بشارتهای اربعین_3.mp3
12.05M
#بشارتهای_اربعین ۳
🔳 اربعین، اجتماعِ سربازانِ آخرالزمانیست!
بعضیها حواسشان هست، برای چه آمدهاند ... و بعضیها فقط با کششهای فطری ...
وظیفهی ماست که این کششهای پاکِ فطری را از وظایف اصلیشان در قبال اربعین، آگاه کنیم...
#استاد_شجاعی 🎤
🍃🍂
@Darmahzareghoran
❣الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
💫✨🕯💫✨🕯
💠#حديث
💫✨🌴حضرت محمّد صلّي الله عليه و آله و سلّم فرمودند: سختترين عذاب را در روز قيامت كسى دارد كه مردم او را آدم خوبى بدانند ، اما هيچ خوبى و خيرى در وجود او نباشد.
🔅🌴أشَدُّ الناسِ عَذابا يومَ القِيامةِ مَن يَرى الناسُ أنَّ فيهِ خَيرا و لا خَيرَ فيهِ.
كنز العمّال، ح ۷۴۸۵
🍃🍂
@Darmahzareghoran
❣الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
💠 رمز ماندگاری عاشورا
🔻۱- اخلاص
▪️همه چیز فانی و نابود است جز وجهِ ربّ.
▫️كلُّ شَیءٍ هَالِكٌ إِلَّا وَجْهَهُ
▪️رمز ماندگاری و پایداری هر پدیدهای آن است که وجه رب اللّهی به خود بگیرد. اگر کسی بطور مطلق از خودش خالی شد و همۀ وجود او را خدا پر کرد، آن چهره ماندگار است.
▪️مخلوق در جریان زمان فانی میشود، اما زمان، خدا را نه کهنه میکند و نه نابود میکند. خدا همیشگی است. وَيَبْقَى وَجْهُ رَبِّكَ.
▪️علت اینکه حادثۀ عاشورا، یک حادثۀ پایدار و جاوید تاریخ است، این است که در این حرکت ذرهای انگیزۀ غیرخدایی و انگیزههای نفسانی مثل قدرت طلبی، شهرت طلبی، ثروت طلبی و انتقام گیری نیست.
▪️وجود مقدس اباعبدالله علیه السّلام یکپارچه وجه الله است. امام حسين عليه السّلام کمال دقّت را داشتند که ذرهای انگیزههای غیرخدایی در یارانشان نباشد.
▪️آنچه که جنبۀ وجه اللّهی به انسان میدهد و وجود او را از غیر خدا خالی میکند، محبّت و عشق است.
▪️عاشق چنان توجّهش فانی در معشوق است که اصلًا خودش را نمیبیند، برای عاشق فقط رضایت محبوب مطرح است، خود و سود و زیان خودش را نمیبیند، لذا حرکتش خالی از انگیزههای نفسانی است.
▪️قرآن کریم بر فِی سَبِيلِ الله بودن جهاد تأکید زیادی دارد. وقتی اصلاً انگیزۀ نفسانی در جهاد نباشد، فِی سَبِيلِ الله میشود. یعنی خالص برای رضایت حضرت حقّ. اخلاص بسیار بزرگ است.
▪️رمز جاودانگی عاشورا در اخلاصی هست که در این حرکت خالص وجود دارد. هیچ چیزی نمیخواهند، فقط میخواهند خودشان را در راه حضرت حق قربانی کنند ........
«استاد مهدی طیّب»
🎬 فایل تصویری به مدّت ۱۳ دقیقه:
aparat.com/v/izl50
🍃🍂
@Darmahzareghoran
❣الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
🏴 ورود قافلۀ اسرا به کربلا - بخش اوّل
▫️ماجرای دوّمی که نقل شده در روز اربعین واقع شده است، حضور قافلۀ اسرا در بازگشت از شام در کربلاست؛ که راجع به آن هم به تفصیل سخن گفتهایم. تردید در مورد اینکه این واقعۀ اربعین اوّل بوده است، تردید به جایی نیست.
▫️کراراً خدمت عزیزان عرض کردهام که ورود قافلۀ اسرا به شهر کوفه در روز دوازدهم ماه محرّم بود. در شهر کوفه هم قافله بین سه تا پنج روز توقّف داشت. بنابراین روز پانزدهم، یا به احتمال قویتر هفدهم، روزی است که قافلۀ اسرا کوفه را ترک میکنند.
▫️یک روز قبل از آغاز ماه صفر قافلۀ اسرا به دروازه شام رسیدند؛ امّا یزید پلید دستور داد آنها را بیرون دروازه نگه دارند؛ هم به خاطر اینکه اسرا مقدار دیگری اذیّت شوند؛ هم به خاطر اینکه شامیان بتوانند شهر را آذین ببندند و چراغان کنند و شهر برای جشن بزرگ پیروزی آماده شود.
▫️قافلۀ اسرا روز اوّل ماه صفر وارد شهر شام شدند. اگر ماه محرّم بیست و نه روز بوده است، از روز هفدهم تا روز آخر ماه محرّم دوازده روز میشود؛ اگر سی روز بوده است، سیزده روز میشود. حتّی اگر بگوییم سه روز بیشتر در کوفه توقّف نداشتند، میشود پانزده روز. این فاصله در آمدن پانزده روز طی شده است. در این قسمت کسی تردیدی نکرده است. ضمن اینکه وقتی قافله از کوفه به سمت شام میآمد، حرکتشان در خطّ مستقیم نبود. سپاهیانِ به ظاهر پیروز برای اینکه اقتدار حکومت یزید را به رخ مردم بکشند، در مسیرشان به هر آبادی و شهری میرسیدند، راه را کج میکردند؛ وارد آن آبادی میشدند و قافلۀ اسرا را نشان میدادند. لذا مسیر یک مقدار زیگزاگ طی شده است؛ به خطّ مستقیم طی نشده است.
▫️مسیری که در آمدن اسرا به شام ظرف حدود دوازده، سیزده روز طی شده است، چه استبعادی دارد در بازگشت، ظرف همین دوازده، سیزده روز طی شده و قافله به کربلا برسد؟!
ادامه دارد....
🔺استاد مهدی طیّب🔺
#اربعین_حسینی
🍃🍂
@Darmahzareghoran
❣الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
🏴 تصاویر هوایی جدید و فوق زیبا از کربلا و حضور بیشمار زائران عتبه حسینی برای حضور در مراسم اربعین 🌱
🗓 17 صفر 1442 هجری قمری
🧡 #به_تو_از_دور_سلام
#اربعین
#ما_ملت_امام_حسینیم
🍃🍂
@Darmahzareghoran
❣الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج