فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا بیدارتان کند
💠خداوند خطاب به حضرت داوود علیه السلام فرمود :
🔹يا داوودُ ، لَو يَعلَمُ المُدبِرونَ عَنّي كَيفَ انتِظاري لَهُم ، و رِفقي بِهِم ، و شَوقي إلى تَركِ مَعاصيهِم لَماتُوا شَوقا إلَيَّ و تَقَطّعَت أوصالُهُم مِن مَحَبّتي
🔸اى داوود! اگر آنها که از من روي گردان شده اند بدانند كه چه انتظارى براى آنان مى كشم و چه مهرى به آنان مى ورزم و چه اشتياقى دارم که آنان از گناهان خود دست کشند، از شدّت اشتياق به من جان دهند و از عشق به من بندهاى بدنشان از هم جدا شود.
📗المحجّة البيضاء (فیض کاشانی)، ج8، ص62
💠امام على عليه السلام
🔹إِنَّ مَنْ فَارَقَ اَلتَّقْوَى أُغْرِيَ بِاللَّذَّاتِ وَ اَلشَّهَوَاتِ وَ وَقَعَ فِي تِيهِ اَلسَّيِّئَاتِ وَ لَزِمَهُ كَثِيرُ اَلتَّبِعَاتِ
🔸هر كه از تقوا جدا شـود، شيفته لذّت ها و شهوات گـردد و در بيـابانِ سرگـردان كننـده گنــاهان بيفتد و پيـامدهـاى ناگـوار سختْ دامنگيرش شود.
📗غرر الحكم : ح 3625
❤️صفات والاى پرهيزکاران
#نهج_البلاغه
💥غَضُّوا أَبْصَارَهُمْ عَمَّا حَرَّمَ اللّهُ عَلَيْهِمْ، وَ وَقَفَوا أَسْمَاعَهُمْ عَلَى الْعِلْمِ النَّافِعِ لَهُمْ
🌸آنها چشمان خويش را از آنچه خداوند بر آنان حرام کرده فرو نهاده اند و گوشهاى خود را وقف شنيدن علم و دانشى که براى آنان سودمند است، ساخته اند»
📚#خطبه_193
#سخنرانی دلنشین
💐🍃🌿🌸🍃🌾🍁💐🌸
🍃🌺🍂 🍀
🌿🍂
🌸
اشاره قرآن به "شهر افسانه ای إرَم"
فجر آیه ۶تا۹
«أَلَمْ تَرَ كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِعَادٍ* إِرَمَ ذَاتِ الْعِمَادِ*الَّتِي لَمْ يُخْلَقْ مِثْلُهَا فِي الْبِلَادِ *وَثَمُودَ الَّذِينَ جَابُوا الصَّخْرَ بِالْوَادِ
💢مگر ندانستی كه پروردگارت با عاد چه كرد.
💢با عمارت های ستوندار (شهر) ارم
💢كه مانندش در شهرها ساخته نشده بود
💢و با قوم ثمود که صخرههای عظیم را از (کنار) درّه ها میبریدند (و با آن کاخ میساختند)!
إرَم شهر گمشده ای در جنوب شبه جزیره عربستان است. این شهر توسط شداد (سداد) بن عاد ساخته شد و همانند بهشت دارای کاخهای طلا و نقره بوده و نهرهایی در زیر آن جریان داشته است.
شاه شداد در زمان هود نبی(ع) قرار داشت و به دستورات توجه نمیکرد و خداوند قوم عاد را بدلیل تمسخر و نافرمانی از حضرت هود(ع) و همچنین پایهگذاری شرک عذاب کرد و قرآن به طوفان وحشتناک شنی که موجب هلاکت این قوم شد، اشاره کرده است!!!
در متون باستانی از شهر اوبار (یا ارم) یاد شده است و در داستانها آمده که این شهر مرکز داد و ستد بوده و همچنین آمده که این شهر حدود ۳۰۰۰ سال پیش از میلاد مسیح بنیان گذاشته شده و تا قرن نخست میلادی پابرجا بوده است.
در دهه ۱۹۸۰ میلادی عده از دانشمندان و محققان آمریکایی با کمک تصاویر ماهواره ای موفق به یافتن مکان احتمالی شهر شده اند. ظاهراً شهر بر روی سقف غار آهکی بنا شده بود و مردم شهر از آب جمع شده در غار برای آشامیدن استفاده می کرده اند. در آخر سقف غار فرو می ریزد و شهر را به درون خود فرو می بلعد.
اما سرانجام در سال ۱۹۹۸ میلادی این شهر در صحرای «ظفار» در کشور عمان کشف شد.
ای انسان!
به یقین پروردگارت در کمینگاه ستمگران است!!
(سوره فجر آیه۱۴)
#شهر_افسانه_ای_ارم
🌹
🌿🍂
🍃🌺🍂 🍀
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼🌹🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞خضر نبی علیه السلام شاهد قدیمی و زنده غیبت امام عصر علیه السلام و منتظر دیرین اون حضرت
🏷نظر علمای اهل سنت در مورد امام زمان (عج)
.شيخ محمد جمالي امام جمعه كنگان: ازنظر اهل سنت طبق حديث پيامبر(ص)شخصي در آخرالزمان باعلامتهاي يادشده در احاديث ظهورخواهد كرد و زمين را پر از عدل و قسط مي كند.
شوراي افتاء و شوراي روحانيت سنندج: نظر اهل سنت درباره حضرت مهدي اين است كه در آخر زمان شخصي بنام محمدمهدي متولد و مدتي با حضرت عيسي حكومت كرده و انشاالله دنيا را پر از عدل خواهند كرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این گونه باشید تا خود به سراغ شما بیایم
🔴 نزول آیهای در شأن مردم (فراموشکار) دوران غیبت...
«آيا وقت آن نرسيده است كه دلهاى كسانى كه ايمان آوردهاند، در برابر ذكر خدا و آنچه از حق نازل شده است خاشع گردد و مانند كسانى نباشند كه در گذشته به آنها كتاب آسمانى داده شد، سپس زمانى طولانى بر آنها گذشت و قلبهايشان بر اثر فراموشكارى قساوت يافت؛ و بسيارى از آنها گنهكارند؟!» (حدید/۱۶)
🌕 امام صادق علیهالسلام در تفسیر این آیه فرمودند: «نَزَلَتْ هَذِهِ الْآیَهًُْ فِی القائم... وَ فِی أَهْلِ زَمَانِ الْغَیْبَهًِْ....»؛ «این آیه دربارهٔ قائم عجلالله فرجه و مردم زمان غیبت نازل شده است.»
🌕 ایشان در ادامه فرمودند:
«فَتَأْوِیلُ هَذِهِ الْآیَهًِْ جَارَ فِی زَمَانِ الْغَیْبَهًِْ وَ أَیَّامِهَا دُونَ غَیْرِهِمْ وَ الْأَمَدُ أَمَدُ الْغَیْبَهًِْ.»
«پس تاویل این آیه در مورد، اهل زمان غیبت است؛ و مراد از «أمد» مدت زمان و نهایت غیبت است»؛ گویا خداوند میخواهد بفرماید: «ای امّت محمد صلیالله علیه و آله! و ای شیعیان! همانند اهل کتاب نباشید که زمان غیبت و انتظار، بر آنان طولانی آمد و دلهایشان سخت گردید و بسیاری از آنها فاسق بودند...»
✍ پس تأویل و مصداق این آیه، مردم و اهل زمان غیبت هستند نه سایر مردم در زمانهای دیگر؛ چرا که اولا در اثر گذشت زمان، و طولانی شدن غیبت، دلها زنگار قساوت خواهد گرفت! ثانیا خداوند شیعیان را نهی کرده است از شک در وجود حجت الهی یا اینکه گمان برند که خدای عزوجل زمین را خالی از حجت گذاشته باشد ولو به اندازهٔ چشم برهم زدنی!!!
این آیه برای ما نازل گشته و از ما میخواهد که همچنان در انتظار پایان این مدت بمانیم و بدانیم که هدف بلند و آرمان دینیمان روزی تحقق خواهد یافت و غیبت به نهایت میرسد و ظهور تحقق مییابد و در این جهت هیچ شکی به خود راه ندهیم که موجب تزلزل پای بندی ما به حق و قساوت قلب میگردد.
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۱۵،ص۵۷۴
📗تفسير نورالثقلين ج ۵، ص۲۴۲
📗تفسير الصافي، ج ۵، ص ۱۳۵
📗تأویل الآیات الظاهرهًْ، ص۶۳۷
📗بحارالأنوار، ج۵۱، ص۵۴
📗کمال الدین، ج۲، ص۶۶۸
📗الغیبه (للنعمانی)، ص۲۴
♡اینڪ آخرالزمان