eitaa logo
داریوش سجادی
944 دنبال‌کننده
868 عکس
297 ویدیو
5 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحرا تی وی را به دوستان‌تان معرفی کنید سرمایه ما دیده شده هر چه بیشتر از جانب شماست Sahratv.com
پیر‌شحنه! پیش از تو نیز خواستند ما را دفن کنند! غافل از آنکه ما بذریم! ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
........ زینب خانم در فقدان «سردار» گرامی می‌داریم روز پدر و روز مرد را! دلاور را شایسته است روزش را «روز شیر» بنامند! شیرین باد شهادت آن شیرمرد به کید آن نامرد! آن شغال پست، شغال دون آن دغل، آن بدبرادندر! سردار، پدری بزرگوار برای شما و تهمتنی سر‌به دار برای ما بود. تربت‌اش توتیای چشم همه پاکان و سربه داران راه حق و عدالت باد.
کمدی - تراژدی! همکارم (خانم دکتر مروجی) در واکنش به پست آقای حسین دهباشی نوشته اند: اقای دهباشی! تاریخ را فاتحان مینویسند اما ابلهان باور میکنند.. ▪️اگر شما تاریخ پژوه باشین ... رصد کننده حرفه ای در اخبار و رفرنس های حاضر نیستید.. ▪️تصمیمِ قرنطینه نشدن قم توسط وزیر بهداشت با فکتِ « شهر ووهان چین قرنطینه شد اما بی نتیجه بود.» انجام شد.و هیچ ربطی به ها نداشت ... اگر بنده پیرو تئوری توهم بودم مینوشتم 👇👇 یکی از عوامل فعال پروژه ی و مروجِ تخریبِ و وابسته به شبکه های معاند.. آقای دهباشی ◾️سهم شما تفرفه است و بس ... تکمله از خودم: باید اضافه کرد: تاریخ را فاتحان می‌نویسند اما مباشران قدرت نیز در این دروغ نویسی ماجورند! همانهائی که یک کلید دست فریدون دادند و گندم نمایانه و جو فروشانه فریفتد مردم را و فریدون را در قامت منجی به مردم خوراندند و اکنون هفت سال است مردم در حال پس دادن تاوان بی‌کفایتی این دولت و وزیران و رئیس وزیرانش هستند!
تلویزیون صحرا را در آدرس زیر ببینید و به دوستان خود معرفی کنید. sahratv.com صحرا تلویزیون شماست و سرمایه ما دیده شدن بیشتر از جانب شما است. فعالیت رسمی بزودی ــــــــــــــ
چالش مطالعه! مطالعه کتاب ارزشمند A Century of Revolution بقلم جان فوران استاد دانشگاه کالیفرنیا را برای میزان درک فساد دربار پهلوی و عمق فقر در ایران دهه پنجاه به علاقه‌مندان تاریخ معاصر پیشنهاد می‌کنم. ترجمه فارسی این کتاب توسط انتشارات مولی در بازار نشر ایران موجود است. رها کنید دنیای مجازی را و در ایام خانه‌نشینی ناگریز از کرونا کمی هم از لذت مطالعه بهره ببرید.
ویدئوی کامل مصاحبه تلویزیون صحرا با امیر عبدالهیان مشاور بین الملل ریاست مجلس شورای اسلامی را در وبسایت تلویزیون صحرا ببینید https://sahratv.com/category/video/ sahratv.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلبریتی چیست!؟ به بهانه شرکت گروهی از خوانندگان لس آنجلسی در فستیوال طنطوره عربستان سعودی. بادکنک‌ها باد می‌شوند تا بزرگ شوند و بالا بروند! مشکل از جائی شروع می‌شه که بادکنک خود را جدی می‌گیرد و فربهی بادانباشت خود را اصلحیتی فضل‌انباشت می‌انگارند! سلبریتی مصداق حماقت یک جامعه و تکثیر و تکثر و تعدد «سلبریتی» شاخص حجم و عمق و بزرگی خریت همان جامعه است. بزرگ بودن یک سلبریتی با بزرگی حُمق «جامعه سلبریتی‌پذیر» نسبت مستقیم دارد. سلبریتی در خلا نمی‌جوشد! نطفه سلبریتی در زهدان بلاهت «جامعه سلبریتی‌پذیر» منعقد می‌شود! سلبریتی‌ها مولود اقشار لوزر و توده‌هائی بی شکل‌اند که می‌کوشند ناکامی و سرخوردگی و هیچ‌بودگی خود در جامعه را با اتصاف و اتصال و اقبال به جعل یک قلتشن جذاب یا خوش‌مشنگی فریبا، شامورتی کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبعات ویروس کرونا در آمریکا صحرا تی وی را به دوستان‌تان معرفی کنید سرمایه ما دیده شده هر چه بیشتر از جانب شماست Sahratv.com
طالبان و کاسبان! بقول مهدی سلطانی، پهلوونی که عاشق نباشه پهلوون نیست ، خره! بانوانی که بابت گونی‌پیچ شدن طالبانی و محرومیت از مناسبات اجتماعی «به حق» گلایه داشته و معترض‌اند اما همین بانوان بابت مدیریت نامحسوس مردان و هدایت ایشان به بدن‌نمائی و تنانگی و طعمه جنسیتی شدن برای مردان و به اسم آزادی پوشش و حق انتخاب و مدرن بودن و متمدن بودن و روشنفکر بودن، اسباب حظ بصر آقایان شده و موجبات تمتع جنسی و سکس‌ابزاری و جنس‌انگاری نظربازان را فراهم می‌آورند و بدون اعتراض از آن استقبال نیز می کنند! چنین زنانی به تاسی از مهدی سلطانی: زن نیستند، خرند!
فرمالیسم دینانه! انگیزه‌ها و انگیخته‌ها نقطه تباین رفتار عقلی و دفعی انسانند. دین‌ورزی با مبنای انگیزگی کنشی است عاقلانه و عالمانه و آگاهانه که اتکایش مبتنی بر مبانی معرفت شناسانه از مفاهیم دینی است. در نبود «انگیزه‌ها» این انگیخته‌هایند که رفتار انسان را مدیریت می‌کنند! در فقدان انگیزه‌های عالمانه، انگیخته‌ها در کسوت یاخته‌هائی تک ساحتی، زیست مومنانه را اسیر فرمالیست کرده و «خوارجانه» ارادت به دین و عبادت در دین را «هتریکی شعبده‌بازانه» فهم می‌کنند که لیسیدن ضریح را کمال ایمان و شکستن درب آستانه حضرت معصومه را تمام ایقان می‌انگارند. در نبود انگیزه، انگیخته‌ها مدیریت‌ات می‌کنند و بواطن دین قربانی ظواهرش می‌شود! بقول مرحوم امام: خون دلی که پدر پیرتان از این گروه متحجر خورد از هیچ گروه دیگری نخورد!
شاخص فلاکت و شرافت! دشمن‌شناسی روی دیگر خودشناسی است. شیخ اجل قائل به آن بود که: تو اول بگو با کیان دوستی پس آنگه بگویم که تو کیستی برخلاف باورداشت «سعدی رحمت‌الله» می‌توان کیستی خود را با چیستی دشمنان‌ سنجید. آمریکا در کسوت کثیف‌ترین حکومت جهان با همراهی سمپات‌های داخلی و خارجی‌اش و دشمنی‌اش با «نیل خودباشانه ایرانیان» شاخص تفطنی است از بلاغت و صاحبی صلاحیت ملتی که ۴۰ سال است جبرستیزی و آزاد‌زیستی را اراده کرده. دانشجویان تاریخ‌پژوه «پهلوی» را و چرائی زوال‌اش را از میانه دشمنانش بکاوند و خمینی و مانائی انقلابش را با همین سونداژ، عمق‌یابی کنند. برخورداری پهلوی از دشمنانی در قامت اخوان‌ثالث و علی شریعتی و روح‌الله خمینی تا رسیدن به حضیض هم‌وندی دشمنانه ساسی مانکن و تتلو و ترامپ در مقابل جمهوری اسلامی، شاخص فلاکتی است از بی بضاعتی دشمنان ایران و شرافت ملت ایران!
