دَیّانُالدّیٖن
📥 پوسترهای ایران همدل برای انتشار و ترویج این پویش توسط مخاطبان و فعالان رسانهای
🔹 #امام_خامنهای : حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند، کمک کنند و فلسطین را به مسلمانها، به صاحبان اصلیاش برگردانند... و کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب آنان را یاری کنند. ۱۴۰۳/۰۷/۰۴ و ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
📲 نحوه مشارکت در چهارمین مرحله پویش «ایران همدل» برای کمک به مردم فلسطین و لبنان
هموطنان عزیز میتوانند با شمارهگیری #۱۴* و یا با واریز مبلغ کمک خود
به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۸۲۰۰۰۰۰۰۰۷
و شماره شبایIR۳۲۰۲۱۰۰۰۰۰۰۱۰۰۰۱۶۰۰۰۰۵۲۶
در این پویش ملّی، مشارکت کنند.
📎 https://khl.ink/f/57863
🏷 #فلسطین
#غزه
#رفح
#لبنان
#اسرائیل
#جنایت_جنگی
#حقوق_بشر
#جبهه_مقاومت
#نابودی_اسرائیل
28.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رستاخیز پس از نصرالله
🔻 تو نصراللهی، تو وعده خدایی ای شهید قدس! بهخدا قسم هرگز نخواهی مُرد..
🔰 #نماهنگ جالب یمنیها برای سید حسن با زیرنویس فارسی
#حزبالله_لبنان
#شهید #سید_حسن_نصرالله
#فلسطین
#لبنان
#اسرائیل
#وعده_صادق۲
#ایران_قدرتمند
#نابودی_اسرائیل
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پیجرهای حزبالله بواسطه یک شرکت ایرانی تهیه شد!
🔻مسعود اسداللهی، کارشناس منطقه در آنتن زنده #صداوسیما گفت:
حزب الله پیجرها را بواسطه یک شرکت ایرانی! از شرکت تایوانی خریداری کرد.
#پیجر ها از نظر حفاظتی بررسی نشد و در اختیار #حزب_الله_لبنان قرار گرفت.
#ترور
#نفوذ
🌐 یکسال پس از طوفان؛ فروپاشی انگارۀ شکستناپذیری
#تحلیل_کوتاه
#طوفان_الاقصی
🔹عملیات طوفانالاقصی بزرگترین شکست اطلاعاتی-نظامی رژیم از زمان تاسیس آن بوده و مهمترین پیامد آن بیش از هر جا در حوزه سیاسی و امنیتی قابل رهگیری است. برخی از مهمترین پیامدهای سیاسی و امنیتی طوفان الاقصی برای رژیم صهیونیستی را میتوان به شرح ذیل دانست:
1️⃣ شکست روایت تحریف شده رژیم نزد افکار عمومی غرب
🔸کلانروایت مظلومنمایانه و متمدن رژیم در یکسال گذشته فروپاشیده و بخش قابل توجهی از افکار عمومی غرب از میزان خونریزی رژیم در قبال غیرنظامیان فلسطینی شگفتزده شدهاند. نتایج آخرین نظرسنجی گالوپ درباره نگرش مثبت جوانان آمریکایی به فلسطین، فراگیر شدن ترند اینستاگرامی «All Eyes on Rafah» میان ۴۶ میلیون کاربر در سراسر دنیا، موضعگیری سازمانها و نهادهای بینالمللی علیه رژیم و فشار مضاعف بر دولتها برای قطع روابط با آن را میتوان نمود همین تغییر افکار عمومی دانست.
2️⃣ به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین
🔸در سایه عملیات طوفان الاقصی و وقایع پس از آن، بسیاری از کشورهای اروپایی پس از ۷۰ سال انکار واقعیت، به فکر به رسمیت شناختن فلسطین افتادند که از جمله آنها میتوان به اسپانیا، نروژ و ایرلند اشاره کرد. علاوه بر این، تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در خصوص ضرورت پایان اشغالگری رژیم با ۱۲۴ رای موافق را میتوان نمودی دیگر از این مسئله دانست.
