eitaa logo
دَیّان‌ُالدّیٖن🚩یا‌لثارات‌الخامنه‌ای🚩
384 دنبال‌کننده
6هزار عکس
6.7هزار ویدیو
165 فایل
💠«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا بابَ اللهِ وَ دَیّانَ دینِه» 🔷سلام بر تو ای باب خدا(وسیله ارتباط و ایصال خلق به حق)و حاکم و جزادهندهٔ دین خدا 🔺زیارت آل یس 📣قرارگاه رسانه‌ای و جهاد تبیین ✍️حمید دیانی 🆔https://eitaa.com/daiiani 🆔https://virasty.com/dayyani
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨گنده‌گویی وزیر دفاع سابق و تصریح و تأکید بر بر اقدام برای ترور توسط رژیم صهیونسیتی 🔻: «متأسفانه نتوانستیم در عملیات های قبلی آیت‌الله خامنه‌ای را ترور کنیم. او در مکانی بسیار مستحکم و پیچیده است و ترور آن سخت است. حتی اگر اجازه ترور آیت‌الله خامنه‌ای را صادر میکرد، ۵۲ جنگنده اسرائیلی شانسی برای او نداشتند.» ‌🆔 https://eitaa.com/daiiani 🆔 https://virasty.com/dayyani
دَیّان‌ُالدّیٖن🚩یا‌لثارات‌الخامنه‌ای🚩
🔴پکن 2025؛ صحنه‌ای برای بازنویسی قواعد جهانی توسط قدرت‌های نوظهور
🔴دبیر کل ناتو ادعا کرد که ایران، چین و کره شمالی برای نبردهایی طولانی آماده می‌شوند. 🔸 مارک روته در جریان سخنرانی در همایشی انستیتو بین‌المللی مطالعات استراتژیک درباره «دفاع سازمان یافته» گفت: «چین، ایران و کره شمالی تهدیدی جداگانه‌ای برای ما هستند، اما به‌دلیل همکاری میان آن‌ها، کافی است به تصاویر دو روز گذشته در پکن و دست دادن‌ها نگاه کنید، متوجه خواهیم شد که آن‌ها مشارکت صنعتی در حوزه دفاعی را به‌شکل بی‌سابقه‌ای افزایش داده‌اند. آن‌ها برای یک نبرد بلندمدت آماده می‌شوند.»
دَیّان‌ُالدّیٖن🚩یا‌لثارات‌الخامنه‌ای🚩
🚨بسیار #مهم #حتما_بخوانید ♨️ شناخت محور #اتحاد_مقدس ملی و آسیب‌ها و تهدیدات پیرامون آن در کلام #ام
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیشبینی حاج قاسم و رهبر انقلاب از برنامه‌ی مورد علاقه‌ی و آمریکایی‌ها ⚠️ حاج قاسم از اصل ماجرای فتنه برجام؛ به صراحت دنبال برجام دو (برجام منطقه‌ای) و سه (برجام موشکی) بودند! ✍ حالا که تحولات منطقه به سمت از دست رفتن ، شهادت فرماندهان و رهبران مقاومت و و فشار داخلی و بین‌المللی بر حشدالشعبی عراق رفته و دشمن صهیونیستی آمریکایی هم به سمت دست‌درازی و کرده؛ بد نیست که بار دیگر مواردی را مرور کنیم! 📣 و سه (منطقه‌ای و موشکی)، برنامه منافقین داخلی و نقشه صهیونیسم جهانی به رهبری و بود؛ آنها در راستای پروژه‌ی (پیمان ابراهیم یا معاهده‌ی سازش کشورهای اسلامی با اسرائیل)، قصد را داشتند. ✍ یک؛ دیدید چقدر حضور منطقه‌ای ما مهم بود و به یاد بیاورید و را که چگونه، حاج قاسم و یارانش را به کنایه، مدافعان بشار اسد می‌نامیدند و خواستار امضای بودند⁉️ ✍ دو؛ دیدید چقدر و مهم است! چه کسانی دنبال امضای و کشور در برابر دشمن بودند⁉️ ✍ در دولت‌های روحانی و پزشکیان، چه کسانی بر کشور ما مسلط شده بودند و چه ها که نکردند!
♨️ تنها دو کشور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، تصویب «دسترسی به غذا به‌عنوان حق بنیادین بشری» رأی دادند: «ایالات متحده آمریکا» و «رژیم صهیونسیتی» که بزرگ‌ترین ناقضان حق حیات انسان و طبیعت در تاریخ بشر هستند. 🔻در جهان امروز، تنها یک شرّ تمام‌عیار وجود دارد: «امپریالیسم»
🔷 اراجیف گویی جدید حسن روحانی: اگر در سال ۱۴۰۰ یک عده‌ای مانع نمی‌شدند، و ما در دورهٔ بایدن به برجام برمی‌گشتیم، امروز نه تنها چیزی به نام اسنپ‌بک نداشتیم بلکه ۵۰۰ میلیارد دلار هم ضرر نمی‌کردیم.در ۱۴۰۰ اگر ما برمی‌گشتیم به برجام حتی دیگر بهانهٔ جنگ ۱۲ روزه هم وجود نداشت ✍ کسی نیست یقه این مردک را بگیرد؟؟ مگه ایران از برجام خارج شده بود که یک عده نگذاشتند ما به برجام برگردیم؟ این شخص چرا در مصونیت و امنیت کامل مشغول لجن پراکنی و دروغ پردازی و فتنه انگیزی و عقده گشایی به نفع دشمنان و علیه نیروهای داخل نظام است؟چرا کسی دهن این ادمو نمی بنده ؟؟!! چرا اراجیف گویی تو کشور هزینه نداره؟؟ چرا قوه قضاییه به عنوان مدعی العموم با این جماعت برخورد نمیکنه؟؟ چرا اجازه میدید با روح و روان و آرامش مردم با انتشار اینگونه اراجیف بازی بشه؟؟!! با این اراجیف پس مقصر جنگ دوازده روزه افرادی بودند که به گفته این متوهم مانع مذاکره شدند ؟؟ آخه آدم جاهل مگه اسرائیل برای جنگ 12 روزه بهانه داشته که میگید دیگه بهانه ای دست اسرائیل نمی دادیم ؟؟مگه وسط مذاکرات نبودیم ؟؟! چرا هر اراجیفی که به ذهن مریضتان میرسه بیان میکنید ؟؟! البته مقصر شما نیستید .وقتی به دلیل اینهمه خیانت محاکمه نمی‌شید باید هم طلبکار بشید . خدا شر شما ها رو از سر ملت کم کنه.
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل در جلسه‌ای طوفانی، وزرای نتانیاهو را به دلیل شکست امنیتی سرزنش کرد و خواستار پذیرش فوری پیشنهاد تبادل اسرا شد."
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✡️ 📜🤯پروژه نیمبوس؛ پروژهٔ مشترک گوگل و ارتش اسرائیل🔍
حرکت الشباب سومالی ساعاتی پیش در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که طی عملیات "قاطع" نیروهای آمریکایی مستقر در فرودگاه کسمایو در جنوب سومالی را هدف قرار داده است. این جنبش اعلام کرد که این عملیات منجر به انهدام خودروهای نظامی و فروپاشی تأسیسات و همچنین کشته و زخمی شدن نیروهای آمریکایی شده است. این جنبش اعلام کرد که این عملیات در حمایت از غزه و فلسطین انجام شده است و تا زمانی که آمریکا به اسرائیل کمک کند، حملات و عملیات این جنبش علیه آمریکا ادامه خواهد یافت.
🔖 عروسی قرمز! نیویورک تایمز هم اعتراف کرد... 🚨مهم‌ترین عامل انتقال اطلاعات در حمله به شعام، تلفن همراه محافظان سران بوده است. 🔹همچنین استفاده محافظان و اطرافیان از تلفن و شبکه‌های اجتماعی، به اسرائیل امکان داد تا ۱۳ دانشمند هسته‌ای و فرمانده ارشد را در عملیات «عروسی قرمز» شناسایی و ترور کند. ✏️ با این همه اعتراف، چطور هنوز مسئولی پیدا می‌شود که به جای عذرخواهی از رفع فیلتر حرف بزند؟
31.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ (س) 📹 روایت تکان‌دهنده‌‌ی شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید کرکی -فرمانده بزرگ حزب‌الله- از امداد حضرت فاطمه زهرا(س) به رزمندگان اسلام در اوج محنت در جنگ ۳۳ روزه 🔹 حاج قاسم: حضرت زهرا(س) فرمودند «درست می‌شود» و یک دستمال از داخل روپوشی که داشتند بیرون آوردند و تکان دادند و فرمودند «تمام شد». یک لحظه بعد یک هلی‌کوپتر اسرائیلی با موشک زده شد...