🔴 حاکم آمریکایی عراق که رهبر انقلاب به او اشاره کردند که بود و چه کرد؟
💬 #فارس_سیاستخارجی
🔹 رهبر انقلاب عصر سهشنبه و در دیدار الکاظمی تأکید کردند: برای آمریکاییها اینکه چه فردی نخستوزیر عراق باشد مهم نیست؛ آنها بهدنبال حکومتی همچون حکومت «پل برمر» حاکم آمریکایی عراق در اوایل سقوط صدام هستند.
🔸 برمر، نماینده تام الاختیار «جورج بوش» پس از اشغال عراق توسط آمریکا بود که به عنوان رئیس حکومت ائتلاف موقت عراق از ۱۱ مه ۲۰۰۳ تا ۲۸ ژوئن ۲۰۰۴ (۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۲ تا ۸ تیر ۱۳۸۳) در عراق حضور داشت.
✅ نقش برمر زیر تیغ انتقادهای زیادی قرار داشته و در حکومت تحت هدایت او مبالغ زیادی پول ناپدید شد و ثروت مردم عراق به غارت رفت.
🔹 دستورات او در ارتباط با خصوصیسازی بخش عمده زیرساختها و صنایع و معادن عراق و انحلال ارتش و مشکلاتی اقتصادی و اجتماعی ناشی از آنها موارد دیگر تصمیمات اشتباه و منفعتطلبانه وی است.
🔸 گزارش بازرس کل ویژه بازسازی عراق اعلام کرد ۹ میلیارد دلار برای بازسازی عراق احتمالاً در یک روند کلاهبرداری و فساد مالی ناپدید شده است.
✅ برمر دو روز قبل از ترک عراق، دستوری را امضا کرد که طبق آن هر فرد مرتبط با شورای حکومت موقت و دولت آمریکا در برابر قانون عراق مصون میشد. این شرط بعدها در قوانین عراق گنجانده شد.
💢 از آن زمان وحشیگریهای شرکتهای امنیتی آمریکایی در عراق مثل شرکت بلکواتر، نارضایتی مردم عراق را برانگیخت که به آنها به چشم ارتشهای خصوصی که با مصونیت دست به اقدام میزنند، نگاه میکنند.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
🔴فتنه گران مشغول کارند!
🔹با حکم نوبخت #نسرین_وزیری خبرنگار سابق خبر آنلاین و از بازداشتی های فتنه سال ۸۸ روابط عمومی مهمترین سازمان بودجه ریزی کشور یعنی سازمان برنامه و بودجه شد!
رضا اعرابی
📡|| *یگان چهارم ارتش سایبری* ||
https://chat.whatsapp.com/KJuyyUHkcPIDHSIXBFUwyS
🔴 جنگ روایتها و دست برتر رسانه ای دشمن!!
در چند ماه گذشته دستگاه رسانه ای دشمن از آتش گرفتن علفهای هرز یک بوستان کوچک تا انفجار در نطنز را طوری زیر پوشش وسیع رسانه ای خود قرار دادند گویی فتح الفتوحی بزرگ کرده اند ولی همان رسانه ها از آتش گرفتن (بخوانید انفجار) ناو یو اس اس بونهایم ریچارد در بندر استراتژیک سن دیگو و آتش سوزی های بزرگ دیگر در ایالات منفجره حرفی به میان نمی آورند بلکه لال شده اند !! کافی بود این آتش سوزی در بندر شهید رجایی رخ می داد تا اکانت های فیک سعودی،ایران اینتر نشرال،بی بی سی فارسی،منو تو از یک طرف و وحید آنلاین ،مملکته و دنباله های آنها در داخل از طرفی دیگر مسئولین و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را آماج حمله ها و تهمتها ی ناجوانمردانه خود قرار دهند!!
اینجاست که باید گفت : این اقتضای طبیعت دشمنان است ولی روی سخن به مسئولین فضای مجازی رها شده در کشور می باشد که با عدم سامان دادن شبکه ی ملی اطلاعات هزینه ها و چالش های امنیتی اقتصادی و اجتماعی را به کشورمان تحمیل نموده اند که با تعلل و تاخیر بیش از این صدمات جبران ناپذیری را متوجه مصالح عمومی خواهد کرد.
ژنرال جرج پتن می گوید: « اگرچه نبرد با جنگ افزار در می گیرد اما فتح با انسانها ممکن می گردد بهترین ابزار برای ایجاد یک تأثیر شناختی نامطلوب،پاشیدن بذر بی اعتمادی در شبکه های فردی است وی ادامه میدهد ما باید عملیاتی را طراحی کنیم که بر ظرفیت ذهنی دشمن تأثیر بگذارد. فهم موضوعات نرم نیازمند زمان، ، صبر و تلاش است. » یکی از اصول جنگ شناختی موج سواری رسانه ای بر روی دو قطبی های کاذب است، همانطور که دیدید ژنرال پتن نیز اذهان مردم کشور حریف را هدف قرار داده است.