3️⃣ توقف عادیسازی و روندهای خزنده تثبیت موقعیت رژیم
🔸در حالی که پیشتر روند عادیسازی روابط میان اعراب و رژیم -ازجمله عربستان- با به حاشیه راندن مسئله فلسطین در حال پیشرفت بود، طوفان الاقصی آن را از حاشیه به متن بازگرداند. بهاتکای این حرکت بود که بن سلمان، مذاکرات عادیسازی را برای مدت نامعلومی متوقف و هرگونه توافق احتمالی را مشروط به ایجاد یک کشور فلسطینی در کرانه باختری و غزه به پایتختی بیتالمقدس شرقی دانست.
🔸علاوه براین، در آمریکای لاتین نیز واکنش تندی نسبت به رژیم نشان داده شد. کشورهای کلمبیا، بولیوی و بلیز روابط سیاسی خود را به طور کامل قطع نموده و کشورهای دیگری مثل شیلی و هندوراس، سفرای خود را به نشانه اعتراض از اسرائیل فراخواندند.
4️⃣ اثبات حذفناپذیری مقاومت در غزه و منطقه
🔸علیرغم جنایات گسترده و ضربههایی نظیر ترور اسماعیل هنیه و شهید نصرالله، انفجار پیجرها و حمله به لبنان، رژیم دستاورد قانعکنندهای در حذف حماس از غزه و حزب الله از لبنان نداشته است. همچنین محبوبیت این گروهها نزد مردم افزایش یافته و حملات مقاومت نیز از همه جهات ادامه دارد.
5️⃣ اثبات ناتوانی رژیم در دفاع مستقل
🔸پیش از طوفانالاقصی، رژیم مدعی دسترسی به تسلیحات پیشرفته و توانایی دفاعی خودبنیاد بود. با این وجود، عملیاتهای وعده صادق ۱ و ۲ و ناگزیری آمریکا و سایر بازیگران غربی برای مشارکت در رهگیری موشکها و پهپادها، این محدودیت رژیم را به شکلی آشکار بازتاب داد.
6️⃣ قطبی شدگی افراطی و فقدان احساس امنیت
🔸نقش امنیت در تداوم حیات رژیم بسیار حیاتی است به طوری که بدون ایجاد آن عملا ساکنان سرزمینهای اشغالی امکان زندگی روزمره نخواهند داشت. بر اساس یک نظرسنجی ۶۱% شهرکنشینان صهیونیست احساس امنیت نمیکنند. ۸۶% آمادگی زندگی در شهرکهای اطراف نوار غزه پس از جنگ را ندارند.
🔸اعتماد ۴۱% نیز به ارتش آسیب دیده است. دست آخر، ۳۵% معتقدند که اسرائیل در جنگ با حماس شکست خورده است. فضای داخلی بر سر نحوه مدیریت جنگ و موضوع اسرا پر تنش و بهشدت قطبی شده است و بخشهایی از ساکنان فلسطین اشغالی، سرسختانه با حضور نتانیاهو در راس دولت مخالفند.
7⃣ هدفگیری مقرهای سری اطلاعاتی
🔸هدف قرارگرفتن مکرر مقرهای سری-اطلاعاتی رژیم پس از طوفان الاقصی از جمله دیگر دستاوردهای ۷ اکتبر بود. شکست و ناتوانی رژیم در تشخیص عملیات وعده صادق ۱، منجر به استعفای رئیس سازمان آمان (امنیت و اطلاعات ارتش صهیونیستی) گردید. حزب الله لبنان در عملیات اربعین خود مقر موساد و یگان ۸۲۰۰ ارتش رژیم را هدف قرار داد و پس از آن، در عملیات وعده صادق ۲ نیز علاوه بر پایگاههای نظامی، مقر موساد توسط ایران مورد حمله واقع شد.
