May 11
May 11
#عالمانه
✅ قبل از اینکه به فکر مسلمان کردن دیگران باشیم، به فکر اصلاح افکار دینی خود باشیم!
🔸بنشینیم و حساب کنیم، آیا واقعاً تفکر ما تفکر اسلامی است؟ آیا تفکر اسلامی در مغز ما زنده است یا مرده؟ فعلاً لازم نیست که زیاد دنبال این باشیم که کسی را که مسلمان نیست مسلمان کنیم.
🔹البته منتهای آرزو این است، ای کاش چنین چیزی بشود؛ ولی آن چیزی که در درجه اول لازم است این است که فکر دینی که الان ما متدیّنها و مسلمانها و نمازخوانها و روزهگیرها و زیارتروها و حجکنها داریم، این فکری که در خود ما به حالت نیمه مرده درآمده است، به حالت کِرخ به اصطلاح درآمده است، این را زنده بکنیم.
🔸 تا اینجور نشود فایده ندارد. فرضاً اگر در اروپا هم یک عده مسلمان شوند و ما را ببینند، ممکن است پشیمان شوند و از اسلام برگردند!
📝استاد مطهری، ده گفتار، ص153
مردم دو دسته هستند .mp3
4.13M
🎧 استاد میرباقری | قطعه صوتی
💠 کسانی که با کسالت و بهزحمت بندگی میکنند، در امتحانات و فتنهها زمینگیر میشوند!
💠 بعضیها تمام هنرشان این است که نماز صبحشان قضا نشود و یا اگر قضا شد، بخوانند!
در محراب عبادت هم اهل نشاط نیست؛ تمام خستگیهایش و خمیازههایش و تفکراتش و حل معادلات روزانهاش را در همین ۵ دقیقه نماز انجام میدهد!
⚡️ یک نامحرم و یک صحنهٔ هیجانانگیز و مُحرّک که پیش میآید، باید خودش را به آب و آتش بزند که بتواند سرش را پایین بیندازد و از کنار این صحنه عبور کند!!
همهٔ سرمایهگذاری او در مسیر عبادت، همین است!
پیداست که با این روزمرگی، بار انسان بسته نمیشود! و چنین فردی، در صحنههای امتحان و فتنه زمینگیر خواهد شد.
💠 با «سرمایههای معنوی» است که میتوان عاقبتبهخیر شد.
۸ دقیقه
۴ مگابایت
#عهد_مشترک
🔶 ما در برابر خدای متعال نسبت به هر انسانی که از دین منحرف شود پاسخگو هستیم. ما نسبت به هر انسانی در دورترین نقطه جهان اسلام که علیرغم وجود امکانات، منحرف است، مسئول هستیم؛ چه برسد به آن کسانی که در وطن ما، در کشور ما و در میان مردم ما زندگی میکنند.
چگونه میتوانیم ادعا کنیم که از دعوتکنندگان به خدای متعال هستیم درحالیکه در کشور ما کسانی وجود دارند که از اسلام هیچ چیز نمیدانند و ما اصلاً به آنها فکر هم نمیکنیم؟
شهید آیت الله محمد باقر صدر
🔹 بارقهها، ص ۴٠.
#زندگی رشد مدارانه ↘️
شخصیت و هویت و ظرفیت وجودی هر انسانی،بستگی به خواسته های زندگی اش دارد،نه داشته های زندگی اش!
چرا که شمرها با تکیه بر سوابق و داشته هایشان متوقف شده و سقوط کردند،و حرها با تکیه بر خواسته هایشان،حرکت کرده و رشد کردند.