مصر است اما همین افراد اگر غیرت دینی دارند، میپذیرند که مراقد مقدسه شیعی در سوریه، اگر «حرم» نیست، قطعا «حریم» اهلبیت است و به خوبی میدانند که دشمنان درصدد دستیابی به حریم اهلبیت و تخریب آن، بسیار تلاش کردند کما اینکه بارگاه «منتسب» به دختر امام علی را در سوریه با خاک یکسان کردند[6]
▪️با تصمیم درست سیدحسن نصرالله، امنیت شیعیان منطقه شام از خطر داعش و سلفیهای تکفیری در امان ماند.
▪️با تشکیل حشدالشعبی و بسیج مردمی عراق، ضلعی دیگر از محور مقاومت در جغرافیای ظهور شکل گرفت.
▪️ایران به مرزهای فلسطین، نزدیکتر شد و اسرائیل در آینده نزدیک، به مرز فروپاشی خواهد رسید[7]
▪️و البته، نقل خاطره سیدحسن نصرالله از جلسه با رهبری در ابتدای جنگ سوریه و پیشگویی ایشان، بسیار شنیدنی است (۸)
🔴حسین اکبری عجیب ترین سفیر تاریخ بشریت است!!
🔻زمانیکه سفیر ایران در بوسنی بود یوگوسلاوی سقوط کرد و متلاشی شد و در ماموریت اش به عنوان سفیر در لیبی شاهد سقوط سرهنگ قذافی بود ودر آخرین ماموریت کاری به عنوان سفیر در سوریه خاندان بشار اسد بعد از ۵۵ سال سقوط کرد.
👈اسرائیل سفیر نمیخواد اینو بفرستم اونجا؟!