با حمایت نکردن مسئولین فضای مجازی کشور از پیام رسان های ایرانی به دست خودمان اجازه دادیم بیش از ۴۰ میلیون نفر در شبکه های اجتماعی خارج پایه حضور داشته باشند و به راحتی به دشمنان اجازه دادیم اطلاعات بزرگی را تحت عنوان ( Big data) از هموطنان به سرقت ببرند و بدین وسیله اشراف دقیقی بر اختلافها و شکافهای جامعه ما پیدا کنند و هرازگاهی برتری خودشان را در فضای مجازی و رسانه به ما دیکته نمایند که ماجرای دختر آبی، رومینا اشرفی و ... از این دست هستند، در جنگ روایتها طرفی پیروز می شود که روایت خودش از ماجرا را در اذهان عمومی بهتر جا بیندازد.
جان کلام اینکه راه تبدیل کردن این تهدید به فرصت بازنگری در قوانین فضای مجازی منطبق بر منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی است و حداقل نویسنده این وجیزه راه دیگری را نمی شناسد تا با مخاطب فهیم خود به اشتراک گذارد..
✍ وحید محبی
🔴 انگیزههای عجیب نظامیان آمریکا برای پیوستن به ارتش این کشور!
🇮🇷پایگاه بسیج فضای مجازی
eitaa.com/basijtv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 امروز بالاخره نوبت به محاکمه علنی بیژن قاسمزاده، بازپرس پرونده بقایی به اتهام دریافت رشوه و تاثیر دادن نفوذ اشخاص دولتی در اقدامات و تصمیمات قضایی رسید.
➖ حمید بقایی به رسانهها قول داده بود دادگاه قاسمزاده بصورت علنی برگزار شود.
@dolatebahar
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
🔴 اجتهاد در برابر نص ! بخش اول
❗️مقام معظم رهبری در سخنان 22 تیر 1399 خود خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، مطالب مختلفی را بیان فرمودند که بلافاصله پس از پخش خلاصه فرمایشات ایشان از صدا و سیما ، عده ای در فضای مجازی شروع به حمله به درخواست کنندگان استیضاح روحانی کردند و گفتند که دیدید رهبری با استیضاح روحانی مخالفت کرد ؟! دیدید که ایشان گفتند این دولت باید تا روز آخر بر سر کار بماند ؟!
عده ای دیگر نیز شروع به تحقیر منتقدان روحانی کرده و آنان را جماعتی تندرو و احساساتی و فاقد منطق خواندند!
⁉️به راستی این افراد از کجای فرمایشات مقام معظم رهبری استنباط کردند که ایشان با استیضاح حسن روحانی مخالفت کردند ؟
❓آیا هنگامی که رهبری می فرمایند : « به تجربه در طول این سالهای متمادی ثابت شده که درگیریها و منازعات و مجادلات در صدر، برای افکار عمومی مردم زیانبخش است، مردم را ناراحت میکند. بله؛ مردم از شما و از دولت یا قوّهی قضائیّه توقّع دارند که حق را بیان کنید و حق را دنبال بکنید، امّا توقّع ندارند که با هم مجادله کنید و گریبان یکدیگر را بگیرید؛ این را مردم هیچ دوست نمیدارند و تشنّج در رئوس دستگاهها بخصوص، مردم را اذیّت میکند، ناراحت میکند، روی افکار عمومی تأثیر منفی میگذارد .»
⁉️معنی جملات فوق حق نداشتن مجلس برای اقدام به استیضاح رئیس جمهور است ؟!
❌و یا در بخش دیگری می فرمایند : «همهی دولتها موظّفند تا روز آخر تلاش کنند و کار کنند؛ تا لحظهی آخر. بنده اعتقاد راسخ دارم که دولتها بایستی تا آخرین روز مسئولیّتشان تلاش کنند و کار کنند و وظایف خودشان را انجام بدهند، بعد امانت را به دولت بعدی تسلیم کنند ... بایست تا روز آخر مشغول کار باشند. در این شرایطِ حسّاسِ سالِ آخریِ دولت که سال اوّل شروع کار شما و فعالیّت شما است، بایستی هر دو ـ هم دولت، هم مجلس ـ سعی کنند فضا را به نحوی مدیریّت کنند که به کار لطمه نخورد. مراقبت بشود؛ جوری مدیریّت کنید فضا را که به کار مهمّ کشور هیچ گونه لطمهای وارد نشود.»
