فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وزارت_تجارت_داخلی
کاری از کانال جدال احسن با سخنرانی روشنگر دکتر حسن عباسی
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
ازمنظر قرآن کریم، ا نسان به زمین نیامده که در زمین بماند؛ بلکه آمده تا مسیر حرکت به سوی خدا را طی کند و به مقام شایسته خویشکه همان مقام خلیفه اللّهی است برسد؛ یعنی مظهر صفات خدا گردد. بی گمان شادا بی، نشاط و پو یایی انسان در طول زندگی فردی و اجتماعی، مرهون نعمت ام یدواری اش به آینده است . و آنگاه که دورنما ی آینده از زلال در یافت های وح یانی و سخنان معصومان نشأت گرفته باشد، همواره انسان در مس یر تکامل و تعامل معقول قدم خواهد گذاشت و از هم ین رو ی اقتداری مؤمنانه را در دوران انتظار تجربه خواهد کرد . تجربه ای که برا ی او امنیت در سایه صلح جهانی و توسعه درسایه عدالت خواهی و در یک کلمه اقتدار در سایه ایمان را به دنبال خواهد داشت. انتظار فرج را انتظار قدرت اسلام می داند . چنین انتظاری است که بالاترین عبادت ها است . چرا که به انسان حرارت و شوق، تحرک و جوشش، مسوولیت و تعهد، عشق و امید و عزت و سرافرازی می دهد. انتظار در درجه نخست ویژه حیات و زندگى است . ماهیت زندگى انسان با انتظار و امید به آینده عجین شده است به گونه اى که بدون انتظار ، زندگى مفهومى ندارد و شور و نشاط لازم براى تداوم آن در کار نیست
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇👇👇
حیات حاضر و کنونى ظرف پویایى ، تلاش و حرکت به سوى فردا و فرداهاست ، و این چنین پویایى و حرکتى بدون عنصر (( انتظار )) ممکن نیست ؛ زیرا احتمال معقول بقا و پایدارى و امید به تداوم حیات است که به زندگى کنونى معنا و مفهوم مى بخشد ، و پویایى و نیروى لازم براى ادامه آن را تا مین مى کند. از این رو است که ماهیت زندگى با انتظار پیوستگى ناگسستنى دارد. هر انسان زنده اى که در انتظارهاى خویش ، به تداوم حیات مى اندیشد و بقاى خویش را انتظار دارد ، تمام حرکت و سکون خود را در راستاى این انتظار و در جهت متناسب با تداوم حیات قرار مى دهد .و لذا در روایات اسلا مى مى بینیم که انتظار فرج از افضل اعمال امت پیامبر شمرده شده است. مسأله صبر و انتظار براى ظهور و انقلاب جهانى حضرت مهدى عجل الله تعالى فرجه الشر یف از جمله مسائلى است که دشمنان و مخالفان آن، گاه در صدد تحریف آن برمى آیند و آن را به عکسِ مفهوم حقیقى نشان مى دهند. انسان امروز ب یش از آن که نیازمند تسخیر عالم هستی باشد، نیازمند داشتن ا یده ای سترگ برا ی آینده ای روشن و الهی است . ایده ای که توان مبارزه با دشمنان دورن و بیرون را به انسان بدهد. دراین مقاله ضمن بررسی مفهوم انتظار، ضرورت انتظار ، علامت ظهور قائم (عج) و مفهوم انتظار از منظر مقام معظم رهبری، آیه الله خامنه ای به ارایه سند آیات وحدیث درمورد مهدویت و انتظارفرج درسیره قرآن وائمه اطهار(ع) پرداخته شده است.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇👇👇
انتقال فرهنگ مهدويت به نسل نو و کساني که آشنايي کمتري با امام عصر، حضرت مهدي (عجّل الله تعالي فرجه الشريف) دارند، کار بسيار سخت و در عين حال، باظرافتي است و کمترين کجسليقگي در آن، باعث وازدگي از اين فرهنگ خواهد شد. زيرا فرهنگ مهدويت، فرهنگ ارزشها و همان فرهنگ دين است و همانطور که انتقال ارزشهاي ديني بدون ظرافتهاي خاصّ خود، ممکن نيست، انتقال فرهنگ مهدويت به نسل نو و تربيت آنها به عنوان نومنتظرانِ ظهور حضرت (عليه السلام) نيز، بدون شيوه هاي خاصّ خود ممکن نخواهد بود.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇👇👇
بحث در اين موضوع را با اين سؤال آغاز ميکنيم که فرهنگ مهدويت و انتظار چيست؟ و اهدافي که ما با انتقال فرهنگ مهدويت به نسل نو به دنبال تأمين آنها هستيم، کدامند؟ فرهنگ مهدويت قبل از اينکه به نجات و رستگاري بشر در آينده مربوط باشد، به زمان حال و الآن جامعۀ شيعه مربوط است. بدون شک، شيعه بودنِ يک فرد در زمانِ ما، در گرو اعتقاد و التزام به امامت امام زمان (عليه السلام) است زيرا در آموزه هاي شيعي آمده است که در هر عصري، امامي از طرف خداوند براي مردم تعيين شده و ايمان و اسلام فرد، جز به شناخت او و اقرار و التزام به امامتش، پذيرفته نخواهد بود. و بدون اين امر، رهايي از پيآمدهاي مرگ، به سان مرگ در دوران جاهليت، ممکن نيست. پس بايد به فرزندانمان بياموزيم «مهدي» کيست؟ و چه نقشي در زندگي ما دارد؟ فرزندانمان بايد بدانند مهدي (عليه السلام) امامي است که خداوند براي بشريت تعيين کرده و سعادت اخروي آنها در گرو اعتقاد و التزام به امامت اوست.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇👇👇
بنابراين اولين هدفي که ما در انتقال فرهنگ مهدويت به دنبال تأمين آن هستيم، سعادتمند شدن فرزندانمان در آخرت است. زيرا سعادت اخروي نسل نو، با اعتقاد به امامت امامي که الآن در غيبت بوده و دسترسي به او براي ما ممکن نيست، گره خورده است.
👇👇👇👇👇
دومين هدفي که ما به دنبال تأمين آن هستيم، تربيت زمينهسازان ظهور است. بدون ترديد ظهور امام زمان (عجّل الله تعالي فرجه الشريف) مرهون زمينه سازي و آمادگي عمومي مردم جهت پذيرش امر ظهور است. مردمِ معقتد به امام زمان (عليه السلام)، بايد زمينه را براي ظهور آن حضرت فراهم کنند و اين امر، به شناساندن وضعيت مطلوب و ايده آل، به جهانيان ممکن خواهد بود. زيرا اگر جامعۀ بشري وضعيت مطلوب و حيات برتري را که در جامعۀ مهدوي به مردم وعده داده شده است، بشناسند، زودتر از مکاتب ديگر مأيوس شده و مشتاق تحقّق جامعۀ آرماني مهدوي ميشوند بنابراين يکي ديگر از اهداف انتقال فرهنگ انتظار به نسل نو، در واقع آشنا کردن آنها با وضعيت ايده آل جامعۀ بشري، به منظور شناخت جايگاه وضعيت موجود، و سپس شناساندن وضعيت ايده آل به جامعۀ جهاني توسط آنهاست.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇👇👇
نسل نو بايد وضعيت ايده آلي را که در جامعۀ مهدوي تحقّق خواهد يافت، بشناسد، تا بتواند جايگاه و وضعيت موجود را مورد نقد و بررسي قرار دهد. زيرا کسي که وضعيت ايده آل را نشناسد، کاستيهاي وضعيت موجود را نيز نخواهد شناخت و در اين صورت، چه بسا ممکن است مانند آن باصطلاح انديشمند امريکايي، وضعيت موجود را بهترين وضعيتي بداند که براي بشريت دستيافتني است لذا يکي از اصليترين اهداف انتقال فرهنگ مهدويت به نسل نو، شناساندن کاستيهاي وضعيت موجود به آنها و جلوگيري از رضايت به حال کنوني جامعه است.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇👇👇
نسل نو بعد از شناخت کاستيهاي وضعيت موجود، تلاش ميکند تا وضعيت ايده آل بشري را براي جهانيان تبيين نمايد و تبيين وضعيت ايده آل براي جهانيان باعث پيدايش شوق و رغبت در آنها نسبت به تحقّق چنين وضعيت خواهد شد و پيدايش اين اشتياق جهاني، يکي از مقدّمات ظهور صاحب الزّمان، مهدي موعود (عجّل الله تعالي فرجه الشريف) است. در غير اين صورت امام مهدي (عليه السلام) ميبايست بيشتر از نيمي از مردم جهان را سرکوب نمايد. و چنين امري با هدف ظهور آن حضرت همخواني ندارد.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇👇👇
هدف ديگري که در انتقال فرهنگ مهدويت به نسل نو دنبال ميشود، همسانسازي شخصيت آنها با ايده آلهاي جامعۀ آرمانيست. نسل نو با شناخت شاخصهاي انسان عصر مهدوي، تلاش ميکند خود را با اين شاخصها هماهنگ و با انسانهاي عصر ظهور همگون نمايد و اين، همان چيزي است که امروزه از آن به عنوان تربيت مدير و نيروي انساني ياد ميشود. بدون شک ياران حضرت مهدي (عليه السلام) و مديران حکومت آن حضرت، از بين همين منتظران ظهور خواهند بود، بنابراين لازم است نسل نو، هماهنگ با شاخصهاي انسان عصر مهدوي تربيت شود زيرا در غير اين صورت هرگز ظهوري رُخ نخواهد داد.
