درگز آنلاین
جابجایی های این روزهای شبکه بهداشت و درمان درگز 🔸جمعی از پرستاران بیمارستان امام خمینی درگز با ارس
#جوابیه
با سلام و احترام
علت این جابجایی تنها شرایط جسمی ایشان بوده و ضمن قدردانی از زحمات ایشان اعلام میگردد که هیچ دلیل دیگری در این رابطه وجود نداشته و به همین دلیل با افراد مختلف و با سابقه از بین پرستاران با شرایط لازم مصاحبه به عمل به آمد که برخی بدلیل شرایط زندگی و مشغله های مختلف از پذیر ش مسئولیت سرباز زدند و با توجه به اعلام آمادگی سه نفر از پرستاران محترم اسامی ایشان به دانشگاه اعلام گردید.
لازم به ذکر است انتخاب مترون تنها بر عهده مسئولان دانشگاه بوده که بعد از بررسی ها و مصاحبه ها و بررسی جنبه های مختلف گزینش صورت میگیرد و اعلام اسامی از سوی شبکه هیچ گاه دلیلی برای پذیرش از سوی مسئولین دانشگاه نبوده و در صورت رد صلاحیت در هر زمینه ای و عدم احراز شرایط به هر دلیلی مجددا درخواست معرفی افراد جدید میگردد. انتخاب مترون فرایندی انتخاباتی نبوده و تنها با تایید مسئولان دانشگاه در حوزه های مختلف صورت میگیرد.
در حال حاضر نیز هیچگونه پاسخی از سوی دانشگاه داده نشده و مترون فعلی بیمارستان کماکان مسئولیت امور پرستاران رو بر عهده دارند و با تمام جدیت به فعالیت مشغول میباشند.
مجددا از زحمات ایشان و دیگر پرستارانی که با فداکاری قبول مسئولیت کرده و در قسمتهای مختلف مشغول به خدمت میباشند و تمامی پرستاران ، نیروهای خدمات، بهیاران، کارشناسان حوزه های مختلف بیمارستان و همه تلاشگران عرصه سلامت تقدیر و تشکر میگردد که به حق دستان خدایند بر روی زمین و مایه امید و دلگرمی بیماران و خانواده های ایشان.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان درگز
@Dargaz
🥈هادی چوپان فوق ستاره ورزش ایران برای دومینبار نایب قهرمان مسترالمپیا شد / ایسنا
@Dargaz
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ارسالی_شما
بازیگوشی دو بچه آهو
ارسال از طرف سعید علای راننده خط درگز مشهد🙏❤️🙋♂️
@Dargaz
هم اکنون فرمانداری درگز
جلسه نهضت ملی مسکن شهرستان درگز
با محوریت رفع موانع و تسهیل در اجرای طرح
@Dargaz
درگز آنلاین
#ارسالی_شما سلام برای ساعت ۱۴ وقت گرفتم و اومدم متاسفانه درمانگاه بیمارستان تعطیل است واقعا کسی
#جوابیه
با سلام و احترام
شایان ذکر است طبق مقررات، خانم دکتر باروتی فقط در شیفت صبح بیمار ویزیت می نمایند ولی برای رفاه حال بیماران در شیفت عصر نیز چند نوبت داده شده بود.
با توجه به وجود برخی از مسائل، با بیماران تماس و درخواست گردید که ساعت ۱۱ همان روز جهت ویزیت مراجعه نمایند، اما با عرض پوزش از همشهری محترم ، همکاران پذیرش موفق به تماس با فرد مذکور نشده و بخاطر عدم هماهنگی با ایشان باعث رنجش خاطر و زحمت مضاف جهت ایشان شدیم.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان
@Dargaz