eitaa logo
دَیّان‌ُالدّیٖن🚩یا‌لثارات‌الخامنه‌ای🚩
384 دنبال‌کننده
6هزار عکس
6.7هزار ویدیو
165 فایل
💠«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا بابَ اللهِ وَ دَیّانَ دینِه» 🔷سلام بر تو ای باب خدا(وسیله ارتباط و ایصال خلق به حق)و حاکم و جزادهندهٔ دین خدا 🔺زیارت آل یس 📣قرارگاه رسانه‌ای و جهاد تبیین ✍️حمید دیانی 🆔https://eitaa.com/daiiani 🆔https://virasty.com/dayyani
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️ تنها دو کشور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، تصویب «دسترسی به غذا به‌عنوان حق بنیادین بشری» رأی دادند: «ایالات متحده آمریکا» و «رژیم صهیونسیتی» که بزرگ‌ترین ناقضان حق حیات انسان و طبیعت در تاریخ بشر هستند. 🔻در جهان امروز، تنها یک شرّ تمام‌عیار وجود دارد: «امپریالیسم»
🔷 اراجیف گویی جدید حسن روحانی: اگر در سال ۱۴۰۰ یک عده‌ای مانع نمی‌شدند، و ما در دورهٔ بایدن به برجام برمی‌گشتیم، امروز نه تنها چیزی به نام اسنپ‌بک نداشتیم بلکه ۵۰۰ میلیارد دلار هم ضرر نمی‌کردیم.در ۱۴۰۰ اگر ما برمی‌گشتیم به برجام حتی دیگر بهانهٔ جنگ ۱۲ روزه هم وجود نداشت ✍ کسی نیست یقه این مردک را بگیرد؟؟ مگه ایران از برجام خارج شده بود که یک عده نگذاشتند ما به برجام برگردیم؟ این شخص چرا در مصونیت و امنیت کامل مشغول لجن پراکنی و دروغ پردازی و فتنه انگیزی و عقده گشایی به نفع دشمنان و علیه نیروهای داخل نظام است؟چرا کسی دهن این ادمو نمی بنده ؟؟!! چرا اراجیف گویی تو کشور هزینه نداره؟؟ چرا قوه قضاییه به عنوان مدعی العموم با این جماعت برخورد نمیکنه؟؟ چرا اجازه میدید با روح و روان و آرامش مردم با انتشار اینگونه اراجیف بازی بشه؟؟!! با این اراجیف پس مقصر جنگ دوازده روزه افرادی بودند که به گفته این متوهم مانع مذاکره شدند ؟؟ آخه آدم جاهل مگه اسرائیل برای جنگ 12 روزه بهانه داشته که میگید دیگه بهانه ای دست اسرائیل نمی دادیم ؟؟مگه وسط مذاکرات نبودیم ؟؟! چرا هر اراجیفی که به ذهن مریضتان میرسه بیان میکنید ؟؟! البته مقصر شما نیستید .وقتی به دلیل اینهمه خیانت محاکمه نمی‌شید باید هم طلبکار بشید . خدا شر شما ها رو از سر ملت کم کنه.
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل در جلسه‌ای طوفانی، وزرای نتانیاهو را به دلیل شکست امنیتی سرزنش کرد و خواستار پذیرش فوری پیشنهاد تبادل اسرا شد."
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✡️ 📜🤯پروژه نیمبوس؛ پروژهٔ مشترک گوگل و ارتش اسرائیل🔍
حرکت الشباب سومالی ساعاتی پیش در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که طی عملیات "قاطع" نیروهای آمریکایی مستقر در فرودگاه کسمایو در جنوب سومالی را هدف قرار داده است. این جنبش اعلام کرد که این عملیات منجر به انهدام خودروهای نظامی و فروپاشی تأسیسات و همچنین کشته و زخمی شدن نیروهای آمریکایی شده است. این جنبش اعلام کرد که این عملیات در حمایت از غزه و فلسطین انجام شده است و تا زمانی که آمریکا به اسرائیل کمک کند، حملات و عملیات این جنبش علیه آمریکا ادامه خواهد یافت.
