رهبر انقلاب: پیری جمعیت از همهی خطرات بزرگتر است
حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار با جمعی از فعالان حوزه خانواده:
🔹یک مسئله، مسئلهی بقاء خانواده و جلوگیری از تلاشی خانواده است. راههایی را پیدا کنید! خانوادهها را از تلاشی باید نجات داد. راههای عملیاتی آن را پیدا کنید.
🔹باید قوانینی وجود داشته باشد که روابط داخل خانه را که گاهی اوقات برخلاف عدالت و گاهی اوقات شکلهای ناهنجاری دارد، اصلاح کند.
🔹گاهی هم به مردها ظلم میشود. باید یک هنجارِ درستِ دینیِ اسلامی تنظیم بشود و برایش ضوابط و مقرراتی گذاشته بشود که این هنجار بر محیط داخل خانواده حاکم بشود.۱۳۹۸/۰۵/۲۴
@darmaneslam
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: عزاداری سیدالشهدا نباید وارد فضای مجازی صرف شود بلکه با رعایت پروتکل های بهداشتی باید برگزار شود.
به گزارش خبرنگار شفقناقم، آیت الله محمدمهدی میرباقری در نشست علمی کرونا و چالش های پیش روی هیئت های مذهبی که در کتابخانه آیت الله حائری طبسی برگزار شد، اظهار داشت: جهان به سمت حکمرانی مجازی پیش می رود و ما دخالتی در این تدبیر و مدیریت نداریم و ما تنها کاربر این فضا هستیم بنابراین در عین استفاده از فضای مجازی برای بسط عزاداری محرم اما نباید بپذیریم که عزاداری امام حسین در فضای حقیقی تعطیل شود.
او با اشاره به شیوع کروناویروس در جهان گفت: در ابتدای شیوع ویروس مشاهده کردیم که دنیا به سمت قرنطینه پیش رفت ولی الان واضح شده که قرنطینه خانگی راه حل اساسی و پایدار نیست بلکه باید به صنعت ایمن سازی، فاصله گذاری معقول و رعایت موارد بهداشتی روی بیاوریم.
میرباقری با اشاره به تعطیلات اماکن مذهبی در موج اول شیوع کرونا ادامه داد: جریان غرب و غربگراها از تعطیلی مراسم و تجمعات عاشورا و محرم ناخرسند نمی شوند بلکه خوشحال می شوند چراکه این تجمعات را مزاحم توسعه اجتماعی خود می بینند.
او بیان داشت: ما باید تلاش کنیم عزاداری سیدالشهدا وارد فضای مجازی صرف نشود بلکه جامعه پزشکی، هیئات را کمک کنند و هیئات هم آنها را بپذیرند که طرح های متعددی را بنابر اقتضائات برای عزاداری سیدالشهدا داشته باشیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری، عزاداری را برای حفظ سلامت روانی جامعه لازم دانست و گفت: از سویی ضرورت ندارد که هیئت ها تعطیل شود و فضای مجازی بروند بلکه ضروری است، اصول بهداشتی رعایت شود.
او تاکید کرد: در شرایط کنونی که جامعه ما با سختی ها و مشکلات ناشی از کرونا مواجه است، به این تجمعات مذهبی نیاز داریم.
میرباقری ادامه داد: حتما باید توصیه های ستاد ملی مقابله با کرونا را متعهدانه رعایت کنیم اما درخواست داریم، تصمیم گیری ها شفاف باشد.
او با تاکید براینکه مجالس عزاداری تعطیل شدنی نیست، گفت: مسئولان بهداشتی کمک کنند حتی المقدور به برنامه ای برسیم که به بهترین وجه هیئت های مذهبی برگزار شود.
استاد حوزه علمیه قم افزود: کرونا حاصل دستکاری بشر در طبیعت است و حاصل تفکری است که جهان را مرده می پندارد و ناشی از نگاه های امانیستی و ناسیونالیستی است که مشکلات زیادی برای جامعه بشری ایجاد کردند که نمونه آن را در مساله بحران محیط زیست می توان دید.
او بیان داشت: راه برون رفت از بحران زیست محیطی پائین آمدن از ادعای خدایی و بازگشت به آموزه های انبیاست تا این ابتلائات از جامعه بشری رفع شود
@darmaneslam
🔺️آمار سقط جنین معادل حدود یک سوم تولدهای کل کشور است!
