فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸در خیابانهای لندن و... دستههای امام حسین (ع) راه میافتند، اما پلیس فقط حاملان پرچم فلسطین را ضرب و شتم میکند!
🔹پرچم حضرت حسین پرچم مبارزه با طاغوت است. ما شاید ندانیم امروز کدام پرچم چنین معنایی دارد، اما پلیس انگلیس خوب میداند...
هیئت سکولار، بیمعناست.
#نه_به_هیات_غیر_سیاسی
✍یامین پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رهبر انقلاب: هیئتها نمیتوانند سکولار باشند، هیئت امام حسین سکولار نداریم!
🆔 @pasdarenghelab | پاسدار انقلاب
60.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتشار برای اولین بار | افشای سنگین پشت پرده دستگیری بابک زنجانی جهت ضربه به شبکه دور زدن تحریمهای ایران در برابر آمریکا توسط دولت روحانی
🔹برخی از صوت ها و اسناد منتشر شده در این ویدیو برای اولین بار منتشر می شود.
@didebane_enghelab
⭕️ نقش تحلیل درست
🌾"شما به حادثهی کربلا نگاه کنید. بسیاری از مسلمانانِ دوران اواخر شصت سالهی بعد از حادثهی هجرت از حوادثی که میگذشت، تحلیل درستی نداشتند.
🌾چون تحلیل نداشتند، عکسالعمل نداشتند. لذا میدان، باز بود جلوی کسانی که هر کاری میخواستند، هر انحرافی که در مسیر امت اسلامی به وجود میآوردند، کسی جلو دارشان نباشد؛ میکردند.
🌾کار به جائی رسید که یک فرد فاسقِ فاجرِ بدنامِ رسوا بشود رهبر امت اسلامی و جانشین پیغمبر! ببینید چقدر این حادثه امروز به نظر شما عجیب میآید؟
🌾 آن روز این حادثه به نظر مردمی که در آن دوران بودند، عجیب نیامد. خواص احساس خطر نکردند. بعضی هم که شاید احساس خطر میکردند، منافع شخصیشان، عافیتشان، راحتشان، اجازه نداد که عکسالعملی نشان بدهند.
🌾پیغمبر، اسلام را آورد تا مردم را به توحید، به پاکیزگی، به عدالت، به سلامت اخلاق، به صلاح عمومی جامعهی بشری سوق بدهد.
🌾امروز کسی به جای پیغمبر مینشیند که سر تا پایش فساد است، سر تا پایش فسق است، به اصل وجود خدا و وحدانیت خدا اعتقادی ندارد.
🌾با فاصلهی پنجاه سال بعد از رحلت پیغمبر، یک چنین کسی میآید سر کار! این به نظر شما امروز خیلی عجیب میآید؛ آن روز به نظر بسیاری از آن مردم، عجیب نیامد.
🌾عجب! یزید خلیفه شد و مأمورین غلاظ و شداد را گذاشتند در اطراف دنیای اسلام که از مردم بیعت بگیرند.
🌾مردم هم دسته دسته رفتند بیعت کردند؛ علما بیعت کردند، زهّاد بیعت کردند، نخبگان بیعت کردند، سیاستمداران بیعت کردند."
از بيانات نائب الإمام آية الله العظمی خامنهای حفظه
⭕️ شبیه رئیسی جامعالاطراف
🔅 بعد از پیروزی دکتر مسعود پزشکیان در انتخابات دوره چهاردهم ریاستجمهوری، برای بسیاری از افراد، امید به تداوم راه شهید رئیسی در دولت چهاردهم کمرنگ شده است اما در نقطه مقابل، مقام معظم رهبری فارغ از سلیقه سیاسی به قدرت رسیده، به شکلی قوی برای حصول و حدوث چنین امکانی امیدوارند.
🔅 بیانات ایشان در دیدار روز گذشته اعضای کابینه مرحوم شهید رئیسی، دربردارنده چنین حس و حالی است. ایشان جلوههای برجستهای از الگوی مدیریتی شهید رئیسی را بیان کرده و تأکید بر ثبت آن کردند. متأثر از چنین حس و حالی میتوان گفت امکان تداوم راه شهید رئیسی در دولت چهاردهم منتفی نیست.
🔵 محورهای ذیل میتواند ترسیم کننده چنین امکانی باشد:
1️⃣ الگو دانستن خصوصیات شهید رئیسی در مدیریت قوه مجریه به معنای امکان تداوم این الگو در هر دولتی با هر سلیقه سیاسی است. مروری کوتاه به ویژگیهای احصا شده توسط ایشان مؤید این فرض است.
2️⃣ الگوی مدیریتی شهید رئیسی، هم میتواند سنجهای برای قضاوت درباره توفیق یا عدم توفیق دولتها و کارگزاران جمهوری اسلامی و هم راهنمایی برای موفقیت دولت و کارگزاران نظام باشد.