✔️جمعبندی
🔸طوفان الاقصی علاوه بر متزلزل ساختن بنیانهای امنیت داخلی و ایجاد بیاعتمادی علیه دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی، منجر به از هم پاشیدن مهمترین پروژههای سیاسی و امنیتی این رژیم همچون عادیسازی روابط با اعراب و تثبیت کلان روایت تحریف شده از موضوع فلسطین گردیده است. از این منظر، فارغ از جنگ در چند جبهه مختلف، رژیم صهیونیستی را باید در میانه یک بحران جدی در سطوح درونی و بیرونی بر شمرد که با تداوم رفتار جنون آمیز کنونی، بیشتر و عمیقتر خواهد شد. رفتاری که هرچه بیشتر منجر به فروپاشیدن انگاره شکستناپذیری رژیم میشود.
🔴 سیاستمدار اسرائیلی:
توان ادامه جنگ را نداریم/ اگر دشمن نابود شده است پس چه کسی سربازان ما را میکشد؟؟
🔻 یاریو اوپنهایمر سیاستمدار اسرائیلی:
میگویند حزب الله کم آورده و برای آتش بس التماس میکند...
میگویند جنگ غزه(حماس) را به پایان رساندیم...
فقط یک سوال! دقیقا سربازان ما را در غزه و مرز لبنان چه کسی میکشد؟؟
➖ اوپنهایمر بعد از تمسخر دروغگویی دولت و ارتش صهیونیست میگوید "توانایی ادامه دادن به جنگ را نداریم"
🏷 #فلسطین
#غزه
#رفح
#لبنان
#اسرائیل
#جنایت_جنگی
#حقوق_بشر
#جبهه_مقاومت
#نابودی_اسرائیل
🔴 وقتی آماده جنگیدن باشی ...
🔻منابع غربی و حتی مخالفان جمهوری اسلامی گزارش می کنند دیشب در کابینه اسرائیل که قرار بود برای حمله به ایران تصمیم بگیرد، درگیری رخ داده و جمع بندی حاصل نشده است.
🔻ظاهرا این تنش میان گالانت (وزیر جنگ) و میری ریگیو (وزیر حمل و نقل) رخ داده و پس از آن گالانت جلسه را با ناراحتی ترک کرده است.
🔻در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ رژیم صهیونیستی نمی تواند پاسخ حمله موشکی اخیر ایران را ندهد اما با توجه به مواضع قاطع مسئولان جمهوری اسلامی و آمادگی نیروهای مسلح آن، در خصوص تبعات این حمله نگرانی جدی دارد.
2️⃣ ترس از وقوع جنگ تا چندی پیش در ایران ابراز می شد اما امروز اجماعی به وجود آمده که حتی به قیمت جنگ باید رژیم صهیونیستی بر جای خودش نشانده شود.
🔻این تغییر موضع باعث دگرگونی عمیق در محاسبات اسرائیل شده است زیرا آنان گمان می کردند ایران به هیچ قیمتی وارد جنگ نخواهد شد لکن اکنون می بینند که در اشتباه بوده اند.
3️⃣ آمادگی ایران برای جنگیدن و مواضع قاطعانه علنی و پیغام و پسغام های پشت پرده، اسرائیل را به این نتیجه رسانده که اگر به تاسیسات نفتی حمله کند، تنگه هرمز بسته می شود و اگر به تاسیسات هسته ای حمله کند، تهران از ان پی تی خارج خواهد شد.
🔻اگر نیز حملاتش متوجه مقرهای نظامی و اطلاعاتی شود ، ایران هزار موشک برای این دور از درگیری آماده کرده است و زیرساخت های صنعتی و انرژی اهداف جدید این کشور را تشکیل می دهند.
🔻پس فعلا در تردید جدی بسر می برد و احتمالا یا در گزینه نظامی تعدیل ایجاد کند و پاسخی ضعیف درنظربگیرد اما زهر خود را از طریق خرابکاری گسترده، عملیات های تروریستی و زدن شخصیت های مهم نظام و حمله سایبری بریزد یا این که واقعا آماده جنگ و دریافت موشک های ایران شود.
4️⃣ با توجه به عدم تمایل آمریکا به جنگ مستقیم با ایران و درگیر بودن اسرائیل در جبهه های مختلف، بعید است این رژیم ریسک حمله نظامی مستقیم و موثر را بپذیرد زیرا از واکنش (هزار موشکی ایران) هراس دارد اما ممکن است حمله ای نمادین را برای مصرف داخلی انجام دهد که البته مسئولان نظامی باید هرگونه تجاوز ولو ضعیف را با شدیدترین شکل پاسخ دهند زیرا نباید دیوار ذهنی تصور انجام حمله به ایران و عواقب سخت آن فرو بریزد.