با توجّه به مطالب گذشته، پُر واضح است که يکي از ضروريترين نيازهاي نسل نو، آشنا کردن آنها با فرهنگ مهدويت و انتظار است. و يکي از اساسيترين پيشنيازهاي تأمين اين هدف، بسترسازي است. همانطور که گياه در بستر مناسب، جوانه زده و رشد ميکند و پرورش آن، بدون فراهم نمودن آب و خاک و هواي مناسب ممکن نيست، پرورش نسل نو و تبديل آنها به نومنتظران ظهور امام مهدي (عجّل الله تعالي فرجه الشريف) نيز بدون بذرپاشي در بستر مناسب و فضاي سالم، ممکن نخواهد بود.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇👇👇
بذر انديشۀ مهدويت و فرهنگ انتظار، براي جوانه زدن در وجود آدمي، نيازمند بستر و فضايي مناسب است تا رشد و نموّ نموده و در وجود آدمي ريشه دوانده و به درخت پُرميوۀ انتظارِ پويا تبديل شود. بنابراين نخستين کاري که در انتقال فرهنگ مهدويت بايد انجام شود، فضاسازي است.
در غير اين صورت امر تربيت با موفقيّت کمتري همراه خواهد بود. مسلماً در امر تربيت، نميتوان براي يکايک افراد جامعه پروندۀ تربيتي تشکيل داد و بر فرض امکان چنين امري، تربيت آنها بدون فضاي مناسب تربيتي ممکن نخواهد بود. بنابراين بايد فضايي که مناسب تربيت مهدوي است، ايجاد کنيم زيرا قرار گرفتن در فضايي خاص، باعث ميشود تا افراد مطابق آن فضا حرکت کنند و اگر فضاي تربيتي ما، فضاي تربيت مهدوي نباشد، شناساندن فرهنگ انتظار به افراد در اين فضا مانند شنا کردن در خلاف جريان آب است و اما اينکه چگونه ميتوان فضا را فضاي تربيت مهدوي نمود، خود سؤال مهمي است، که پاسخ دادن به آن چندان آسان نيست.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇👇👇
فضاسازي تربيتي چند مرحله دارد. نخست بايد در منزل فضاي تربيت مهدوي حاکم باشد يعني فرزندانمان بايد پايبندي به ارزشهاي انتظار را در خانه لمس کنند در غير اين صورت، ارزشهاي انتظار به درستي به او منتقل نخواهد شد. همانطور که فرهنگ مسواک زدن هنگام خواب بدون پايبندي والدين به اين امر، به درستي به بچه منتقل نميشود، فرهنگ انتظار نيز در وجود کودک بدون پايبندي والدين به لوازم اين فرهنگ، شکوفا نخواهد شد.