⁉️آیا معنای جملات فوق آن است که حسن روحانی تا روز آخر باید بر سر کار بماند و مجلس نیز حق نظارت و بازخواست ( سؤال و استیضاح ) را ندارد ؟!
⭕️در این راستا خوب است دوستان به چند نکته توجه کنند :
❌1 ـ رهبری نظام ، در سخنانشان ، مشکلات اصلی و عمده کشور را چنین برمی شمارند : تورّم ، کاهش ارزش پول ملّی ، گرانیهای بیمنطق ، مشکلات بنگاههای تولیدی ، وجود تحریمهای خارجی ، امیدهای واهی به بیرون مرزها ، شرطی کردن اقتصاد کشور نسبت به تصمیم گیری بیگانگان ، معضل اشتغال ، مدیریت نظام پولی و مالی ، وابستگی اقتصاد کشور به نفت ، مشکل مسکن ، عدم تسهیل ازدواج جوانان ، کاهش فرزند آوری ، مدیریت فضای مجازی .
❗️همه موارد فوق ، مسائلی است که رهبری نظام طی هفت سال گذشته ، بارها و بارها به جناب حسن روحانی تذکر داده و خواهان حل مشکلات و معضلات فوق شده اند . اما این مشکلات نه تنها حل نشده ، بلکه بعضاً افزایش هم یافته اند .
⁉️حال آیا باید یک سال دیگر هم دست روی دست گذاشت و همچنان شاهد بی عملی رئیس جمهوری بود که نسبت به مشکلات مردم و کشور ، بی خیال و نظاره گر است ؟!
❌2 ـ برخی افراد می گویند اینکه رهبری نظام فرموده اند سه قوه باید با هم تعامل و هم افزایی داشته باشند ، یعنی مجلس به عنوان تعامل و هم افزایی ، نه سؤالی از رئیس جمهور بکند و نه استیضاحی در کار باشد !
این در حالی است که رهبری نظام در مورد تعامل و هم افزایی سه قوه می فرمایند :
❌« نقشهی کلّی تعامل به نظر حقیر این است: از طرف دو قوّهی مجریه و قضائیّه تعامل شان به این است که بایستی موبهمو مصوّبات شما را عمل کنند؛ یعنی تعلّل در اجرای مصوّبات مجلس جایز نیست و تعطیل مصوّبات مجلس، و بیاعتنائی به آنها، جایز نیست؛ آن دو قوّه موظّفند که مصوّبات شما را عمل کنند. از طرف شما هم تعامل به این است که مصوّبه را با توجّه به ظرفیّتهای کشور تصویب کنید .»
⁉️حال با رئیس جمهوری که طی هفت سال گذشته بارها و به کرّات ، مصوبات مجلس را اجرا نکرده و قوانین را زیر پا گذاشته ، چگونه باید تعامل کرد ؟!
⁉️اگر قرار باشد که مجلس از ابزارهای نظارتی خود یعنی سؤال و استیضاح ، استفاده نکند ، و حسن روحانی نیز همچنان قوانین را نقض و از اجرای آنها شانه خالی کند ، پس چگونه باید وی را وادار به تمکین در برابر قانون کرد ؟
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
🔴 اجتهاد در برابر نص ! بخش دوم
🖍رهبری خود راه حل را به صراحت بیان کرده و می فرمایند :
❌« سؤال، تفحّص و امثال اینها که در قانون آمده، اینها حقّ شما است، بایستی انجام بدهید .»
❗️ایشان می فرمایند سؤال ، تفحص و امثال اینها که در قانون آمده . منظور از " امثال اینها "، طبق اصل 89 قانون اساسی ، استیضاح است . یعنی رهبری می فرمایند که سؤال ، تفحص و استیضاح ، حق شما است ، بایستی انجام بدهید .
❌نکته مهم این است که ایشان نه تنها سؤال و تفحص و استیضاح را حق نمایندگان مجلس می دانند ، بلکه به آنها دستور می دهند که " بایستی انجام بدهید " . یعنی نه تنها حق نمایندگان را به آنان یادآوری می کنند ، بلکه دستور به استفاده از این حق هم می دهند .
😉این نکته درست عکس برداشت کسانی است که اجتهاد در برابر نص کرده ، ادعا می کنند رهبری با استفاده از ابزار استیضاح مخالف است .
❗️البته یک نکته را هم مقام معظم رهبری یادآوری می کنند و آن اینکه : « توهین نه، دشنام نه، نسبتِ بدون علم نه؛ اینها حقّ شما نیست و بعضیاش حرام شرعی هم هست و جایز نیست؛ انسان به وزیر مثلاً توهین کند یا دشنام بدهد یا تهمتی بزند، این مطلقاً جایز نیست. بنابراین، تفکیک کنید بین آنچه وظیفهی شما است و آنچه ممنوع است برای شما .»