5️⃣ اما احتمالا اسرائیل گزینه حمله سایبری، ترور شخصیت ها و خرابکاری در تاسیسات حیاتی ایران مانند پالایشگاه های نفت و گاز و تاسیسات عسلویه را به طور جدی تعقیب کند و برای این مهم در حال طرح ریزی باشد که باید مراقب آن بود.
6️⃣ فعلا آمادگی نظامی ایران و مواضع قاطع و هماهنگ مسئولان سیاسی و نظامی کار خود را کرده و دشمن ( که وعده میداد در صورت حمله ایران بلافاصله پاسخ نظامی می دهد) موقتا عقب نشسته است و این باید به عنوان یک الگوی رفتاری و ذهنی برای ایرانیان جا بیفتد که اگر تمایل به جلوگیری از جنگ وجود دارد ، به جای انفعال و نشان دادن ضعف باید خود را آماده جنگ و پاسخ های دردناک و چند مرحله بالاتر از حمله حریف نشان داد تا توازن وحشت و اعتبار تهدید محقق گردد.
#علیرضا_تقوینیا
دَیّانُالدّیٖن
#مهم
📢 صفحه ویژه پرداخت مستقیم پویش "ایران همدل۴" در KHAMENEI.IR راهاندازی شد.
🔹شما میتوانید برای شرکت در پویش ایران همدل۴، وارد صفحه شده و با وارد کردن مبلغ مورد نظر، مستقیما کمک خود به مردم مظلوم #لبنان و #فلسطین را انجام دهید.
💻 farsi.khamenei.ir/irane-hamdel
🏷 #فلسطین
#غزه
#رفح
#لبنان
#اسرائیل
#جنایت_جنگی
#حقوق_بشر
#جبهه_مقاومت
#نابودی_اسرائیل
دَیّانُالدّیٖن
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
«الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِینَ و العاقبة للمتّقین و الجنّة للموحّدین و النّار للملحدین و لا عدوان الّا علی الظّالمین و لا اله الّا اللَّهُ أَحْسَنُ الْخالِقِینَ و الصّلوة علی خیر خلقه محمّد و عترته الطّاهرین.
امّا بعد اوصیک یا شیخی و معتمدی و فقیهی ابا الحسن علی بن الحسین بن بابویه القمی- وفّقک اللَّه لمرضاته و جعل من صلبک اولادا صالحین برحمته- بتقوی اللَّهِ وَ إِقامِ الصَّلاةِ وَ إِیتاءِ الزَّکاةِ فانّه لا تقبل الصّلاة من مانع الزّکاة و اوصیک بمغفرة الذّنب و کظم الغیظ و صلة الرّحم و مواساة الاخوان و السّعی فی حوائجهم فی العسر و الیسر و الحلم و التّفقّه فی الدّین و التّثبّت فی الامر و التّعاهد للقرآن و حسن الخلق و الامر بالمعروف و النّهی عن المنکر، فانّ اللَّه عزّ و جلّ قال: لا خَیرَ فِی کثِیرٍ مِنْ نَجْواهُمْ إِلَّا مَنْ أَمَرَ بِصَدَقَةٍ أَوْ مَعْرُوفٍ أَوْ إِصْلاحٍ بَینَ النَّاسِ و اجتناب الفواحش کلّها و علیک بصلاة اللّیل فانّ النّبی صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم اوصی علیا علیه السّلام فقال: یا علی علیک بصلاة اللّیل علیک بصلاة اللّیل علیک بصلاة اللّیل و من استخفّ بصلاة اللّیل فلیس منّا، فاعمل بوصیتی و أمر شیعتی حتّی یعملوا علیه و علیک بالصّبر و انتظار الفرج فانّ النّبی صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم قال: افضل اعمال امّتی انتظار الفرج، و لا تزال شیعتنا فی حزن حتّی یظهر ولدی الّذی بشّر به النّبی صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم بملاء الارض قسط و عدلا کما ملئت ظلما و جورا. فاصبر یا شیخی یا ابا الحسن علی و أمر جمیع شیعتی بالصّبر فانّ الْأَرْضَ لِلَّهِ یورِثُها مَنْ یشاءُ مِنْ عِبادِهِ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ و السّلام علیک و علی جمیع شیعتنا و رحمة اللَّه و برکاته و صلّی اللَّه علی محمّد و آله»
