هدایت شده از دانش دانشگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیات سوره تکویر به صورت نقاشی
چقدر زیبا و عالی
هو الحق
🌸 پرواز و سفر در سال 1403🌸
🌷🌹🌷🌹🌷
جهت سفر در سال نو آماده شویم
✈️ 🌿🌳🌿🌳🌿
بار اضافه و خاطرات ناخوشایند مخصوصا کینه، دشمنی و بدخواهی را
از سالهای قبل و برای همیشه
از خود دور کنیم. 🍺
🍇💐🍺💐🍺🦚
این مسافرت ۱۲ ماه طول می کشد 🦜🕊🦜🕊🦜🥀🌺🌻🌳🌻
و بخاطر همین کمربندهای تقوا و خودسازی خود را
خیلی محکم ببندیم. 🦚🕊🦚🌾🥀🏵
شما شاهد پرواز بر فراز شهرهای سلامتی
عشق، لذت، تعادل ، صلح و صفا خواهید بود.
از کمک به دیگران مخصوصا رسیدگی به
نزدیکان ( پدر، مادر و همه خویشان و ...)
فراموش نشود.
🌺💐🌺💐🌺💐
کاپیتان جهان که خدای بزرگ است
پیشنهاد می کند
که شـادی و لبخند بر لب ها و آرامش در دلها همیشه همراه شما باشد،
و با یاد او آرام باشید.😍☺️
🐳🐋🌹🌷🐬🐟
به امـید داشتن یک سفر و پرواز بسیار زیبـا 🌸🦚🌺
برای شما و همه ی عزیزانتان در این سفر و پرواز در سال 1403🍀⚘🌲⚘🌲🌴🥀⚘🌿🌱
🌸 سال نـو بر شما و همه دلبستگانتان مبارک باد.🎉🌸🌺🌹🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه سمنو درست کردن در ازبکستان
🏴 زیارتنامه #ام_المؤمنین حضرت خدیجه سلاماللهعلیها:
بِسْمِ ٱللّهِ ٱلرَّحْمنِ ٱلرَّحِیمِ
السَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاْعْداءَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَک بِما أَوْلاک اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْک وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.
سلام بر تو ای مادر مؤمنان، سلام بر تو ای همسر سرور فرستادگان، سلام بر تو ای مادر فاطمه زهرا سرور بانوان دو جهان، سلام بر تو ای نخست بانوی مؤمن، سلام بر تو ای آن که دارائیش را در راه پیروزی اسلام و یاری سرور انبیا هزینه کرد و دشمنان را از او دور ساخت، سلام بر تو ای آن که بر او جبرئیل درود فرستاد، و سلام خدای بزرگ را به او ابلاغ کرد، این فضل الهی گوارایت باد و سلام و رحمت و برکاتش بر تو باد.
#وفات_حضرت_خدیجه_سلاماللهعلیها را تسلیت عرض می کنم.
هدایت شده از دانش دانشگاه
🏴 خدیجَه دختر خُوَیلِد، مشهور به خدیجه کبری(س) و ام المؤمنین، نخستین همسر پیامبر اکرم(ص) و مادر حضرت زهرا(س). خدیجه(س) قبل از بعثت با حضرت محمد(ص) ازدواج کرد و اولین زنی است که به وی ایمان آورد.
خدیجه همه ثروت خود را در راه نشر اسلام به کار گرفت. پیامبر(ص) به احترام خدیجه، در طول حیات او همسری دیگر برنگزید و پس از درگذشت وی همواره از او با نیکی یاد میکرد.
◾️پیامبر از خدیجه دو پسر به نامهای قاسم و عبدالله و چهار دختر به نامهای زینب، رقیه، ام کلثوم و فاطمه (س) داشت. بنابراین همه فرزندان پیامبر اسلام(ص) به جز ابراهیم، از خدیجه(س) بودند.
◾️خدیجه(س) سه سال قبل از هجرت، در ۶۵ سالگی در مکه درگذشت. پیامبر او را در قبرستان معلاة به خاک سپرد.
سالروز وفات آن بانوی بزرگ تسلیت باد.
پرســـ❓ــش
⁉️ آیا ام المومنین
حضرت خدیجه س
قبل از ازدواج با پیامبر خدا ص، با فرد دیگری ازدواج کرده بودند؟
1⃣ حضرت خديجه كبري سلاماللهعليها، برترين همسر رسول خدا صلياللهعليهوآله يكي از چهار زن برتر بهشتي هستند.
دربارهی مقام آن حضرت همين بس كه خداوند به او سلام فرستاده و وعده صقصري بهشتي به ایشان داده است.
📚بحار الأنوار، ج 16، ص 7، باب5
2⃣ هر چند برخی از مورخین اعتقاد دارند که: حضرت خدیجه سلاماللهعلیها قبل از ازدواج با رسول اکرم صلواتاللهعلیه، ازدواج کرده بودند
ولی بسیاری از محققین شیعه معتقدند ایشان قبل از پیامبر ازدواجی نداشتهاند.
ابوالقاسم كوفي از علماي شيعه، در اين باره اینگونه استدلال میکند: «مورخان و محدثان شيعه و سنى بر اين مطلب اتفاق دارند كه بسیاری از بزرگان، اشراف، رؤسا و ... از حضرت خديجه خواستگارى كرد و ازدواج با ايشان را آرزو مىكرد؛ اما خديجه كبرى دست رد بر سينه همه آنها زد؛ ولى وقتى رسول خدا صلياللهعليهوآله با او ازدواج كرد، تمام زنان قريش از او فاصله گرفته و رفت و آمد با وى را ترك كردند و گفتند: تو پيشنهاد سران قريش را رد كردى و تن به همسرى كسى دادى كه فقير است و مال و ثروتى ندارد؟!
با اين حال چگونه اهل فهم میتوانند بپذيرند كه حضرت خديجه قبل از پیامبر با يك مرد اعرابى از قبيلهی بنىتميم ازدواج كرده باشد؛ اما خواستگارى بزرگان قريش را نپذيرفته باشد؟
آيا صاحبان فكر و انديشه نمىدانند كه اين مطلب از آشكارترين محالات و ناپسندترين گفتارهاست، وقتى براى اهل تحقيق اين مطلب ثابت شود، ثابت مىشود كه حضرت خديجه با كسى غير از رسول خدا صلىاللهعليهوآله ازدواج نكرده است.
📚الاستغاثة، ج1، ص70
♻️نتیجه اینکه
بسیاری از علماء و محققین شيعه نظیر:
ابوالقاسم كوفي، سيد مرتضي و شيخ طوسي، از علمای قدیم
و مرحوم سید جعفر مرتضی العاملی
نویسنده کتاب چند جلدی الصحیح من السیره
از علمای معاصر معتقدند: حضرت خديجه قبل از ازدواج با پیامبر خدا ، با فرد دیگری ازدواج نکرده بودند.
سالروز وفات ایشان در سال دهم بعثت در شِعب ابوطالب تسلیت باد.
