eitaa logo
داریوش سجادی
941 دنبال‌کننده
868 عکس
297 ویدیو
5 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
...... جناب آقای دکتر ظریف آغوش گشائی تان از مذاکره با ترامپ بعد از جنایت ترامپ و شهادت سردار سلیمانی، اگر بی‌مبالاتی نباشد قطعا مؤید نابلدی دیپلماسی در تراز اقتدار مورد توقع از ریاست دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی است! شیعه خرسند است در غمگنانه عاشورا «ظریفی» نبود تا بعد از شهادت علمدار کربلا امام اش را در سودای مذاکره با «ابوترامپ» ناروایی کند!
سیاست نمی‌دانید مستر پرزیدنت! آقای روحانی در مقام دفاع از استقبال دکتر ظریف جهت مذاکره با ترامپ که سه هفته پیش سردار سلیمانی را ترور کرد و در پاسخ به کسانی که به استقبال ظریف از مذاکره با ترامپ اعتراض کرده‌اند، ابراز داشته: برخی می‌خواهند ایران را در انزوای از دنیا قرار دهند! خیر جناب روحانی مشکل شما آنست که با مفاهیم سیاسی ناآشنایید و درکی از مفهوم انزوا در ترمینولوژی سیاسی ندارید. مشکل شما آنست که دچار نزدیک بینی شده و آمریکا را دنیا فهم می‌کنید! انعزال از آمریکا بمعنای انزوای از دنیا نیست. جمهوری اسلامی در مصاف چهل ساله‌اش با آمریکا درصدد آن نیست تا چیزی به دست آورد. بلکه می‌کوشد چیزی را از دست ندهد و آن عزت و شرف و هویت و استقلال کشور است.
سوتفاهم تاریخ! نیشخند حسن روحانی با جمله تحقیرآمیز «افغانستان هم انتخاباتش را کامپیوترایز کرده» هر چند طعنه به شورای نگهبان بود، و هر چند به مردم افغانستان نیز حق انزجار از نگاه متفرعنانه روحانی را می‌دهد اما بیشتر از آن توهین به ملت ایران بود که نشان داد برخوردار از رئیس جمهوری هستند که نه تنها الفبای کلامت خردمندانه را نمی‌داند بلکه با بدیهیات دینی و اخلاقی نیز غریبه است! مردم افغانستان روحانی را نه ببخشند و نه فراموش کنند. این درد مشترکی است بین ایرانیان و افغانستانی ها و ایرانیان نیز وی را نه می‌بخشند و نه فراموش می‌کنند بابت چنین رئیس جمهوری در پیشگاه تاریخ شرمنده‌اند. رئیس جمهوری که مدعی بود سرهنگ نیست و حقوقدان است اکنون با ادبیات سرهنگانه اش اثبات کرد ابجدخوان ادبیات حقوقی نیز نیست و سوتفاهمی تلخ در تاریخ ایران است!
......... عشق یک جانبه! وقتی قالب جای محتوا رو می‌گیره، بود و نبود چنان محتوایی علی السویه می‌شه! جمعی از سلبریتی های سینمائی، جشنواره سی و هشتم فیلم فجر را تحریم کردند! کیستی تحریم کنندگان، مهم‌تر از چرائی این تحریم است! بالغ بر سی و هفت سال است که در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی متولیان فرهنگی کشور میزبان خانواده سینمای ایران می‌شوند و عاشقانه ایشان را بر سفره انقلاب می‌نشاندند و کسری معنادار از مدعوین نیز بدون کمترین الفت با انقلاب و مولود انقلاب بعد از خوردن خورشت فجر نارفیقانه بدنبال سینمای سکولار خود می‌روند! نگاهی به فهرست تحریمیان بیاندازید کدامیک از این «خود متشکران» ارزنی دلبسته یا وابسته به انقلاب اسلامی اند که اکنون حاملان انقلاب اسلامی باید بابت تحریم جشنواره سینمای انقلاب توسط ایشانیان! مبتلا به افسردگی عاشقانه شوند!؟ سی و هفت سال است که از سفره انقلاب ارتزاق می‌کنند و عاشقانه‌های شان را با دیگری آن کار دیگر می‌کنند! متوقع است میزبانان جشنواره سی و هشتم از ادبار تحریمیان استقبال کرده و این فرصت را مبدل به اختتامیه عشق یک‌جانبه ای کنند که نبودش به از بودنش هست! ....
جوکرها! کمدی - درام جوکر هر چند کیفرخواستی هنرمندانه علیه مناسبات ناعادلانه و بی‌اخلاقانه نظام‌های پول سالار بود، اما این مجوز آنرا نمی‌دهد تا جوکرها عقده‌های انباشته و اشتیاق شان برای دیده شدن را از راه‌های نامشروع درمان کنند! دیده شدن خوبه، اما نه به هر بهایی!
خدایی مهوع! منشه امیر کارگزار رادیو اسرائیل در پاسخ به چرائی کم حقوقی فلسطینیان در «طرح صلح ترامپ» ابراز داشته: چون فلسطینیان هنوز بلوغ ذهنی ندارند! ... طبعا از موجودیتی که پیرو دینی است که خداوندش، خدائی است نژادپرست (برخلاف پارساکیشی اسلام که متقین را صرف‌نظر از رنگ و نژاد و قوم، وارثین زمین می‌انگارد) خدائی که قائل به «برتری قومی» است و یهودیت موسی کلیم الله را در مبتذل ترین شکل ممکن مبدل به «قوم یهود» کرده! طبیعتاً از بطن چنین خوانش معوجی از دین، مومنانی می‌جوشد مانند منشه امیر با دینی نژادپرستانه که انسان غیر یهود را با بهایم اینهمانی می‌کند. خدایی مهوع و دینی مجعول و مبتذل که بوی تعفن اش مشام انسانیت را می‌آزارد . آقای منشه امیر درب را پشت سرتان نبندید! اجازه دهید هوای تازه به درون بیاید! حال مان از بوی گند آن خدای مجعول و این دین منحوس تان به هم می‌خورد!
..... هستم اگر می‌روم گر نروم نیستم به یاد سردار دل‌ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
والله که من عاشق چشمان تو هستم والله که تو با خبر از این دل زاری مهمان خیالم شده ای هر شب و هر شب والله شبیه منه دیوانه نداری حقا که مرادی و مریدت شده ام من حقا که تو خورشید زمینی و زمانی حاشا که بغیر از تو کسی در دلم افتد هم سرور و هم بی سر و هم عین و عیانی هیهات اگر یار بخواهی و نباشم ای وای به من گر تو مرا یار ندانی باید به تو زنجیر کنم بند دلم را جانی و جهانی و چنینی و چنانی
فقر تاریخی روحانی! حسن روحانی فاقد درک تاریخی است و تاریخ نمی‌داند. ایشان اظهار داشته اگر رژیم پهلوی تن به انتخابات آزاد می‌داد، انقلاب نمی‌شد! بضاعت قلیل تاریخی روحانی مانع از آنست که بفهمد ریشه انقلاب اسلامی فقد انتخابات آزاد نبود اتفاقا پهلوی تن به انتخابات آزاد داد و مصدق از دل انتخاباتی آزاد توانست صنعت نفت را ملی کند اما ماهیت وابسته و بی وقعی رژیم به هویت ملی و استقلال سیاسی منجر به آن شد تا رژیم ناروایانه دست به کودتایی آمریکایی در ‌32 بزند. جناب روحانی ریشه انقلاب اسلامی بی‌هویتی رژیم و نارفیقی اش با هویت ملی و دینی ایرانیان بود. تاریخ نمی‌دانید!
رای شکستن، دل شکستن نیست تا با دلربایی دلبر، دلجوئی بشه! سی سرباز متحد کارآمدترند از سی ژنرال منفعل و متفرعن! آزموده را آزمودن خطا نیست، خریت است!
.... بعد از دو ماه و نیم اقامت در ایران و حضور در نشست های دانشگاهی و سخنرانی و کلاس های آموزشی بار دیگر در آمریکایم و آن شاءالله دور جدیدی از فعالیت ها را با کمک و همفکری و هم افزایی دوستان و اتکای بر رسانه تصویری صحرا در کنار دیگر رسانه ها آغاز می‌کنیم
...... می‌خواهند زنده بمانند! گریز از کرونا به اعتبار وحشت از مرگ فهمیدنی است. اما وقتی زندگی کردنت، گندآبگی و روزمره‌گی و روزمرگی است چنان زیستنی وافی کدام بهزیستن‌ائی است که نازیستن‌اش، گریستنی!؟ وقتی بود و نبودت علی‌السویه است چه فرقی می‌کند با کرونا بروی یا ملک الموت!؟ گیریم چند صباحی بیشتر اشکمبه‌هایتان را از گوسفندان انباشتید! لاکن وقتی دلیلی برای بودنت نداری مصداق انذار خیامی که: از آمدنت نبود گردون را سود وز رفتن تو جاه و جلالش نفزود معلوم نشد کآندر این دیر خراب زین آمدن و بودن و رفتن، مقصود؟ از مُردن نترسید. از بی هوده زیستن بترسید!
از استغاثه داریوش کبیر تا استغاثه داریوش صغیر! ......... خدایا کشورم را از شر دشمن و کرونا و کاسبان کرونا مصون نگاه دار! 😔😔😔
داریوش سجادی، روزنامه نگار مقیم آمریکاست که خود را یک عنصر چپ خط امامی معرفی می کند و می گوید در آمریکا روزنامه نگار مستقل و آزاد است. وی روزنامه نگاری را اولین بار سال ۶۶ و در روزنامه ابرار تجربه کرده است، گرچه چند سال گذشته سجادی را به عنوان مشاور کروبی معرفی کرده بودند، اما وی می گوید همان طور که بارها گفته ام من را به غلط مشاور کروبی معرفی کردند. در خلال سفر چند هفته ای که سجادی به ایران داشت در روزنامه میزبان وی شدیم و درباره موضوعات مختلفی از جمله چالش های موجود در فضای سیاسی و اقتصادی کشور و در همین راستا نگاهی به ریشه اعتراضات آبان و عملکرد دولت داشتیم؛ همچنین از وی به دلیل این که سال ها خارج از کشور اقامت دارد درباره وضعیت اپوزیسیون سوال کردیم https://www.magiran.com/article/3995638
‍ آمریکا‌ستیزی وظیفه‌ای است اخلاقی! فردریش هایک فیلسوف نولیبرال از موضعی ضدسوسیالیستی بر این باور بود که «‌عدالت» واژه‌ای است که فقرا بمنظور استتار «حسادت» خود به «مُکنت و تَمَوُل» اغنیا آنرا جعل و انشاء کرده‌اند! برخلاف باورداشت «هایک» اولاً چگالی ثروت قبل از فُقرا دغدغه فضلا است و ثانیاً محل نزاع مناسبات «خدایگان ـ بند‌ه‌ای» است که از جوار «تکاثف پول» توالی شوم‌شگون و بدآیند «حسرت و نخوت» را مُسببی و «خفت فقیر» و «تفرعن غنی» را مُروجی می‌کند. دغدغه عدالت خواهان شعور است. سگالشی برای احراز انسانیت انسان بر استوای شعور و نه پول! پولی که بی‌شعوری اغنیا را مُبدل به نخوت و تشخص می‌کند و فقرا را ژاژخوار و خاکسار و حسرت‌خوار «خاص‌‌انگاشتی مُرفهان» می‌نماید! نوچه‌سالاری، مدیحه‌سرائی و آستان‌بوسی «قدرت ناشی از ثروت» در کنار خویش‌کهتر‌بینی و شاه‌مهتراندیشی و استخفاف انسان و ازاله انسانیت در گنداب قارونی‌ات محل مذمت مناسبات پول سالارانه است. قارون و هارون هر دو بیمارند. قارونی که از جوار مکنت خود احساس تشخص می‌کند و هارون و هارونیانی که در حسرت ثروت اشراف در رشک و بی‌تاب‌اند، هر دو به نوعی رنجور و بیمارند! نگاه به این دو طبیانه است نه تراخمانه. آمریکا در قامت باروی مُعلای نظام پول سالار جهانی، شاخص چنین نخوتی است که با پمپ لایف استایل متفرعنانه‌اش به دنیا، تولیت «رعیت پروری» و انگاشته «ارباب باوری» خود را به جهان املاء می‌کند! این حق مسلم نفوس عاقله جهان است تا بمنظور مهار این مهابت آن را طبابت کنند!