3️⃣ الگوی مدیریتی شهید رئیسی واقعی، ملموس و دسترس پذیر است. دولت جدید نمیتواند به بهانه اسطوره ای یا غیرقابل اجرا بودن، از تشبث به آن سر باز زند. اساسا کار و امید و حرکت با چنین روحیهای ممکن است.
4️⃣ به دلیل فاصله نزدیک تشکیل دولت چهاردهم از شهادت آیت الله رئیسی، پذیرش تبدیل شدن این الگو به خاطره و تاریخ در افکار عمومی بسیار سخت خواهد بود و مردم خواهی نخواهی چنین چیزی را از دولت جدید سراغ خواهند گرفت.
5️⃣ در الگوی مدیریتی شهید رئیسی، به جای تصمیمگیری برای مردم، تصمیمگیری با مردم معنا داشت. مردم طرف واقعی مشورت شهیدجمهور بودند و ایشان با چنین تصوری مردم را سالار میدانستند. دخالت دادن واقعی مردم در تصمیمات و شریک کردن آنان در اقدامات اساسی، درس بزرگی برای دولت چهاردهم خواهد بود.
6️⃣ رفتار ساده و صمیمی دکتر پزشکیان و طرز بیان راحت ایشان، بخش قابل توجهی از مردم را یاد شهید رئیسی میانداخت. بسیاری از کسانی که به پزشکیان رای دادند، برخی از ویژگیهای شهید رئیسی را در این نامزد میدیدند.
7️⃣ گفتار حاکم بر این انتخابات متأثر از جلوههایی از ویژگی های مهم شهید رئیسی بود؛ صداقت، اخلاق و پاکدستی مردم این خصوصیات را در پزشکیان و جلیلی دیدند. آنها به شخصه این ویژگیها را نمایندگی میکردند. حال که پزشکیان به مسند ریاست جمهوری رسیده است، به طریق اولی چنین صفاتی را از دولت او انتظار دارند.
8️⃣ شهید رئیسی از حواشی به دور بود و مصالح و رفع رنج مردم را بر هر چیزی ترجیح میداد، همین خصوصیات، منجر به نرنجیدن و مایوس نشدن او از تهمتها و تخریبها بود. دولت چهاردهم نیز میتواند با کار کردن و کاستن از درد و رنجهای مردم، بر حاشیهها غلبه کند. نباید اسیر عادت منفی جریان اصلاحات در حاشیه سازی و امور فرعی و غیرضروری شود.
9️⃣ اعتماد به نفس و خوداحترامی ویژگی مهم الگوی مدیریتی شهید رئیسی بود. این ویژگی افق دید او را بسیار گسترده کرده و حس عزت و سربلندی به کابینه او داده بود. الگوی مدیریتی شهید رئیسی از این نظر، میتواند چشماندازی مناسب برای استاندارد سازی رفتار مدیریتی دولت چهاردهم باشد.
🔟 صبر و مدارای شهید رئیسی، توان او را برای اجماع سازی و دربرگیری تمام جریانات سیاسی چند برابر کرده بود. رمز وحدت و حاشیهگریزی، صبر و تحمل مخالف و مداراست. دکتر پزشکیان که بارها بر کلیدواژه دعوا به عنوان علتالعلل مشکلات کشور اشاره کرده است، باید بداند ریشه تبدیل دعوا به اجماع همین صبر بر مخالف و مدارا با دوستان است.
1️⃣1️⃣ نکته پایانی آنکه رئیس قوه مجریه به عنوان نفر دوم و مهمترین مقام اجرایی کشور، باید شبیه رئیسی جامع الاطراف برای جمهور مردم باشد. شهید رئیسی شخصیتی جامع الاطراف داشت، دلش برای همه مردم میتپید؛ چه موافقان، چه مخالفان، چه اصولگرا و چه اصلاح طلب.
جعفر عليان نژادی
⭕️ رئیس این سه جمع جمهور
🔹ضمن تبریک به جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب و آرزوی موفقیت برای ایشان و دولت شان در چهار سال پیش رو، به نظر میرسد مهم ترین نکتهای که باید مدنظر رئیسجمهور منتخب باشد، آن است که او دیگر نامزد رقابتهای انتخاباتی نیست و رئیس جمهور سه جمع مشخص از مردم است و مسائل هر کدام از بخش های جامعه را باید مدنظر قرار دهد.
1️⃣ آنان که به او رأی دادهاند. این جمع ۱۶ میلیون نفری کسانی هستند که سخنان او را در مناظرات و برنامههای تلویزیونی دیدند و شنیدند و کلام و دیدگاههای وی را پسندیدند.
🔹 او از نهجالبلاغه گفت و خود را پیرو مولا علی (ع) خواند. بر عدالتخواهی، سادهزیستی و مردمی بودن خود تأکید کرد و خود را وامدار هیچ حزب و گروهی ندانست.
🔹 مکرراً از مبنا بودن سیاستهای کلی نظام و مقام معظم رهبری و سرلوحه قرار دادن قانون و برنامه هفتم گفت. به متشرع بودن خانواده خود تصریح و به محجبه بودن دخترش افتخار کرد.
🔹خود را متخصص همه امور ندانست و بر مشورت با اهل خبره و کارشناسان اصرار کرد. از تورم گفت و وعده حل آن را داد. سادگی و صمیمیت او چه در پوشش و چه در کلام و رفتار، او را در نظر هوادارانش محبوب گرداند و توانست اکثریت آرای رأیدهندگان را به خود جلب کند.
🔹ممکن است برخی طلبکاران سیاسی و خود پدرخوانده پندارها بخواهند موفقیت پزشکیان را منتسب به خود کنند و او را وامدار حمایت خود بنامند. اما هرگز چنین نیست؛
🔹 او بارها در مناظرهها حساب خود را از کسانی که به نامش تبلیغ و سخنرانی کردند، جدا دانست و زیر بار پیشنهاد های غلط آنان نیز نرفت. مردمی که به پزشکیان رأی دادند به خود او و شخصیت و نگاهش رأی دادند و از او هم توقع دارند خودش بماند و مدیرانی از جنس خودش به کار گیرد.
2️⃣ آنان که به رقیب او رأی دادند. این جمع ۱۳/۵ میلیونی هم جزو جامعه ایرانند و خصوصاً به آن دلیل که مشارکت سیاسی داشتهاند، شایسته تکریم از طرف رئیسجمهور منتخب هستند.
🔹 هرچند در انتخاب سلیقه دیگری داشتند، اما نباید به این سبب نادیده گرفته شوند. اینان برنامهمحور بودن دولت را اولویت میدانستند که قطعاً مورد تأیید رئیسجمهور منتخب نیز هست و به حکم منطق مدیریتی خوب است که جناب پزشکیان از ایدهها و برنامههای رقبای خود خصوصاً آقای دکتر سعید جلیلی نیز استفاده کند.
🔹اطرافیان ستاد انتخاباتی رئیسجمهور منتخب نیز شایسته است انتخابات را پایانیافته تلقی کرده و از هرگونه اظهاراتی که موجب ایجاد کدورت در این جمع بشود، پرهیز کنند.
3️⃣ آنان که رأی سفید دادند یا به هر دلیل رأی ندادند. میانگین مشارکت در انتخابات ریاستجمهوری در کشور ما در ادوار مختلف کمتر از ۶۵ درصد بوده است و این بدان معناست که در دوره جاری حدود ۱۵ درصد افرادی که بالقوه جزو شرکتکنندگان انتخابات هستند، به دلایلی این کار را انجام ندادند.
🔹علاوه بر آن بین ۱۵ تا ۲۰ درصد هستند که تنها در شرایط دو قطبی حاد مانند سال ۸۸ یا ۷۶ در این انتخابات نیاز به حضور میبینند و البته ۱۵ درصد نیز کلاً از اولین دوره ریاستجمهوری خود را خارج از مشارکت سیاسی تعریف کردهاند.
🔹همه اینها البته ایرانی هستند و به دلایلی در این انتخابات حضور نیافتهاند. اینها عمدتاً سیاسی نیستند و هیچ سخنگویی ندارند و به دلیل تنوع فکری و سلیقه این جمع هیچ جریان سیاسی یا رسانهای نباید خود را تبیینکننده مواضع اینها بداند.
🔹بهطورکلی نظرسنجیهای معتبر نشان میدهد عمده ترین دلیلی که اکثریت این جمع را از حضور در انتخابات بازمیدارد، نارضایتیهای معیشتی و اقتصادی و ناامیدی نسبت به حل این مشکلات است.
🔹رئیسجمهور، رئیس اینان نیز هست و همانگونه که خود بارها گفته باید برای رفع دغدغه اینان نیز کوشا باشد. تلاش مضاعف دولت چهاردهم برای حل مشکلات اقتصادی میتواند امید اینان را بهبود بخشیده و به آنان کمک کند تا به فرایند مشارکت سیاسی بازگردند.
🔹در ابتدا اشاره شد که رئیسجمهور منتخب، رئیس هر سه جمع جمهور است و باید به همه آنان احترام بگذارد و به همکاران خود در دولت توصیه کند، مانند خود او برای همه جمهور کار کنند، نه صرفاً آنان که در اطراف نزدیک دیده میشوند، نهفقط آنان که صفحات مجازی مدیران را دنبال میکنند و نه صرفاً آنان که در محلههایی نزدیک وزرا و اعضای کابینه زندگی میکنند.
🔹همانگونه که امام علی در فرمان مالک اشتر میفرماید: «و إنّما عِمادُ الدِّینِ و جِماعُ المسلمینَ و العُدَّهُ للأعداءِ العامَّهُ مِنَ الاُمَّهِ، فلیَکُن صَغْوُکَ لَهُم، و مَیلُکَ مَعَهُم. ستون دین و جماعت مسلمانان و سازوبرگ در برابر دشمنان، توده مردمند؛ پس، باید توجه و عنایت تو به آنان باشد.»
محمدجواد اخوان
⭕️ آذریها مقصر رأی نیاوردن ما انقلابیها هستند!!
🔵 منطق سست برخی هواداران در آدرس غلط قومیت گرایی
💥 پیروزی جبهه رقیب بر کاندیدای انقلابی بسیاری را در شوک فرو برده است؛ اما آنچه مهمتر است نگاه واقعبینانه به صحنه است؛ نه اسیر تحلیلهای سطحی و عوامانه شدن، مثل پرخاش به شورای محترم نگهبان یا پرخاش و توهین به هموطنان آذریزبان!!
🔵 منطق برخی در این چند روز این شده که آقای پزشکیان را آرای قومیتی پیروز کرد! ببینید:
💥«فاصله رأی پزشکیان با جلیلی فقط در همین ۴ استان [آذریزبان] ۲ میلیون ۹۵۶ هزار رأی بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام ۳۱ استان نیز حدود ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار رأی بوده است!
💥 یعنی مزیت اصلی و پیروزکننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبیهای سیاسی، فرهنگی بلکه فقط رأی قومیتی او در ۴ استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رأی بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد!»
💥 جملات عامیانه بالا در باطن، حاوی توهین به شعور مردم آذریزبان و زمینهساز فعالکردن گسلهای قومیتی است.
💥 اما مگر آقای مهرعلیزاده کاندیدای آذری و تبریزی نبود؟ در همین صدا و سیما نمایش داد تعداد بسیار اندکی در همایش او در تبریز جمع شدند، چه رسد به اینکه بخواهند به او رأی بدهند.
💥 مگر آذریها بین دوگانهی احمدینژاد سمنانی و میرحسین آذری، طرف میرحسین را گرفتند؟!!
💥 بله! بسیاری از ما اصلح را در جلیلی تطبیق دادیم و با همه توان برایش تبلیغ، و ویژگیهای برجستهاش و نقاط ضعف شدید رقیبش را فریاد کردیم؛
💥 اما این حق را برای دیگران قائل باشیم که دلایل خود را برای شناخت و تطبیق اصلح داشته باشند، مانند خدمات و دستاوردهایی که پزشکیان در طول سالها برایشان داشته.....
💥... ادبیات همهفهمی که داشته، سادهزیستی که در نظر مردم داشته، گفتمان چالشی با درهمآمیختن ادبیات قرآنی و روایی و پزشکی و فنی که داشته و در نهایت ترسی که در مردم برای ابهام از سابقه و توان اجرایی کاندیدای انقلابی وجود داشته است.
💥 کما اینکه بسیاری از مردم اعتقادی به پزشکیان نداشتند، از ترس رأیآوردن کاندیدای موهوم، به رقیبش رأی دادند.
💥چرا بجای واقعبینی و نگاه درست به نقاط قوت و ضعفِ دو طرف، صرفا با یک عبارت کوتاه «قومیتگرایی» هم به مخاطب خود آدرس غلط میدهیم، هم به شعور چندین میلیون انسان مسلمان توهین میکنیم؟!
💥چرا اشتباهات و کاستیها و ضعف خود را هیچ وقت قرار نیست ببینیم و برایش چارهاندیشی کنیم؟!
💥 کافی است به جدول تفکیکی آرای استانها نگاه کنیم؛ حتما تصدیق میکنیم که مسأله نگاه قومیتی نیست.
💥گرچه پزشکیان نهایت استفاده را از این موضوع کرد، اما اگر کاستیهای ما و ضعفهای جبهه انقلاب و همچنین دیگر موضوعاتی که پزشکیان در آن دست برتر را داشت نبود، میفهمیدیم مسأله قومیت برای همه مردم ایران چندان نقش پررنگی نداشت که بواسطه آن بتوانیم به همین راحتی خود را تبرئه کنیم و چند میلیون نفر را به نژادپرستی محکوم نماییم و تلویحا بگوییم اگر شما ترکها به پزشکیان رأی نداده بودید، جلیلیِ ما پیروز میشد!!
🔵 جدول برتری آرای استانی پزشکیان و جلیلی را ببینید:
🔴 پزشکیان پیروز: (۱۶ استان)
آذربایجان شرقی - آذربایجان غربی- اردبیل - البرز - ایلام - تهران - زنجان- سیستان و بلوچستان - فارس- قزوین - کردستان - کرمانشاه - گلستان - گیلان - لرستان - مازندران.
🔴 جلیلی پیروز: (۱۱ استان)
اصفهان - خراسان جنوبی - خراسان رضوی- خوزستان- سمنان- قم - کرمان - کهگیلویه و بویراحمد - مرکزی - هرمزگان - همدان.
🔴 هر دو تقریبا مساوی: (۴ استان)
بوشهر - چهارمحال و بختیاری - خراسان شمالی - یزد.
💥 بنابراین فراموش نکنیم: به جای متهم کردن ۱۶ میلیون ایرانی مسلمان، ایرادات و نقاط ضعف خود را ببینیم و بعد از ۱۰۰۰ روز از گذشت فرمان جهاد تبیین رهبر انقلاب، دوباره غفلت نکنیم تا انتخابات آینده!
💥به جای اینکه یک هفته شبانهروز از کار و زندگی بزنیم، روزی یک ساعت برای جهاد تبیین آن هم نه محدود به ایتا، بلکه در پیامرسانهایی که عامه مردم حضور دارند به تکلیف شرعی جهاد تبیین عمل کنیم و از اساتید فن در این حوزه درس بیاموزیم.
علی مهدوی
⭕️ از کربلا تا سربرنیتسا
▪️روزهای ورود کاروان حسین بن علی علیه السلام به کربلا رسیده. بانوان و دختران کاروان تحت الحفظ و در حصار محارم در زمین کربلا فرود آمدند و خیمههایشان پشت خیمههای مردان برپا شد تا نگاهی هم متعرضشان نشود.
▪️اما روز عاشورا آن لحظهای که هیچ مردی از سپاه امام حسین علیه السلام زنده نبود، مردانگی نیز از بین رفت و از خیمههای زنان و کودکان بالا رفتند.
▪️اکنون در سال ۲۰۲۴ هم روزهایی رسیده که هزاران نفر برای شرکت در راهپیمایی مارش میرا به سربرنیتسا شهری در بوسنی میروند.
▪️یادآور یک جنایت هولناک، جنایتی که در آن بیش از ۳۰ هزار نفر که در حمایت نیروهای سازمان ملل بودند با خیانت تحویل دشمن یعنی صربها شدند و صربها نه تنها تمام مردان را میکشند که مردانگی و حتی انسانیت را هم میکشند و با زنان و دختران آن کردند که نه قلم میتواند بنویسد و نه چشمها طاقت خواندنش را دارند.
⭕️ در یکی از جنایات وحشتناک این جنگ ، صربها ۱۰ تا ۱۲ هزار مسلمان را در منطقه سربرنیتسا قتلعام کردند.
▪️با سقوط سربرنیتسا و بدعهدی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل، بیش از پانزده هزار نفر از شهر متواری شدند و پای پیاده و از داخل جنگل و کوهستان راهی شهر توزلا شدند؛ به این مسیر که پناهجویان مسلمانان بعد از سقوط سربرنیتسا به امید آزادی واردش شدند، ولی بسیاری از آنها هیچ وقت به مقصد نرسیدند؛ «جاده مرگ» میگویند.
▪️در تمام طول این مسیر صربها در کمین مسلمانان بودند و کمتر کسی از جاده مرگ جان سالم بدر برد و عموماً در داخل جنگل به قتل رسیدند و در گورهای دسته جمعی دفن شدند.
▪️مردم بوسنی و هرزگوین از سال ۲۰۰۵ به یاد شهدای سربرنیتسا راهپیمایی مارش میرا (راهپیمایی صلح) را برگزار میکنند؛ حرکت در مسیری است که قربانیان در جولای ۱۹۹۵ آن را پیمودند.
▪️هرساله چندین هزار نفر مسافتی نزدیک به ۱۱۰ کیلومتر را پیاده طی میکنند تا وضعیت افرادی را درک کنند که برای فرار از شکارچیان انسان در جنگلها با گرسنگی و تشنگی دست و پنجه نرم میکردند و امکان تشخیص مسیر درست را نداشتند.
▪️محرم امسال با روزهای راهپیمایی مارش میرا در منطقه سربرنیتسای بوسنی همزمان شده تا یک بار دیگر یادمان بندازد تا ظلم و ظالم ریشهکن نشدند، همیشه مسیر حسینیبودن به مجاهد نیاز دارد.
🔵اما ماجرای کشتار سربرنیتسا در جنگ بوسنی و راهپیمایی مارش میرا چیست ؟
▪️در جنگ بوسني زنان مسلمان بوسنیایی هزينه بسيار سنگيني متحمل شدند. سربازان صرب و کروات، زنان مسلمان و حتی زنان صربی و کراواتی که با مسلمان ازدواج کرده بودند را براي تجاوز و قتل از سایر زنان جدا مي كردند. که به قول خودشان مسلمانان را پاکسازی قومی کنند این در حالیست که علاوه بر تبعات هولناك تجاوزات جنسي براي زنان، بحران نسل كودكان نامشروع حاصل از جنگ یکی دیگر از تبعات جنگ بود.
▪️تجاوزصرب ها به زنان مسلمان با هدف پاكسازي قومی بود، در گزارش سي ان ان درباره وضعیت زنان مسلمان چنین آمده که دهها هزار زن در بوسني مورد تجاوز قرار گرفتند و كودكان حاصل آن نيز شايد به پنج هزار نفر برسند. این درحالیست که صدها و شايد هزاران زن در اردوگاههاي صرب ها باردار شدند.
▪️به گزارش اين شبكه در جنگ هاي يوگسلاوي سابق بزرگترين و سازمان يافته ترين خشونت تجاوز به زنان مسلمان بود به طوري كه همگان بر اين باورند كه صرب ها از آن به عنوان سلاح پاكسازي قومي استفاده مي كردند.
▪️صدها زن جنين خود را سقط كردند اما بسياري نيز با ممانعت هاي صرب ها موفق به اين كار نشدند و برخي از آنهايي كه كه كودك خود را به دنيا آوردند آن را رها كردند و هيچگاه نخواستند درباره اش خبري بگيرند.
▪️در حالی که خبرها از تجاوز به ده ها هزار زن و دختر از 11 تا 60 ساله خبر داده است بسیاری از خانواده های مسلمان بر اثر این جنایت از هم پاشید و نیز بسیاری از زنان کشور خود را رها کرده زندگی در غربت را انتخاب کردند.
▪️عده قابل توجهی از زنان، فرزندان شان را به نهادهای دولتی تحویل دادند. این وضع بزرگترین ضربه را بر پیکر خانواده های بوسنیایی وارد کرد. نتیجه این جنایت های وحشیانه در سال های بعد آشکارتر می شود.
▪️صربها به خودشان هم رحم نکردند و به بسیاری از زنان صرب یا کرواتی که با مسلمان ها ازدواج کرده بودند را در جریان درگیری های داخلی بالکان مورد تجاوز قرار دادند.
▪️این سوال مطرح است چرا کشورهای اروپایی با اطلاعی که از جنایات وقوع یافته در بوسنی دارند هیچ اقدام موثری برای مجازات متهمان به عمل نیاوردند!؟ چرا سازمان ملل غیر نظامیان تحت حمایت خود را تسلیم دشمنان آنها یعنی صربها کرد !؟
🔹رئیسجمهور منتخب: چین و روسیه در مقاطع مختلف کنار ایران ایستادند
♦️مسعود پزشکیان: چین و روسیه در زمانهای چالشبرانگیز در کنار ما ایستادهاند. ما عمیقاً برای این دوستی ارزش قائل هستیم. نقشه راه ۲۵ ساله ما با چین نشان دهنده نقطه عطف قابل توجهی در جهت ایجاد یک «مشارکت استراتژیک جامع» سودمند متقابل است و ما مشتاقانه منتظریم تا با پیشروی به سمت نظم جهانی جدید، همکاری گستردهتری با پکن داشته باشیم.
♦️در سال ۲۰۲۳، چین نقشی اساسی در تسهیل عادیسازی روابط ما با عربستان سعودی ایفا کرد.
♦️روسیه متحد استراتژیک و همسایه ارزشمند ایران است و دولت من متعهد به گسترش و تقویت همکاریهایمان خواهد بود. ما برای صلح برای مردم روسیه و اوکراین تلاش میکنیم و دولت من آماده حمایت فعالانه از ابتکارات با هدف دستیابی به این هدف خواهد بود.
♦️من به اولویت همکاری دوجانبه و چندجانبه با روسیه، به ویژه در چارچوب هایی مانند بریکس، سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اقتصادی اوراسیا ادامه خواهم داد.
💢وداع جانسوز امام حسین (ع) و امام سجاد (ع) / امام حسین(ع) لحظات آخر چه پیام مهمی برای شیعیان فرستاد؟
✍لطفا بدون وضو و اشک این متن را نخوانید.
در روايتى آمده است:هنگامى كه امام حسين(ع) تنها شد به خيمه هاى برادرانش سر كشيد، آنجا را خالى ديد. آنگاه به خيمه هاى فرزندان عقيل نگاهى انداخت، كسى را در آنجا نيز نديد؛ سپس به خيمه هاى يارانش نگريست كسى را نديد، امام در آن حال ذكر «لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللهِ الْعَلِىِّ الْعَظِيمِ» را فراوان بر زبان جارى مى ساخت.
آنگاه به خيمه هاى زنان روانه شد و به خيمه فرزندش امام زين العابدين(عليه السلام) رفت. او را ديد كه بر روى پوست خشنى خوابيده و عمّه اش زينب(س) از او پرستارى مى كند. چون حضرت على بن الحسين(عليه السلام) نگاهش به پدر افتاد خواست از جا برخيزد، ولى از شدّت بيمارى نتوانست، پس به عمّه اش زينب گفت: «كمكم كن تا بنشينم چرا كه پسر پيامبر(صلى الله عليه وآله) آمده است» زينب(عليها السلام) وى را به سينه اش تكيه داد و امام حسين(عليه السلام) از حال فرزندش پرسيد: او حمد الهى را بجا آورد و گفت:
«يا أبَتاهُ ما صَنَعْتَ الْيَوْمَ مَعَ هؤُلاءِ الْمُنافِقِينَ»؛ (پدر جان! امروز با اين گروه منافق چه كرده اى؟).
امام(عليه السلام) در پاسخ فرمود:
«يا وَلَدِي قَدِ اسْتَحْوَذَ عَلَيْهِمُ الشَّيْطانُ فَاَنْساهُمْ ذِكْرَ اللّهِ، وَ قَدْ شُبَّ الْقِتالُ بَيْنَنا وَ بَيْنَهُمْ، لَعَنَهُمُ اللّهُ حَتّى فاضَتِ الاَْرْضُ بِالدَّمِ مِنّا وَ مِنْهُمْ»؛ (فرزندم! شيطان بر آنان چيره شده و خدا را از يادشان برده است و جنگ بين ما و آنان چنان شعله ور شد كه زمين از خون ما و آنان رنگين شده است!).
حضرت سجّاد(عليه السلام) عرض كرد: «يا أبَتاهُ أَيْنَ عَمِّىَ الْعَبّاسُ»؛ (پدر جان! عمويم عبّاس كجاست؟). در اين هنگام اشك بر چشمان زينب حلقه زد و به برادرش نگريست كه چگونه پاسخ مى دهد ـ چرا كه امام(ع) خبر شهادت عبّاس را به وى نداده بود زيرا كه مى ترسيد بيمارى وى شدّت پيدا كند! ـ
امام(عليه السلام) پاسخ داد: «يا بُنَىَّ إِنَّ عَمَّكَ قَدْ قُتِلَ، وَ قَطَعُوا يَدَيْهِ عَلى شاطِىءِ الْفُراتِ»؛ (پسر جان! عمويت كشته شد و دستانش كنار فرات از پيكر جدا شد!).
على بن الحسين(ع) آن چنان گريست كه بى هوش شد. چون به هوش آمد از ديگر عموهايش پرسيد و امام پاسخ مى داد: «همه شهيد شدند».
آنگاه پرسيد: «وَ أَيْنَ أَخي عَلِيٌّ، وَ حَبيبُ بْنُ مَظاهِرَ، وَ مُسْلِمُ بْنُ عَوْسَجَةَ، وَ زُهَيْرُ بْنُ الْقَيْنِ»؛ (برادرم على اكبر، حبيب بن مظاهر، مسلم بن عوسجه و زهير بن قين كجايند؟).
امام(ع) پاسخ داد: «يا بُنَىَّ إِعْلَمْ أَنَّهُ لَيْسَ في الْخِيامِ رَجُلٌ إِلاّ أَنَا وَ أَنْتَ، وَ أَمّا هؤُلاءِ الَّذِينَ تَسْأَلُ عَنْهُمْ فَكُلُّهُمْ صَرْعى عَلى وَجْهِ الثَّرى»؛ (فرزندم! همين قدر بدان كه در اين خيمه ها مردى جز من و تو نمانده است، همه آنان به خاك افتاده و شهيد شده اند).
پس على بن الحسين(ع) سخت گريست. آنگاه به عمّه اش زينب(س) گفت:
«يا عَمَّتاهُ عَلَىَّ بِالسَّيْفِ وَ الْعَصا»؛ (عمّه جان! شمشير و عصايم را حاضر كن).
پدرش فرمود: «وَ ما تَصْنَعُ بِهِما»؛ (مى خواهى چه كنى؟).
عرض كرد: «أمَّا الْعَصا فَأَتَوَكَّأُ عَلَيْها، وَ أَمَّا السَّيْفُ فَأَذُبُّ بِهِ بَيْنَ يَدَىْ إِبْنِ رَسُولِ اللهِ(ص) فَإِنَّهُ لاَ خَيْرَ فِي الْحَياةِ بَعْدَهُ»؛ (بر عصا تكيه كنم و با شمشيرم از فرزند رسول خدا(ص) دفاع نمايم، چرا كه زندگانى پس از او ارزش ندارد).
امام حسين(ع) او را باز داشت و به سينه چسباند و فرمود:(فرزندم! تو پاك ترين ذريّه و برترين عترت منى و تو جانشين من بر اين بانوان و كودكانى. آنان غريب و بى كس اند كه تنهايى و يتيمى و سرزنش دشمنان و سختى هاى دوران آنان را فرا گرفته است. هر گاه كه ناله سر دادند آنان را آرام كن، و چون هراسان شدند مونسشان باش و با سخنان نرم و نيكو، خاطرشان را تسلّى بخش.
چرا كه كسى از مردانشان جز تو نمانده است تا مونسشان باشد و غم هايشان را به وى باز گويند. بگذار آنان تو را ببويند و تو آنان را ببويى و آنان بر تو گريه كنند و تو بر آنان
آنگاه امام(ع) دست فرزندش را گرفت و با صداى رسا فرمود:
اى زينب! اى امّ كلثوم! اى سكينه! اى رقيّه! و اى فاطمه! سخنم را بشنويد و بدانيد كه اين فرزندم جانشين من بر شماست و او امامى است كه پيروى از او واجب است
سپس به فرزندش فرمود: «يا وَلَدي بَلِّغْ شيعَتي عَنِّيَ السَّلامَ فَقُلْ لَهُمْ: إِنَّ أَبي ماتَ غَريباً فَانْدُبُوهُ وَ مَضى شَهيداً فَابْكُوهُ»؛ فرزندم! سلامم را به شيعيانم برسان و به آنان بگو: پدرم غريبانه به شهادت رسید پس بر او اشك بريزيد.
منبع: معالى السبطين، ج 2، ص 20 - 21.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 نحوه دستگیری شیعیان آذربایجان با اتهامات ساختگی در آذربایجان
🔴 ویدیویی که پلیس فاسد رژیم علیاف را رسوا کرد
قرار دادن مواد مخدر در جیب شلوار یکی از بازداشت شدگان توسط مأموران رژیم علیاف
رژیم علیاف در طول 15 ماه اخیر حدود ده هزار نفر از شیعیان آذربایجان با اتهامات ساختگی بازداشت و زندانی کرده است.
🔺 شیعیان بعد از بازداشت بین پذیرفتن دو اتهام مخیر هستند یا باید عنوان جاسوسی برای ایران قبول کنند و با اینکه از یک ایرانی مواد مخدر خریده است و از مرز برای فروش به شهرهای مختلف فرستاده است.
کانال اطلاع رسانی آذربایجان امروز
ایتا:
https://eitaa.com/azerbaijan_emroz
تلگرام:
https://t.me/azerbaijan_emruz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آغاز مراسم «رکضه طویریج» در کربلای معلی
🔹مراسم «رکضة طویریج» (هروله طویریج) امروز در کربلای معلی پس از ادای نماز ظهر و عصر، با مشارکت خیل عظیم عزادار ان حسینی آغاز شد.
✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه مورد هدف قرار گرفتن نفتکش "CHIOS Lion" توسط شهپاد ارتش یمن
✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پهپادهای فوق پیشرفته ایرانی، کابوس مقامات و کارشناسان رژیم صهیونیستی!
خبرنگار امور نظامی شبکه کان اسرائیل: حزبالله برای اولینبار از پهپاد شاهد 101 که یک پهپاد بیصدای برقی با برد 900 کیلومتر است استفاده کرد که رهگیری آن مشکل میباشد!
ژنرال «هایموویچ»، فرمانده سابق نیروی هوایی اسرائیل: این پهپاد، یک بمب ساعتی است!
من مطمئنم که حزبالله نقطه ضعفی از ما را شناسایی کرده و در حال تعمیق آن است، چه در اندازه و چه از نظر عمق جغرافیایی!
🔴 وحشت شیاطین داخلی و خارجی از یک آیتالله
⏪یهودی، سعودی و بهایی هم قسم شدهاند برای تخریب یکی از سرمایههای فکری انقلاب اسلامی
▪️راه روشن است و سکوت جایز نیست
▪️ دشمنان بشریت از اینکه #آیتالله_میرباقری میتواند جایگزین مناسبی برای شهید مطهری و آیتالله مصباح یزدی برای نسل های جدید انقلاب باشد به وحشت افتاده اند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سربازان گمنام:
🎥 نصرالله: اگر تانکهایتان را به جنوب لبنان بیاورید، دیگر چیزی به عنوان کمبود تانک نخواهید داشت؛ چون تانکی برایتان باقی نخواهد ماند
🔹تا زمانی که تجاوز به غزه، مردم و مقاومت در اشکال مختلف آن ادامه داشته باشد، جبههٔ ما در لبنان متوقف نخواهد شد.
🔹یا حسین ما تو را رها نکردهایم؛ تو میدانی و همهٔ دنیا میدانند. گواه ما شهدایمان، زخمهای مجروحان و خانههای ویرانمان است. برای همیشه لبیک یا حسین!
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
🎥سید حسن نصرالله: اگر هزار بار کشته شویم و زنده شویم و دوباره کشته شویم، حسین (ع) را رها نخواهیم کرد