مرحلۀ دوم، مرحلۀ فضاهاي آموزشي و در نگاه کلانتر، فضاي جامعه است. فضاهاي آموزشي اعم از مراکز نگهداري کودکان و دبستانها و مدارس راهنمايي و دبيرستانها و حتّي دانشگاه ها بايد عطر و بوي فرهنگ مهدويت داشته باشند تا هر کسي که در اين فضاها قرار ميگيرد، معطّر به اين عطر گردد. و اگر فضاهاي آموزشي ما با فضاي منزل هماهنگ نباشد، اثرات مثبت فضاي منزل را نيز از بين خواهد برد. و مهمترين مسئلهاي که در اين مرحله قابل دقّت و تأمّل است، مسئلۀ لزوم هماهنگي نظام آموزشي با نظام ارزشي است. متون آموزشي مراکز علمي، بايد با فرهنگ مهدويت همخواني داشته باشد. در غير اين صورت تربيت همسو با فرهنگ مهدويت، بسيار سخت و بلکه غيرممکن خواهد بود
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇👇👇
مرحلۀ سوم، فضاي جامعه است. جامعهاي که در انتظار حکومت مهدي (عليه السلام) است با جوامع ديگر تفاوت بسياري دارد. در اين جامعه ارزشهاي انتظار و ويژگيهاي عصر ظهور به فراواني يافت ميشود. حال اگر فضاي حاکم بر جامعه، فضاي فرهنگ انتظار نباشد، تربيت نسل نو و آشنا کردن آنها با فرهنگ انتظار در اين فضا، بسيار مشکل خواهد بود.
مسئلۀ ديگري که در انتقال فرهنگ انتظار حائز اهميت است، مسئلۀ توجّه به مخاطب است. مسلماً مخاطبان گفتمان مهدويت و فرهنگ انتظار به گروههاي مختلف سني و علمي تقسيم ميشوند.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇👇👇
نخست کودکان هستند. که انتقال فرهنگ مهدويت و انتظار به آنها، تنها به روش عملي ممکن است. زيرا نميتوان براي تفهيم فرهنگ مهدويت به کودک، از استدلال کمک گرفت بنابراين براي آشنا کردن کودکان با فرهنگ انتظار کافيست فضاي منزل و مدرسه، به فضاي انتظار و ارزشهاي آن تبديل شود.
مسئلۀ ديگري که در انتقال فرهنگ مهدويت به کودکان اهميت دارد، گره زدن اين فرهنگ با علايق کودکانه است. مثلاً کودکان به عيدي گرفتن و قصّه، علاقه زيادي دارند. در انتقال فرهنگ مهدويت ميتوان از همين علاقۀ کودک استفاده کرده و اين فرهنگ را در قالب قصّه هاي جذّاب کودکانه به او منتقل نمود و يا ميتوان به مناسبتهاي مختلفي مثل روز نيمۀ شعبان يا روز به امامت رسيدن امام مهدي (عليه السلام)، به کودکان عيدي و هديه داد و البته عيدي و هديهاي که در اين روز به کودک داده ميشود، بايد حداقل با هدايايي که کودک به مناسبتهاي ديگر دريافت ميکند، همسنگ و همشأن باشد. و به عبارت ديگر بايد کاري کرد که کودک به انتظار آمدن اين روزها لحظهشماري کند
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇👇👇
گروه دوم، گروه نوجوانان و جوانان هستند که ميتوان با تهيۀ درسنامه هاي مهدويت که متناسب با اين سن و سال است و همچنين رمانهاي جذّاب با اقتباس از فرهنگ مهدويت، و فيلم و مانند اين امور، آنها را با فرهنگ مهدويت آشنا کرد. و عمدهترين چالش، در انتقال فرهنگ انتظار به اين گروه، ايجاد نياز در آنهاست. ما بايد در برخورد با اين گروه سني، پرسشهايي را که تنها گفتمان مهدويت جوابگوي آنهاست، در ذهن آنها ايجاد کنيم و سپس از آنها بخواهيم جواب آنها را پيدا کنند و خود ما نيز در رسيدن به پاسخهاي درست، آنها را ياري کنيم.
