eitaa logo
دَیّان‌ُالدّیٖن🚩یا‌لثارات‌الخامنه‌ای🚩
384 دنبال‌کننده
6هزار عکس
6.6هزار ویدیو
163 فایل
💠«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا بابَ اللهِ وَ دَیّانَ دینِه» 🔷سلام بر تو ای باب خدا(وسیله ارتباط و ایصال خلق به حق)و حاکم و جزادهندهٔ دین خدا 🔺زیارت آل یس 📣قرارگاه رسانه‌ای و جهاد تبیین ✍️حمید دیانی 🆔https://eitaa.com/daiiani 🆔https://virasty.com/dayyani
مشاهده در ایتا
دانلود
دَیّان‌ُالدّیٖن🚩یا‌لثارات‌الخامنه‌ای🚩
#مهم #حتما_بخوانید ♨️ یادآوری هشدار ۳ سال پیش #امام_خامنه‌ای درباره اوکراین؛ پشتیبانی قدرت‌های غربی
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🔹عارف واصل آیت الله حائری شیرازی: ▪️« تلاش می‌کند در مورد با معامله کند تا ، ما را دور بزند. ▪️اتفاقی برای ما نمی‌افتد. قبل از اینکه آمریکا به ما تعرضی کند، خودش فرو خواهد پاشید ان شاء الله!» ✍لازم به ذکر است سال ۱۳۹۶ از دنیا رفتند.
926.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴هوار کشیدن فساد مسئولین عین اخلاق است ! 🎙 حجت‌الاسلام
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛 دلیل اصلی ارتکاب خیانت و جنایتی بزرگ بنام افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی در و به نقل از ناصر 🎙دکتر 📌این سخنان، یک روز قبل از استیضاح و عزل وزیر اقتصاد دولت چهاردهم بیان گردیده است. 🔻قابل توجه: ➖ !! ➖
⭐️ خرسندی از جلسات قرآنی در سراسر کشور: 👈 «هر چه بیشتر جلسات تلاوت قرآن رواج پیدا کند.» ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ 🌟
25.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ فیلم کامل بیانات ، پس از کاشت نهال در روز درختکاری. ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ویدیو وایرال شده از حضور زوج معروف لبنانی در برنامه محفل شبکه سه / روز قبل از حادثه انفجار پیجر‌ ها، قرار نامزدی را گذاشته بودیم که... قبل‌تر تصاویر عقد عاشقانه دختر لبنانی با جانباز پیجری در فضای مجازی دیده شده بود
💢محمد علی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن در واکنش به تصمیم طبقه بندی آمریکا: ▪ آوردن تدارکات به غزه برای ما اولویت است، بیش از تصمیم آمریکا برای طبقه بندی ما به عنوان کشوری که مشروعیت ندارد. ▪جلوگیری از ورود مواد غذایی به غزه و عدم پایبندی به قراردادهای صلح، بر خلاف حمایت ما از غزه از طریق عملیات دریایی مشروع، تروریسم آمریکایی است.
🔺اشپیگل یک مقاله منتشر کرد با این عنوان: "آیا آلمان اکنون به بمب اتمی نیاز دارد؟"
🔺نسخه‌ای که غربی ها برا ایران میپیچن: «جای دانشجو زندان نیست؛ حالا هر غلطی هم که کرده باشه اصلا مهم نیست!» 👈کاری که خودشون انجام میدن: «جای دانشجوی تظاهرات‌کننده زندانِ.» 📌مرزهای تناقض از جا کنده شد!
🔴 روایت علی قلهکی از پیغامِ روس‌ها برای ایران ▪️سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه ۷ اسفند ۱۴۰۳ در سفر به تهران _علی‌رغمِ سکوت درباره مُفادِ آن در داخل_ نکات مهمی را انتقال داده که "بلومبرگ" تنها بخش‌هایی از آن را منتشر کرد. ▪️وزیر خارجه روسیه گزارشی از "نشست آستانه" می‌دهد و از قصد ترکیه برای جایگزینی "دولت جدید سوریه" به جای ایران خبر می‌دهد. جزئیات بیشتری از این اتفاق در تهران به وزیر خارجه ایران انتقال داده شده و عملا ایران از "نشست آستانه" حذف و با کارسازیِ ترکیه، "دولت جولانی" جایگزین ما شده است‌. ▪️مهم‌ترین بخش پیام لاوروف به ایران، پیشنهادِ آغاز مذاکره میان ایران و آمریکا با واسطه‌گری روسیه بوده است. وزیر خارحه روسیه می‌گوید، "ما در حال مذاکره با آمریکایی‌ها هستیم و بیایید مشکلات‌تان را به واسطه روسیه حل کنید؛ اروپایی‌ها را هم کنار بگذارید، تعامل و مذاکره با اروپا آورده‌ای برای شما ندارد!" ▪️لاوروف در ادامه می‌گوید، "ایران باید آماده امتیاز دادنِ جدی به آمریکایی‌ها باشد _به مانند اوکراین_ تا مشکلات حل شود، پرونده‌هایِ مطروحه هم باید بر سر مسائلِ هسته‌ای و منطقه باشد." 🔻برخی منابع دیگر نیز گفتند که مسائلِ نظامیِ ایران با روسیه و همچین توان نظامی کشور (خصوصا موشکی) مباحثی هست که آمریکایی‌ها علاقه‌مند به صحبت در رابطه با آن هستند. ▪️وزیر خارجه ایران تاکید می‌کند که "مباحث مطرح شده درباره ایران در مذاکره‌یِ روسیه با آمریکا باید با ایران چک شود"؛ روس‌ها گفتند که "روسیه آماده ایفای نقش جدی در این ماجرا هست" و عراقچی در انتها می‌گوید که "فعلا شرایط برای مذاکره ایران با آمریکا آماده نیست و قصد مذاکره توسط ایران وجود ندارد!"
⭕️ دو‌ سؤال مهم از شمخانی دربارهٔ کرسنت و نفتکش اسناد بالا از مستند «زالو» برداشته شده که درباره فساد در قرارداد کرسنت است. اما چند سوال در این باره وجود دارد. 1⃣چرا آقای شمخانی به عنوان دبیر وقت شعام؛ اجازه ابلاغ محکومیت مفسدان ‎قرارداد کرسنت را نداد تا ایران در دادگاه عالی تجاری انگلیس شکست خورده و جریمه چندین میلیارد دلاری شود؟ چرا برخلاف منافع ملی به «تیم زنگنه» کمک کرد؟ 2⃣ حالا به سؤال امیرحسین ثابتی نماینده مجلس برگردیم که در مصاحبه‌ای پرسیده بود؛ چرا شمخانی اینقدر «نفتکش» دارد؟!
📛رئیس جمهور: قانون عفاف و حجاب را نمیتوانم اجرا کنم! 🔻قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس جمهور با به اشتراک گذاشتن بند ۹ سیاست کلی نظام نوشت: «رئیس جمهور پزشکیان امروز تاکید کردند قانون عفاف و حجاب را نمی توانم اجرا کنم چون برای مردم مشکل ایجاد می کند و من در مقابل ‎مردم نخواهم ایستاد.»