eitaa logo
دَیّان‌ُالدّیٖن🚩یا‌لثارات‌الخامنه‌ای🚩
385 دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
6.6هزار ویدیو
160 فایل
💠«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا بابَ اللهِ وَ دَیّانَ دینِه» 🔷سلام بر تو ای باب خدا(وسیله ارتباط و ایصال خلق به حق)و حاکم و جزادهندهٔ دین خدا 🔺زیارت آل یس 📣قرارگاه رسانه‌ای و جهاد تبیین ✍️حمید دیانی 🆔https://eitaa.com/daiiani 🆔https://virasty.com/dayyani
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴رژیم صهیونیستی منفور تمام دنیا نظرسنجی جدید موسسه پیو: ۹۳٪ ترکیه‌ای‌ها، ۷۹٪ ژاپنی‌ها، ۷۸٪ هلندی‌ها، ۷۵٪ اسپانیایی‌ها، ۶۶٪ ایتالیایی‌ها، ۶۴٪ آلمانی‌ها، ۶۳٪ فرانسوی‌ها، ۶۱٪ انگلیسی‌ها، ۶۰٪ کره‌ای‌ها، ۶۰٪ کانادایی‌ها، ۵۸٪ برزیلی‌ها و ۵۳٪ آمریکایی‌ها این روزها نگاه منفی به دارند. 🏷
🔻 تحول بی‌سابقه: آسیا در حال ساخت نظمی نوین فراتر از غرب است 🔹بن نورتون در تحلیلی جامع، از شکل‌گیری نظمی نوین در جهان می‌گوید؛ نظمی که از دل همکاری‌ کشورهای جنوب جهانی ـ به‌ویژه در آسیا ـ و تضعیف هژمونی غرب زاده می‌شود. 🔸او با اشاره به افول تدریجی قدرت اقتصادی آمریکا و غرب، تأکید می‌کند که کشورهایی چون چین، اندونزی، ایران و عربستان سعودی، در قالب نهادهایی مانند بریکس و اجلاس اخیر چین، آسه‌آن و شورای همکاری خلیج فارس، در حال ساختن بدیلی چندقطبی‌اند: از تجارت با ارزهای ملی و کنار زدن دلار، تا ساخت خطوط ریلی و زیرساخت‌های سبز در دل جاده ابریشم جدید. 🔹چین با تولید بیش از یک‌سوم کالاهای صنعتی جهان، سبقت از آمریکا در شاخص PPP، و سرمایه‌گذاری عظیم در انرژی‌های تجدیدپذیر و هسته‌ای، به نماد این جهان در حال زایش بدل شده؛ جهانی که جنوب‌ جهانی دیگر منتظر دستور واشنگتن نمی‌ماند، بلکه خودش طراحی می‌کند، می‌سازد، و قدرت را بازتوزیع می‌کند. 🔸به‌زودی «غرب» فقط یکی از چند بازیگر جهان خواهد بود، نه کانون آن.
رسانه عبری: ایران به تأسیسات استراتژیک اسرائیل ضربه زده است 🔹 روایتی تازه از حملات موشکی ایران به اسرائیل، این‌بار نه در بیانیه‌های رسمی، بلکه در گزارشی از یک روزنامه اسرائیلی بازتاب یافته که به‌نظر می‌رسد ناخواسته بخشی از واقعیت میدان را فاش کرده است. 🔹 به گزارش روزنامه اسرائیلی «ماکور ریشون»، عملیات یکم اکتبر ایران (وعده صادق ۲) برای تهران یک موفقیت استراتژیک به حساب می‌آید، چرا که «ایرانی‌ها به خودشان و ما ثابت کردند که توانایی حمله مستقیم به اسرائیل را دارند.. موشک‌های ایران به تأسیسات استراتژیک ضربه زدند». 🔹 به اذعان این رسانه اسرائیلی، شماری از موشک‌هایی که ایران شلیک کرد، قابلیت‌هایی داشتند که پدافند اسرائیل نتوانست آن‌ها را متوقف کند. 🔹 در ادامه این گزارش آمده است که ارتش اسرائیل «قادر به نابودی کامل تأسیسات هسته‌ای ایران نیست»، زیرا «ایران مراکز حساس خود را در ده سایت مختلف مستقر کرده که برخی از آن‌ها در اعماق کوهستان‌‌هایی پنهان شده‌ که ارتفاعشان به حدود چهار هزار متر می‌رسد و این امر کار هر حمله نظامی را بسیار دشوار می‌کند».
⭕️ گزینه های دولت پزشکیان 🔹یکی از ویژگی‌های دولت پزشکیان این است که همه چیزش به رئیس‌جمهور می آید! مثلا مدیرانی که برای وزارتخانه ها انتخاب می شوند عین پزشکیان خاص و استثنایی اند! 🔹مثلا گزینه مدیر کل بازرسی وزارت علوم،آقای محترمی است که در تصاویر بالا با شورت ورزشی در حال دویدن در خیابان های تهران(به همراه چند آقا و خانم محترم)مشاهده می شود و البته جهت یادگاری، عکسی هم گرفته است!(نفر دوم از سمت راست!) 🔹این تصاویر نشان می دهد که مدیران دولت چهاردهم علاوه بر تخصص و دانشمندی،مانند پزشکیان افرادی ورزشکار و شادند و بی حجابی را مسئله ای فرهنگی می دانند که با بگیر و ببند حل نمی شود! 🔹امید آن که با انتصاب این عزیز ، شاهد تحولاتی بنیادین در اداره کل بازرسی وزارت علوم باشیم.(با تشکر از دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی جهت تایید این افراد جهت تصدی مناصب جمهوری اسلامی)
دَیّان‌ُالدّیٖن🚩یا‌لثارات‌الخامنه‌ای🚩
🅰️ توییت معنی دار جیسون برادسکی، درباره معرفی مدنی زاده به عنوان وزیر اقتصاد‼️ 🔻 جیسون برادسکی رئی
🔴دکتر حسین راغفر اقتصاددان در گفتگو با خبرگزاری ایلنا: گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد کاملا همسو با اقتصادی است که امروز بر جامعه ما حاکم شده و اقتصاد ‎ را دامن می‌زند
دَیّان‌ُالدّیٖن🚩یا‌لثارات‌الخامنه‌ای🚩
🔴دکتر حسین راغفر اقتصاددان در گفتگو با خبرگزاری ایلنا: #مدنی_زاده گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد کاملا
⭕️ : فرزند تابعیت خارجی دارد و تا زمان ۱۸ ساله شدن‌اش امکان لغو تابعیت ندارد! ‌ با توجه به شرایط، آقای مدنی‌زاده طبق قانون در حال حاضر برای تصدی پست وزارت، صلاحیت قانونی ندارد.
⭕️یکی از ادعاهای پوچ دولت های روحانی و پزشکیان و مرکز اطلاعات مالی، برای تصویب ، این بود که از متهم شدن به در فضای بین الملل دوری کنند. 👈دو روز پیش وزارت خزانه‌داری تحریمی به اتهام پولشویی برای کرد.
662.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ وایرال شده در تیک تاک با موضوع واکنش به شخصیت‌های سیاسی خاورمیانه و واکنش دیدنی یه تیک‌تاکر ایرلندی به این کلیپ 👈آدم حس میکنه اینا اونجا پایگاه بسیج دارن😏 این مقدار علاقه و ارادت طبیعی نیست😄❤️
21.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این جوان داره اسم قاتلینش رو به زبان میاره ❗️ احیانا پس فردا سر به نیست شد مردم بدونند باید یقه چه کسانی رو بگیرند 😔😡