و حالا توجهتون رو جلب میکنم به مصاحبه ای قابل تأمل از «کیانو ریوز»، بازیگر معروف هالیوود :)
@darktheory
◾این انیمیشن رو یادتونه؟
اسمش «کمپانی هیولاها»ست و محصول مشترک دیزنی و پیکساره.
تو این انیمیشن، هیولاها با ترسوندن بچه ها و از جیغشون انرژی میگرفتن و کلا تموم انرژیِ شهرشون رو از این راه تامین میکردن.
@darktheory
◾این انیمیشن خیلی عجیب به آدرنوکروم اشاره میکنه!!
گفتیم که برای به دست آوردن آدرنوکروم هم، بچه ها رو شکنجه میکنن و میترسونن و ازشون آدرنالین استخراج میکنن...
@darktheory
◾از آدرنالین هم ادرنوکروم به دست میاد!
تو انیمیشن منظور از انرژی که از ترسوندن بچه ها به دست میاد؛ همین آدرنوکروم بود :))))
@darktheory
◾فیلم I Am Legend 2007
_فیلم های زیادی با موضوع همه گیری یه ویروس و تبدیل مردم به زامبی وجود داره. از بین اونها این فیلم رو یه برای توضیح کوتاه دربارۀ این بحث انتخاب کردم.
در این فیلم تزریق واکسنی که در ابتدا برای علاج بیماری ها به عنوان معجزه تزریق میشد، سپس مردم رو تبدیل به زامبی یا نوعی خون آشام میکنه. موجوداتی که حمله میکنن و طمع خون دارن. دکتر سازنده واکسن در ابتدا میگفت که با تغییر ژنتیکی ویروس اون رو برای بدن مفید میکنیم، نه مضر. و دقیقا همین جمله توی آهنگ پاندمی محصول 2013 هم گفته شده، همون آهنگی که در اون از شیوع کرونا در سال 2020 و تبدیل شدن مردم به زامبی خبر داده.
توی این فیلم، یه ویروس اصلاح شده برای درمان بیماری های سرطان توی جامعه پخش شده که بر خلاف تصور ، نتیجه بدی داشت و موجب شد که بیماریِ بدون درمانی توی جامعه پخش بشه که در نتیجه اون ، همۀ مردم جهان تبدیل به خون آشام یا زامبی شدن و عده زیادی مردن و فقط عده کمی از اونها به طور پنهانی زندگی میکنن و زنده موندن.
@darktheory
میدونستین دربارۀ قطب جنوب هم تئوری وجود داره؟؟؟
امشب بگم یا فردا؟؟؟ 😬
یکی از مکانهای پر حرف و حدیثِ زمین، قطب جنوبه. انواع تئوریها رو دربارۀ این منطقه میگن. از حضور فضاییا و یوفوها گرفته تا پایگاههای سری آلمان نازی و اینکه اینجا ته دنیاست
و اثبات میکنه که زمین تخته!!!
حالا میخوام چندتا از تئوریهای معروفی که دربارۀ قطب جنوب میگن رو باهم بررسی کنیم ...
@darktheory
چیزی که خیلی باعث حرف و حدیث شده؛ پیمانیه به نام «جنوبگان» که در سال ۱۹۵۹ به امضای دوازده کشور شامل ایالات متحده، شوروی، بریتانیا، آرژانتین، استرالیا، بلژیک، شیلی، فرانسه، ژاپن، نیوزیلند، نروژ و آفریقای جنوبی رسید که یه جورایی قطب جنوب رو بین خودشون تقسیم کردن.
تو سال ۲۰۱۶ تعداد کشورهای عضو این پیمان به ۵۳تا رسید که اعضای جدید هم فقط اجازۀ تحقیقات علمی محدود زیرنظر اعضای اصلی رو دارن.
@darktheory
این پیمان باعث ایجاد این سوال شده که مگه تو قطب جنوب چی هست که اینا مالِ خودشون کردن و نمیذارن کسی هم اونجا باشه؟
تئوری اول میگه که این قاره در گذشته محل یه تمدن بزرگ بوده و به این شکلی که الان هست نبوده و خیلیم سرسبز بوده.
قطب جنوب در سال ۱۸۲۰ به صورت رسمی کشف شد ولی خب نقشه هایی هست که میگه این قاره چند هزار سال پیش سرسبز بوده و متمدن بوده.
@darktheory