بخشی از شخصیت ام المومنین خدیجه سلام الله علیها 👇
آیا ایشان چهل ساله بودند که با پیامبر ازدواج کردند ؟
حضرت خدیجه سلام الله علیها برترین، نیکو ترین و خوش اخلاق ترین همسر پیامبر بود، پیامبر اکرم سال دهم بعثت را به خاطر درگذشت ابوطالب و خدیجه عام الحزن( سال اندوه) نامگذاری کرد این نامگذاری بیانگر خدمات شایسته و فداکاری های بی مانند آن دو در راه دین و حمایت از پیامبر اکرم است بدیهی است علاقه و حزن نسبت به این یار فداکار ناشی از مصلحت شخصی و عواطف نبوده
زیرا رسول الله فقط برای خدا و در راه خدا دوست می داشت و بس نه بدان جهت که ایشان همسر او بوده است بلکه از این جهت از فقدان و فراق خدیجه اندوهگین است که در او ایمان قوی و استقامت و پایداری در دین و فداکاری و جانبازی در راه عقیده و خدا را احساس میکرد
رسول خدا هنگامی که حادثه در گذشته خدیجه و ابوطالب را عزای عمومی اعلام می کند در حقیقت به همین نکته اشاره دارد آنجا که فرمود دو مصیبت بر این امّت وارد شده من نمی دانم بر کدام یک بیشتر شیون کنم
✅ ازدواج مبارک با رسول خدا
ام المؤمنین خدیجه سلام الله علیها در چه سنی با پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم ازدواج نمودند و آیا قبلاً با کسی دیگر ازدواج کرده بودند؟
سن حضرت خدیجه سلام الله علیها را هنگام ازدواج با رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم 28 سال نوشته اند.
نسبت چهل ساله بودن ام المؤمنین سلام الله علیها در هنگام ازدواج با رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم و همچنین بیوه بودن ایشان یک تهمت ناروا است که با واقعیت زندگی ام المؤمنین سلام الله علیها فاصله بسیاری دارد و از لحاظ تاریخی نیز فاقد وجاهت و اعتبار کافی میباشد
اينكه معروف است
خديجه طاهره قبل از ازدواج با پيامبر (صلی الله علیه وآله) ۲ بار ازدواج كرده، صرفاً يك گزارش تاريخی است كه متضاد آن نيز گزارش شده و در چند كتاب تاريخی آمده: «ان النبي (صلی الله علیه وآله) تزوج بها و كانت عذرا» (پيامبر گرامي با خديجه ازدواج كرد در حاليكه خديجه دوشيزه و باكره بود) ولی مظلوميت مضاعف خديجه در طول تاريخ به دست بعضی سيره نويسان كم دقت و راويان اوليه مغرض رقم خورده است.
آنان دليل ازدواجهاي قبلی وی را وجود فرزندانی از آن ازدواجها مي دانند در حاليكه كودكان مورد اشاره ی مورخان فرزندان خواهر خديجه يا فرزندان شوهر خواهر خديجه از زن ديگر بودند كه علی الظاهر بعد از مرگ والدين آنها (يا هر دليل ديگری) و فقدان سرپرست، آن بانوی نمونه، فداكاری كرد، آنها را به نزد خود آورد و به همراه پيامبر گرامي (صلی الله علیه وآله) با تمام محبت از آنها نگهداری مي كرد و به همين دليل است كه خديجه، علاوه بر صفت طاهره، داراي لقبی ديگر يعنی «ام الايتام »، مادر يتيمان نيز هست.
و اين لقب در رابطه با مادری كردن وی در حق آن كودكان است.
وفات آن بانوی محترمه در دهم ماه مبارک رمضان در سال دهم بعثت
در مکه مکرمه تسلیت باد.
چند غلط مشهور
که بهتره به صورت صحیح بخوانیم و بنویسیم🌺
۱- گزارشات غلط است
چون حرف "گ" در زبان فارسی است و در زبان عربی نیست و از طرفی حرف "ات" برای جمع در زبان عربی است و در ادبیات زبان فارسی نیست
پس گزارشات ننویسیم و نگوییم
درست آن گزارش ها است.
۲- امورات غلط است
چون امور خودش جمع مکسر است
و در زبان عربی دوباره جمع بسته
نمی شود.
۳- گاها غلط است
چون حرف گ مخصوص فارشب است
و در زبان عربی نیست
از طرفی تنوین مخصوص زبان عربی است
و در یک کلمه درست نیست که هم اختصاصی زبان فارسی و هم اختصاصی زبان عربی را با هم بیاوریم.
15.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یوسف قم، عزیز تایلند
🔹 داستان زیبای آخوندی که به یوسف قم و عزیز تایلند معروف است!