⭕️ جالب توجه است که مقام معظم رهبری ، در پیام 7 خرداد 99 خود نیز به مجلس یازدهم ، در مبحث حقوق و تکالیف حیاتی و مهم مجلس می فرمایند :
❌« حق تحقیق و تفحص ، حق رد و قبول مدیران ارشد قوه مجریه ، حق تذکر و سؤال و استیضاح ، از آن جمله است .»
❌یعنی مقام معظم رهبری ، استفاده از ابزار استیضاح را جزو حقوق مهم و حیاتی مجلس می دانند .
⁉️حال چگونه برخی اجتهاد در برابر نص می کنند و می گویند رهبری با استیضاح مخالف است ؟!
❌ایشان در بخش دیگری از سخنان خود باز هم بر نقش نظارتی مجلس تأکید نموده و می فرمایند :
❌« من البتّه نقش نظارتی مجلس را خیلی مهم میدانم؛ یعنی واقعاً نقش نظارتی مجلس یک نقش اساسی و حیاتی است و هیچ نبایستی به این نقش نظارتی بیتوجّهی بشود، لکن معتقدم که این نقش را با متانت ایفا بکنید؛ خردمندانه و با متانت و بدون حاشیه ایفا بشود.»
📡شواهد و قرائن گوناگونی حکایت از آن دارد که دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران ، قصد دارند فتنه دیگری را در سال 99 برپا کنند و کشور را به شورش و آشوب بکشانند ، مشابه همان کاری که در دی ماه 96 و آبان 98 انجام دادند ، اما این بار به صورتی وسیع تر و گسترده تر .
😡توجه داشته باشیم که دشمنان بیرونی نظام ، هیچ گاه نمی توانند بدون استفاده از عوامل داخلی شان ، آشوبی را در داخل کشور به راه اندازند . زمینه چینی برای آشوب های دی ماه 96 و آبان 98 ، به واسطه فشارهای فزاینده اقتصادی و معیشتی بر مردم بود که شخص آقای حسن روحانی نقش بارزی در آنها ایفا کرده بود .
😡به نظر می رسد که امسال نیز قرار است آنقدر فشارهای اقتصادی و معیشتی بر مردم محروم جامعه افزایش یابد ـ همچنان که می بینیم قیمت ارز ، سکه ، خودرو ، مسکن و مایحتاج روزمره مردم روز به روز افزایش می یابد ـ و مردم چنان تحت فشار قرار بگیرند ، که یک شورش عمومی اتفاق بیفتد . این نقشه ای است که دولت آمریکا به شدت پیگیر آن است .
⁉️در چنین شرایطی ، آیا رها شدگی امور جامعه و عدم وجود کنترل و نظارت های جدی از سوی دولت ، شک برانگیز نیست ؟!
⁉️ آیا قرار است امسال نیز جناب حسن روحانی همان نقشی که در سال 96 و 98 بازی کرد را دوباره تکرار کند ؟!
⁉️ارسال پالس های مکرر از سوی آقای حسن روحانی برای دولت آمریکا مبنی بر اعلام آمادگی برای مذاکرات مجدد ـ علیرغم نهی صریح رهبری نظام ـ چه معنایی دارد ؟!
⁉️آیا جناب روحانی بنا دارد تا در سال 99 ، پروژه شوم و ضد انقلابی برجام 2 و 3 ـ یعنی همان برجام هایی که شهید حاج قاسم سلیمانی در اسفند 97 اظهار داشت که برای نابودی ایران و نابودی نهضت های اسلامی طراحی شده اند ـ را اجرایی کند ؟
⁉️ ارسال پالس های مکرر آمادگی برای مذاکره ، معنایی جز اجرای نقشه خائنانه فوق دارد ؟
⁉️کسی که هفت سال است از اجرای دستورات صریح رهبری در مورد پرهیز از تجمل گرایی و اشرافیت ، سازمان دادن به فضای مجازی کشور ، اجرای اقتصاد مقاومتی و ... خودداری کرده است ، آیا در این سال پایانی ، رویه غلط هفت سال گذشته خود را تغییر خواهد داد و از وارد آوردن خسارات بیشتر به کشور و نظام خودداری خواهد کرد ؟!
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
🔴 استیضاح روحانی ، آری یا خیر ؟ بخش اول
😔1 ـ در حال حاضر ، مهمترین مسئله کشور ، وضعیت نابسامان اقتصادی است که از زمان روی کار آمدن حسن روحانی در سال 92 تا کنون ، به مراتب بدتر شده است .
با وجود حدود شش سال ارتباط گیری و مذاکره با آمریکا ، نه تنها هیچ تحریمی لغو نشد ، بلکه تحریم های متعددی نیز به تحریم های قبلی اضافه شد . روابط بانکی نه تنها بهبود نیافت ، بلکه از قبل نیز بدتر شد . رقم رسمی تورم در این دولت ، رکورد همه دولت های بعد از انقلاب را شکست و به بالای 52 درصد رسید . البته رقم تورم غیر رسمی ، بالای 100 درصد می باشد . شکاف میان فقیر و غنی نه تنها کمتر نشد ، بلکه بیشتر هم شد .
❗️مقام معظم رهبری از همان ابتدا اعلام کردند که راه نجات اقتصاد کشور ، پیاده کردن اقتصاد مقاومتی است . اما حسن روحانی و مدیران اقتصادیش ، هیچ اعتقادی به اقتصاد مقاومتی نداشته و علی رغم تذکرات متعدد رهبری نظام ، چشم شان فقط به دست شیطان بزرگ و هم پیمانان اروپائیش بوده تا آنان کاری برای ما انجام دهند !
😳باید توجه داشت که هر ساله مبالغ هنگفتی کالای قاچاق از مرزهای رسمی وارد کشور می شود که باعث ورشکسته شدن صدها کارخانه و کارگاه تولیدی و بیکاری دهها هزار تن از کارگران این کشور می شود . طبق گزارش اخیر دیوان محاسبات ، این رقم حدود 25 میلیارد دلار در سال می باشد . دولت حسن روحانی در این هفت سال نشان داده که اراده ای برای مقابله با سیل کالاهای قاچاق ندارد ، چرا که بنا بر اظهار دادستان کل کشور ، بخشی از مسئولین و خانواده هایشان در این قاچاق ها دست دارند .
😳واردات بی رویه بسیاری از محصولاتی که در داخل کشور نیز تولید می شوند ، یکی دیگر از دلایل ورشکستگی تولید کنندگان داخلی و بیکارشدن صدها هزار تن از کارگران داخلی است . دولت حسن روحانی در این هفت سال نشان داده که قصد برخورد با این واردات بی رویه را ندارد ، چون برخی از خود مسئولین مربوطه در این واردات ذینفع بوده و در این کار شریک هستند .
😠از سوی دیگر ، فقط به خاطر حذف کارت سوخت که به دستور حسن روحانی صورت پذیرفت ، طبق اظهار برخی کارشناسان ، حدود 150 هزار میلیارد تومان به کشور خسارت وارد شد .
😖همچنین در ماجرای قرارداد فساد آلود کرسنت نیز دهها میلیارد دلار به کشور خسارت وارد شد که مسئولیت آن نیز برعهده شخص آقای روحانی می باشد .
😡یکی دیگر از دلایل تضعیف بنیه اقتصادی کشور ، چوب حراج زدن به ذخایر ارزی و طلای بانک مرکزی طی سال های 96 و 97 است که این کار با طرح ریزی دولت آمریکا و به دستور شخص حسن روحانی انجام گرفت . کافی است توجه کنیم که فقط طی سال های 96 و 97 ، به دستور حسن روحانی ، به حدود 36 میلیارد دلار و 67 تن طلا از ذخایر بانک مرکزی ، چوب حراج زده شد که این یک اقدام کاملاً ضد انقلابی بود .
❌از دیگر دلایل نابسامانی اوضاع اقتصادی کشور ، عمل نکردن حسن روحانی به قوانین بودجه مصوب مجلس شورای اسلامی طی سالیان گذشته است که به عنوان نمونه ، در سال 95 ، حدود 80 درصد از تبصره های بودجه، و در سال 96 حدود 62 درصد از احکام بودجه را عمل نکرد . این نشان می دهد که جناب حسن روحانی ، نه اعتقادی به قانون دارد و نه به آن عمل می کند .
❗️بنا بر این ، نمایندگان محترم مجلس یازدهم ، اگر تصور کنند که می توان با بودن حسن روحانی بر سر قدرت ، اوضاع اقتصادی کشور را سر و سامان داد ، سخت در اشتباهند . تا هنگامی که حسن روحانی بر مسند ریاست جمهوری قرار داشته باشد ، نخواهد گذاشت هیچ بهبودی در اوضاع اقتصادی کشور صورت پذیرد
❌2 ـ اگر نمایندگان مجلس یازدهم می خواهند فضای مجازی را از این بی سر و سامانی نجات دهند و توصیه های مهم مقام معظم رهبری در مورد فضای مجازی را عمل کنند ، باید بدانند تا زمانی که حسن روحانی ریاست شورای عالی فضای مجازی را بر عهده دارد ، همچون هفت سال گذشته ، اجازه این کار را نخواهد داد و عملاً کنترل و اختیار فضای مجازی کشور در دست بیگانگان ، بخصوص آمریکا و صهیونیست ها قرار خواهد داشت .
😡طی هفت سال گذشته ، روحانی عملاً اجازه راه اندازی اینترنت داخلی را نداد و با انواع و اقسام کارشکنی های مختلف ، کاری کرده که همیشه وابسته به بیگانگان باشیم و بخش اعظم پهنای باند اینترنت مصرفی در کشور ، در اختیار پیام رسان های خارجی که مروج فساد و فحشا و ابزار دست سازمان های جاسوسی بیگانه هستند ، قرار داشته باشد .
❗️توجه داشته باشید که یکی از عوامل مهم در آشوب های دی ماه 96 و آبان 98 که با طرح ریزی آمریکایی ها صورت پذیرفته بود ، رها بودن فضای مجازی و هدایت آشوب ها از طریق کانال های تلگرامی و اینستاگرامی بود که حسن روحانی از مدت ها قبل ، علی رغم درخواست دادستان کل کشور ، اجازه فیلتر شدن آنها را نداده بود .
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
🔴 استیضاح روحانی ، آری یا خیر ؟ بخش دوم
❌3 ـ مسئله مهم دیگر ، پیشرفت های علمی و صنعتی است که در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی ، جلوی بسیاری از تحقیقات علمی مربوطه گرفته شده و یا به شدت محدود شده اند . مانند صنعت هسته ای که حسن روحانی به واسطه توافق استعماری و ضد ملی برجام ، خسارت های سنگینی به آن وارد ساخت و آن را چندین سال به عقب برگرداند . و یا تحقیقات فضایی و موشکی که با کارشکنی های بسیار حسن روحانی ، خیلی از پروژه ها انجام نگرفت و یا محدود شدند و یا به تأخیر افتادند .
❌4 ـ در دوران هفت ساله ریاست جمهوری حسن روحانی ، ایران تبدیل به بهشت جاسوسان شد و جاسوسان آمریکایی و انگلیسی و اسرائیلی ، به راحتی به درون سازمان ها و ارگان های مختلف نفوذ کرده ، حتی تا درون ریاست جمهوری نیز پیش رفتند . مسئله تأسف بار آنکه ، وقتی برخی از این جاسوسان شناسایی و دستگیر می شدند ، روحانی نه تنها از این اقدام نیروهای اطلاعاتی تقدیر و تشکر نمی کرد ، بلکه با عصبانیت و ناراحتی با آنان برخورد می کرد و خواهان آزادی جاسوسان دستگیر شده می شد !
😡روابط به شدت مشکوک شخص آقای حسن روحانی با انگلیسی ها و آمریکایی ها ، در کنار شبهاتی که طبق گزارش سال 97 مجلس شورای اسلامی در مورد پاسپورت و تابعیت انگلیسی ایشان مطرح است ، صلاحیت وی برای ادامه تصدی پست ریاست جمهوری را کاملاً نفی می کند.
❌5 ـ مفاسد و ناهنجاری های فرهنگی که در این هفت سال اخیر ، با حمایت های پیدا و پنهان حسن روحانی ، به شدت گسترش پیدا کرده اند ، جز با برکناری وی علاج نخواهند شد . یک نمونه از تلاش های روحانی برای گسترش فرهنگ فاسد و منحط غرب در جمهوری اسلامی ایران ، پذیرش پنهانی سند ننگین 2030 یونسکو بود که برای اجرای مفاد آن ، کارگروه های متعددی در دولت تشکیل داده بودند و علی رغم نهی صریح رهبری نظام ، همچنان در خفا ، بندهای مختلف آن را پیگیری می کنند .
❌6 ـ سیاست خارجی ذلیلانه ای که در طی هفت سال اخیر در دولت حسن روحانی پیگیری شده ، به شدت عزت و آبروی جمهوری اسلامی را مخدوش ساخته است . سیاست التماس به شیطان بزرگ و نوچه هایش ، نتیجه ای جز عقب نشینی در برابر دشمن ، دادن امتیازهای پی در پی ، و عدم دریافت هیچ امتیازی ، چیز دیگری در بر نداشته است . تا زمانی که حسن روحانی بر سر کار باشد ، این وضعیت همچنان ادامه خواهد داشت.
❌7 ـ سیاست حسن روحانی در تضعیف نیروهای مسلح به ویژه سپاه و بسیج ، چیزی است که همگان در سال های گذشته شاهد و ناظر آن بوده اند . سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ، چه خون دلها که در سالیان اخیر از دست حسن روحانی خورده بود .
😡تلاش روحانی برای تحمیل برجام 2 ( برجام موشکی ) و برجام 3 ( برجام منطقه ای ) ، در راستای پیاده کردن نقشه های دشمنان نظام ، یکی از این موارد است .
❗️سؤال مهمی که در اینجا مطرح می شود این است که به راستی چرا حسن روحانی با وجودی که می دانست متن برجام 1 با همکاری مشترک آمریکا و اسرائیل تهیه شده و کاملاً علیه منافع ملی جمهوری اسلامی ایران و خسارت محض بوده ، اما باز هم آن را پذیرفت ؟ چرا حسن روحانی با وجودی که می داند برجام 2 و برجام 3 نیز کاملاً علیه جمهوری اسلامی و در راستای منافع نامشروع آمریکا و رژیم صهیونیستی می باشد ، اما همچنان اصرار بر دنبال کردن آن دارد ؟
❗️تحلیلی که در این رابطه ارائه می شود آن است که حسن روحانی مجبور است این کارها را بکند و چاره دیگری ندارد . آمریکایی ها ، انگلیسی ها و اسرائیلی ها از حسن روحانی آتو ( نقطه ضعف ) دارند و احتمالاً او را تهدید کرده اند که اگر کارهایی را که به او می گویند انجام ندهد ، فایل صوتی ملاقات محرمانه 8 شهریور 1365 با آمیرام نیر و موضوع پاسپورت و تابعیت مضاعف را برملا خواهند کرد .
❌8 ـ نقش حسن روحانی در زمینه سازی کشته و مجروح شدن هزاران نفر طی آشوب های دی ماه 96 و آبان 98 ، که به قیمت جان هزاران نفر تمام شد ، صلاحیت وی برای ادامه ریاست جمهوری را کاملاً نفی می کند .
❌9 ـ با توجه به نقض و استنکاف از اجرای اصول 2 ، 3 ، 9 ، 10 ، 31 ، 43 ، 77 ، 115 ، 121 ، 122 ، 125 ، 152 ، 153 و 154 قانون اساسی توسط آقای حسن روحانی ، وی هیچ گونه صلاحیتی برای ادامه تصدی پست ریاست جمهوری ندارد .
🖍اما برخی افراد معتقدند که در یک سال پایانی این دولت ، استیضاح رئیس جمهور به مصلحت نیست و رهبری نظام نیز با آن موافق نمی باشند . اما اگر توجه داشته باشیم که هر یک روز ادامه کار آقای حسن روحانی مساوی است با خسارت های هنگفت برای کشور و نظام ، آن گاه متوجه می شویم که استیضاح آقای روحانی اولویت اصلی کشور می باشد . قطعاً منافع استیضاح آقای روحانی برای کشور ، دهها برابر ضررهای آن می باشد .
هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
🔴 استیضاح روحانی ، آری یا خیر ؟ بخش پایانی
❗️برخی مطرح می کنند که در صورت برکناری رئیس جمهور ، ممکن است کشور با خلاء بی دولتی مواجه شود .
😉این استدلال صحیح نیست . چون در صورت برکناری رئیس جمهور ، هیئت دولت تا روی کار آمدن رئیس جمهور بعدی ـ که حداکثر طی 50 روز انجام خواهد گرفت ـ ، همچنان کارها را دنبال می کنند و کشور با بی دولتی مواجه نمی شود .
❗️برخی دیگر می گویند که در صورت استیضاح و برکناری آقای روحانی ، ممکن است دشمنان خارجی جمهوری اسلامی از فرصت استفاده کرده و قصد برهم زدن اوضاع کشور را داشته باشند .
😉در پاسخ به این افراد باید گفت که آمریکا و هم پیمانان اروپایی وی به همراه رژیم صهیونیستی و رژیم های مرتجع عربی و همراهی انواع و اقسام گروهک های معاند و ضد انقلاب ، همه توان خود را در سال 88 به کار گرفتند تا به نظام اسلامی ضربه بزنند ؛ اما به لطف خداوند متعال و با درایت رهبری نظام و هوشیاری وفاداران انقلاب ، کید و مکر آنان به خودشان برگشت و آنها نتوانستند به اهداف شوم خود برسند .
😉الان همه دشمنان نظام جمهوری اسلامی به مراتب ضعیف تر از آن سال و درگیر مشکلات داخلی خود هستند و برعکس ، جمهوری اسلامی به مراتب قدرتمند تر و با ثبات تر از آن هنگام می باشد . حسن روحانی نیز در طی این هفت سال آنقدر افتضاح به بار آورده که دیگر حتی حامیان سابق خود وی نیز حاضر نیستند از وی پشتیبانی کنند .