نویسنده مجموعه جنگ جهانی جمعیت:
🔹دادههای مطالعاتی حاکی است در شرایط کنونی، آمار سقط جنین معادل حدود یکسوم آمار ۱.۱۹۶.۰۰۰ نفری تولدهای کل کشور است!
🔹در صورت وجود یک قانون جامع و روشنگری لازم درباره ابعاد پزشکی، فقهی و فرهنگی پدیده غیرشرعی و غیراخلاقی سقط جنین، میتوان امیدوار بود که روند کاهش شدید موالید کشور در سالهای اخیر، متوقف شده یا جبران شود.
@darmaneslam
ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد بر اساس بررسی های آماری، تاکنون حداقل ۲۵میلیون نفر از مردم ایران، به بیماری#کرونا مبتلا شده اند.
از این تعداد متاسفانه حدود ۱۴هزار نفر فوت شده اند.
اگر همه آن ۱۴هزار نفر از بیماری کرونا فوت کرده باشند٬ میشود ۵صدم درصد.
(که اینطور نیست، تعداد قابل توجه فوت شدگان به علت #پروتکل_درمانی_غلط، و تضعیف سیستم ایمنی و عملکرد ریه به دلیل استفاده افراطی از مواد شیمیایی و ضد عفونی کننده و همچنین بعضی بیماریهای زمینهای بوده است)
فقط مردم باید فکر کنند و نترسند _ ترسیدن مردم ، رعایت افراطی بهداشت ، عمل به کلیه دستورالعمل های وزارت بهداشت جهانی و در نتیجه دوری از فرهنگ اسلامی ایرانی و افزایش آمار مرگ و میر 🙈
از اهداف اصلی وزارت بهداشت جهانی 👿☠هست...
پایان #کروناهراسی
@darmaneslam
✅تدابیر فصل پاییز 🍂🍁
فصل پاییز فصل سرد و خشکه 🌫
⬅️در این فصل انواع بیماریهای سرد و خشک مثل اگزمای سرد،ترک پوست، درد مفاصل،درد سیاتیک، برخی وسواس و افسردگیها و... بیشتر میشه
تا جایی ک بیشتر افسردگیها در فصل پاییزه 😔
ما تو فصل تابستون از غذاهای خییلی سرد و خنک استفاده کردیم حالا این مواد میخوان در فصل پاییز از بدن خارج بشه، بصورت الرژی و حساسیت خودشون رو نشون میده
👈بنابراین حساسیتهای فصل پاییز برا خروج مواد زائد و فضولات از بدنه
✳️خب بهترین کار برا خروج این مواد زائد حجامته 👌
دیدین ک چقد توصیه شده ک در فصل بهار و پاییز حجامت کنید .
فصل بهار، بخاطر زدودن بلغم های یخ زده زمستون
و فصل پاییز برا خروج سردیهای استفاده شده در تابستون، حجامت توصیه میشه تا از شر حساسیتها و الرژیهای مربوط ب این فصلها راحت شید
⬅️از طرفی خداوند حکیم و علیم بهترین میوه اش انار رو در این فصل قرار داد
👈تا میتونید از انار استفاده کنید
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
@darmaneslam
✔️اما جمع بندی تدابیر فصل پاییز 🍁🍂
🔷حجامت
🔶مداومت ب خوردن انار
🔷ترک سردیجات و خوردن غذاهای گرم و تر
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
@darmaneslam
⬅️ ی نکته دیگه اینکه :
معمولا ما وقتی ازبیرون میایم بعلت گرمی زیاد صفرا بالا میره 😤دوس داریم ی شربت پر از یخ 🍷بنوشیم تا بقولی جگرمون حال بیاد
اما غافل از اینکه با اینکار معده، روده، کبد و اعصاب رو درگیر مشکلات کردیم😱
برا نمونه فک کنید وقتی رو ی شیشه داغ ، اب یخ ریخته میشه چ بلایی سر شیشه میاد همون بلا ،برا بدنمون اتفاق میوفته😫
👈پس از اب خنک استفاده کنید ن اب یخ
اب درون یخچال یا
اب درون کوزه هم عالیه👌
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
@darmaneslam
⬅️ ادامه تدابیر فصل تابستون☀️
🔷نوره کشی بدن
