eitaa logo
🇱🇧🇮🇷 دغدغه 🇮🇶🇵🇸
198 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
665 ویدیو
23 فایل
💐 امام صادق علیه‌السلام: 🚨بزودى شبهه‌‏اى به شمامیرسد ⛔️که درآن نه نشانه آشکاردارید ⁉️و نه پیشوای هدایت ❌و کسى ازآن شبهه نجات نمی‌یابد 💡مگرآنکه مانندفردی که درشرف غرق‌شدن است، دست به دعابردارد! 🤲🏼یااللهُ یارَحْمانُ یارَحِیمُ یامقلب القلوب ثبّت قلبی
مشاهده در ایتا
دانلود
🇱🇧🇮🇷 دغدغه 🇮🇶🇵🇸
1️⃣ آقای #سید می فرماید یه سری زمین ها داریم به دست یه سری نهادها که زورمون نمیرسه بگیریم. بعدم میگن
791.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝 صبحانه چی‌خوردی؟ هیچی نان خشک تمام کاخ‌هایی که از کنار اشکهایت سربه فلک کشیده‌اند، فدای یک خنده‌ی از ته دلت. 🔸یک روز رئیس‌جمهور ما، رجایی، در صف کولر آبی منتظر می‌ماند تا خودش‌را از مردم جدا نبیند! از آن موقع تا امروز چند سالی فقط گذشته! 🔹شیخ حسن‌هایی سرکار آمده‌اند که مردم را نمیبینند! اصلا نیازی ندارند مردم را ببینند! مردم به درد همان دم انتخابات میخورند که با دروغ و دمبل خرشان کنی و چهارتا رای ببشتر بیاوری! 🔸ببخش برادر! مسئولان ما درگیر جعل سند و افشاگری علیه یکدیگرند! خیلی فرصت ندارند حالتان را جویا شوند! سرشان خیلی گرم است. 🔹ببخش مارا که فقط قلم میزنیم! ببخش که یادداشتهایمان دیده نمیشود. ما ردیف بودجه برای اکانتهای سازمانی دریافت نمیکنیم، ما میلیارد میلیارد نداریم خرج سلبریتی‌سازی کنیم! 🔸خلاصه اینها درست میشود، یک روزی می‌آید که توهم به حق‌ات میرسی، آنها هم به سزای اعمالشان! می‌رسد یک روزی که دروغ‌گو را محاکمه میکنند... 🆔 @DAQDAQEH 🇮🇷 هدف انقلاب مستضعفان؟؟؟؟؟
🇱🇧🇮🇷 دغدغه 🇮🇶🇵🇸
1️⃣ آقای #سید می فرماید یه سری زمین ها داریم به دست یه سری نهادها که زورمون نمیرسه بگیریم. بعدم میگن
1️⃣ صرفا جهت اطلاع 👆🏼 یکی از مواردخرج کرد بنیاد به ظاهر مستضعفان 2️⃣ به نام غدیر به کام ... 3️⃣ 🔸از این کمدی‌تر ممکن است؟ 🔹بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ۱۹ میلیارد تومان خرج مهریه ۱۲ زن کرده است تا ۱۲ زندانی آزاد شوند. 😜 ناقابل یک ونیم میلیارد 🔸قانونگذار به جای وضع قوانین حمایتی و محدود کننده در برابر درخواست های غیرمتعارف، با بذل و بخشش از اموال دولتی تحت نام متسعضفین به این اخاذی های ناعادلانه وجاهت قانونی و شرعی و انسانی می بخشد! 4️⃣ آقاسید که این چند روز داره افشاگری میکنه تا پول جمع کنه برای اینجاها😳 5️⃣ اشتغالزایی جدید: 👆🏼در کوتاهترین زمان پرونده‌ات راه میوفته 💸 درآمدت: 😳 1.500.000.000 تومان 🆔 @DAQDAQEH 🇮🇷 هدف انقلاب مستضعفان؟؟؟؟؟
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🆔 @DAQDAQEH ⭕️ پیشنهادم اینست که آقای لیست بدهند و بگویند این افراد می توانند ثبت نام کنند! 🤫🤔🤭 🧐🤨😳
وقتی یه نفر تو هواپیما عطسه می زنه...😐
✅ پاسخ غرضی به توصیه کدخدایی: ما کار خودمان را می‌کنیم، کدخدایی هم کار خودش 🆔 @DAQDAQEH 🔸وزیر پست و تلگراف دولت سازندگی، که صلاحیت او در انتخابات ۱۳۹۶ توسط شورای نگهبان احراز نشد، در واکنش به این اظهارنظر کدخدایی گفت: ما کار خودمان را می‌کنیم آقای کدخدایی و عزیزان دیگر هم کار خودشان را کنند، من که نمی‌خواهم درگیر شوم. 🔹باز هم ثبت نام می‌کنم شاید خدا فرجی برساند🤪😘😍🤪😜😛😋😝😚
📝 یک نماینده سابق مجلس بازداشت شده است. 🆔 @DAQDAQEH 1️⃣ سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری: گزارشی به قوه واصل شده است و در حال بررسی هستیم. رسیدگی ها شروع شده است و یک نماینده سابق مجلس بازداشت شده است. هنوز ماهیت و جزییات موضوع روشن نشده است. مطمئن باشید در رسیدگی ها آنچه از گزارشها و تخلفات به ما منعکس بشود حتما مورد رسیدگی قرار می گیرد. 🆔 @DAQDAQEH 2️⃣ میرسلیم: یک رشوه ۶۵میلیاردتومانی برای توقف یک طرح تحقیق و تفحص، به رئيس یک کمیسیون مجلس پرداخت شده بود و برخی سایت‌ها همان‌زمان اعلام‌کردند در این ماجرا، شهرداری دوران قالیباف به محمدرضا رضایی‌کوچی، رییس وقت کمیسیون عمران مجلس، رشوه داده است. 😱 مصطفی میرسلیم اعلام کرده بود: «مدارک رشوه ۶۵ میلیارد تومانی باقر قالیباف را برای جلوگیری از تحقیق و تفحص از دوران شهرداری‌اش، به قوه قضایی داده است.»
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1️⃣ عجب صحنه هایی‌. باورش سخت است که برای زمانی نه چندان دور باشد. ملت صف کشیده اند برای کمک به بی سرپناهان. همیاری ملی برای مسکن دار شدن محرومین. 2️⃣ از یهودی و مسلمان از پیر و جوان و کودک.. از قم تا تهران.. 3️⃣ و روزی چنین کارکردی داشت.. 4️⃣ آری روزگاری چنین بود برادر.. 🆔 @DAQDAQEH 5️⃣ صحبت مرد یهودی رو گوش کنید
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا