🗳 تنگه تحولات
شیشه عمر روحانی دست مجلس است.
مجلس میتواند با نظارت دقیق و قانون گذاری صحیح، عقبگرد مزمن کشور را به پیشروی تبدیل و زمینه رویکارآمدن دولت مکتبی را فراهم کند.
انتخابات پیشرو تنگه تحولات یک دهه آینده کشور است.
شبکه نفوذ و پشتوانههای خارجیشان برای بههمزدن بازی برنامهها دارند.
#انتخابات_98
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️صرفا جهت یادآوری
👤روحانی ۱۵ بهمن ۹۵: بعضیها می گفتند در مذاکره سر شما کلاه میگذارند؛ گفتیم: ما عمامه داریم، کلاه سرمان نمیرود!
🔺حالا دقیقا سه سال از اون موقع میگذره و آخرش دیدیم که آمریکا سرشون کلاهی گذاشت که تا کمر توش فرو رفتند!
برجام، fatf. 2030، معاهده پاریس، دلار 19هزار تومن، پراید 60 میلیونی، تحریمهای روز به روز، بستن راه های انتقال مالی و...
🔻کلاه تا کمرت اومده شیخ!
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh1 🔜 #پدرفتنه
https://www.instagram.com/pedarefetneh1
🔴 فریادهایی که شنیده نشد و دستاوردهایی که یکی پس از دیگری به فنا رفت/ آیا سازمان فضایی هم قربانی برجام شیخ شد؟!
روز ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ دوهفته پس از اعلام خروج سازمان فضایی ایران از زیرمجموعه ریاست جمهوری و انتقال آن به وزارت ارتباطات در اوج مذاکرات برجام، دانشجویان بسیجی دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه امیرکبیر در بیانیه ای اعتراضی نوشتند:
➖ ... همزمان با روز ملی فناوری فضایی، شاهد نگرانی جامعه نخبگانی از تلخ شدن این کام شیرین با تصمیم اخیر دولت در مورد انحلال سازمان فضایی هستیم که در ادامه به نکاتی در این مورد خواهیم پرداخت.
➖ شناخت جایگاه و اهمیت دست آورد های فضایی و نیازهای اساسی کشور به حوزه فضایی نظیر تبادلات بانکی، ارتباطات مخابراتی و تلویزیونی و سایر امور و همچنین تاکیدات مقام معظم رهبری موید این مطلب است که سازمان فضایی باید در سطح عالی مملکتی استقرار یابد و در شرایط فعلی هر جایگاهی پایین تر از سطح معاونت ریاست جمهوری نمی تواند سکان دار امور سیاست گذاری، برنامه ریزی و اجرا در صنعت فضایی باشد و رسیدن کشور به افق مطرح شده در سند چشم انداز بیست ساله را با مخاطره جدی مواجه خواهد نمود .
➖ مهم ترین مسئله ای که در ارتباط با سازمان فضایی باید به آن توجه ویژه شود، حفظ انسجام و یکپارچگی آن است. همه می دانیم که در پی تاسیس سازمان فضایی و منسجم و یکپارچه نمودن آن بود که پروژه و طرح های کلان و ملی به ثمر رسید ، اما انحلال این سازمان و از دست دادن هویت مستقل آن عقبگردی بزرگ است که موتور پیشرفت صنعت فضایی را ازکار خواهد انداخت . لازم به ذکر است که سابقا هم اهمیت حفظ یکپارچگی سازمان فضایی از زبان آقای شریعتمداری(سرپرست وقت) هم بیان شده بود.
➖ نکته مهم دیگر این است که انحلال پژوهشگاه فضایی تبعات دیگری از جمله از بین رفتن سیستم استاندارد گذار و تدوین گر اسناد پشتیبان فنی را نیز به همراه خواهد داشت که مرکز ملی فضایی هم به عنوان یک نهاد سیاست گذار نمی تواند متکفل این وظایف باشد . و از سوی دیگر تبدیل سازمان فضایی به زیرمجموعه ای از وزارت اتباطات و اطلاعات, عملا فعالیت های سازمان را به یک قسمت آن که در وزارت ارتباطات امکان پذیر است و مورد نیاز آن وزارت خانه است ، محدود می کند و در صورتی که پژوهشکده های فضانوردی به وزارت علوم و رانشگر فضایی و سامانه های انرژی به وزارت کشاورزی انتقال یابد ضمن از بین بردن یکپارچگی سازمان ، به عنوان یک نهاد پژوهشی محدود اداره شده و فاقد توان عملیات خواهند شد ، در غیر این صورت هم باید شاهد بلاتکلیفی این پژوهشکده های مهم باشیم.
➖ بسیج دانشجویی دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام می دارد که تصمیم اخیر دولت در مورد سازمان فضایی را در کنار نحوه تعامل دولت با سازمان فضایی در یک سال و نیم گذشته می بیند. تعاملی که نمود آن خالی بودن کرسی ریاست سازمان و اداره آن توسط سرپرست هایی که علاوه بر نداشتن تخصص فضایی، اعتقادی به اتکا به توان داخلی نداشتند که این مدیریت بی ثبات موجب آن شده است که توفیق چندانی در این مدت در سازمان فضایی نداشته باشیم و این امر خود نه تنها موجب دلسردی متخصصان و کارشناسان این حوزه گردیده است، بلکه متاسفانه این روحیه را به سطح جامعه دانشگاهی تیز کشانده است که با ادامه این روند بیم مهاجرت علمی نخبگان این حوزه را افزایش داده است .
و سوال این جاست که آیا مسئولین نمی دانند کشور های بیگانه (و بعضا در همین همسایگی ما) ، مترصد جذب کارشناسان و نخبگان صنعت فضایی ما هستند؟!
@dolatebahar
⭕️ گنجی رسما دارد زیرآب تشکیل جمهوری اسلامی را از اساس میزند
✍️ وحید اشتری، فعال عدالتخواه در واکنش به توییت عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان نوشت
🔹امسال چهارده سال از اولین انتخاباتی که تمام پول و امکانات و آبرو و حیثیت سپاه و سایر نهادهای عمومی را خرج آقای قالیباف کردند میگذرد و هنوز دارند تلاش میکنند بلکه برادرمان بتواند از یک صندوق سربلند بیرون بیاید.
🔹حالا بعد از ۱۴ سال شکستهای پیاپی در انتخاباتهای مختلف، هنوز پی به وزن اجتماعیشان نبردهاند ولی معتقدند عدالتخواهان یک لاقبا اگر در این انتخابات پیروز بشوند یا شکست بخورند به آخر خط رسیدهاند و باید پی به وزن اجتماعیشان ببرند.
🔹برادر گنجی احتمالا حواسش نیست وقتی تئوری در میکند و دوگانه میسازد که اولین شرط عدالتخواهی دوری از قدرت است، هم دارد اعتراف میکند اصولگراها سالهاست با عدالت نسبتی ندارند و به دنبال قدرت و ثروت و هضم شده در مصلحتند و هم در درجه بالاتر رسما دارد زیرآب تشکیل جمهوری اسلامی را از اساس میزند.
🔹من جای آقای گنجی بودم به جای بیهوده درگیر کردن ذهنم بین قدرت و عدالت برای اینکه دقیقتر پی به وزن اجتماعی خودم ببرم درخواست میدادم فقط برای یک هفته روزنامه جوان را در پادگانهای سپاه و حوزههای بسیج بین سربازها مفتکی توزیع نکنند تا ببینیم چند نفر از مردم این کشور که نه چند نفر از بسیجیها برای خواندن این انشاهایی که در روزنامه سپاه اسمش را سرمقاله میگذارند حاضرند روی دکه پول بدهند./ کانال وحید اشتری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ترامپ با پلوسی دست نداد پلوسی هم نطق ترامپ را پاره کرد، خیلی فرقی با دعوای دو بچه در کودکستان ندارد اما از نظر خیلیها هنوز الگوی تمدن و دموکراسی همینها هستند.
🔸عقلانیت در رفتار عادیشان هم دیده نمیشود اما چون دستِ بالا را در قدرت نظامی و اقتصادی دارند موجودات برتر به نظر میرسند./ برهوتتیوی
دانشطلب
🇮🇷 گلچین مطالب انقلابی با ذکر منبع🇮🇷
@Radar_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تصویر واقعی آمریکا را نه در دست ندادن ترامپ یا پاره کردن سخنرانی اش توسط پلوسی بلکه بابد در این فیلم چند ثانیه ای دید:
«خوان گوایدو» رئیسجمهور خود خوانده ونزوئلا به عنوان «میهمان ویژه ترامپ»؛ در جلسه حاضر شد و پلوسی و دموکراتها هم از اظهارات ترامپ علیه دولت ونزوئلا استقبال کرده، از صندلیها خود بلند شده و برای گوایدو دست زدند
-هنوزم هستند عده ای که به اختلافات درون آمریکا دل ببندند؟؟/کانال رزنانس
🇮🇷 گلچین مطالب انقلابی با ذکر منبع🇮🇷
@Radar_enghelab
⭕️ «پایداری» دیگر جواب نمیدهد؟
◀️ بیستمین روز بهمنماه، روز تناقضها بود...