خب در فصل تابستون بعلت حرارت زیاد، منافذ پوستی بازه و خون ب سطح میاد. حالا زدن نوره باعث نفوذ و پاکسازی و تصفیه خون میشه👌
👈پس بهتره هفته ای یکبار در تابستون نوره بزنید
🔶 استفاده از غذاهای سبک
✍در فصل تابستون گفتیم حرارت ب سطح میرسه و حرارت کمتری نصیب گوارش و معده میشه
👈 پس گوارش ضعیفتره برعکس زمستون ک گوارش قویه
خب پس از غذاهای سبک مثل اب دوغ خیار و انواع اش ها استفاده کنید
🔷فعالیت بدنی کمتر
در حالت عادی در تابستون بدن عرق میکنه پس ما نباید بهش فشار بیاریم ک تعریق بیش از حد باشه.البته ی مقدار عرق کردن عالیه
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
@darmaneslam
✅مزاج جغرافیایی🌏 :
☔️ مناطق کنار دریا 👈مرطوب
🌴مناطق جنوبی 👈گرم
مناطق شمالی 👈سرد
⬅️در نتیجه مناطق جنوب کنار دریا 👈 گرم و تر
⬅️مناطق شمال کنار دریا👈 سرد و تر
🌵مناطق بیابانی 👈 گرم و خشک
⛰ مناطق کوهستانی 👈سرد و خشک
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
@darmaneslam
🔴همه تلاش ها برای ترویج «فرزند نیاوری»
🔺سیاستهای تحدید جمعیت بیش از ۲۰ سال در کشور ما با قوت اجرا شد؛ بهگونهای که نرخ رشد جمعیت کشورمان از ۳.۲ در سال ۶۵ به زیر ۱ درصد در سال ۹۸ رسید!
🔹این رقم، کشور را در آستانه بحرانی سهمگین یعنی همزمانی سالمندی جمعیت با کاهش شدید زادوولد در آیندهای نزدیک قرار خواهد داد؛ سیاستهای کاهش جمعیت در ظاهر از سالهای ابتدایی دهه ۹۰ تغییر کرد و نقطه اوج آن ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری به سران سه قوه و مجمع تشخیص مصلحت نظام در اردیبهشت ماه ۹۳ بود. اما امروز میبینیم در عمل هنوز اتفاق خاصی نیفتاده است.
🔹در کشور ما اظهارنظرهای کارشناسی و باید باید گفتنها نسبتاً با بحران پیشِرو موافق و مطابق است؛ اما در برنامهها و اقدامات دستگاههای اجرایی هیچ نشانهای از کشوری در سراشیبی تند نرخ رشد جمعیت نمیبینیم؛ بماند که هر از چندی اقداماتی خلاف سیاستهای خانوادهمحور و جمعیتمحور هم دیده میشود.
🔹برخی از این اقدامات را که میتوان گفت در راستای «فرزندنیاوری» در دهه اخیر اتفاق افتاده است مرور میکنیم؛
🔹این لیست که البته قابل تکمیل است، میتواند مانیفست پیشِروی نمایندگان مجلس شورای اسلامی یازدهم که عنوان مجلس انقلابی یدک میکشند، برای برداشتن بارهای سنگین بهزمینمانده حل بحران جمعیت کشور باشد:
۱. عدماجرای سیاستهای کلی جمعیت:
🔹این سیاستها باید بهعنوان اسناد بالادستی هر طرحی که مربوط به خانواده است، قرار گیرد و قوای سهگانه موظفند این سیاستها را به برنامه تبدیل کنند؛ مانند برنامههای تسهیل ازدواج و رفع موانع فرزندآوری و...،
اما در عمل در اجرای سیاستهای کلی جمعیت هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است؛
🔹توجیه برخی نمایندگان مجلس دهم این بود که عمده چالشها درباره این طرح، به چالشهای مالی معطوف میشود و تا زمانی که دولت بار مالی آن را متقبل نشود، مجال و امکان طرح وجود ندارد؛ در اقدامات دولت نیز نه راهکاری برای کاهش سن ازدواج و جلوگیری از وقوع طلاقهای زودرس میان زوجهای جوان ارائه میشود و نه خبری از مشوقهای فرزندآوری وجود دارد. گاهی هم کاملاً خلاف سیاستهای جمعیتی نظام، در طرحهایی مثل اعطای یارانه بنزین، رسماً یارانه خانوادههای سهفرزندی کاهش هم داشته است!