🔖 عروسی قرمز! نیویورک تایمز هم اعتراف کرد... 🚨مهم‌ترین عامل انتقال اطلاعات در حمله به شعام، تلفن همراه محافظان سران بوده است. 🔹همچنین استفاده محافظان و اطرافیان از تلفن و شبکه‌های اجتماعی، به اسرائیل امکان داد تا ۱۳ دانشمند هسته‌ای و فرمانده ارشد را در عملیات «عروسی قرمز» شناسایی و ترور کند. ✏️ با این همه اعتراف، چطور هنوز مسئولی پیدا می‌شود که به جای عذرخواهی از رفع فیلتر حرف بزند؟
31.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ (س) 📹 روایت تکان‌دهنده‌‌ی شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید کرکی -فرمانده بزرگ حزب‌الله- از امداد حضرت فاطمه زهرا(س) به رزمندگان اسلام در اوج محنت در جنگ ۳۳ روزه 🔹 حاج قاسم: حضرت زهرا(س) فرمودند «درست می‌شود» و یک دستمال از داخل روپوشی که داشتند بیرون آوردند و تکان دادند و فرمودند «تمام شد». یک لحظه بعد یک هلی‌کوپتر اسرائیلی با موشک زده شد...
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠افول هژمونی آمریکا در برابر خیزش قدرتهای نوظهور جهانی همچون ایران به روایت کارشناسان شبکه دولتی انگلستان! 🔷تحلیلگران بی‌بی‌سی: چین، روسیه و ایران محوریت قوی جهانی را در برابر آمریکا تشکیل دادند؛ مشکل ترامپ و آمریکا عدم درک درست از تاریخ است! 🔷آمریکا دیگر قابل اعتماد برای کشورها نیست!
♨️ توییت قابل تأمل : «به نظر می‌رسد که ما و را به ، عمیق‌ترین و تاریک‌ترین کشور، باخته‌ایم. باشد که آینده‌ای طولانی و مرفه با هم داشته باشند!» رئیس جمهور دونالد جی. ترامپ
♨️ سه پیشنهاد دکتر ، نماینده پرتلاش و انقلابی مردم قم در مجلس شورای اسلامی ، به مناسبت فعال شدن اسنپ‌بک: 1⃣ در تقویم رسمی ما روز فعال شدن مکانیسم ماشه را به نام «روز عبرت» ثبت نمایند تا بلکه بهانه‌ای شود برای عبرت‌آموزی راجع به خوش‌خیالی در مذاکره با غربی‌ها 👌 2⃣ قصه پرغصه از ابتدا تا انتها در کتب درسی دانش‌آموزان ما گنجانده شود تا بلکه ان‌شاءالله فرزندان پدرانی که دچار خوش‌خیالی افراطی به غربی‌ها بودند به درد پدرانشان مبتلا نشوند👌 3⃣ هدایایی که از محل بیت‌المال به برجام‌سازان پرداخت شده توسط خود آنها عودت داده شود؛ به ویژه در راس همه انتظار می‌رود آقای ظریف ضمن عذرخواهی رسمی از ملت بزرگ ایران، بابت خسارتی که به مردم ما در اثر فعال شدن مکانیسم ماشه وارد می‌شود، یکصد سکه‌ طلایی که بابت برجام دریافت کرده را به بیت‌المال بازگرداند 👌 ‌🆔 https://eitaa.com/daiiani 🆔 https://virasty.com/dayyani
20.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ پیام ویدیویی جدید گردان‌های قسام در مورد اسرای صهیونیست گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی پیام جدیدی در مورد اسرای اسرائیلی در منتشر کرده است. 🔻اسرای اسرائیلی در این پیام تاکید کردند: «ما گمان می‌کردیم اسیر هستیم؛ اما حقیقت این است که اسیر دولت خود، ، بن‌گویر و اسموتریچ هستیم.» 💔 ‌🆔 https://eitaa.com/daiiani 🆔 https://virasty.com/dayyani