گروه سوم، فرهيختگان جامعه هستند. اين گروه به دليل مطالعات که دربارۀ آخرالزّمان و آيندۀ بشريت دارند، با چالش هايي در زمينۀ مهدويت مواجه هستند. در انتقال فرهنگ مهدويت به اين گروه، کافيست اين چالشها را برطرف کنيم و اين مهم با نوشتن کتابها و مقالات علمي و مدّ نظر قراردادن سؤالها و شبهات جديدي که در عرصۀ مهدويت و آخرالزّمان مطرح شده، حاصل ميشود.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
🔻امام خامنهای: ترانه مرگ بر آمریکای شما(حامد زمانی)، مرگ بر آمریکای سال 92 بود؛ شنیدم که به این کار زیاد حمله کردند، بگذار حمله بکنند که اگر حمله نمیکردند باید عزا میگرفتید؛ شما هم دلسرد نشوید و یکی دیگر هم بسازید.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آیا بهتر نیست بجای دعا برای امام زمان(علیه السلام) به وظایفمان عمل کنیم؟
✍پاسخ:
✅این سوال ناشي از اين مطلب است كه به تأثير دعا و اثرات و بركات دعا توجهي نداریم،درست است امام زمان(علیه السلام) از ما عمل كردن به وظايف را مي خواهند،ولي با توجه به آثار و بركات دعا،به اين نتيجه خواهيم رسيد كه اگر دعاي ما حقيقي باشد و از صميم قلب براي آمدن يوسف زهرا(سلام الله عليهما) دعا كنيم،اين دعا خود عاملي خواهد بود براي عمل كردن به وظايف.
چرا كه :
1. دعا نشانگر علاقه و محبت مسلمانان به امام زمان(علیه السلام) است. اگر چه دوستى تمام ائمه معصومين (عليهم السلام)بخشى از ايمان و شرط قبولى اعمال است، در عين حال دعا كردن در حق امام زمان(علیه السلام) موجب ازدياد محبت آن حضرت در دل و در نتيجه موجب تقويت ايمان مى گردد و تقويت ايمان هم در عمل به وظايف ظهور مي يابد.
2. دعا اظهار تجديد عهد و پيمان با آن حضرت است و محتواى پيمان با آن حضرت را دين دارى، شريعت محورى و تصميم قلبى بر اطاعت امر امام (عليه السلام) و يارى رساندن او با نثار جان و مال تشكيل مى دهد.
تجديد بيعت با امام عصر(عليهالسلام )كارى است كه بعد از هر یک از نمازهاى پنجگانه يا در هر روز و يا در هر جمعه انجام آن مستحب است. هر روز بعد از نماز صبح، دعاهايىكه مربوط به وجود مبارك امام عصر(عج) است، خوانده شود، بسيار مفيد و مؤثر خواهد بود.
دعاى شريف «اللهم بلغ مولاى صاحب الزمان صلوات الله عليه عن جميع المؤمنين...» و نيز «دعاى عهد» شاهدى براى اين سخن است.
3. دعا سبب زنده نگه داشتن ياد امام غايب در دل منتظران مى گردد. ياد امام زمان(علیه السلام) توجه به ارزش هاى دين و اصول اخلاقى را در دلها زنده مى كند و غفلت از ياد امام، يكى از دلايل عمده پژمردگى و سستى ارزش هاى الهى و انسانى در جوامع اسلامى است.
آري كسى كه سلامتى امام زمانش برايش مهم است و براي ظهورش دعا مي كند، مسلماً آزردن آن حضرت برايش سخت است؛ در نتيجه دعا براى سلامتى و فرج آن حضرت، انسان را به انجام كارهايى وا مى دارد كه موجب خشنودى آن حضرت و در نتيجه سبب رسيدن به مقام رضوان الهى مى گردد.
بنابراين دعا براي سلامتي و تعجيل در فرج آقا امام زمان(علیه السلام) نه تنها بی فایده نمي باشد،بلكه عاملي خواهد بود براي عمل كردن به آنچه مورد رضايت آنحضرت بوده و سبب خوشحالي قلب عزيز دل زهرا مي باشد.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آيا به آدماي مومن هم الهام شيطاني ميشه؟
✍️پاسخ:
✅الهام شيطاني که به آن وسوسه گفته مي شود از سوي شيطان براي انسان هايي که راه را براي وسوسه شيطان باز گذاشته باشند صورت مي گيرد و تا وقتي که انسان به هواي نفس خود غالب نشده باشد و مبادي ورودي اين وسوسه را نبسته باشد اين وسوسه براي او رخ خواهد داد وتا وقتي که انسان به مقام مخلَصين نرسيده باشد در معرض وسوسه هاي شيطاني قرار دارد
«فبعزتک لاغوينهم اجمعين الا عبادک منهم المخلصين»
يعني: «قسم به عزت تو که همه فرزندان آدم را گمراه خواهم نمود مگربندگان مخلص تو را» .
