🔴خانواده خود را از آتش دوزخ نجات دهید
📍يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ عَلَيْهَا مَلَائِكَةٌ غِلَاظٌ شِدَادٌ لَّا يَعْصُونَ اللَّهَ مَا أَمَرَهُمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ
(سوره تحریم آیه ۶)
📍ﺍﻱ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ! ﺧﻮﺩ ﻭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺗﺸﻲ ﻛﻪ ﻫﻴﺰم ﺁﻥ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎ ﻭ ﺳﻨﮓ ﻫﺎ ﺍﺳﺖ ، ﺣﻔﻆ ﻛﻨﻴﺪ . ﺑﺮ ﺁﻥ ﻓﺮﺷﺘﮕﺎﻧﻲ ﺧﺸﻦ ﻭ ﺳﺨﺖ ﮔﻴﺮ ﮔﻤﺎﺭﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﺍﺩﻩ ، ﺳﺮﭘﻴﭽﻲ ﻧﻤﻰ ﻛﻨﻨﺪ ، ﻭ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﺄﻣﻮﺭﻧﺪ ، ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ .✳✳✳
📍ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻯ ﺧﻮﻳﺸﺘﻦ ﺑﻪ ﺗﺮﻙ ﻣﻌﺎﺻﻰ ﻭ ﻋﺪم ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺷﻬﻮﺍﺕ ﺳﺮﻛﺶ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻯ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺑﻪ ﺗﻌﻠﻴﻢ ﻭ ﺗﺮﺑﻴﺖ ﻭ ﺍﻣﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭ ﻧﻬﻰ ﺍﺯ ﻣﻨﻜﺮ ﻭ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﻣﺤﻴﻄﻰ ﭘﺎﻙ ﻭ ﺧﺎﻟﻰ ﺍﺯ ﻫﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﺁﻟﻮﺩﮔﻰ، ﺩﺭ ﻓﻀﺎﻯ ﺧﺎﻧﻪ ﻭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
ﺍﻳﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﻯ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﻧﺨﺴﺘﻴﻦ ﺳﻨﮓ ﺑﻨﺎﻯ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ، ﻳﻌﻨﻰ ﺍﺯ ﻣﻘﺪﻣﺎﺕ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ، ﻭ ﺳﭙﺲ ﻧﺨﺴﺘﻴﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﺗﻮﻟﺪ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ، ﻭ ﺩﺭ ﺗﻤﺎم ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻯ ﺻﺤﻴﺢ ﻭ ﺑﺎ ﻧﻬﺎﻳﺖ ﺩﻗﺖ ﺗﻌﻘﻴﺐ ﺷﻮﺩ.
#کلام_وحی
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
📹 عادیسازی روابط در قاب سینما و تلویزیون؛ از عشق قبل از ازدواج تا محبوب پس از ازدواج
✍ قسمتِ اول
♨️زندگیِ انسانی مجموعهای از روابط است که مدیریت آنها از مهمترین مهارتهای زندگی برای کسب آرامش و سعادت محسوب میشود.
💑 روابط زن و مرد، جزء لاینفک زیست در جهان است که حریم و حدودِ آن را فرهنگها معین میکنند. کمتر تولیدِ رسانهای را میتوان یافت که این روابط در آن نباشد و نمایش این نوع روابط قطعا یکی از قطبهای فرهنگسازیست.
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دانشگاهمدافعانحریمولایت
📹 عادیسازی روابط در قاب سینما و تلویزیون؛ از عشق قبل از ازدواج تا محبوب پس از ازدواج ✍ قسمتِ اول
📽 به عنوان مثال، در فرهنگ هالیوود، روابطِ عمدتا رمانتیک و اروتیک! در متن داستان رخ میدهد و سیر تطوری داستانها به ویژه در فیلمهای اروپایی به تطهیر روابط همجنس سوق یافته است.
🎞 از منظر کلی، در فرهنگ رسانهای ایران، روابط متناسب با ″عرفِ منورالفکرها″ مدیریت میشود لذا فرهنگ غنی ″اسلامی_ایرانی″ در این حوزه جایگاهی ندارد، بلکه عمدتا با تحقیر احکام اسلامی تعریف جدیدی از حدود روابط القا میشود.
🔴 اما کدام نگرش از پردهدریها در حوزه ″ارتباط آزاد″ که از فیلمهای سینمایی آغاز شد و به شبکه نمایش خانگی رسید و اکنون پایش به سریالهای سیما باز شده است، سود میبرد؟؟ نمایش ارتباطاتی که فرهنگ جامعه ایرانی را دستخوش تغییرات کرده و عرف را به پذیرش ارتباطات واداشته؛ ارتباطاتی که قبل از ازدواج به عنوان عشق و پس از ازدواج با محبوبهای قبلی است‼
🔶صداوسیما که عمدتا مخاطبانِ متعهد دارد با نمایش ارتباط بدون حدود زن ومرد قبل از ازدواج و حتی ارتباطات با حریمِ عرفِ ناپایدار بعد از ازدواج، سببِ فرهنگسازی این ″ولنگاری″ و پذیرش آن از سوی خانوادههای سنتی شده است، موضوعی که عمدتا در واقعیت تبعاتش بیش از بوستانی است که در سیما به نمایش میگذارند.