مالتوسیزم! ویروس کرونا را بنوعی می‌توان مصداقی انگاشت از قابل وثوق بودن نظریه مالتوس! توماس مالتوس در کتاب «اصل جمعیت» قائل به عدم تناسب بین رشد جمعیت و منابع تغذیه انسان بود و مطابق ادعایش نفوس انسانی به شکل تصاعد هندسی در جهان افزایش می‌یابند در حالی که منابع ارتزاق بشر در بهترین شرایط با تصاعدی ریاضی بالا می‌رود. راهکار تجویزی و پیش‌بینی توقعی «مالتوس» برای به تعادل رسیدن این عدم توازن، هلاکت گستره و بی‌شمار انسان‌ها از طریق جنگ‌ و قحطی و اپیدمی امراض و بلایای طبیعی بود! راهکاری که ظاهرا و در حال حاضر از طریق «کرونا» در شرف وقوع است و این ویروس مُهلک عزم خود را برای دادن آبرو و اعتبار به «نظریه مالتوس» جزم کرده! لاکن این پرسش نیز ذهن انسان را می‌گزد که: بالاخره هلاکت انسان‌ها موظفی ملک‌الموت است یا اجتناب‌ناپذیری الگوهای رشد و توسعه!؟
کدام کشنده تراند!؟ کرونا یا آمریکا! ؟
آمریکا در چه فکریه؟ ایران پر از آمریکاییه! ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
‍ آمریکا در چه فکریه؟ ایران پُر از آمریکائیه! خصومت و ارادت اگر مستظهر به شناخت نباشد، خروجی پر هزینه و کم بهره خواهد داشت. آمریکاستیزان و آمریکادوستان از این زمره‌اند که موظفند نفرت یا شیدائی خود نسبت به آمریکا را آنترُپولوژی کنند. بدین منوال درک و شناخت بخش کثیری از شیفتگان آمریکا در داخل کشور درک و شناختی مُعَوج و انگاشتی جنت‌مآبانه از آمریکا است و با همین نحافت اندیشه اهتمام به نظریه‌پردازی می‌کنند. دو نفر از این جمعیت ذیل پست قبلی اینجانب بدون اطلاع از تفاوت «گرین‌کارت» و «سیتی زن‌شیپی» در آمریکا، در مقام طعنه و مطابق معمول ابراز داشته بودند: دلیل ماندن‌تان در آمریکا بهره‌مندی و استفاده از امکانات رفاهی و مواهب بالای آن کشور است. مشکل اصلی این افراد آنست که فهم‌شان از آمریکا تلخیصی است از یک «شهرشادی» با جمیع امکانات رفاهی که ساکنانش تنها به تَفَرُج و تَنَعُم و تَعَیُش و تَرَقُص و تَمَتِع مبادرت داشته و مباضعت(!) می‌ورزند. هر چند چنین شناختی محصول سواد تصویری و شناخت انحصاری ایشان از آمریکا آن هم تنها از دریچه هالیوود است اما همین فهم قاصر نیز تا حدود زیادی درست است و تنها آنچه ایشان نمی‌دانند آنست که: آمریکا مهد امکانات و رفاه و مواهب هست اما این محروسه سرمایه‌داری تعریف شده و همه امکانات و تفریحات و مُرفهآت (!) در این کشور را به بها دهند نه بهانه. اتفاقا این مواهب و رفاهیات در آمریکا بسیار گران هم هست و آنگونه نیست که تصور کنید دولت ایالات متحده به ثمن بخس دروازه‌های کشورش را بمنظور «عشق و حال» رایگان بر روی مهاجران گشوده. بقول ریچارد نیکسون: در آمریکا پول همه چیز نیست. تنها چیز است. و اگر دست تان به دهان‌تان نرسد این جنت مکانی و خُلد آشیانی فریبی جز ذلت‌بارگی و خفت خوارگی نخواهد بود و طُرفه آنکه اکثر ایرانیان مقیم آمریکا نیز مشغول فعلگی در آمریکا بوده و لاکن گندم نمایانه و جو فروشانه تصویری از خود برای هم‌وطنان‌شان در داخل جعل می‌کنند کآنه جملگی هر شب با راکفلر در حال مبادرت به گلف و شامپاین‌اند! و شیدائیان داخلی نیز با چنین فریبی در مقام «تبادر فضیلت» تولید اندیشه می‌فرمایند! بقول دکتر علی شریعتی : درد امروز جامعه ما بی‌سوادی مردم‌مان نیست. نیم سوادی روشنفکرها و تحصیل کرده‌های‌مان است!