پس هر وقت که آدمي ميل به مقتضاي شهوتي يا غضبي نمود شيطان فرصت مي کند و لشکر او داخل خانه دل مي شوند و انواع آثار خود را که وساوس و افکار رديه باشد در آنجا به ظهورمي رسانند.
از اين جهت است که حضرت رسول - صلي الله عليه و آله - فرمودند که:
«شيطان جاري مجراي خون است در بدن آدمي، و از جميع راهها داخل مي شود» .
پس راه الهام شيطاني و يا وسوسه شيطاني پيروي از هواي نفس و راه دادن آن به خانه قلب است
إِنَّمَا سُلْطَانُهُ عَلَى الَّذِينَ يَتَوَلَّوْنَهُ وَالَّذِينَ هُم بِهِ مُشْرِکُونَ? (النّحل/100).
اين پيروي از هواي نفس و شيطان تا جايي ادامه پيدا مي کند که شيطان کار هاي خود را به پيروانش القاء مي کند و آنها به عنوان خدمه شيطان آن کار ها را انجام مي دهند:
وَإِنَّ الشَّيَاطِينَ لَيُوحُونَ إِلَى? أَوْلِيَائِهِمْ لِيُجَادِلُوكُمْ
پس هيچ کس تا به مقام مخلَصين نرسيده باشد از مکر و وسوسه شيطان در امان نيست و با تقوي و خدا ترسي و حرکت در مسير معصومين بايد از وسوسه هاي شيطاني خود را در امان بدارد.
ملاک اين که خطوراتي که به قلب انسان وارد مي شود رحماني است و يا شيطاني ، شرع و رفتار معصومين است. انسان بايد در هر مقامي که هست خود را با معصوم بسنجد و چيزي که به قلبش خطور مي کند ببيند شرعي است و يا غير شرعي ، اگر شرعي بود اين الهام الهي است و الا خطورات شيطاني است.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
تمام حقیقت درباره بودجه ۹۸
قطعا در روز های اخیر با مطالبی از لایحه بودجه روبرو شده اید که با ارائه آماری از میزان بودجه برخی نهادهای دینی و فرهنگی آنرا بیشتر از آمار بودجه نهادهای خدماتی و صنعتی و بهداشتی و عمرانی نشان میدهند ( چه از سوی رسانه های بیگانه چه رسانه های داخلی اصلاح طلب و همسو با دولت)
انچه در این آمار دروغ برای شبهه افکنی و انحراف افکار عمومی آورده شده تنها بخش کوچکی از کل بودجه میباشد بهتر است بگوییم بخش اندکی از
یک درصد از کل بودجه!
واقعیت میزان بودجه هر بخش را در نمودار بالا ببینید...
اگر شما تحت تاثیر اینگونه اخبار با خود گفتید آری تمام بودجه مملکت خرج مباحث فرهنگی از جمله مذهب میشود شک نداشته باشید که
کاملا یک مستعمره رسانه ای هستید
و رسانه ها با انحراف فکر شما از
بودجه های کلان که تمامی اختلاس ها و فسادها وحقوق های نجومی و... از آن طریق صورت میپذیرد
سعی در فرار از پاسخگویی و گمراهی جامعه از مطالبه گری واقعی دارند
"سعید درخشان"
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
سلام
صبح روز شنبه شما بخیر
السلام علیک یا رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم
یا رب العالمین
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
چند نکته که اشتیاق شما را برای نماز شب بیشتر میکند:
احساس اینكه خداوند، تو را برای نماز شب فرا می خواند.
🌴 احساس اینكه شیطان برای منع تو از نماز شب تلاش می كند.
🌴 ثواب عظیمی را که خداوند برای اهل نماز شب در نظر گرفته است از مقیاس فرشتگان بالاست.
🌴دانستن اینكه نماز شب سبب رحمت خداوند بر انسان می شود.
🌴 دانستن میزان حسرت و گریه بزرگان به خاطر فوت نماز شب.
🌴دانستن اینكه نماز شب، سبب آمرزیده شدن گناهان می شود.