❗️برخی نیز مطرح می کنند : " بهترین پاسِ گل به دولتی که ماههای پایانی ناکارآمدی خود را طی میکند، طرح استیضاح روحانی است. این گونه، با حاشیه سازی، بحران و گرانی بیشتری تولید میکنند. اصلاح قوانین، طرحهای فوری ترمیمی و بستههای منسجم قانونی، در کنار نظارت دقیق، قطعاً موثرتر است ."
⁉️به این عزیزان باید گفت که حسن روحانی در این هفت سال نشان داده که نه قانون اساسی را اجرا می کند ، نه به قوانین مصوب مجلس عمل می کند و نه به دستورات مقام معظم رهبری اهمیتی می دهد . بر فرض که بهترین قوانین نیز تصویب شوند ، اما چگونه می خواهید رئیس جمهوری که نمی خواهد قانون را اجرا کند ، تحت فشار بگذارید ؟!
⭕️رهبری نظام بارها گفته اند که چاره حل مشکلات کشور ، روی کار آمدن یک دولت جوان و حزب اللهی است . [یعنی دولت پیر و ناکارآمد و غیر انقلابی کنونی ، نمی تواند مشکلات کشور را حل کند.]
☑️ از سوی دیگر ، برخلاف کسانی که ادعا می کنند در سال پایانی دولت ، استیضاح روحانی صحیح نیست و رهبری نیز با آن موافق نیست ، درست در همین سال پایانی دولت آقای روحانی ، مقام معظم رهبری در پیام خود به مجلس یازدهم ، بخشی از حقوق و وظایف مجلس را چنین بر شمردند : « حق تحقیق و تفحص، حق رد و قبول مدیران ارشد قوه مجریه، حق تذکر و سؤال و استیضاح، از آن جمله است، پس اگر قانون، درست و بسنده و قابل اجرا باشد و از ضمانتهای اجرای آن بهدرستی استفاده شود، کشور به هدفهای والای خود دست مییابد، این است شأن والای مجلس و این است تکلیف حیاتی و مهم آن .»
🔶یعنی رهبری نظام ، رد یا قبول مدیران ارشد قوه مجریه و استیضاح آنان را جزو حقوق بدیهی نمایندگان برشمرده و به آن تصریح نموده اند . اگر قرار بود ایشان با استیضاح مدیران ارشد قوه مجریه مخالف باشند ، قاعدتاً نباید در پیام خود به آن اشاره می کردند .
❌نمایندگان محترم مجلس یازدهم اگر خواهان اصلاح امور مملکت به صورت انقلابی و جهادی هستند ، با وجود حسن روحانی بر مصدر ریاست جمهوری ، چنین چیزی محقق نخواهد شد . لذا امید است که طرح استیضاح حسن روحانی را هرچه سریعتر در دستور کار مجلس قرار دهند تا هم رضایت الهی را کسب کنند و هم مردم را به آینده امیدوار سازند .
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
علی اکبر جوانفکر نوشت:اخیرا در پی انتشار مطلب کذب دیگری از سوی آقای رفیق دوست، از دکتر احمدی نژاد علت این رفتار آقای رفیق دوست را جویا شدم. ایشان با اظهار بی اطلاعی به بیان خاطرهای از وی پرداخت که پاسخ بنده نیز در آن مستتر است.آقای رفیق دوست در دیداری که در دوره ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد با ایشان داشت، خواستار مساعدت وی به عنوان رئیس شورای عالی شهرسازی برای تغییر کاربری یک زمین ۲۱ هکتاری واقع در منطقه ۵ تهران از باغ به مسکونی و تجاری میشود.او به دکتر احمدی نژاد میگوید که مالک این زمین در زندان است و ما میتوانیم با آزاد کردن او، این زمین را در اختیار خودمان بگیریم.رئیس جمهور وقت بدون آنکه وارد اصل موضوع شود از او سوال میکند که این فرد بیگناه است یا مجرم؟ و او سکوت میکند.احمدی نژاد به او میگوید: اگر او بیگناه است باید کمک کنیم که از زندان آزاد شود و زمینش هم متعلق به خود اوست و اگر مجرم است چرا میخواهید او را از زندان آزاد و ملکش را تصاحب کنید؟! دکتر احمدی نژاد سپس دست رفیق دوست را میگیرد و به آرامی در گوش او چنین نجوا میکند: آیا ما انقلاب کردیم که از این کارها بکنیم و ملک مردم را متصرف شویم؟!