۲. تعهدات معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری به صندوق جمعیت سازمان ملل:
🔹در سال ۹۳ شهیندخت مولاوردی معاون وقت زنان و خانواده رییسجمهور در چارچوب پنجمین برنامه کشور جمهوری اسلامی ایران و صندوق جمعیت ملل متحد، تفاهمنامهای را با این صندوق به امضا رساند که حاوی یک سری تعهدات برای دستگاههای دولتی از جمله وزارت بهداشت و درمان، جمعیت هلال احمر، مرکز آمار، دانشگاه تهران، سازمان ثبت احوال و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بود.
🔹با افشاگری مرحومه "فاطمه رهبر" نماینده وقت مجلس، مشخص شد این تفاهمنامه با ۱۲ تعهدی که تحت عنوان سلامت زنان و خانواده و سلامت باروری داده است، یک قرارداد محسوب میشود و برای کشور بار حقوقی دارد. مثلاً تعهد تحویل گزارشات مورد نیاز بموقع و رضایتبخش برای صندوق و نیز اعطای مجوز به صندوق برای دسترسی به اسناد که بهمعنای دسترسی این صندوق به بانک اطلاعاتی زنان ایرانی است!
🔹این ماجرا وقتی حساسیتبرانگیزتر میشود که بدانیم "صندوق جمعیت سازمان ملل" در هر کشوری مأموریت دارد تعداد زادآوری را محدود کند و مأموریت پنهان خود را در این زمینه پی بگیرد!
🔹سؤال اینجاست: با اینکه اهداف آماری تعیینشده برای ایران در اجلاس جهانی جمعیت موسوم به اجلاس قاهره (۱۹۹۴) سالهاست محقق شده، چرا هنوز برنامههای متعدد صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در ایران در حال اجراست؟!
🔹درحالی که از مهمترین برنامههایی که این صندوق در پوشش «سلامت باروری» پیگیری میکند، افزایش سن باروری و افزایش تمایل به پیشگیری از بارداری و سهولت آن است! دلیل این استمرار فعالیت تعهدات حقوقی الزامآوری است که دولت به این صندوق داده و در صورت سر باز زدن، حق شکایت این صندوق از جمهوری اسلامی به دادگاه لاهه محفوظ است!
@darmaneslam
بسم الله
امروز مزاج مناطق جغرافیایی🏝🏔 رو توضیح میدیم ☺️
🔷اگه توجه کرده باشین موقعیت جغرافیایی هر منطقه، اخلاق و رفتار عموم مردمش رو تحت تأثیر قرار میده
مثلا کسانیکه در مناطق کویری و یا کوهستانی🗻 هستن سخت کوش ترن و چیزی رو ک بدست اوردن ب راحتی از دست نمیدن مثل اصفهانیها
یا شیراز بخاطر نوع اقلیم و شرایط اب و هواییش، ادمها ریلکس تر میشن
🔶در شمال، بعلت رطوبت بالا بیشتر مردمانش مستعد رماتیسم هستن و بخاطر همین در ساخت خونه ها🏡 از چوب بیشتر از مصالح دیگه استفاده میکنن تا رطوبت و سردی بهشون نفوذ نکنه👌
🔷استانهای خشک و کویری،مردمانش بیشتر در معرض بیماری های اگزما، یبوست و ... ک بخاطر خشکی منطقه هس قرار میگیرن
🔶دیدین محصولات هر شهر ی جور سر زبونها میوفته مثلا
سیر قم بخاطر گرمی و خشکی منطقه بسیار سوزنده میشه😤
اما سیر شمال اصلا اون سوزندگی رو نداره حتی بوی کمی هم داره
و سیر همدان بسیار مطبوع و معروفه
👈خب اینها همه تاثیرات جغرافیایی منطقه رو ب نوعی ب ما نشون میده
پس بهتره ک مزاج مناطق جغرافیایی برا ما روشن شه☺️
🌸🍃〰️🍃🌸〰️🍃🌸〰️🍃🌸
@darmaneslam
⚠️ از ابتدای شب تا ساعت 4 صبح، مغز استخوان عملیات خون سازی را انجام می دهد.
‼️ برای همین میگویند شبها زود بخوابید.👌🏼
یکی از عوارض دیر خوابیدن :
📵 دیر خوابیدن و دیر بلند شدن از خواب، باعث می شود مواد سمی از بدن دفع نشوند
@darmaneslam