eitaa logo
دَیّان‌ُالدّیٖن🚩یا‌لثارات‌الخامنه‌ای🚩
385 دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
6.6هزار ویدیو
160 فایل
💠«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا بابَ اللهِ وَ دَیّانَ دینِه» 🔷سلام بر تو ای باب خدا(وسیله ارتباط و ایصال خلق به حق)و حاکم و جزادهندهٔ دین خدا 🔺زیارت آل یس 📣قرارگاه رسانه‌ای و جهاد تبیین ✍️حمید دیانی 🆔https://eitaa.com/daiiani 🆔https://virasty.com/dayyani
مشاهده در ایتا
دانلود
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 صداوسیما از مردم خواست تا واتساپ را از روی گوشی خود حذف کنند 🔸 طبق اخبار واصله از منابع آگاه، برنامه واتساپ درحال جمع‌آوری اطلاعات افراد می‌باشد و آخرین مکان حضور و ارتباطات افراد را تگ گذاری شده دراختیار دشمن صهیونی می‌گذارد. 🔸 از مردم درخواست می‌شود برنامه‌ واتساپ را از گوشی همراه خود حذف کنند.
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نطق آتشین مجری برجسته عراقی «احمد ملا طلال»: ایران در آغاز انقلاب، با ترور ۷۰ مقام ارشد از جمله بهشتی، رجایی و باهنر روبه‌رو شد، اما عقب ننشست و ایستاد!
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا می‌دانید چرا می‌گویند از هر چیزی فیلم و عکس نگیرید؟
🔰 سایت مقام معظم رهبری 👇👇 www.Leader.ir قسمت وجوهات در اقدامي جالب، در قسمت کمک های سایت (وجوهات)، گزینه‌ی را برای دریافت کمک های مردمی اضافه کرده است. 🤝 دوستان از این اقدام سایت رهبری به سادگی نگذرید و در حد توان براي کمک به تقویت بنیه دفاعی کشور کمک نقدی انجام بدید و برای تبلیغ این امر و افزايش مشارکت های مردمی تلاش کنید. ⛺️ فراموش نکنیم جمله‌ي تاریخی حاج قاسم را امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است. 🕌 بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم ها می مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی.
🚨🚨 | سخنگوی دشمن هلاک شد ▫️اخبار حاکی از به هلاکت رسیدن سخنگوی رسمی ارتش اسرائیل (به زبان عربی) است. 🇮🇷🇮🇷
🚨ارتش رژیم‌صهیونیستی : ۶۰ جنگنده اسرائیلی حملات هوایی به ۱۲ سایت پرتاب‌کننده موشک‌های ایران به سوی اسرائیل را آغاز کردند.
به دلیل شرایط جنگی فقط میشه از برنامه‌های ایرانی استفاده کرد... مثلا 🔴🔴🔴 به جای گوگل از ذره‌بین به جای گوگل‌پلی از بازار و مایکت به جای گوگل‌مپ از نشان به جای تلگرام از ایتا به جای اینستاگرام از روبیکا به جای توییر(ایکس) از ویراستی و به جای واتساپ از بله باید استفاده کرد.
✅ افشای معامله رضا پهلوی با اسرائیل توسط اکانت موساد/ پادشاهی در ازای جدا شدن بخش هایی از خاک ایران پیامی که از اکانت «Terror Alarm» منتشر شده، نقاب از چهره‌ی واقعی سلطنت‌طلبان برداشت. حالا دیگر شک نداریم که برای رسیدن به قدرت، حاضرند حتی ایران را تکه‌تکه کنند. این پیام که به‌صراحت از پروژه تجزیه ایران توسط اسرائیل خبر می دهد و مدعی است رضا پهلوی در سفر ۲۰۲۳ به اسرائیل در جریان این طرح قرار گرفته، در واقع رضا پهلوی پذیرفته است که در ازای تجزیه مناطقی از ایران حاکمیت بخش باقی مانده را به دست بگیرد. آن‌ها دیگر به دنبال نجات ایران نیستند؛ به دنبال تاج‌اند، حتی اگر بر ویرانه‌های ایران باشد. پروژه‌ای که سال‌ها با شعار «ایران آزاد» خود را پنهان کرده بود، حالا با وقاحت تمام، از تجزیه و حمایت اسرائیل دم می‌زند. به نظر می رسد امروز اگر کسی هنوز چشم‌بسته از رضا پهلوی حمایت می‌کند، یا ساده‌لوح است یا خیانتکار به ایران. سلطنت‌طلبی امروز دیگر یک اختلاف سیاسی نیست؛ تهدیدی علیه موجودیت ایران است. نگذاریم جاه‌طلبی چند فراری، ما را به سرنوشت سوریه و لیبی دچار کند.
♨️ترامپ رسما رهبری را تهدید به ترور کرد و گفت صبر ما رو به پایان است ✍آقایان تصمیم‌گیر، خواهشا زودتر پایگاه‌های آمریکایی رو موردهدف قرار دهید قبل از آنکه مانند عین‌الاسد فرصت فرار و پناه داشته باشن! پشت تمام خباثت‌ها علیه ایران، خود شیطان بزرگ است و صرفا از نتانیاهو بعنوان یک برگ دیوانه‌نما داره استفاده میکنه؛ چه شما بزنید و چه نزنید، آمریکا قطعا آشکارا وارد جنگ خواهد شد، پس غافلگیرشان کنید قبل از آنکه کار از کار بگذره؛ یوم‌الله دیگری رقم بزنید دلاوران! 🖋