‍ سالی‌تاک و پلی‌بوی! ساکن سیاره چهارم در کتاب شازده کوچولو، تاجرپیشه‌ای متوهم بود که در «شهوت مکنت» با شمارش و ثبت عدد ستارگان و نگاهداشت‌اش در صندوقچه دفینه‌هایش، با خود و برای خود از طریق وجد «این همانی‌اش» با اعیان و اغنیا، خلسه درمانی می‌کرد! بر همین منوال «سالومه سیدنیا» یکی از ژانگولرهای تبلیغاتچی شبکه سلطنت طلب «من و تو» را می‌توان روان‌نژندی از جنس اخترک چهارم اگزوپری انگاشت که در جدیدترین توئیت‌اش متوهمانه و بشکلی قابل ترحم خود را در قامت ژاندارکی افسانه‌ای فهم کرده و نوشته: هشت نه سال پیش که صفحه فیسبوک سالی تاک شد صدهزارنفر بابام بهم گفت هر وقت دو برابر ظرفیت استادیوم آزادی شدی تازه میتونی بگی حرفی برای گفتن داری ... بابا نیستی ببینی دخترت بالای میلیون فالوئر داشت و این حکومت از ترسش زد هکش کرد ... دخترت شده کابوس اینا ... بابا نیستی ترس اینا رو ببینی(!) سالومه خانم متوجه نیست کثرت فالوئر لزوما نه شانیت می‌آورد و نه متضمن اعتبار و منزلت و صاحب صلاحیتی است. حکایت ایشان قرینه نشریه پلی‌بوی است که از جمیع نشریات معتبر و جدی دنیا پرتیراژتر و بیش مخاطب‌تر است با این تفاوت که برخلاف سالومه «هیو هفنر» مالک پلی‌بوی دچار اختلال مشاعر نیست و از تیراژ بالای مشتریان نشریه‌اش دچار توهم «خویش رستم بینی» و «همه از من می‌ترسن» نشده!
واضعان خشونت! ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
‍ واضعان خشونت! مصاحبه اخیر خبر‌آنلاین با «عباس عبدی» در رابطه با نتیجه انتخابات مجلس، صرف‌نظر از محتوا از منظری پاتالوژیک شاخصی از کژراهه «خویش‌بیش‌بینی» و «متفرعنانه‌ای»است که تالی فاسد اصلاحات و اصلاح‌طلبان در ایران شد و این جنبش بالنده را به غمزه مسئله‌آموز صد متکبر کرد! عبدی در این مصاحبه و در پاسخ به توفیق جذب آرای خاکستری توسط اصولگرایان در انتخابات اسفند گذشته می‌گوید: رای اصولگرایان رأی خاکستری نبود، رأی خاک بر سری بود(!) اخر در تهران با حدود ۲۲ درصد مشارکت چه چیزی را باید پیروزی نامید؟ و اگر کسی این موضوع ساده را متوجه نشود باید معلولیت فکری برای او در نظر گرفت(!) هر چند اظهارات عبدی طعنه به رقابتی نبودن انتخابات است اما فلتات زبانش قرینه شعاری است که از عمق تنفر و تفرعن در فردای پیروزی حسن روحانی توسط پایگاه اجتماعی اصلاح‌طلبان در سطح شهر و با این مضمون ابراز شد: بدون هیچ دلیلی ـ خاک تو سر جلیلی(!) اصلاح‌طلبی با چنین خوانشی مبنای زایش و پردازش و گدازش عنصر خشونتی است که تصادفا اصلاحات خود را نافی آن معرفی می‌کرد و اکنون همان اصلاحیون با چنین انانیتی خواسته یا ناخواسته دامن زننده حلقه بسته خشونت جدلی‌الطرفینی در زمین رقابت‌های سیاسی ایران شده‌اند. در ۸۸ نیز همین آزموده مبنای جنگی مغلوبه بین طرفین شد و آنموقع نوشتم و اکنون نیز بازنوشت می‌کنم: خشونت در موسع ترین تعریف ناظر بر قول یا فعلی است که توسط آن عنصر خشونت‌ورز «عواطف یا جوارح» فرد یا افراد را مورد جراحت قرار می‌دهد. بر مبنای این تعریف با «مشت و لگد و چماق» بینی کسی را شکستن همان قدر خشونت است که با «فحش و متلک و ناسزا» روح و روان و عواطف و احساسات و شخصیت کسی را خوار و تحقیر و تخفیف کردن! خشونت‌ورزی از طریق جریحه‌دار کردن روحیات رقیب و هل دادن ایشان به تنگنای واکنش ،هم‌تراز با تعریف خشونت و بالتبع بازتولید خشونت در سیکل بسته و هم افزای تحقیر و زنجیراست. خشونت امری خلق‌الساعه نیست تا در خلاء بجوشد و برای اعمال خشونت ابتدا باید تولید نفرت کرد تا به اقتفای آن بتوان غول خشونت را از بطری خارج کرد! ـــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقول سردار سلیمانی: انقدر با حجاب بي حجاب نكنيد اون دختري كه ميگين بدحجابه اونم دختر ماست ؤجزئي از خانوادة ي ما
‍ پادتن‌های سیاسی! پادتن نوعی پروتئین است که در دستگاه ایمنی بدن بصورت طبیعی تولید و به مصاف باکتری یا ویروس موجود در بدن می‌رود. پادتن‌های سیاسی را نیز می‌توان اندیشه‌ها و تئوری‌هائی از مُلکداری تلقی کرد که به مصاف ملوک و مُلکدارانی می‌رود که فاقد شایستگی و استاندارهای مُلکداری‌اند و نقش آلترناتیو برای رژیم حاکم را عهده‌داری می‌کنند. بر این اساس و با خوانش مخالفان جمهوری اسلامی اگر فرض را بر فقدان صلاحیت حکومت در ایران قرار داده و جمهوری اسلامی از پلشت‌ترین و فاسدترین و مستبدترین و ناصالح‌ترین و جنایتکارترین حکومت‌های جهان محسوب انگاشته شود! آنگاه جای این پرسش باقی است که علی‌رغم همه سیئات و ظلمات و ضایعات و بی‌صلاحیتی‌های مفروض انگاشته شده برای جمهوری اسلامی چرا در عمل و طی این ۴۱ سال هیچ اندیشه آلترناتیو و مدل جایگزین نتوانسته در ایران ریشه داده و جوانه بزند!؟ چرا اپوزیسیون با فرض‌انگاشت بی‌کفایتی و بی‌صلاحیتی حکومت طی این مدت نتوانسته رسالت پادتنی‌اش را انجام داده و حتی یک شخصیت یا ظرفیتی را از خود برون‌داد نکرده که اشک شوق در چشم مخاطب بنشاند و بتواند راهی فریباتر و دلرُباتر و جذاب‌تر را به مخاطب عرضه کند و موجبات همگرائی و اقبال ایرانیان شود. با گذشت ۴۱ سال از حکومت عصاره فضل و دانش و بینش اپوزیسیون در ایران شده «من و تو» و «رقص یادت نره» و «بشکن و بالا بنداز» و ژنرال‌هایشان نیز مجانینی‌اند از قبیل ساسی مانکن و سالی تاک و مشتی فسیل‌های فریز شده در ۵۷ و تاکسیدرمی شده در اباحیت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
... صمیمانه‌ها و دل‌مویه‌های مادر شهید جاوید‌الاثر و مدافع حرم «علی جمشیدی» با چفیه بجا مانده و یادگار از فرزندش که بعد از سه سال از سوریه رسیده 😔😔😔
... از باشنده‌ها تا پاشنده‌ها! حسن روحانی در کسوت ریاست جمهوری پیش از آنکه گزینش مردم باشد گماشته مرحوم هاشمی بود که بصراحت در فردای انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ اظهار داشت: تا قبل از حمایت من، روحانی تنها ۵٪ رای داشت و با حمایت من رای روحانی ۵۰٪ افزایش یافت! هاشمی با چنین اظهاراتی ضمن القای خود در قامت یک «کینگ می‌کر» و تخفیف روحانی، عملا وی را در قامت گماشته خود در ساختمان پاستور برسمیت شناساند و از طریق سیاست «مردی در سایه» معرکه‌گردان دولت تدبیر و امید شد. اسفند ۷۶ و شش ماه بعد از پایان امپراطوری هاشمی در نهاد ریاست جمهوری، در مقاله «فراموش‌شدگان» با اشاره به فرازی از کتاب «قهرمان در تاریخ» نوشتم: سیدنی هوگ در کتاب «قهرمان در تاريخ» در توصيف شخصيت لنين می‌گويد: لنين در استفاده کردن برای هدف‌هايش از کسانی که در صفوف حزب بودند ولی با نظراتش موافق نبودند استعداد بزرگی داشت. او می‌توانست با کسانی کار کند که بدون او نمی‌توانستند با يکديگر کار کنند! قابلیتی که هاشمی نيز طی دوران رياست جمهوری‌اش اين توانائی را بنحو احسن از خود نشان داد. پنج ماه بعد از فقدان هاشمی رفسنجانی نیز در خرداد ۹۶ و در مقاله «محلل ناکام» گفتم: در نبود هاشمی دیگر روحانی را نیز باید تمام شده تلقی کرد و «همه مردان هاشمی» از جمله روحانی در نبود «مقتدا» فاقد گرانیگاه شده و در «غیبت‌اش» آن گماشته‌گی دچار گمگشتگی شده که چون کشتی بی‌لنگر «کج می‌شد و مژ می‌شد» که شد! و از درون پاشید و مملکتی را پاشاند و از باشندگی برای اکبر به پاشندگی در نبود اکبر رسید!