🔸 جبهه پایداری انقلاب اسلامی که در آستانهی انتخابات مجلس دهم در اسفندماه سال ۹۰ (و در اعتراض به حضور و نقشآفرینی امثال قالیباف و لاریجانی در لیست جبههی متحد اصولگرایان) تشکیل شد و با استقبال گرم امت حزبالله هم مواجه شد، امروز بیانیهی عجیبی منتشر و اعلام کرد: «حاضریم بر اساس شاخصها به لیست واحد با اصولگرایان برسیم»؛ لفظ «اصولگرایان» هم طبیعتاً روشن است که اشاره به لیستی دارد که نفر اولش قالیباف است! شعار محوری این تشکیلات، هنوز در ذهن خیلیها مانده: «پایداری همیشه جواب میدهد»
🔹 دولت هم، اگرچه با تناقض عجین است اما، گرفتار تناقضهای نسل جدیدی شده؛ اینقدر که عباس آخوندی، با سابقهی ۶ سال حضور در دولت، امروز منتقد بودجهایست که اعتدالیها نوشتهاند؛ آشِ بودجهی ۹۹ آنقدر شور شده که دوست و دشمن، از بحرانهایی سخن میگویند که در صورت تصویب، گریبانگیر این ملک و ملت میشود... دولت اما با خیالی راحت سرگرمِ صَرفِ فعل «غلط کردم» و بازگرداندن طرحهایی است که خودش، زمان روی کار آمدن، متوقفشان کرده: سهمیهبندی بنزین، مسکن مهر و امروز هم سامانهی نظارت بر بازار مسکن...
🔸 قالیباف هم ظاهرا بدون توجه به معانی، مشغول جملهسازی با لغات است؛ او که سال ۹۵ گفته بود «بنده با برجام موافق هستم»، امروز گفت: «وقتی برخی تصمیم میگیرند که بین خدا و کدخدا، دومی را انتخاب کنند، پس می خواهیم مسیر الهی را طی نکنیم» ؛ نمیدانیم چرا او در حال مناظره با خودش است اما امیدواریم در انتخابات، از دشمن فرضی شکست نخورد...
🔺 خبرهای دیگری هم هست که اگر حوصلهی بررسی خبرگزاریها و روزنامهها را ندارید، میتوانید سرخط مهمترینشان را در لینک زیر ببینید.
http://blog.mostazafin.tv/?p=2484
با #گزارش_های_خبری مستضعفین تیوی، همراه باشید...
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ رد صلاحیت ظاهراً همیشه هم بد نیست!
🔽 بخشهایی از متن ۴ ماه پیشِ روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد که این روزها دغدغه ردصلاحیت و نظارت استصوابی دارد:
🔸 تنها مسئلهای که در این میانه باقی میماند نگاه و نظر #شورای_نگهبان برای رد یا تایید صلاحیت نامزدهایی است که تفکراتی نزدیک به #جریان_سوم داشته باشند.
🔹تنها نکته #امیدواری در حال حاضر و فارغ از نگاه و نظر و تصمیمات آتی اصلاحطلبان و اصولگرایان آن است که شورای نگهبان در تایید و رد صلاحیت نهایی، سختگیریهای بیشتری نسبت به نامزدهای معرفی شده از سوی جریان سوم موسوم به احمدینژادیها اعمال کند یا دقت نظر به عمل آورد تا تندروهایی که میتوانند مجلس را از در «راس همه امور» بودن خارج کند و وارد حاشیه سازند، نتوانند از فیلترهای شورای نگهبان عبور کنند.
🔸که اگر چنین فرضیاتی درست از آب در نیاید و شورای نگهبان نیز چنین نگاه و نظری نداشته باشد باید با شرایط فعلی منتظر مجلسی تماماً احمدینژادی بود؛ مجلسی که نه راست و نه چپ حائز اکثریت نخواهند بود!
روزنامه آفتاب یزد (۹۸/۰۷/۱۵)
📎 لینک کامل
http://aftabeyazd.ir/news.php?id=145234
🎬 @Mostazafin_TV