🌴دانستن اینكه مداومت بر نماز شب سبب ترک گناهان می شود.
🌴دانستن اینكه نماز شب، سبب استجابت دعا می شود.
🌴فهمیدن اینكه نماز شب، سبب شادابی و درخشانی چهره می شود.
🌴دانستن اینكه نماز شب، صاحبش را در روز قیامت شفاعت می كند.
🌴 دانستن اینكه نماز شب، سبب از بین رفتن امراض بدن می شود
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
⛔️ #سقوط_انسانیت
🔍در ادامه پست گذشته به بررسی دیگر #تبعاتسکولاریسم میپردازیم.
3⃣ عدم توانایی شناخت نیازهای حقیقی از کاذب انسان:
🔻 یکی از تبعات حقیقی سکولاریسم و خرد جمعی عدم تشخیص نیازهای حقیقی انسان و جایگزینی #نیازهایکاذب به جای آن است. مثلاً در مساله #همجنسگرایی که حالتی مشمئز کننده برای انسان سالم دارد و حتی حیوانات نیز تن به این امر نمیدهند در غرب تبدیل به یک نیاز شده است و در تمامی مراکز فرهنگی اعم از هنر و اقتصاد و ... تاثیرگذار است. غافل از اینکه یک نیاز کاذب است.
🔻عکس ذیل تجمعبزرگ #همجنسگرایان اروپا است که خود را به اسپانیا رسانده اند تا بتوانند ضمن فضاسازی تبلیغاتی در آینده سیاسی کشورهای خود از طریق جلب نظر کاندیداهای انتخاباتی تاثیرگذار باشند.
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat
💠 #خاکریزهای_سبک_زندگی
🔻بررسی حوزه های #نفوذ_تمدن_غرب
💠حوزه فکر:#روشنفکری_غیر_دینی
2⃣ #دوره دوم : سال1270 تا 1300 هجری شمسی
💠رویکرد #استعمار نسبت به روشنفکران دستچین شده بعد از #شکست ماجرای #تنباکو تغییر کرد و آنها عزم خود را برای #تقویت_روشنفکر_اجتماعی بالا بردند.
🔻#میرزا_ملکم_خان که در فرانسه تحصیل کرده بود و #تقی_زاده بعد ازحکم آیت الله میرزای شیرازی و لغو قرارداد با انگلیسیها موظف شدند که به میان مردم آمده و افکار مردم را در دست بگیرند.
🔻چرا که #انگلیسیها معتقد بودند اگر بتوانند مردم را با خود همراه کنند دیگر لازم نیست برای بستن قراردادها به دولت فشار بیاوریم. چرا که آنها #بازاری برای فروختن اجناس خود میخواستند و در صورتی که مردم دچار #مدرنیته میشدند برای رسیدن به تولیدات ماحاضر بودند تمام منافع کشور خود را نیز بدهند، این الگوی رفتاری شباهت کاملی به الگوی #جنگ_تریاک چین داشت.
🔻میرزا ملکم خان #پدر_روشنفکری_ایران میگوید : من متوجه شدم که دین اسلام و تعصب مانعی درراه بسط و#انتشار_تمدن در میان مردم مسلمان است. بنابراین خود را صرف این وظیفه میکنم که شالوده دین را ساده کنم. #تعصبات را از آن جدا سازم و تاریکی و جهل مردم شرق را پراکنده سازم.
🔻 #تقیزاده نیز میگفت : تمام بدبختیهای ما از دین اسلام است. ماباید از موی سر تا
نوک ناخن پاغربی شویم تا پیشرفت کنیم»
🔻سال 1300 ه.ش #رضا_خان برسرکار آمد. تا قبل از این،افرادی مثل تقی زاده و ملکم خان سعی داشتند که اسلام را به عنوان مانع پیشرفت تئوریزه کنند و اکنون که رضا شاه برسرکار آمد زمان عملی کردن آن نظریات بود. او روشنفکران قدیم و جدید تحصیل کرده در اروپا را وارد بدنه دولت کرد و در عموم دستورات رضا شاه هدف ضد دینی یافت میشود مثل لباس یک دست، نوع کلاه، برداشتن #حجاب و ...
📚جزوه خاکریزهای سبک زندگی،
#دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#کپی_بدون_لینک_جایز_نیست
@daneshgahevelyat