eitaa logo
🕊 ◍⃟ دارالقرآن علی ابن ابیطالب علیه السلام🕊 ◍⃟
503 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.7هزار ویدیو
49 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تنها عملی که در عالم برزخ از شاگرد برجسته آیت الله اراکی (ره) پذیرفته شد. .
حکایت شنیدنی از آیت الله کوهستانی 💬 روزهایی بود که چشم جوانان به اختراعاتِ غرب خیره شده بود و میگفتند:چرا علما چنین اختراعاتی ندارند. ما نیز معمولا این سوال‌ها را از آیت‌الله کوهستانی میپرسیدیم و جوابهای مناسب دریافت می کردیم و به دوستان جوان خود انتقال میدادیم. در یکی از همین مذاکرات خصوصی ضمن توضیح برخی از اقدامات انبیا و وظایف آنان فرمود: انبیا از طرف خداوند مامور بودند دین را به مردم ابلاغ کنند و با تعالیم دین مردم را طوری تربیت کنند که به کمال انسانیت برسند و از امکانات دنیا از جمله اختراعات که خود مردم به دنبالش میروند استفاده بهینه و درست کنند تا دنیا و آخرتشان معمور و آباد گردد. اگر مردم به تعالیم الهی درست عمل میکردند و اسیر وسایل مادی نمیشدند، بدونِ هواپیما میتوانستند به هر جا که بخواهند سفر کنند! آقای بنی کاظمی در ادامه می افزاید:چون دو نفری با هم صحبت می کردیم عرض کردم: اگر شما در این باره کاری انجام میدادید، برای توجه بیشتر جوانان به دین خوب بود 🔅ایشان تبسمی کرد و فرمود: در گذشته فکر میکردم با استفاده از آیات سوره نور چراغی بسازم که همیشه روشن باشد و نیازی به سوخت نداشته باشد.همچنین میخواستم ماشینِ سواری درست کنم که بدون سوخت حرکت کند ولی استخاره کردم و مصلحت ندیدم. عرض کردم: چنین چیزی شدنی بود؟😳 فرمود:بلی 🔅همچنین از معظم له نقل شده که فرمود: در فکر بودم با استفاده از آیه نور چیزی درست کنم که وقتی بیرون میروم به چراغ احتیاج نداشته باشم. علم به تنهایی ملاک نیست،اگر علم ملاک باشد شیطان از همه عالم‌تر است،عمل{صالح}مهم است. 📚روح مهربان/خاطرات آیت الله کوهستانی/ص۱۲۵ .
آیت‌الله حائری شیرازی (ره) در پاسخ به گروهی از خبرنگاران غربی درباره آینده انقلاب اسلامی: "به جز هرزه ها هیچکس زیر چترتان و پرچمتان نخواهد ماند و ما تمام پاکان جهان را، از چنگ شما بیرون می‌آوریم. ما با شما عالَم را قسمت می‌کنیم. پاکان عالم را از شما خواهیم گرفت و شما هرزه‌های ما را از ما خواهید گرفت؛ هرزه های ما برای شما و پاکان عالَم برای ما." اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل، پاکی هست، بالاخره از صفوف شما خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه های ما، ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به شما خواهد پیوست. این قرار ما با شما.» ✍ وحید یامین پور .
یبن زهرا .mp3
2.41M
‍ ‍. ‍ یابن الزهرا فدایم سنه ✨گینه جمعه یتیشدی گلمدون سن یابن الزهرا ✨گیجه صبحه کیمین یالوارمیشام من یابن الزهرا ✨اوزاخ قالماقلیقون عاشیقلرون یاندیردی مولا ✨نیه گلمیرسن ای شاه دوعالم یابن الزهرا ✨فدایم سنه گدایم سنه گوزوم قربانی مهدی(۲) ✨گل ای عاشیق لرین دارونداری یابن الزهرا ✨سالان تحت الشعایه مهروماهی یابن الزهرا ✨فدایم سنه گدایم سنه گوزوم قربانی مهدی(۲) ✨چوگیسوی تومن در پیچ وتابم یابن الزهرا ✨چرایک شب نمی ایی به خوابم یابن الزهرا ✨امیرم تویی عزیزم تویی اباصالح کجایی ✨اباصالح کجایی ........ اباصالح التماس دعا .