eitaa logo
🕊 ◍⃟ دارالقرآن علی ابن ابیطالب علیه السلام🕊 ◍⃟
500 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.6هزار ویدیو
49 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻رأی نمی‌دهیم تا مسئولین تنبیه شوند... ✅ ۹ نکته ساده برای کسانی که قهر کرده اند.
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 انقلاب قرآن 💠خاطره‌ای از اولین روزهای بازگشت حضرت امام خمینی رحمه‌الله در سال ۱۳۵۷ به کشور
🔰 تأثیر فرزند بزرگ‌تر بر تربیت فرزندان 💠 در خانواده‌های پرجمعیت، پدر و مادر فقط فرزندان بزرگ‌تر را تربیت می‌کنند؛ اما تربیت فرزندان بعدی اکثراً در جوّ محیطی که با حضور فرزندان بزرگ‌تر شکل می‌گیرد صورت می‌پذیرد. 💠 به عبارت دیگر: بسیاری از روش‌ها و آدابی که فرزندان کوچک‌تر باید بدانند، در جوّ تربیتی موجود در خانه از طریق فرزندان بزرگ‌تر به کوچک‌ترها منتقل می‌شود؛ به این صورت که فرزندان کوچک‌تر با الگوگیری از رفتار و گفتار برادران و خواهران بزرگ‌تر خود، بسیاری از موارد تربیتی را می‌آموزند، لذا مواردی که لازم است پدر و مادر تذکر دهند، کم‌تر خواهد بود. 💠 در نتیجه زیاد بودن فرزندان، کیفیت تربیت آن‌ها را کاهش نمی‌دهد؛ بلکه اگر والدین اصل توان تربیتی را داشته باشند، زیادی فرزندان مشکلی ایجاد نمی‌کند؛ چون کوچک‌ترها بسیاری از موارد تربیتی را به صورت خودکار از بزرگ‌ترها فرامی‌گیرند. .
🔵 ،از مستحبات وضو است. آب را کف دست می‌ریزند و از راه بینی بالا می‌کشند. 🟠 درنشریۀ انجمن تبلیغات اسلامی آمده: «دکتر پول ژیه فرانسوی»کشف کرده است بسیاری از امراض از طریق اعصاب سمپاتیک، تعادل اعصاب را مختل می‌کنند. 🟠 پزشک مزبور میله‌ای در سوراخ بینی یك مریض وارد کرد و به نوک سمپاتیک وی رسانید. به سبب تحریک اعصاب بیمار، او عطسه کرد و اشک از چشمش خارج شده و اعصابش تعادل پیدا کرد و یک‌باره درمان شد. 🟠 او فهمیده است که با تحریک نوک عصب سمپاتیک در بینی، می‌توان تعادل روحی و جسمی را در افراد برقرار کرد. اگر او می‌دانست که اسلام به جای استعمال میله که ممکن است باعث خطرهای جبران ناپذیری شود، به استنشاق آب خنک دستور داده است، چه می‌گفت؟! 🟢 امام صادق‌علیه‌السلام: «هر یک از شما تا می‌تواند مضمضه و استنشاق کند که آن سبب آمرزش شما و دور کردن شیطان است.» 🔰فوایداستنشاق با آب سرد: ۱. مجرای تنفس را از میکروب و کثافات می‌شوید و پاکیزه و بی‌خطر می‌کند. ۲. ما را از بروز امراض ریوی مانند: ظهور سل و تنگی نفس مصون می‌دارد. ۳. استنشاق به طور مکرر و شبانه‌روزی، ما را از حمله زکام - که‌ام الامراض است - نگاه می دارد. ۴. نشاط و تعادل را در وجود ما برقرار می‌کند. ۵. تعادل عصبی را در تمام بدن با تحریک اعصاب سمپاتیک ایجاد می‌کند. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت مهدی (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه) : (علیه‌السلام) در شب جمعه ، در روز قيامت خواهد‌بود. 📚بحار الانوار،ج۵۳،ص۳۱۵ _______________ عرض ارادت محضر حضرت ارباب سیدالشهداء و به نیابت از جمیع علماء، شهداء و اموات : سه مرتبه صَلّی‌اللهُ عَلیکَ یا اباعَـبدِالله الحُسـَین .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹مردی در مسجد نماز می‌خواند. در قنوتش دعا کرد، خدایا من بهترین چیزی که از تو می‌شود خواست را می‌خواهم. رسول خدا از آنجا رد میشد. فرمودند اگر دعایش مستجاب شود، .... 🤲 بـارالـــها! امشــب مـا هــم ایــن درخواست داریم. اَللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ خَیْرَ مَا تُسْأَلُ .
animation.gif
914.3K
💦⛈💦⛈💦⛈💦⛈💦 تلاوت سوره انفطار هنگام بارش باران 💦امام صادق (علیه السلام) هـرکـس ســوره انفــطار را در هنــگام بارش بـاران بخواند، خداوند به تعداد قطــــره‌های بــاران، [گنــاهــان] وی را می آمرزد. خواندن این سوره، باعث افزایــش توان بینـــایی می‌شود و به خواست خداوند بیماری چشم بهبود می‌یابد و پرده از برابر دیدگان برداشته می‌شود. 📚 البرهان في تفسير القرآن، جلد۵، صفحه۶۰۰ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا السَّمَاءُ انْفَطَرَتْ ﴿١﴾  وَإِذَا الْکَوَاکِبُ انْتَثَرَتْ ﴿٢﴾  وَإِذَا الْبِحَارُ فُجِّرَتْ ﴿٣﴾  وَإِذَا الْقُبُورُ بُعْثِرَتْ ﴿٤﴾  عَلِمَتْ نَفْسٌ مَا قَدَّمَتْ وَأَخَّرَتْ ﴿٥﴾ یَا أَیُّــهَا الإنْسَـــانُ مَا غَــرَّکَ بِرَبِّکَ الْکَرِیمِ ﴿٦﴾  الَّذِی خَلَقَکَ فَسَوَّاکَ فَعَدَلَکَ ﴿٧﴾  فِی أَیِّ صُورَةٍ مَا شَاءَ رَکَّبَکَ ﴿٨﴾  کَلا بَلْ تُکَذِّبُونَ بِالدِّینِ ﴿٩﴾  وَإِنَّ عَلَیْکُمْ لَحَافِظِینَ ﴿١٠﴾  کِرَامًا کَاتِبِینَ ﴿١١﴾  یَعْلَمُونَ مَا تَفْعَلُونَ ﴿١٢﴾  إِنَّ الأبْرَارَ لَفِی نَعِیمٍ ﴿١٣﴾  وَإِنَّ الْفُجَّارَ لَفِی جَحِیمٍ ﴿١٤﴾  یَصْلَوْنَهَا یَوْمَ الدِّینِ ﴿١٥﴾  وَمَا هُمْ عَنْهَا بِغَائِبِینَ ﴿١٦﴾  وَمَا أَدْرَاکَ مَا یَوْمُ الدِّینِ ﴿١٧﴾  ثُمَّ مَا أَدْرَاکَ مَا یَوْمُ الدِّینِ ﴿١٨﴾  یَوْمَ لا تَمْلِکُ نَفْسٌ لِنَفْسٍ شَیْئًا وَالأمْرُ یَوْمَئِذٍ لِلَّهِ ﴿١٩﴾ .