🔻امام حسن عسکری علیه السّلام در این نامه، پس از حمد خدا و درود بر پیامبر و عترت طاهرینش می فرماید:
«ای فقیه مورد اعتماد من، علی بن الحسین بن بابویه القمی، خداوند تو را به کارهای مورد رضایتش توفیق دهد و از نسل تو، اولاد صالح بیافریند. تو را به رعایت تقوی و برپا داشتن نماز و ادای زکات وصیت می کنم، به رعایت تقوی و بر پا داشتن نماز و ادای زکات زیرا کسی که زکات نپردازد، نمازش قبول نخواهد شد. و نیز تو را سفارش می کنم به بخشایش گناه دیگران، و خویشتن داری به هنگام خشم و غضب، ارتباط با خویشاوندان، تعاون و همکاری با برادران دینی و کوشش در رفع نیازهای آنها در تنگدستی و گشاده دستی، بردباری و کسب آگاهی و معرفت در دین. در کارها ثابت قدم و با قرآن هم پیمان باش، اخلاق خود را نیکو گردان و دیگران را به کارهای شایسته امر کن و از پلیدی ها باز دار، زیرا خداوند فرموده است: «در بسیاری از سخنان آهسته و در گوشی آنها، هیچ خیری نیست مگر اینکه ضمن آن، به صدقه یا کار نیک و یا اصلاح بین مردم امر نمایند» [و بطور کلّی ] تو را سفارش می کنم به خودداری از تمام معاصی و گناهان.
نماز شب را ترک مکن، زیرا پیامبر اکرم صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم در وصیت خود به علی علیه السّلام، سه مرتبه فرمود: «بر نماز شب مواظبت نما. و [آگاه باش ] هر کس نسبت به نماز شب بی اعتنا باشد، از ما نیست» پس ای علی بن الحسین، تو خود به سفارشات من عمل کن و شیعیان مرا نیز دستور ده تا عمل کنند.
نیز تو را به صبر و پایداری و انتظار فرج توصیه می کنم، زیرا پیامبر اکرم صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم فرمود: «بهترین کارهای امت من، انتظار فرج است». شیعیان ما همواره در غم و اندوه به سر می برند تا فرزندم ظهور کند، همان کسی که پیامبر صلی اللَّه علیه و آله و سلّم بشارت آمدنش را داده است. او زمین را از عدل و داد پر می کند، همان گونه که از ظلم و ستم پر شده است.
پس بار دیگر ای علی بن بابویه، تو را به صبر و استقامت توصیه می کنم و تو نیز به همه شیعیان و پیروان مرا به صبر و استقامت فرمان بده. «به راستی زمین از آن خداست و آن را به هر کس از بندگانش که بخواهد به ارث می دهد و عاقبت از آن پرهیزگاران است».
سلام و رحمت و برکت حقّ بر تو و بر همه شیعیان ما، و درود خداوند بر محمّد صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم و آل او.»
📚معادن الحکمة فی مکاتیب الائمّة» تألیف علم الهدی محمد بن المحسن بن مرتضی الکاشانی، ج ۲، ص ۲۶۵،
– صفات الشیعة، ترجمه توحیدی، ص: ۸
–علامه بحرانی در« لؤلؤة البحرین»، ص ۳۸۴،
– محقّق خوانساری در« روضات الجنّات»، ج ۴، ص ۲۷۳،
– علامه مجلسی در« بحار الانوار»، ج ۵۰، ص ۳۱۷ و ۳۱۸،
– محدّث نوری در« مستدرک الوسائل»، ج ۳، ص ۵۲۷،
– قاضی نور اللَّه شوشتری در« مجالس المؤمنین»، ج ۱، ص ۴۵۳