❓در این میان ″مسئولیت″ بیتوجهی به فرهنگ اسلامی و آسیبهای اجتماعی از نمایش این ارتباطات در سیما بر عهدهی کیست؟
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
👇👇👇
❌ تحقیر و تخریب احکام در باب روابط
✍ قسمت دوم
💢 فرهنگسازیِ هنر در دوران پس از انقلاب در باب رابطهها، محدود به برداشتن حریمها نبوده بلکه به تخریب و تحقیر ناجوانمردانه احکامِ حاکمیت دینی و بیاعتبارسازی آن انجامیده است.
⛔️ نمایش تمسخرآمیزِ مردان هوسبازی که چندین زنِ صیغهای دارند و توجیه آنان که بهدلیل حمایت از این زنان وارد رابطه با آنها شدهاند؛ در سریال بیارزشِ «موچین» دسترنجِ کارگردان سریال شهید شهریاری است. علاوه بر طنزها، فیلمهای اجتماعی نیز این احکام را با درام کردن قصه، مساوی با هوسرانی، تضییع حقوق زنان و زدایندهی عواطف خانوادگی معرفی میکنند. این تولیدات درواقع درجهت تخریب حکمی گام برمیدارند که علت تشریع آن مباحث دیگری است.
⛔️در حالیکه همین قطبِ به اصطلاح فرهنگساز، راهکارِ برآمده از فرهنگ بیگانه، یعنی ″دوستیها و روابط آزاد″ را پیشنهاد میدهند و با نمایش عشق رمانتیک یا طبیعی بودن این نیاز، سعی در کاهش حساسیت عرفی در مقابل این ″روابط حرام″ دارند. در این نوع از نمایش، نه تنها این روابط تحقیر نمیشود، بلکه آن را به عنوان تنها راهکار در عرصه روابط معرفی میکنند و تبعات مربوط به این روابط را به ″شخصیتِ افرادِ درگیر″ گره میزند، نه به ″ذاتِ آلوده این روابط!″ دقیقا برعکس کاری که در رابطه با احکام شرعی میکنند!!
🔔 اما در این اوضاع ولنگار هجمه به مبانی دینی و فرهنگی، نیاز است مسئولین زیربط بجای مجوز دادنهای کنونی، یک ″دوره آموزشی″ برای نویسندگان بگذارند و گرههای کور ذهنیشان را حل کنند‼️
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دانشگاهمدافعانحریمولایت
❌ تحقیر و تخریب احکام در باب روابط ✍ قسمت دوم 💢 فرهنگسازیِ هنر در دوران پس از انقلاب در باب رابطه
❌ لیبرالیسمِ روابط در فیلمها و سریالها
✍ قسمت سوم
✅ به واسطه علل اجتماعی، روانشناختی و... بین نیازهای عاطفی_جنسی با برآوردهساختن آن از راه ازدواج فاصله ایجاد شده است.
⚠️اکثرِ فرهنگسازانِ رسانه با ″عادیسازی″ روابط عشقیِ بدون تعهدِ شرعی و جداسازی آن از فضای تعبدی، نوعی ″لیبرالیسم اجتماعی″ را ترویج و با توجیه پذیرش عرف و واقعیت اجتماعی، این نوع نمایش را توجیه میکنند.
این در حالی است که شریعت نه تنها این روابط را تایید نکرده بلکه برای آن چارچوب تعیین نموده است.
🔶 با نگاهی مجموعهای به احکام دین در حوزه روابط دختر و پسر، راهکارهایی چون کنترل شهوت ازطریق کنترل چشم و مشغول کردن ذهن و جسم با فعالیتهای مختلف، زمینهسازیِ ازدواج توسط حاکمیت و خانواده و در نهایت در صورت عدم موفقیت در روشهای پیشگفته، ″صیغه″ مطرح میشود.
♨️ فیلمسازان معدودی این احکام را مدنظر قرار میدهند؛ که البته مورد هجمههای فراوانی قرار میگیرند. مانند سکانس معروف صیغه در سریال «آقازاده».
⛔️چگونه است که اکثر اصحاب رسانه با ″نمایش احکام″، سینه چاک میدهند و وااسفاگویان و با پیروی از ″جریانات معلومالحال داخلی و خارجی″ به آن میتازند، درحالیکه در مورد نمایش ″روابط حرام″ در فیلمها و سریالها سکوت اختیار میکنند؟
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🏡 خـونـه ای که
داخلش زندگی♡ جریان نداشته باشه،
متروکه🍂 است!
کتاب کاری میکنه
که خونه ی ذهنت رو زنده و پرهیجان نگهداری!...🌊📘
#من_و_کتاب
#کتابخوانی
@daneshgahevelyat
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد